Dybala egyre távolabb kerül a Juventustól

dybala_paulo_icardival.jpgA Calciomercato szerint Paulo Dybala és a Juventus talán még soha sem került ennyire távol egymástól azóta, hogy az argentin támadó a torinói klub szolgálatába szegődött. Dybala leggyengébb szezonját futotta a zebracsíkos mezben, s a klub már nem ragaszkodik a játékoshoz.

Torinóba szerződése óta először vált komoly opcióvá, hogy a felek útjai elváljanak egymástól, s a lehetőség egyre inkább realitássá válhat mind a játékos, mind a Juventus vezetősége előtt, így hamarosan robbanhat a Dybala-bomba.

Ugyan konkrét ajánlat még nem érkezett a Juventushoz, kérőkben valószínűleg nincs hiány, s a Manchester United és a Bayern München csapatait egyaránt hírbe hozták Dybalával, akinek az ára 100 millió euro körül mozog.

A hírforrás úgy véli, hogy a kérdés már függetlenné vált Massimiliano Allegri jövőjétől, s akár marad, akár távozik a szakember, a klub pénzzé kívánja tenni az argentin támadót, hogy a befolyó összegből fedezze új játékosok vásárlását. A döntés megszületésében döntő szerep jutott annak, hogy Dybala mind a játék, mind mentalitás tekintetében erős visszaesést mutatott, s a klub vezetősége tart attól, hogy egy újabb gyenge szezon után a játékos értéke sokat veszítene.

A Tuttosport mai száma szerint egy másik argentin támadó, a Milánóban csapatkapitányi tisztségétől megfosztott Mauro Icardi válthatja Dybalát a Juventusnál. Icardi távozása borítékolható, míg a zebramezesek szeretnének vérfrissítést adni támadórészlegüknek.

A Juventus listáján szerepel egy másik játékos, Anthony Martial neve is. A francia támadó kegyvesztetté vált az Old Trafford-on, s nem kevés kritika érte viselkedése miatt. Mivel a francia a közelmúltban új szerződést írt alá a Manchester United-nél, a megszerzése semmiképpen sem lenne olcsó és könnyű feladat.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr5614818646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Il Principino 2019.05.10. 12:42:41

Martial ezzel a hosszabbítással tökön lőtte magát ami távozást illeti :)
Azt megint baromságnak tartom,hogy az edzőváltás(ha lesz) előtt adunk el bárkit is a keretből!Lehet az új edző taktikájába Dybala kellene pl.

Knob 2019.05.10. 12:59:11

Valóban gyenge volt a szezonja, mentálisan is sokat esett, és valóban kell a pénz. DE! Ha lenne egy olyan edző, aki meg tudja találni a helyét és a taktikát, nem lenne gond. Természetes, hogy mentálisan is gyengül a játékos, ha nem élvezi a bizalmat és folyton kritizálják, mindamellett, hogy folyton variálják a posztját és a taktikában betöltött szerepkörét is. Ha már pénz kell, Mandzukic, Matiudi páros mehetne. Ha találnak valaki vak majmot aki ad értük pénzt, akkor menjenek, csak kerékkötők.

Il Principino 2019.05.10. 13:12:39

@Knob: ők még azért használható emberek és vannak jó periódusaik,de Khedira hasznavehetetlen a szíve,térde stb..maga a játéka se jelent pluszt,a fizujáról nem is beszélve..Tán nála is leszünk olyan nagyvonalúak hogy felbontsuk a szerződését,hogy ezáltal könnyebben találjon magának csapatot(Marchisio,Llorente,Alves..)
Pénzt ezekből az idősödő játékosokból már nem nagyon látunk..

pedronegroo 2019.05.10. 13:18:37

Mikor jött Higany akkor magyarázta Marotta, legalábbis próbálta, hogy nem Pogba árából jött, ja tudjuk... Na CR árát idén nyáron hasonlóan kompenzálni kell, pláne hogy BL-ből nem annyi jött mint amennyit terveztünk, Dybala és/vagy Pjanic akikért nem csak aprópénzt kaphatunk.

Rikoo 2019.05.10. 14:01:12

@JuventusFanatikus: Igen, mivel ugyanaz a forrás. Romano a Calciomercatonál, Skynál és a The Guardiannál van jelenleg.

babo0410 2019.05.10. 14:10:03

Vicces, hogy Dybala mentalitása nem megfelelő, de bezzeg Icardié az? Nem is tudom. Inkább maradjon Dybala, ha Allegri távozik, Icardi csak nagyobb gond lenne.

mpite 2019.05.10. 14:30:51

@babo0410: Teljesen igazad van. Dybalának én adnék még egy évet a bizonyításra, Icardi pedig közelébe ne jöjjön a Juventusnak.

2019.05.10. 15:35:38

Ha távozik, nekem nem fog hiányozni. Nagyobb volt a füstje, mint a lángja. Itt nem elég néha jó teljesítményt nyújtani. Itt folyamatosan kell, amire ő képtelen. Lehet más edző keze alatt, más taktikával sokkal jobb lenne, de a jelenlegi formája elég vérszegény ebben a rendszerben.

Knob 2019.05.10. 15:53:09

@MGB75: Van igazad, de ezzel a felfogással kit tartanál a meg a jelenlegi keretből? Szerintem elég sokat mondó, hogy Cancelo ősszel rohadt jó volt a jobb hátvéd poszton, talán még Alvestől is jobb párszor, erre tavaszra változott a taktika (vagyis az Ő szerepe a rendszerben), sokszor a posztja is, és láss csodát elfelejtett focizni. Én nem bántom Allegrit, mert szerintem jó edző, de véleményem szerint belefásult ebbe a Juvéba és már képtelen tisztán látni alapvető összefüggéseket. Én nem mondanék le Dybaláról, mert hosszútávon jó lenne Ő és nem tisztességes olyant elvárni Tőle, ami nem csak rajta múlik, hogy tökéletesen működjön. Helyette van egy jó pár kerékkötője ennek a keretnek, akik már csak rosszabbak lesznek, már ha lehetnek még rosszabbak.

Grinta 2019.05.10. 16:39:51

icardi egy patkány,ide ne merjék hozni.
Martial meg már nem kell,köszönjük.
Kislányok pedig nem férnek be a Juventusba.

Shyr Kahn 2019.05.10. 17:45:48

Icardi-val nem lenne gond, de mivel csomagban erkezik a felesegevel, ezert en nem igazan erzem jo opcionak. A felesege az valami hatalmas gaz... csakugy mint Rabiot anyja. Komolyan ez a ket noszemely vetekszik penzehsegben a jo oreg "zsirossal", akit most el is meszelt az olasz szovetseg par honapra. A gond csak annyi, hogy mig "zsiros" legalabb erti a dolgat es tud targyalni, addig ez a ket noszemely tonkreteszi az "ugyfelet".

Bianconero 2019.05.10. 18:59:58

Azért ennél csak sikerül nagyobb neveket is találni. Ha nem hozunk el CR-szintű spílereket, akkor nem sok minden változik jövőre sem. Függetlenül az edzőtől.

alexGicamo 2019.05.10. 19:09:58

Nem tudom, mi igaz ebből, de már kezd elegem lenni abból, hogy a CAPITANO távozása óta csak a 10-es mez megcsúfolása zajlik ! Szerintem, nem igaz a mondás, miszerint senki sem pótolhatatlan . Tudom, hogy még egy DEL PIERO -t nem fogunk találni egyhamar, de nem is ezt várom . Csupán annyit, hogy akinek kiadjuk ezt a számot, az minimum 5-6 évet itt játsszon . Szerintem, ez minimális elvárás . Számomra, fontos ez a kérdés , valamint nem gondolnám , hogy most egy ( két ) rossz szezon után el kéne adni ( mezszámtól függetlenül ) . Ha jön új edző, akkor meg főleg nem .

Grinta 2019.05.10. 19:25:43

@alexGicamo: Értem a mondanivalód lényegét,és igazad van,mert az mégsem lehet állapot egy csapatnál.. hogy semmiféle állandóság ne legyen!
De ezt a tízes mez körüli hőbörgést egyszerűen nem értem.Del Piero egy van,egy volt,nincs belőle reprodukció..és Dybala(vegyük most Őt) negyedik szezonja ez a csapatnál 180 ligameccsel.Ezzel szembeállítom Platini! öt szezonját 150 ligamérkőzéssel.
Hol itt a meggyalázás?
Lehet most abba az egy szócskába kapaszkodni hogy megkapása óta xy év-de irreleváns.

alexGicamo 2019.05.10. 19:28:18

@Grinta: Lehet, hogy neked van igazad a 10-es mezzel kapcsolatban , de én egyszerűen így érzem . Ahogy mostanában van , úgy nincs rendben, szerintem .

Grinta 2019.05.10. 19:36:04

@alexGicamo: Jólesik hogy félig igazat adsz!Köszönöm : )
Értem miért Érzel így-a tisztelet miatt.

JuventusFanatikus 2019.05.10. 19:42:58

@Grinta: Csak ez is olyan, hogy Platini idejében úgy gondolom még nem tulajdonítottak akkora szerepet ennek a mezszámnak, hanem ugye Del Piero hihetetlen karrierjének köszönhetően a magasba emelte ezt a számot, ez a mez egy hatalmas megtiszteltetésnek számít, egy kitüntetésnek. Ezért elvárja a szurkoló, hogy a játékos értékelje ezt, és hűséges legyen klubhoz. Szerintem Dybala esetében ez mondjuk rendben van, mert még mindig nálunk van, nem váltott, több éve itt van, míg Pogba szégyent hozott erre a mezre. Magyarul nem érezte ezt megtiszteltetésnek, hogy a Vezetőség neki adta, másik szezonban már lépett is, a pénz után. Én mondjuk Gigi mezszámát sem adtam volna egyből a lengyelnek, mert GIGI karrierje is hatalmas, sokat tett a klubért. De ez igaz lesz Chiellini 3-as mezszámára, és a jelenleg ki nem osztott 8-asra is. Mondjuk én a 21-est is nagy becsben tartom.

Grinta 2019.05.10. 19:51:15

@JuventusFanatikus: Pogbára.Szerinted a klub nem erre építette fel Paul karrierjét?Hogy eladja nagy pénzért?Tökéletes összhang volt ez mind a klub,mind a játékos-brand/márka-mind Mino összefüggésében.

JuventusFanatikus 2019.05.10. 19:57:34

@Grinta: De akkor miért adták oda neki a Legendás mezt, mikor tudták, hogy úgy is elmegy nemsoká? Én akkor nem adtam volna oda Pogbának ezt a mezt, ahogy Dybalának sem. Úgy tűnik Agnelliéknek nem akkora kincs ez a szám, mint a szurkolóknak. Ez mondjuk sajnos nem meglepő.

Grinta 2019.05.10. 20:02:44

@JuventusFanatikus: Meg is válaszoltad a kérdést.

Grinta 2019.05.10. 20:04:52

@JuventusFanatikus: Egyébként pedig húsz évvel később ebből tudod mi fog meglátszódni?
10
Tevez-Pogba-Dybala
Micsoda játékosok voltak minőségre.Ennyi

del pipi 2019.05.10. 20:04:57

@Grinta: @JuventusFanatikus: @alexGicamo: A 10-es meznek mindig jelentősége volt van lesz, de azt nem évekért adják hanem kvalitásért, azért mert különbözől. mert tudsz olyan dolgot amit más nem. Platini egy klasszikus 10-es volt, Baggio fenomenális volt. Del piero zseniális volt, Tevez jó volt de egy tipikus 11-es Pogba tipikus 6-os. tehát ez a mez nem mindenkinek jár.

del pipi 2019.05.10. 20:07:08

@Grinta: Nem! ADP beleégett az agyakba három generációra előre.

alexGicamo 2019.05.10. 20:12:16

@Grinta: Úgy van ! Tudom, hogy jó néhány szurkolótársunk másképp vélekedik e témában , de számomra fontos ez . :-)

alexGicamo 2019.05.10. 20:14:12

@JuventusFanatikus: Szívemből szóltál ! Én is ilyen szentimentális vagyok ! :-)

alexGicamo 2019.05.10. 20:17:50

@del pipi: Értem a gondolatmenetedet, amivel részben egyet is értek . Én még annyival egészíteném ki, hogy a 10-es mezt kvalitásokért, minőségért ÉS évekért adnám oda .

simoni 2019.05.10. 20:20:05

@alexGicamo: +1csillió, a szívemből szóltál!

Bár az való igaz, hogy nem Pogba meg Dybala tehet róla, hogy ráadták. Agnelli üzletként tekint a klubra, "brandet" épít. Nekem speciel nem tetszik, de ez van, ő dönt. Viszont lehetne ezt úgy is csinálni, hogy megadjuk a kijáró tiszteletet azoknak, akik a klubot naggyá tették...

del pipi 2019.05.10. 20:21:11

@alexGicamo: Értem hogy te ezekért adnád , de ez mind stimmel kivéve az évek.

del pipi 2019.05.10. 20:24:29

@simoni: Tavaly Díbala megütötte a 10-es szintet bárki bármit mond, azt hogy mi történt ebben az évben azt már százszor megbeszéltük, ki így látja ki úgy.

alexGicamo 2019.05.10. 20:27:52

@simoni: Adreának csak az üzlet számít, egyre inkább, amit valahol meg is tudok érteni . DE ! Ne felejtsük már el, hogy ez futball, a ihez szurkolók is társulnak, tehát illenék az ő érdekeiket, kívánságaikat , elvárásaikat, stb . is szem előtt tartani . Azaz az arany középutat keresni e tekintetben is . Amolyan kecske + káposzta effect . Tudom, ezt a legnehezebb ... De törekedni még azért lehetne rá ... :-)

Rikoo 2019.05.10. 20:40:11

@del pipi: Nem, nem ütötte meg tavaly sem. Botrány sz@r volt a Real Madrid ellen, ahol még ki is állították. Már tavaly is volt pletyka, Dybala értékesítével kapcsolatban.

simoni 2019.05.10. 20:41:17

@alexGicamo: természetesen, szurkolók nélkül nincs üzlet sem!

GGábr81 2019.05.10. 20:45:59

@alexGicamo: nekik is fontosak a szurkolók. Méghozzá azok, akik még nem a Juventusnak szurkolnak. Nem azokat akarják meghódítani, akik már megvannak. CR, brand... ezek a dolgok azért vannak, hogy több embert "toborozzanak".
Akik már eddig is itt voltak, azokat le lehet tojni, mert a szurkoló annyira vak szerelmes, hogy úgy is marad.
Amiért Juventus stimpatizáns lettem, gyakorlatilag abból semmi nincs már, mégis Forza Juve!

Grinta 2019.05.10. 20:47:48

@Rikoo: Ez nem igaz!22 gólos szezonja volt a ligában!Ne csináld már!!Hogy azt mondod nem volt jó szezonja : O
Kiragadtál egy meccset,párharcot-és ráhúzol egy egész storyt.Sokkal gyengébb agyműködéssel szokták ezt itt mások csinálni : /
Igazságosan kellene!Peace

Grinta 2019.05.10. 20:50:33

@del pipi: Valóban nem mindenkinek jár,de Pogba,Tevez,Dybala esetében a minőséget,kvalitást "díjazták" ezzel.Azt gondolom jogosan.

GGábr81 2019.05.10. 20:52:59

@Rikoo: én is úgy érzem, hogy nagyobbrészt megütötte a szintet, úgy kb a szezon 70 százalékában. Sok olyan meccs volt, ami után megmentőként ünnepelték és vállán vitte a csapatot és megin ő villant a végén és végre van új tizese a csapatnak... Ünnepelte a blog.
Viszont neked is igazad van, mert a végére bitrányos volt.

Grinta 2019.05.10. 20:59:08

@GGábr81: Utolsó 13 fordulóban volt 8 gólja.Jobb mint feles átlag,ez messze van a botrányostól szerintem.
Az első 4 fordulóban valóban kiemelkedő szériája volt 8 góllal,de az tarthatatlan.

GGábr81 2019.05.10. 21:17:23

@Grinta: nem tudom milyen meccsen mennyi gólt lőtt, de emlékszem, hogy a végére bl-ben pláne elég nagy volt a formaingadozás nála. És ha nem is minden meccs, de volt közte nagyon gyenge. A botrányos talán túlzás, de a szezon elejéhez képest... , ahol nem csak a góljai, de a játéka is jobb volt.

Grinta 2019.05.10. 21:24:20

@GGábr81: Azért egyvalamit tisztázzunk már ebben a fogalomkörben.És nem csak Rád értem hanem úgy unblock.
Írod hogy a "végére a Bl-ben" ez mi?Egyenes kiesés párharc,négy darab meccset játszottunk,amin az egyiken kiállíttatta magát a Madrid ellen,így a másikon nem is játszhatott,előtte a Tottenham elleni első hazai mérkőzésen sérült volt,másodikon konkrétan góllal döntötte el a párharcot.
Ez így nem állja meg a helyét úgy hiszem.
Miről beszélünk?

GGábr81 2019.05.10. 21:45:25

@Grinta: ott hiányzik egy vesszőm. Bocs. A bajnokság végére, illetve a bl-ben amikor igazán fontos lett volna.

MdewC 2019.05.10. 22:34:37

@del pipi: tudod ki ütötte meg a 10-es szintet Ale után?

Egyedül Tevez.

Szántott, vetett, aratott és soha nem reklamált. 5 meccsen többet hajtott, mint Dybala idei teljes szezonja.

ZED! 2019.05.10. 22:38:59

Nem értem ezt a vonalat...de így a csapat 75% át el kéne adni, mert annyian vannak forma hanyatlásban...

del pipi 2019.05.11. 08:19:06

@Rikoo: @Grinta: @GGábr81: @MdewC: @ZED!: Túlzottan nem akarok belemenni max vonalakban, Aki azt mondja hogy nem volt tavaly jó szezonja az kamuzik vagy olyan szemellenzős hogy csak azt akarja látni amit akar. Ki állították a Madrid elleni első meccsen viccelsz Rikoo? Az egy jogos ki állítás volt ? Tényleg? Az pöcs bíró direkt elvezette azt a meccset, pedig én nem bírózok, az egy szándékos brutális szabálytalanság volt? Azt még elmondanám nálam már tavaly kezdődött hogy berágtam Allegrire mert amikor van egy jó formában lévő játékosom akkor azt nem fékezem le , nem padoztatom és nem büntetem. És hogy erre mit mondanak az Allegri fanok meg akik valamiért nem bírják Dybalát az mindegy csak mindenki gondolja végig hogy ez a srác élt a pályán az első pár fordulóban aztán padra került, miért? Grinta köszi ez így korrekt! És én is látom hogy a srác erre az évre elromlott. Engem is elrontott egy évre egy hülye de a következő évben eligazoltam és két meccs alatt 5-öt rúgtam. Szóval azon csodálkoznék ha nálunk maradna ezért kár már nekem is védenem, és kár szidni. Tevez? Jó volt és kész!

del pipi 2019.05.11. 08:20:33

@ZED!: Amúgy ez is igaz! De vannak egyenlők meg egyenlőbbek ezt te is tudod!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (915) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9916) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4141) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4171) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása