Beharangozó: Frosinone elleni meccs

frosinone_calcio_logo.pngA Juventus következő ellenfele a frissen feljutó Frosinone lesz. Könnyű meccs elé nézünk, csak nehogy ráfázzunk. Ez ki fog derülni szeptember 23-án, vasárnap. A labda 20:30 perckor fog elindulni útjára a Stadio Benito Stripe gyepén.

Eddig nagyon gyengén muzsikál a Gialloazzurri, amit jól mutat a tény, hogy eddig még gólt sem szereztek. Már a kezdő mérkőzésen nagyobb zakóba futottak, amikor az Atalanta 4-0-ra büntette őket. A következő meccsen már legalább a pontszerzés sikerült, 0-0-ás eredményt értek el a Bologna ellen. Az azt követő fordulóban a Lazio vendégei voltak, és csupán 1 góllal maradtak alul. A Sampdoria ellenében nagyobb verést kaptak, és jó diákhoz méltón kaptak egy ötöst.

Erősödött a nyáron a Canarini, de eddig úgy tűnik, hogy ez kevésnek bizonyul:

Kölcsönben érkezett hozzájuk egy kiváló portás Marco Sportiello személyében.

Védőkből jócskán erősítettek. A Crotone csapatától egy duó érkezett, Luka Kranjc 1 millióért, míg Marco Capuano fél millióért érkezett. Edoardo Goldaniga és Salamon csupán kölcsön erősíti a Gialloazzurrit. A védelem széleire Cristiano Molinaro bevethető, ingyen, míg Zampano a másik oldalt erősíti. Ő is kölcsön keretein belül váltott csapatot.

Középpályára Raman Chibsah 1 millióért érkezett, míg Andrea Beghetto 1,5 millióért költözött Frosinonéba. Az izlandi válogatott Emil Hallfredson is új fiúnak számít, az Udinese csapatát hagyta el. Lorenzo Crisetig és Francesco Cassata kölcsön érkeztek. Előbbi Bolognából, utóbbi a Sassuolóból.

Támadó játékosoknál a legkomolyabb név Joel Campbell, aki a Costa Rica-i válogatott egyik alapembere, és az Arsenal örök tehetsége. A jelen tehetsége az Intertől érkezett Andrea Pinamonti személyében, természetesen csak kölcsön keretében, és ugyanez elmondható Stipe Perica kapcsán is.

Amint az a fentiekből kiviláglik, komoly összegeket nem fektettek játékosokba, inkább kölcsön igazoltak. Azt célozhatta meg a vezetőség, hogy valahogy bent maradjon a gárda, majd siker esetén költekezik komolyabb szinten. Ez viszont nem egy egyszerű dolog, hiszen a bennmaradás komoly teljesítményeket igényel.

Nálunk hiányzik Douglas Costa eltiltás és sérülés miatt, Spinazzola pedig továbbra sem épült fel. De Sciglio nem valószínű, hogy teljesen felépült, ahogy Barzagli sem. Khedira pedig frissen iratkozott fel a sérültek listájára.

A Frosinone komoly hiányzókat tudhat magáénak: Gori, Campbell, Paganini, Dionisi, Ardaiz, Ciofani. Ők mindannyian sérültek, és mind a támadószekciót képviseli, Gorin kívül.

Komoly taktikát nem hiszem, hogy igényel ez a mérkőzés. A legfőbb dolog a mentális helytállás. Nem szabad lebecsülni a Frosinonét, mert könnyen gondba kerülhetünk. Jó olasz kis csapathoz méltó módon az ellenfél tömörülni fog a saját kapuja előtt. Valahogy meg kell próbálni széthúzni őket, ehhez pedig CR átlövései is jól jöhetnek. Most megkaphatják a lehetőséget a fiatalabb játékosok, illetve pihenhetnek a tapasztaltabbak. Az én kezdőm:

Perin, Cuadrado-Rugani-Benatia-Cancelo, Bentancur - Can, Bernardeschi - Dybala - Ronaldo, Mandžukić

4-2-3-1-es felállást alkalmaznék. Jól jönne most Costa gyorsasága, de sajnos nem játszhat az eltiltása miatt. Nem a legjobb csapat arra, hogy Dybala számára áttörjön a jég, de egy jó lövés a 16-os környékén megfelelhet a célnak. Nem várok gálameccset, fő a győzelem. Előfordulhat, hogy több góllal nyerünk, tippem 3-0. Azt viszonylag biztosnak érzem, hogy a Frosinone nem veszi be a kapunkat.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr7214254297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

letepem 2018.09.22. 20:25:45

Újabb kiváló összefoglaló! Köszönjük!

JuventusFanatikus 2018.09.23. 10:02:29

Cuadrado és Can biztos kezdőknek mondhatjuk, velük harangozták be a meccset.

Ha Chiellini pályára lép, megelőzi Dino Zoffot a legtöbb pályáralépés terén.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3377) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (911) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9908) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4149) mercato (4137) nyilatkozat (7434) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása