Erik ten Hag: "Újabb felejthetetlen mérkőzés vár ránk"

ten_hag_ajax_sajto.jpgAz Ajax mestere, Erik ten Hag arra számít, hogy a Juventus mélyen védekezik majd a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének kedd esti visszavágóján, azonban egyelőre még mindig kérdéses, hogy a a hollandok játékmestere,  Frenkie de Jong vállalni tudja-e a játékot.

"Számos opciónk van. Mazraoui alternatíva lehet a bal oldalon, míg Blind és Sinkgraven is képesek ott játszani. Majd meglátjuk." - mondta ten Hag a hétfői sajtótájékoztató alkalmával.

"Még nem tudjuk, mi a helyzet De Jonggal, mivel még csak szombaton történt a dolog, s napról napra, óráról órára haladunk. Az biztos, hogy nem fogjuk siettetni az edzésekkel.

A játékosnak kell döntenie, mi nem tudunk belenézni a testébe. Ha túl nagy a kockázat, nem fogjuk szorgalmazni. A játékosnak kell meghoznia a döntést. Frenkie mindig pozitív srác. Bizakodóak vagyunk a játékát illetően, de várnunk kell, s majd meglátjuk.

Tagliafico el akart jönni a csapattal, annak ellenére, hogy eltiltott, s ez jó ötlet volt. Ez sokat elmond a  csapat szellemiségéről. Képes lehet motiválni a többieket, ő fontos játékos a pályán és azon kívül is."

Cristiano Ronado szerezte a Juventus idegenbeli találatát, vajon külön őrizetet kap majd a Bajnokok Ligájában megállíthatatlan támadó?

"Nem állítunk rá senkit Crisiano Ronaldóra, ez olyasvalami, amit soha sem teszünk. A Juventus az esélyes, különösképpen az amszterdami 1:1-es döntetlen után. Gólt kell szereznünk itt, s újra túl kell lépnünk a határainkon, ezt pontosan tudjuk. Megmutattuk már azonban, hogy képesek vagyunk erre, ha jól játszunk.

A Juventus különbözik a Real Madridtól, erről már az első mérkőzés előtt is beszélgettünk, mivel más futballkultúrájuk van. Múlt héten mi irányítottuk a mérkőzést, de nem tudtunk egynél több gólt szerezni. Arra számítok, hogy Massimiliano Allegri eszközöl néhány változtatást, s mélyebben védekeznek majd, de jobb teljesítményt kell nyújtanunk, s túl kell lépnünk a határainkon.

Csodálatos volt, hogy talpon maradtunk Európában a csoportkör után, majd kiejtettük a Real Madridot, de holnap újabb felejthetetlen mérkőzés vár ránk. Nagyobb az önbizalmunk, jobb a mentalitásunk, s mindig a csapat az első. Egy ilyen mérkőzésen a csapatnak nincs szüksége extra motivációra. Nehéz lesz, s nagyon összpontosítottnak kell lennünk."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr9414766854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jeneiPALI 2019.04.16. 13:49:05

Szinpatikus edzö de ma aJuve fog tovább jutni Ámen

Juvegaspy 2019.04.16. 13:54:03

"A játékosnak kell döntenie, mi nem tudunk belenézni a testébe." De b+ bele tudtok nezni.
Vagy nagyon amatorok vagy hulyenek neznek minket.
De Ligt kozli hogy faradt
Az edzo nyiltan kijelenti hogy mire szamit Allegritol.. Erdekes.
Ajj de varom mar az esteeet.
Forzaaaa

babo0410 2019.04.16. 14:36:01

Én meg pont azt várom, hogy Allegri feljebb tolja a védelmet, hogy ma ne tudják a kp-től elszakítani, mert ez volt a nagy gond Amszterdamban. Ha ez megbalósul, mi fogunk diktálni, éscakkor garantált a siker. Nyerni kell minden áron. Szerintem Ronaldo megint vért itat majd a csapattal. Na ezért jó, hogy itt van. Ja meg teljesen más arcát mutatja nálunk. Sok dologban lett szimpatikus, vagy kevésbé unszimpatikus.

Génmanipuláltházikecske 2019.04.16. 16:54:02

Ha a pali kiszámítja, hogy Allegri mire fog készülni keresztbe lesz*pom magam. :D Még esetleges vesztes meccseken se sikerült sokszor az ellennek.... Azért nehogy már a rét keringjen a sas felett!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3377) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (910) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9905) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2429) meccsek (4149) mercato (4135) nyilatkozat (7433) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4165) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása