Allegri: „Megérdemelt győzelmet arattunk”

allegri_massimiliano_mosoly_1.jpgMassimiliano Allegri úgy gondolja, hogy a Juventus már tanulgatja, hogyan kell a megfelelő időben lecsapni, miközben a Manchester United ellen kontroll alatt tartotta a meccset az 1-0 arányú győzelem során.

A bianconero csapat hetvenszázalékos labdabirtoklással zárta az első félidőt, amikor megszerezte a vezetést Paulo Dybala lesipuskás találatával, és bár a meccs során inkább az Öreg Hölgy dominált, Paul Pogba egy lövéssel egyenlíthetett volna, ám a francia középpályás a kapufát találta el. Ebből a szempontból hasonlított kissé a szombati, Genoa elleni meccsre, ahol a Juve-dominancia ellenére a Genoának sikerült kihasználnia a Juve elalvását.

„A Genoa ellen túl korán leálltunk, és jogosan érkezett is a büntetés. Ma este is ajándékoztunk pár lehetőséget az ellenfélnek a labda olcsó elvesztése után, és gyorsabban kellett volna járatnunk a labdát körbe, de amikor a játékosok statikusok voltak, a labda sem járt gyorsan.

Mindazonáltal jó csapatteljesítmény volt, amit megérdemelt győzelem koronázott meg.” - értékelt a mester a Sky Sport Italia számára.

„Számos labdát szereztünk meg légi párbaj árán, Alex Sandro egyszerűen játszott, és nagyon jól teljesített védekezésben. Kontroll alatt tartottuk a tempót az első félidőben, voltak lehetőségeink további találatok szerzésére, de sajnos elrontottuk az utolsó vagy utolsó előtti passzt, viszont a támadásépítés nagyrészt jó volt.”

A csapatból sokan hiányoztak, így a mester nem számíthatott Mario Mandžukić, Sami Khedira, Emre Can és Leonardo Spinazzola szolgálataira.

„Természetesen játszhatunk Mario Mandžukić nélkül, ám ebben az esetben valakinek az ellenfél tizenhatosán belül kell tartózkodnia. A Manchester United ellen fontos volt lent tartani a labdát, és a Nemanja Matić körüli területeket támadni.

Még mindig túl sok hibát vétünk az utolsó passzoknál, mivel számos helyzetünk adódott, illetve voltak lehetőségeink helyzetek kialakítására, amiket nem építettünk fel megfelelően. Olykor a labdát birtokló játékos hibázott, máskor pedig a támadó nem vált le az őt őrző ellenfélről, és nem futott be a szabad területre.”

Figyelembe véve a meccsen mutatott magabiztosságot, a Juventus BL-esélyesnek tekinthető?

„A csapaton és a klubon belül folyamatos fejlődés volt tapasztalható. A meccseket tudni kell megfelelően olvasni, és olykor nincs szükség mindenáron támadásba lendülni. A Genoa ellen nem olvastuk jól a meccset, de ma este bizonyítottuk, hogy tudjuk értelmezni a meccset, és le tudunk csapni a megfelelő időben.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr3814318921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

delpi0823 2018.10.24. 09:04:57

Nem Maxi a meccseket idejeben le kell zarni,es nem azon aggodni hogy majd a 90percben egy beivelesbol vagy szogletbol egyenlit az ellenfel.Meg vannak az emberek a tamadofootballhoz, azt kell jatszatni, jo lenne ha vegre a mester is belatna ezt.....

Alex8610 2018.10.24. 09:17:10

Az első félidőben lerendezhettuk volna a meccset amikor is zseniálisan játszottunk. A 60-65.percig bírtuk utána nem tudom hogy szándékosan visszaalltunk vagy elfáradtunk vagy mindkettő mindenesetre utána több hibával játszottunk több pontatlan passz eladott labda.Jo lenne hozzaszoktatni a srácokat az ilyen iramhoz mert ahogy tegnap is írtam az első félidőben csak amultam a Juve játékán gyors labdajaratas látványos megoldások tamadasok szóval tényleg élmény volt nézni.A kapu előtt kellene több határozottság és baromira kellene még egy közèppályás.Bentancur remekül teljesített de a 70.perc környékén elfáradt és volt 3olyan eladott labdája amiből gólokat kaphattunk volna szerencsére ez nem történt meg amúgy mindenki kiválóan játszott talán Cuadrado lógott ki.Osszessegeben viszont elgedettek lehetünk.Gratula!

2018.10.24. 09:25:57

Tényleg meglepett, milyen jók voltunk az első félidőben (az nem igazán lepett, meg, hogy az első gól után hiába kapartunk egy másodikért), de ilyen első félidő után engem hidegzuhanyként ért, hogy összeestünk a 2. félidőre és hogy feltámadt a MU. A győzelmet nem kell megmagyarázni, ez oké, de megérdemelni maximum az első félidő alapján érdemeltük és inkább megköszönhetjük az isteni gondviselésnek, hogy nem egyenlítettek ki, amitől még jobban fellelkesültek volna. Ha már a Genoa meccset említi, én pontosan ugyanazt láttam, csak intenzívebben: Az első félidőt még keményebben megnyomtuk és még sokkal jobban visszaestünk a 2. félidőre. Csak 1 különbség volt, hogy itt szerencsénk volt, mert Pogba lövése kimeríti ezt a kategóriát.

Il Principino 2018.10.24. 10:04:21

Sztem Cuadrado egy jó meccset tudhat maga mögött!Nálam Cancelo volt halovány és Bentancur a vége felé..

Il Principino 2018.10.24. 10:10:35

@delpi0823: Maxi nem mehet be a pályára és pontos passzokat adni,amire sokszor a végjátéknál volt jellemző és a saját 16-os előtt is elpasszoltuk a labdát..Ezek egyéni hibák,a taktika bejött,nem Maxi hibája hogy nem tudtuk lezárni a meccset...Végére elfáradtunk mert többet futottunk labdával mint az angolok,ezek tudatában jogos volt Barza behozatala az eredmény megtartására és Costaé is hátha elfutunk és lezárhatjuk a meccset..

Dante01 2018.10.24. 10:10:36

@Dr. Grant: Nem kell meglepődni. Az MU-nak az utolsó három meccse mind ilyen volt. Semmit nem csináltak az első félidőben majd a másodikban feltámadtak és nyertek vagy x.
A Chelsea belefutott ugyen ebbe, hogy agyon nyerte az első félidőt majd a nem tudott még egy gólt rúgni és kapott is kettőt. Mi azért jobban védekezünk. Én Pjanic játékán vagyok meglepődve. Olyan flegmán játszott a második félidőben, hogy 3 labdát is azért vesztett el, mert úgy gondolta bármit lehet.

Knob 2018.10.24. 10:23:58

Szerintem a második félidőben csupán annyi történt, hogy mi nem szoktuk meg a tempós, sokat futós meccseket a bajnokikon, és tudták előre, hogy ide az kell. Gyorsan járatni a labdát, futni, nagyon sokat futni és folyamatosan mozogni az üres területekre, mert az angolok nagyon fizikális játékkal könnyen felül tudnak kerekedni. Ennek tudatában az első félidőt, túltoltuk. Ott nem tudtuk, vagy nem mertük beosztani az erőnket és úgy jártunk ahogy a magyar válogatott szokott...a 60-65 percre elfáradtunk. Jöttek a hibák, amik szerintem Bentancurnál voltak nagyon látványosak, de nem hiszem, hogy ez áthidalhatatlan lenne. Mandzukic nélkül tudunk játszani...na ez biztos Mester! És köszönöm! Szerintem Cancelo sem volt rossz, gyakorlatilag Ő folyamatosan azt csinálja amit Alves csinált, csak Ő még fiatal és szerintem sokkal jobb lesz, mint Alves volt. CR7 meg hozta a formáját, 1 lövése volt ami nyugodtan bemehetett volna, de az pech volt. Azon kívül semmi extra. Na idén ebből nem lesz neki 50 gólja, az tuti. Mindegy csak adja el a cuccokat és jó lesz az úgy is. Matiudi...én már komolyan minden egyes futás imitálásánál már fetrengek a röhögéstől. Már nem szidom, mert rájöttem, hogy a közönség szórakoztatásáért játszik állandóan. Ő a bohóc, akin jókat lehet nevetni és mikor ül a meccs, Ő megindul... és ... szarrá röhöghetjük magunkat.

pedronegroo 2018.10.24. 10:39:57

Az első félidei játék nekem tökéletes volt, ezt kell tolni egy kicsit nagyobb hatékonysággal és akkor "sima út" a döntőig.

A második félidő viszont azt mutatta hogy fizikálisan van még hova fejlődni. Ha BL-t akarunk nyerni akkor az első félidei teljesítményt kell tudni nyomatni 90 percig, szerintem akkor senki nem tudna megállítani minket.(látva a riválisok idei formáját)

Jamal Jamal 2018.10.24. 10:47:11

@delpi0823: Ezzel nem értek egyet!
Támadófocit játszottak és a 2. félidő ugyan lazábbra sikerült,de ott sem nagyon pihentek.
Összességében jól játszott a csapat a cserék sztem gyorsan jöttek, de a kifulladások miatt kellet rövid idő alatt lezavarni.
Egy vicces jelenetet kellene a jövőben elkerülni. hogy ne Pjanic álljon Pogba előtt amikor a MU szabadot rúg a kapunktól 25 méterre. Mikor megláttam elkezdtem szönyűlködni és majdnem baj is lett a Pogba fejesből a 2. félidőben.

És néha még az összeszokatlanság jelei mutatkoznak mikor szinte minden középpályás össze-vissza passzolgatott vagy 3 percig....és ez még röhejes is volt.

Rikoo 2018.10.24. 10:48:10

AZért ne felejtsük el, hogy a közönség nagyon komolyan hajtotta őket a 2. félidőben így látványosan nőtt a United játékának a tempója az utolsó 30 percre, csak ehhez nem párosult technikai minőség vagyis nem tudták beszorítani a Juventust.
Érdekes meccs volt és ismét egy jó példa arra, hogy még mindig tovább kell növelni a tempót, de Maxi az első bejegyzésben mondja is illetve folyamatosan van szó erről az interjúkban és még a meccseken is mindig lehet hallani, hogy "presto-presto".

harciretek 2018.10.24. 10:50:26

Szerintem nem lett volna itt semmi probléma, ha a középpályán tudunk frissíteni a 60-65. perc környékén. 3 belső középpályással játszva kevés az 5 ember erre a posztra a keretben. Szélsővédő poszton is jelenleg hasonló a helyzet. Cancelo már a Genoa ellen is fáradtabbnak tűnt (magához képest), Sandro is minden meccsen játszik, bár úgy tűnik, hogy ő jobban be tudja osztani az erejét. A támadóknál és középső védő poszton bármennyit tudunk rotálni, de a legtöbb km-t igénylő posztokon jelenleg a sérülések miatt nem nagyon tudunk pihentetni. Így szerintem természetes volt a tegnapi visszaesés, az már az MU gyengesége, hogy így sem volt valamire való helyzetük, csak amit mi alakítottunk ki nekik. Ennyi. 3 pont az Old Traffordról, jöhet a következő.

Cannavaro 2018.10.24. 11:26:27

@Knob: Matuidi mindenhol ott volt, labdákat szerzett, és veszélyeztetett is többször! Egy védekező középpályástól nem nagyon lehet mást elvárni! Nem Ő a világ legjobbja, de az elitbe tartozik, és mint egy falat kenyér, úgy kellett a középpályánknak, egy ilyen stílusú futó, csúszó mászó gép! Nélküle Továbbra is átjáróház lenne a kp. Tavaly formán kívül volt szinte egész szezonban, de most sokkal jobban teljesít! Én egyszer sem röhögtem rajta, inkább tapsoltam a megmozdulásai nagyobb részén!

Spider81 2018.10.24. 11:30:21

@Knob: Hat Matuidi oriasit jatszott tegnap, de itt mar divat szidni Ot...lassan khediras magassagokba kerul szegeny...

Szili072 2018.10.24. 11:39:12

Az első félidő lehengerlő volt,ha Cuad helyett Mandzu játszik lezártuk volna 2-0 ra a meccset.A második félidőben egyértelműen Can becserélése hiányzott a kp-ra.A végén jöhetett volna Dybi helyett Berna vagy Costa.Nagyon jó volt nézni ,hogy erős a Juve nem kell tovább számolgatni ,sőt az utolsó meccseken akár pihentetni is lehet egy komolyabb bajnoki előtt.

Joker61 2018.10.24. 11:39:48

@Spider81: így van, sőt, ahogy ő kifingott(meg az a sárga sem kellett volna), megszűnt a komolyabb pressing,is.
Nem véletlen van könnyebb dolga azon az oldalon Sandro-nak, ott van egy Matyi, és egy Mario akik sokat besegítenek neki

spaolo1981 2018.10.24. 11:52:52

Olvasva a tegnapi kommenteket, két dolgot nem értek.
1.Ha megy a meccs, mi a francnak kell kommenteket írogatni? Ez persze mindenkinek szíve-joga, hogy mikor mit ír, de miért nem a meccset nézi? A félidőben lehet eszmét cserélni,vagy meccs végén.
2.A kommentelők 60-70% a fotelből jobban ért a focihoz, mint Allegri mester.
Pl: Bonucci már megint szar(érdekes, hogy még Mourinho is dicsérte az "árulót"),Cuadrado szintén vacak, jöjjön helyette Costa, 60 perc után elfáradtunk,miért nem cserél az edző? Miért nem nyerünk 3 góllal, ha már itt van Ronaldo?
Kritikát, véleményt megfogalmazni lehet, de butaságokat felesleges.
Vezetjük a BL csoportot, a bajnokságot, az olasz focira jellemző taktikus játékkal. Hullámvölgyek persze vannak és lesznek is, akár meccsek közben is.
Allegri jelenleg a világ legfelkészültebb edzője, a keret bombaerős, és, ha az UEFA is úgy akarja, idén meglesz a BL-serleg is!
Forza Juve!

2018.10.24. 12:12:54

@Dante01: A 2. félidőt illetően nem is a MU feltámadására gondoltam, hanem magunkra. Nem tudtunk ezzel mit kezdeni, nem tudtunk váltani. Próbáltuk kivédekezni és az is csak szerencsével sikerült.

2018.10.24. 12:27:28

@spaolo1981: Szuper, hogy "új seprő" létedre megmondod a tutit. :-)
1. Ha valaki a szurkolótársaival meccs közben véleményt akar cserélni valamiről, miért ne tehetné? (Tudom, manapság semmi ilyen jellegű véleményt sem kell senkinek magában tartani...)
2. Viszont sokan jönnek (rajtad kívül is) ezzel az agyrémmel, mint érvvel. A foci egy taktikai játék is, ahol meg lehet vitatni a vélt, vagy valós elkövetett hibákat. Szintén a szurkolótársakkal, ami jó, ha kulturált formában történik. Van, akinek igaza lesz, van akinek nem, ez sokszor szubjektív is lehet, de az nem érv, hogy "kussoljunk, Allegri jobban ért hozzá". Ez nevetséges. :-) Régen is a "sportbüfékben" még órákig társalogtak sör, vagy akármi mellett 1-1 meccsről. Ez sem úgy működött, hogy "Dícsérjük az Urat!". :-D
A többivel kapcsolatban csak annyit írok, hogy a "butaság" megítélése sok esetben szubjektív, mert különböző intelligenciaszinteken más-más dolog tűnik butaságnak, ezért erről nem jó nyilatkozni.

Cannavaro 2018.10.24. 13:03:37

@spaolo1981: Minek a blog, ha csak bólogatni kell, és helyeselni Allegrinek??? Allegri még mindig nem tökéletes létforma, lehetnek hibái, és ezt esetleg észleli, és le írja valaki az miért baj?

spaolo1981 2018.10.24. 13:55:19

@Dr. Grant: Szia! Régóta figyelemmel követem a blogot és még régebb óta vagyok Juventus szurkoló. Való igaz, eddig kevés hozzászólásom volt, ettől még naponta látogatom az oldalt, és feltűnt, hogy az utóbbi időben divat lett szidni egyes játékosokat és a szakmai stábot egy-egy gyengébbnek vélt meccs után, vagy akár közben is .Nem akarom megmondani a tutit, és nem írtam hogy bárkinek is "kussolnia kell, mert Allegri jobban ért hozzá". Épp ellenkezőleg! De egyes játékosok (pl:Bonucci,Cuadrado,Khedira, Matuidi) folyamatos(és a folyamatos szón van a hangsúly!) negatív megítélése az én véleményem szerint nem tartozik hozzá a szurkolótársakkal történő eszmecserékhez.
Ez nálam, ha tetszik, ha nem, sajnos a butaság kategóriába tartozik, kvázi mintha Allegri direkt kerékkötőknek tenné be ezeket a játékosokat folyton a kezdőbe.
Ahogy írtam kritikát és véleményt megfogalmazni lehet, sőt kell! Hiszen ezért (is)nézzük a Juve meccseit, de a gyalázkodás ebbe nem fér bele!
A másik: jó pár hozzászólónak több kommentje van meccs alatt, mint ahány biciklicselt bemutat egy meccsen Ronaldo. Rejtély számomra az ilyen hogy tudja figyelemmel követni a meccset, ha folyamatosan írogat...

Knob 2018.10.24. 15:00:51

@spaolo1981: Szia! Mivel én is a gyalázkodók közé tartozom, amiért nemrégen meg is lettem itt szidva, és azóta igyekszem féken tartani az indulataimat, több-kevesebb sikerrel. Bár meccs közben még rá sem néztem soha az oldalra, hiszen épp meccset nézek, de utána itt szoktam kiadni magamból a jót és a rosszat is, bár többnyire a rosszat. Én, mint Juve szurkoló, ha olyat látok, ami feldühít, és rossz néznem, akkor ki kell adnom magamból. Főleg azért, hogy lássam, más is így látja e, vagy érzi e, mint én. Ha nem, és sokszor van így, szívesen olvasom a reakciókat és válaszokat, majd a következő meccsen igyekszem más szemmel nézni az adott játékost. Viszont ezeket a dolgokat itt tudjuk ki- és megbeszélni, itt tudunk olyanok felé véleményt nyilvánítani, akik szintén nézték a meccset és követik a klubbal kapcsolatos eseményeket. Viszont a gyalázkodás is egy fajta fokozata a rossznak. Van amikor egy játékos nem játszik jól, van amikor kimondottan rosszul játszik és van amikor annyira szar, hogy inkább sakkoznia kellene foci helyett és amikor valaki folyamatosan (50 meccse) csak a rossz fokozataiban tud teljesíteni, akkor arra nem írhatjuk, hogy hát nem játszott túl jól.

Drotkoszoru 2018.10.24. 15:46:42

Elég dühös voltam a Genoa elleni pontvesztés után, de tegnap kárpótoltak érte a srácok. Az első félidőben "űrfocit" toltunk, a Frosinone nem játszik kb. olyan alárendelt szerepet ellenünk, mint tegnap az első etapban az MU. Kb. a 65. percig remekül futballoztunk, utána már feljött a Manchester is, de összességében teljesen megérdemelten és magabiztosan nyertünk az Old Traffordon. Ami negatívum: nem zártuk le idejében a meccset. Ha a 60-65. percben 3-0-ra vezetünk, akkor sem szólhatott volna egy büdös szót sem az MU (akkora volt a különbség a két alakulat között játékban), és totál lényegtelen lett volna, hogy a végére elfáradtunk. Kb. egy tucat olyan lehetőségünk volt, mikor azonos létszámban vagy létszámfölényben vezethette rá a támadó hármasunk az MU-ra a labdát, de az utolsó passzokba, középre lőtt labdákba mindig hiba csúszott. Ezen mindenképp javítani kell a jövőben; de az ahogy pillanatok alatt, látványos, kombinatív játékkal eljutottunk az MU 16-osáig, az mindenképp dicséretet érdemel. Kicsit még élesebbnek kell lenni a kapu előtt és a 16-oson belül, de rendben lesz ez szerintem.

Drotkoszoru 2018.10.24. 15:57:47

@Drotkoszoru: Még annyit kiegészítésként, hogy a második félidő második felében a 16-osunk környékén eladott labdákra jobban oda kell figyelni (ebben főleg Bentancur járt az élen, ettől függetlenül az első 65 percben ő is remekül játszott). Nyilván akkor már kijött a fáradság és a dekoncentráltság is, de épp ezért lenne jobb hamarabb lezárni ezeket a meccseket.

Grinta 2018.10.24. 16:28:35

A Manchester United azt sem tudta hol van a 16-osunk,nem hogy járjanak is ott.Percig nem volt kérdés ki a jobb csapat.

2018.10.24. 16:59:00

@spaolo1981: Igen, azt tényleg látom, hogy olvasod. :-) Abból, hogy átvettél 1-2 téveszmét is, amit nem kellett volna, mert az a kisebbség hirdeti, aki nem igazán néz reálisan semmit, csak "megbántott érzelmi alapon" hisztizik, ha kritika merül fel.
Hacsak nem egy másik névvel is regisztráltál esetleg...
Téveszme: "divat szidni egyes játékosokat és a vezetőséget."
Helyzet: Nincs olyan, hogy divaté és nem szidásról van szó, hanem teljesítménykritikáról. Fogalomzavar.
Téveszme: "Mintha Allegri kerékkötőnek tenné be..."
Helyzet: Akár tetszik, akár nem, Allegri is láthat rosszul dolgokat, lehet elfogult. Ő is kritizálható, ha téved.
Téveszme: "Gyalázkodás"
Helyzet: Szerintem ez ritka. Allegrit nem is szokta senki gyalázni, olyan előfordul, hogy mennie kellene, de ez nem gyalázkodás. Khedirára is maximum 1-2 ember használja a "kebabos" jelzőt, azt sem gyakran.
Inkább az a gáz, hogy az önjelölt "rendfenntartók" arra nem veszik a fáradtságot, hogy részt vegyenek a blog szerkesztésében, de kritizálják mindenki véleményét, egybemosva azokat, meg egyes emberek teljesen különböző stílusát is.
Az, hogy a Te megítélésed szerint mi tartozik hozzá az eszmecseréhez, az jelen esetben senkit nem érdekel, bocs. Mert a blogszabályzat a mérvadó és az ezt nem tiltja. Ez nem egy templom.
Az tényleg butaság, ha valaki a fogalmak közti különbségeket nem érti, nem érti, mit jelent az, hogy mérvadó szabályzat. Az meg aztán főleg, ha hasonló vélemények miatt valaki 3-4 embert "egybemos" attól függetlenül, hogy milyen stílusban fogalmaztak meg kritikát. Gyalázkodásból pedig szerencsére viszonylag kevés van.

Roland Spisák 2018.10.24. 17:38:44

Sziasztok! Eset itt már minden játékosunkról szó csak King kong ról nem! Szerintem ha ő nincs igen nagy bajban vagyunk és sajnos nem látom h bárki is tudná pótolni!!!

spaolo1981 2018.10.24. 17:47:59

@Dr. Grant: Picit elbeszélünk egymás mellett, de nem baj én tiszteletben tartom a Te véleményedet is. Nem megbántott érzelmi alapon hisztiztem és az sem zavar, ha valaki kebabos jelzővel illeti Khedirát, hidd el én sem irodalmi stílusban küldöm el melegebb éghajlatra Mandzut, ha éppen dög lusta játékkal örvendeztet meg minket.
Allegri sem tökéletes, persze, nekem is megvan róla a véleményem, kritizálom is, ha kell.
De sajnos egyszerűbb leírni, hogy XY "szar", de kifejteni, hogy miért is gondolja így, az kevésbé megy(akinek nem inge ne vegye magára), és most itt nem több oldalas mély elemzésre gondolok.Akinek csak ennyit jelent a Juventus, az válasszon magának egy másik klubot, ahol több sikerélmény éri.

spaolo1981 2018.10.24. 17:59:46

Ja, és a tegnapi meccshez is hozzászólva...a jelenlegi legnagyobb hibánk, hogy nem tudjuk lezárni időben a meccseket. Ez a bajnokságban esetleg még belefér , mert több a meccs, mint a BL-ben. De tavasszal a kieséses szakaszban szinte már nem lehet hibázni, most tényleg nekünk van a legjobb keretünk, mutassuk meg a pályán is ezt a gyilkos mentalitást. Ahogy Allegri is nyilatkozta ezen kell dolgozni és akkor rendben leszünk.

del pipi 2018.10.24. 18:11:49

@Dr. Grant: srácok tudomásul kell venni mindannyian mások vagyunk más gondolatokkal más impulzusokkal és más véleményekkel és ez így jó egyet érteni nem kell ha valaki ír valamit vagy mást gondol de el lehet fogadni a más véleményt pl ideges leszek amikor itt szidják a dybalát és fényezik a bernát de ez is egy vélemény, és próbálom megfejteni hogy pl ezek az emberek kb hány évesek vagy kb hány percet töltöttek el a foci pályán de aztán soha nem tudom megfejteni.de ami a lényeg hogy mi mind a juve-ért szorítunk és ennek így kell maradnia! ciao tutti! ui én nem blogoltam meccs közben! nem szólhat senki hozzám....morcos leszek!

GGábr81 2018.10.24. 18:25:01

@spaolo1981: felfedem a rejtélyt. Régen én is írogattam meccs közben (is). Manapság meccs közben nem írok, mert a kisfiam és kislányom születése óta változtak a meccsnézési szokásaim (kényszerből).
Szóval én számítógépről néztem a tv adásokat is. Kiterjesztett képernyővel. A nagy monitoron ment a meccs, a másikon internet, melyre időnként ránéztem, hogy mi van a többi meccsen. Gépelni vakon is tudok, amikor valami nagyon tetszett, vagy bosszantott akkor azt bekommenteltem, közben a meccsről sem maradtam le. Volt, hogy nem is gépeltem, hanem Google billentyűzeten bediktáltam a szöveget. Kb 10-ből egy meccsen ha előfordult.
Ha minden huszadik kommentelő csak 3-4 meccsenként említi meg a "kedvencét" akkor is folyamatosan és divatnak tűnik a nagyszámú kommentelők miatt. Nagyszámú törvénye alapján.
Amúgy az vajon véletlen, hogy általában ugyan azok a nevek szoktak szerepelni?
Khedira, Matyi, Mandzsu és újabban Bonu. Sajnos ez sokszor jogos kritika, Khedira esetében én sem tudok a védelmében sokmindent elmondani.
A stílus az más kérdés, ("a stílus maga az ember" szokták mondani). Azon párszor én is kifakadtam már, volt jónéhány vitám erről. A kritika az más, a gyalázkodás megint más.

GGábr81 2018.10.24. 18:45:41

@GGábr81: jaa és még valami a stílussal és a gyalázkodással kapcsolatban. Nagyon sokat fejlődött a blog ezen a téren is. Manapság sokkal kevesebb káromkodás, trágárkodás, gyalázkodás fordul elő. Főbb kommentelő is jelentős jellemfejlődésen ment át. Egyre több emberrel tudtam kultúrált vitát folytatni, sőt volt, hogy örültem, hogy meggyőztek olyanról amit rosszúl gondoltam. Dr.Grant pl nagyszerű vitapartner, bár vele legtöbbször egyet is értek.

2018.10.24. 22:13:50

@spaolo1981: Nem mindenki tartja tiszteletben mindenkiét, ez sajnos előfordul. De én - a látszat ellenére - tiszteletben tartottam a Tiédet, meg általában is szándékom általában is. Előfordul azonban, hogy - a látszat ellenére - nem a vélemény a probléma, hanem az, ha valaki tévképzetekben ringatja magát, olyat gondol, ami nincs, vagy esetleg félreértelmez dolgokat. Pl. a helyi szabályokat akarja a maga szája íze szerint alakítani. Ez sajnos nem működik, de ez nem egymás mellett elbeszélés, csak ilyenkor nem a vélemény a mérvadó, hanem a szabály. Az enyém sem lenne az.
Ha valaki leírja, hogy "XY sz@", az már egy vélemény, de hát az sajnos szíve joga (megengedett). Én csak annyit tudok hozzátenni, hogy általában törekszem elkerülni az ilyen stílust, de nem zavar annyira, hogy irtanám tűzzel-vassal.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9911) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4137) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása