Nyári bevásárlólista

paratici_fabio_portre_1.jpgA Bajnokok Ligájából való kiesés az Ajax ellen továbbra friss seb a Juventus vezetősége számára, ám a szakemberek azon gondolkodnak, hogyan tudnak előre tervezni és megfelelő stratégiát kidolgozni a nyári célpontok megszerzésére.

A klub mesterének a kiléte nem kérdéses, hiszen maga Massimiliano Allegri tájékoztatott mindenkit a maradási szándékáról és az elnökkel folytatott párbeszédéről még kedden. A keret tekintetében természetesen rengeteg név merül fel, de sok ezek közül maximum ötlet szintjén, míg néhány valós célponttá válhat. Az alábbi nevekkel és információkkal Gianluca di Marzio szolgált.

Az Ajax védője és csapatkapitánya, Matthijs de Ligt már jó ideje élvezi a Juventus vezetőségének a figyelmét, azonban a holland játékos várhatóan a Barcelonánál fog kikötni, a katalánok már megegyezésre jutottak az Ajax igazgatóival, már csak a játékos és ügynöke, Mino Raiola jóváhagyása és/vagy meggyőzése maradt hátra.

A Juventus két további védőt is figyel, az egyik a Roma csapatánál idén elég gyengén teljesítő Kostas Manolas, míg a másik a Benfica 1997-es születésű játékosa, Rúben Dias. A Juventus vezetőségénél ötlet szintjén továbbra is felmerül Raphaël Varane neve, azonban Zinedine Zidane visszatértével igencsak nehéz lenne a játékost és a klubot meggyőzni a váltásról. A Bayern Münchennél futballozó harmincéves Jérôme Boateng neve is felsejlett a lapokban és az igazgatók fejében, azonban a német válogatott nem győzött meg mindenkit, ahogy Samuel Umtitit sem tekintik a torinói szakemberek kiváló opciónak, főleg mivel a huszonöt éves francia válogatott az utóbbi időben sok meccset kihagyni kényszerült térdsérülése miatt. Az Öreg Hölgy szurkolói számára nem jelent újdonságot Cristian Romero nevének a felmerülése, a Genoa húszéves védője reális opció lehet, de Toby Alderweirelddel kapcsolatos pletykákat is lehet még olvasni a sajtóban.

A középpályán Aaron Ramsey megszerzését követően a vezetőség próbál további minőséget igazolni. Az egyik legszebb és talán legelérhetetlenebb cél Paul Pogba visszacsábítása lenne, de klubváltás esetén a francia középpályás esetén valószínűbb a Real Madrid keretéhez való csatlakozás. A klubvezetők állítólag a Lyon képviselőivel egyeztetnek Tanguy Ndombélé kapcsán, és az Öreg Hölgy nyáron kísérletet tehet Isco ügyében is akár. Azonban Zinedine Zidane visszatérése nem könnyíti meg a Juventus ügyét, ezen viszont változtathat, ha a királyi gárda nyáron megszerzi Eden Hazard és Christian Eriksen játékjogát.

A támadósor tekintetében két név merül fel az érkezők listáján, illetve további kettő a távozók listáján. A bianconero klub szeretne megszerezni két fiatalt, az egyik az olasz válogatottban már bemutatkozott Federico Chiesa, míg a másik a számos klub által körülrajongott João Félix. A portugál játékos kapcsán a vezetőség próbálja kihasználni a klub és a játékos ügynöke, Jorge Mendes között kialakult jó kapcsolatot. Ami a távozókat illeti, a klub várhatóan kiértékeli majd Paulo Dybala és Douglas Costa helyzetét, kettőjük közül a brazil futballista távozása tűnik valószínűbbnek, különösen mivel az idei évben a villámgyors játékos számos sérüléssel bajlódott, és nem tudott csapata segítségére lenni, de Massimiliano Allegri maradása La Joya eladását is eredményezheti.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr8014772708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bianconeri83 2019.04.18. 10:09:19

Egyelőre nem hozott lázba ez a névsor, legalábbis a reálisan elérhető része

solution 2019.04.18. 10:15:04

@bianconeri83: hát igen ezek olyan "oké" kategóriák...

jeneiPALI 2019.04.18. 10:19:51

Allegri kijelentette hogy marad? mért ö mondja meg már rég felkellett volna mondani neki akárkit hozzhatnak neki ugyanilyen szar játékot fogunk látni bl megnyerése álom marad amig ö lesz a vezetö edzö nem csak a keddi mecsmiatt ugy aszazon miatt is nézhetetlen lélek és taktika nélküli foci lesz, Agnelliék nek is lehet ehhez még egykét szava, nemteljesitette amit igért jobb helyeken ezért kirugnak

Juventino86 2019.04.18. 10:29:08

Két napja még azt mondtam, Allegrinek mennie kell. Talán még most is így gondolom, de azért ha visszaemlékszem, játszottunk már szép focit vele is. A 2015-ös nagy tavaszi menetelésre gondolok. Csakhogy akkor a középpályán klasszisaink voltak, akik ismerték egymás gondolatát is. Szép ez a bevásárlólista, Ramsey már megvan, az jó igazolás. Két minőségi belső védő is kellene. A legfontosabb, hogy nem szabad ennyit rotálni. Ki kel alakítani egy stabil kezdőt, egy olyan magot, ami össze tud szokni, és végre lenne a csapatnak egy jól körülhatárolható játékstílusa. Ehhez viszont át kell alakítani a keretet. Dybala menjen, abból a pénzből jöhetne Félix. Alex Sandro és Rugani se kell, őket pénzzé kell tenni. Varana jó lenne belső védő posztra, de Ruben Dias is vállalható szerintem. Alderweirelddel is ki tudnék egyezni. Ramsey jó a támadásokban, mondhatni egy kreatív játékos. Ha Allegri marad esetleg, akkor elő kell vennie a kedvenc 4-3-1-2-es formációját, és ahhoz alakítani a keretet. Ehhez komoly középpályára van szükség viszont. Emlékeztetnék mindenkit, hogy a Real ellenünk ugyanezzel a felállással nyert BL-t, ez a formáció fekszik Ronaldónak is a legjobban, akinek még 2 jó éve szerintem simán lesz. MErt az nem kérdés, hogy rá kell építeni a támadójátékot, hiszen az egyenes kieséses szakaszban csak ő tudta magát hozni.

Apuleius 2019.04.18. 10:33:49

@jeneiPALI: Agnellinek már volt hozzá néhány szava, ő is elég egyértelműen kijelentette, hogy Allegrivel tervezik a jövőt.

Ambiciózus tervek, bizakodó vagyok. Szerintem gond nélkül meglesz majd zsinórban a kilencedik bajnoki cím is.

Barolo4 2019.04.18. 11:05:05

A kp-nek kell lenni a fő prioritásnak ehhez Ramseyn kívűl kellene még min.1, de inkább 2 top kp.
Sokat gondolkodtam az elmúlt napokban csapat identitásának elvesztéséről (ennek számtalan oka van, és nem feltétlenül a vezetőség sara).... mivel utánpótlásunk nincs amire tudnánk támaszkodni, ezért muszáj lenne (akár az eredményesség kárára is)több olyan fiatal olaszt vennünk, akik később meghatározóak lehetnek (erre garancia nyilván nincs persze, számtalan negatív példát láttunk már). Illetve személyiség alapon is jobb lenne több karakteres játékost hozni (itt jegyezném meg, hogy nagy hiba volt Marcit idén elengedni, már a jelleme miatt is), Ramseytől ilyen szempontból is sokat várok, de Pogbának is örülnék ha visszatérne (még akkor is, ha sok szempontból megosztó).
Elől akkor kell igazolni ha valaki elmegy (Dybalát beáldoznám a portugálra, és Costát is adott esetben az olaszra). Hátul viszont nagyon fontos lenne 2-3 komoly név, mert a korábbi védekezésre épülő dominanciánk is elillant. Forza Juventus!

Leram7 2019.04.18. 11:18:45

Chiesa + Felix jön, Costa + Dybala el. Ebben benne lennék és még kéne egy Pogba valamint De Ligt. Na ez álom mercato lenne.

b.tom 2019.04.18. 11:39:19

@Juventino86: +1
Allegrivel vannak bajok, de nem látok elérhető opciót a helyére. A fos játékunkra pedig en is a kozeppalya középszerűségét latom a legfőbb oknak. Még 2 top jatekos kéne oda, de ligt nekem minden penzt megérne, dybala helyett johetne felix...de a kozeppalya nehez kérdés. Pogba biztos nem jön, pedig o lenne a legjobb opció.
Eriksen sem a mi sulycsoportunk...remenytelennek tűnik, mert megint túl sok pénz kéne ahhoz, hogy minden poszt meg legyen oldva:(

Alex8610 2019.04.18. 11:50:48

Nem egy nyár alatt kell és nem is tudja megoldani azt hogy minden csapatresz utokepes legyen.Abban hogy ilyen a keret az bőven Marotta sara.Kivancsi leszek Paratici első nyári munkájára.Probaljanak meg valami összhangot találni Allegrivel is mert az is hozzá tartozik az igazsághoz hogy a múltban mindig olyan játékosok jöttek akik épp elérhetők voltak a nagy játékoskeringokrol nem is beszélve.Igy azért Allegrinek sem lehetett egyszerű dolgoznia.

Pavel1988 2019.04.18. 11:59:28

Manolas igazi harcos és győztes típus, épp ezért nem illik a Rómába. Ilyen játékosok kellenek nekünk, nem jófiúk.
Nálam:
DS, Rugani, Khedira, Dybala, Sandro Costa OUT.
Manolas, Grimaldo, Casemiro vagy Ndombele, Felix, Chiesa IN.

Rocky80 2019.04.18. 12:42:10

Eltelt egy-két nap és a keserű csalódás után még mindig szeretem a csapatot. :-)

A tervekhez:

Én még mindig Allegri párti vagyok, egyszer csak meg lesz a nagyfülű, a kutya úristenit!

Amit szeretnék: tényleg legyen szebb, nézhető támadófoci!

Manolast nem szerettem az egymás elleni meccseken, de kéne egy ilyen rutinos, tökös "getszi" hátulra, főleg ha Chiellótól még elles ezt-azt. Támogatom!

Többi név is oké, egyedül Costát nem engedném el, meg kéne egy-két jó kp-s.

Fabio83 2019.04.18. 12:52:40

Teljesen mindegy kit hoznak, amíg Allegri marad az edző.

babo0410 2019.04.18. 12:54:34

Szerintem nem Allegrivel van a baj. A keretet kell vérfrissíteni. Én a kp-re még Zaniolot tenném, meg kéne az ifik közül pár a keretbe, akik lehetőséget kapnak kisebb csapatok ellen.

Vergilius1897 2019.04.18. 13:01:22

@Alex8610: Valószínűleg ezzel tisztában van Agnelli is, ezért nem zavarja el a búsba Allegrit. Gyakorlatilag minden évben 15 óta egy csapatrész leépül az érkezők pedig messze vannak attól amit várnánk. Az idei évre meg nem tudom, hogy mit gondolták az irodában. Viszahozták az árulót (hiányzott?) , meg Higuaint lecserélték Ronaldora. Az senkit sem zavart, hogy a középpályánk képtelen támadásépítésre, hogy sokszor egy egyszerű labda átvétel gondot okoz és védekezni is csak akkor tudnak, ha vissza állunk, más különben csak nyomozzák a labdát.

Matuidi, Bentancur, Pjanic, Can, Khedira - engem mindenre emlékeztet csak BL esélyes névsorra nem. Abban is biztos vagyok, hogy egyik se lenne kezdő egy évről-évre BL győzelemre törő csapatban, nálunk kapásból 3-án azok.

Szóval azt mondani, hogy minden csak azon múlik, hogy Allegri focit akar-e vagy se az nettó hülyeség. Az Ajax ellen akart, beküldte Cancelot, Keant de attól, hogy azt mondja, hogy focizzatok még nem fognak tudni megtanulni.

Kicsit olyan ez, mint a feljutás utáni évben, hogy már mindenki bajnoki címet vizionált azonnal, míg az egyik oldalon Seedorfok, Pirlok, Ibrahimovicok, Zanettik játszottak, addig nálunk Del Piero, Nedved, Trezeguet, Camoranesi, Buffon mellé jutottak Nocerinok, Grygerak, Almironok, Marchionnik, öreg Salihamidzicek és még sorolhatnám...

Lehet szidni Allegrit, most én is azt teszem, de az, hogy egyáltalán szóba kerülhet nálunk a BL, az nagyrészt neki köszönhető

Fabio83 2019.04.18. 13:11:35

@Vergilius1897: senki sem mondta azt, hogy azon múlik minden, hogy Allegri focit akar vagy sem. Azt mondom, hogy Allegri nem jó edző. Elképzelese sincs a tamadó foci felépítéséről. Pár kedvence jatszatása kötelező. Ezek kívűl a semmilyen, nihilista, unalmas, töketlen, beszari és szürke jelzők jutnak eszembe róla. Szóval teljesen mindegy milyen játékosokat igazolnak neki, ő ennyire képes és nem az eredményeivel van baj.

2019.04.18. 13:24:15

@babo0410: Itt is megkérdezem, mert tényleg kíváncsi vagyok. Milyen ifikre gondolsz? A múltkor két ifivel a kezdőben annyira meggyengültünk, hogy kikaptunk a SPAL-tól.

NagyonJuve 2019.04.18. 13:26:34

@Vergilius1897: szerintem pjanic sok csapatba beférne. Ilyen rúgótchnikájú játékos kevés van. Bentancuron látom legjobban a fejlődést. Belőle lehet valami. Elején csak alibizett mint kedi de most próbál focizni, de ez allegrinál nehéz. Allegri sara amit mindenki lát csak ő nem. Erőlteti a 433 at de mikor jól ment a csapatnak akkor volt egy bbc nk amire lehetett rábízni a védekezést.

Rikoo 2019.04.18. 13:37:32

Részemről mind az 5 középpályás mehet amerre lát. Lejárt az idejük. Színtelen, szagtalan játékosok, technikai problémákkal tele.
Képtelenek labdát tartani, támadni meg végképp.
Pirlo-Pogba-Vidal-Marchisio Na ez volt az igazi középpálya, ezt kell újraépíteni.

steven.h 2019.04.18. 13:42:14

@NagyonJuve: Pont azért erőlteti a 4-3-3-at mert nincs BBC és nincs akire a védekezést lehet bízni, ezért kell így próbálja stabilizálni a csapatot. Amíg volt BBC 3-5-2 és 4-2-3-1 volt a felállás (Barzaglival hamis jobbhátvédben)

Első évben pedig míg volt MVPP 4-3-1-2-t játszatott és az egy bitang csapat volt, kár a döntőért.

adamp0 2019.04.18. 13:57:27

Csatár poszton még számíthatunk egy Higuainra is. Így oda erősítésre nincs is szükségünk! :)

hurbiny3k 2019.04.18. 13:59:19

@Vergilius1897: Keita, Wijnaldum, Fabinho Oxlade, Lallana

Vergilius1897 2019.04.18. 14:02:28

@NagyonJuve: nem, amikor jól ment a csapatnak akkor 4-3-1-2-ben volt Vidal-Pogba-Pirlo csúcson lévő Marchisio. Egy klasszis Tevez, egy villám gyors Morata. Ez a keret gyakorlatilag teljesen eltűnt 2 év alatt. A pótlásokról inkább ne ejtsünk szót. Amiről Te beszélsz az a 4-2-3-1, akkor valóban a védelem a csúcson volt de ne felejtsd el, hogy az általam is utált Dani Alves olyan tavaszt produkált amit talán soha, parádés volt. Aztán jött a 4-1-es vereség, ott valóban fel kellett volna állnia Allegrinek a kispadról, nem tette, cserébe viszont folyamatos leépülés alatt van a csapat. Korosodó védelem, meg nem érkező igazolások (könyörgöm tavaly Dani Alves távozás után neki mentünk a szezonnak a Lichsteiner - De Sciglio kettőssel, mondván Marotta kiértékelte a svájcit és jó lesz ő még) Bonucci elment-visszajött, Sandro azt hitte, hogy mehet a Chelseabe, végül nem engedték, azóta nem is hajlandó játszani. A mai középpályát pedig már kiértékeltem.

Ennek ellenére valamilyen módon Allegri óta egészen mostanáig tényezők voltunk a BL-ben, Guardiola féle Bayernt gyakorlatilag megettük Hernanessel - Sturaroval Münchenben, sajnos elfáradtunk a végére. Tavaly Madridban a nagy Zidane féle Real ellen villantottunk Khediraval-Mandzukical-Lichsteinerrel (pont a kedvencét cserélte le 25 perc után mert "beszari" "szürke" nem jó edző aki látta, hogy DS kevés lesz, ha nyerni akar).

venember83 2019.04.18. 14:09:50

@Apuleius: látom, tanultad az irónok nyelvét, kedves kolléga. Tíz is meglehet talán, ha ennyire balf@szok a versenytársak.

Vergilius1897 2019.04.18. 14:10:13

@hurbiny3k: Keita (60m£) , Fabinho (40m£) bármikor jöhetnének

NagyonJuve 2019.04.18. 14:24:04

@steven.h: épp ezért nem kéne erőltetni azt ami nem megy. Ekkora előnyünk van simán tudna próbálni új felállást ami fekszik is a csapatnak. Can kiválóan oldotta meg a feladatát 3 védős felállásban védő ként és akkor pjanic nak is kicsit több ideje van szervezni a játékot. Cancelo meg inkább játszon középpályán a szélen mert védekezésben ds is felülmúlja. Sandronak is ott ment igazán jól.

NagyonJuve 2019.04.18. 14:30:07

@Vergilius1897: szerintem meg pont akkor nem kellet volna felállnia. Most kellene felállnia. Nem tudom mi lehet a gond de szemmel láthatóan nem működik. Nincs biztos védelme ezért mindenki védekezzen!? Dybalát úgy felküldeni hogy ne hagyja de jongot játszani? Szerintem meg matuidit kellett volna rárakni bokázza le. :)

steven.h 2019.04.18. 14:31:50

@NagyonJuve: Can szerintem rögtön utána le is sérült, szóval esélye nem volt gyakoroltatni azt. Egyébként játszottunk mi 4-3-1-2-t is Dybalával a csúcsban de az se működött, ezért próbálnám azt hangsúlyozni, hogy odafent úgy kellene igazolni, hogy az az edző elképzelése szerint történjen. Guardiola is eddig mindenhol keresztülvitte azt, hogy neki kik kellenek, csak úgy volt hajlandó leülni bármelyik csapat padjára, mint ahogy most Zidane is szabad kezet kapott a Madridnál. Nem azt mondom hogy Allegri írjon fel neveket, de legalább annyit hogy mit szeretne játszani és ehhez milyen profilú játékos jöjjön Paratici meg találja meg.

Most lehet jönni azzal hogy jöjjön Guardiola meg az űrfootball, de ő csak akkor fog erre a padra leülni, ha a benyújtott névsorát idehozzák.

The king of alibis 2019.04.18. 15:00:57

A legfontosabb egy edző csere kell hogy legyen. Minden más csak másodlagos

Fabio83 2019.04.18. 15:01:59

@Vergilius1897: ezzel, hogy lecserélte egy meccsen Desijjót(aki nekem egyébként annyira nem böki a szememet, mint Khedira)most jól megcáfoltad, hogy beszari, szürke, elképzelés nélküli edző..... így már nem is az! Így egy karakteres, tökös edző, aki csodálatosan ért a csapatépítéshet, támadásépítéshez, a fiatalok csapatba integrálásához és már nincs is évi 60 darab izomsérülés a csapatban!

asvééd 2019.04.18. 15:09:25

Manolas??? Ne basszatok már fel! Komolyan????? Ez egy vicc ugye????Még a Fradiba sem igazolnám le baszki.

Cannavaro 2019.04.18. 15:40:51

Én, a serie-b ben sem hagytam el a csapatot, és nem is fogom, de ha Allegri marad, a következő szezont, nem létezőnek tekintem! elmarad... Amíg itt van, nem nézem a meccseket. Nincs kedvem a kínlódásunkat nézni! Jöhet ide Messi, Mbappe, Hazard egyszerre, amíg nem kezdünk el SZÁNDÉKOSAN focizni, addig baszhatjuk az egészet!
Allegri, egy letűnt korszak, elvakult követője, amivel nem lehet BL-t nyerni!

Vergilius1897 2019.04.18. 15:46:23

@Fabio83: Isten ments, eszembe se jut megcáfolni. Anti-Allegristákkal ugyanolyan parttalan a vita, mint szegény baboval. :D Egyébként se arra futott ki amit írtam, ha elolvastad tudhatod. Csak gondoltam leírom a magam nézetét is, attól, hogy Ti kiabáljátok a magatokét nem biztos, hogy igazabb, mint az én véleményem.

Fabio83 2019.04.18. 15:54:38

@Vergilius1897: teljesen rendben van, hogy leírod a nézeteid, én is leírtam az enyém. Nem kiabáltam. 2 évvel ezelőtt is mindig győztes (egyébként közünk nem volt hozzá) meccsek után írtam le, hogy mennie kéne, nem akartam, hogy azzal legyek vádolható, hogy nem vagyok tárgyilagos.

solution 2019.04.18. 15:57:23

@Andras74: miért? nem mondtam, hogy rossz, de egy ilyen középszintet képviselő kategória nálam
@asvééd: azért a tiéd kicsit túlzás, de tény, hogy szerintem sem rá van szükségünk, főleg úgy, hogy a barca ilyen De Ligteket igazol, mi meg Manolasokkal dobálózunk :D:D

2019.04.18. 16:11:30

Srácok...Manolas, komolyan? Az a Manolas, aki hibát hibára halmoz és Rugani 2 és a hozzáállása is olyan h fizetést sem adnék neki?
Védőknél nagy lista...de Ligt, akiről tudjuk már mióta h Barcaba megy, Boateng (a nyugdíjas Boateng b+, akinek eszébe jutott ilyen a vezetőségben, azonnal ki kellen rúgni), Umtiti maradni fog, Varane és Alderweireld szintén, Romero meg...ki tudja.
Kp-n ez a Pogba, Ndombele és Isco hármas már jól hangzik. Realitás? Padoin.
Támadóknál vágjunk ki az ablakon az 1 éves csodagyerekét pénzt, míg hátul Rugani balfaszkodik.
Reális neveket nézve arra bőven jók leszünk h jövőre ismét az Ajax vagy a Porto kiverjen minket. Ha leakasztanánk esetleg Ndombele-t már nem maradna pénz másra.

NagyonJuve 2019.04.18. 16:47:31

@steven.h: nálam még mindig olyan favorit edző van akit még nem hallottam a blogon. Gasperini nek örülnék a legjobban. Szerintem megérett egy juve szintű csapatra. Amúgy meg nem akarom elvitatni allegri érdemeit de pont egy olyan csapatot vett át ami a csúcson volt. Mire jött allegri gyakorlatilag nem volt ellenfél olaszországon belül európában is elértünk 2 második helyet amiből allegri él és hajtogatja.

Ghun83 2019.04.18. 17:04:35

Szép jó napot mindenkinek! Régóta olvasgatom a Blogot és gondoltam most már csatlakozom kedves szurkoló társaimhoz. Ha már átigazolásokról beszélünk ezt valaki meg tudja mondani hiteles az a pletyka a Rangadó.24.hu-ról miszerint Roncika szerződést akar bontani?

Shyr Kahn 2019.04.18. 17:14:44

@ZED!: Ez kacsa kell, hogy legyen. CR nem olyan aki meghatral a kihivasoktol. Kulonben is az eve elejen nyilatkozta, hogy ha nem iden, hat jovore nyerunk BL-t... ha nem jovore, akkor utana. Azon felul a mamajat is mikrofonvegre kaptak es nem mondta, hogy a fia elegedetlen lenne. Egy nap alatt ez nem fog megvaltozni es az O renomejanak se tenne jot, ha egy kihivas elol menekulne. BTW sztem mostanaban kezdett el igazan jatszani es raerezni, hogy milyen az olasz foci. Nagyon meg lennek lepve, ha ez igaz lenne... ha megis tevedek, akkor valami mas van a hatterben.

hurbiny3k 2019.04.18. 17:14:53

Menjen is, ő futballhoz szokott, nem alibihez.. A többiek csak nyilatkozatok szintjén tudtak felnőni hozzá, kár lenne érte, ha itt pocsekolna el utolsó éveit.. Ide taktikusabb támadó kell, akit kevésbé visz a szíve..

Shyr Kahn 2019.04.18. 17:25:39

@hurbiny3k: Csak jelzem, hogy CR nelkul az ATMA ellen is elvereztunk volna... Ha elmegy, nem csak a csapat minosege esik, hanem (es ez sokkal nagyobb problema) a leigazolhato jatekosok kore is (pl. Felix CR-el akar jatszani... de gyanitom sokan vannak hasonlokeppen).

hurbiny3k 2019.04.18. 17:26:37

@Shyr Kahn: Nyilván csak keserűségemet öltöttem cseppnyi rossz viccbe..

Il Principino 2019.04.18. 17:52:19

Elkölthetünk csilliókat is akár,az nem garancia a bl-re!Lásd,City,PsG..tény hogy kellene a vérfrissítés és egy két minőségi játékos akivel mélyebb lenne a keret..Idén vékonyak voltunk a kp-n és volt olyan ahogy épp a védelemben..Allegri helyére úgy sem találunk jobbat jelenleg.

Il Principino 2019.04.18. 17:57:23

@Shyr Kahn: egy rakás pénz van belefektetve,kötve hiszem hogy lelépne..

Grinta 2019.04.18. 17:57:38

Nem megy sehova.Jól érzi magát itt,ami meglátszik az egész karakteren.
Ember (Cristiano) nem gondolhatja komolyan hogy ha nem jön össze már első alkalommal,akkor ideje lépni.
Lapozzunk

Grinta 2019.04.18. 17:59:56

Sőt,továbbmegyek!Ha ügyesen csináljuk,akkor pályafutása végeztével a Juventus utazó nagykövete lesz.
Úgy mint Figo az Internél.

Alex8610 2019.04.18. 18:03:20

@ZED!: 100 millióért mehet ha menni akar...
@hurbiny3k: ha nem változik semmi jövőre nem is tudnék rá haragudni.Meg is értenèm ha lépne.

Rikoo 2019.04.18. 18:13:49

@hellan: Umtiti nem marad, ha De Ligt érkezik. De ha megy a Juventusba ne jöjjön!!

hurbiny3k 2019.04.18. 18:18:42

Ezt az "Allegrinél nincs jobb opciós" dumát egy mai life coach úgy elemezne, az emberek szívesebben ragadnak a megszokott langyos fosban, minthogy egy boldogabb ismeretlenbe mereszkedjenek..

2019.04.18. 18:38:15

@hurbiny3k: Egy pszichológus meg lehet, hogy Stockholm szindrómának nevezné.

hurbiny3k 2019.04.18. 18:43:52

@Dr. Grant: :D Akkor most jól lebuktattad magad..

JuventusFanatikus 2019.04.18. 18:46:49

@Grinta: Így igaz, ember nem gondolhatja így, csak Dani Alves:D

@Rikoo: Maximum hordágyon tudna érkezni, nem kell még egy táppénzes, meg egyébként sem kedvelem annyira.

a Zamboni nem egy tészta 2019.04.19. 06:19:27

de ligt ericsen... mi a faxert jönne ide?
pogba ha visszajon az mit árul el róla?

babo0410 2019.04.19. 08:39:35

Ennyi hülyeséget! Szinte sejtettem ez lesz a cikk alatt.
Marad Allegri? Szuper. Én örülök neki. Ki jöhetne szerintetek?
Nem vele van a gond, a vezetőség jól látja. A ketetet kell frissíteni.
Ja és megint s szokásos. A felhozott nevek nem jók, aki meg jó lenne az tuti nem jön. Bezzeg pletykálják a rém gyengén játszó Manolast, tuti jön.
Hagyjuk már. Nem kell minden pletykán így kiakadni.
A vezetőség érti a dolgát. Én bízok bennük. Vagy idén nyáron Paratici lesz a hülye? Korá

babo0410 2019.04.19. 08:42:01

@babo0410: Korábban Marotta nem értett hozzá, Paratici kellett, most majd ő is hülye lesz? Egyre viccesebb az a komédia ami a blogon megy. Várjuk már ki a nyarat, és ne pletykákon akadjunk ki.

Cannavaro 2019.04.19. 10:08:33

@babo0410: Ki jöhetne helyette???????????? Ten Hag?????? Most aláztatta a csapatával a JUVENTUS-t! Ne legyünk már ennyire bele gyepesedve a megszokottba! Attól, hogy neked nincs fantáziád, és félsz az újtól, nem biztos, hogy rosszabb lenne, egy nem olyan ismert edző is akár!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3377) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (909) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9904) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2428) meccsek (4147) mercato (4135) nyilatkozat (7431) Olasz Kupa (324) összefoglaló (408) pletyka (4165) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása