Allegri: „Ronaldo új szintre emeli a Juvét”

allegri_massimiliano_agnellivel_olelkezve.jpgA Juventus mestere, Massimiliano Allegri szerint a klub számára komoly előrelépést jelent Cristiano Ronaldo megszerzése.

Az olasz rekordbajnok komoly meglepetésként igazi klasszist igazolt Cristiano Ronaldo személyében, akitől lényegében kimondatlanul is az az elvárás, hogy BL-címhez segítse a torinói Öreg Hölgyet.

„Szerintem nagyon fontos igazolás Cristiano Ronaldo, aki előrelépést jelent mindenki számára a klubnál.” - mondta a mester egy brüsszeli eseményen.

„Amikor ismét elkezdjük a közös munkát, július 30-án, és mindenki visszatér, fontos évbe kezdünk bele, ahogy mindegyik év az volt, célkitűzéseinket pedig kötelezően meg kell valósítanunk.

Teljes mértékben tagadom, hogy beszéltem volna telefonon Cristiano Ronaldóval. Tudtommal hétfőn lesz egy sajtótájékoztató, akkor fogok vele találkozni.

Tudom, hogy nagyon boldog, a professzionalizmus mintaképe, és fontos igazolás egy olyan csapat számára, amely az elmúlt években kiváló eredményeket ért el.

Úgy vélem, hogy a klub és az elnök rendkívüli dolgot hajtott végre a Juventus és mindenekelőtt az olasz futball számára.

Hogyan fog játszani? Úgy, mint mindig: a gólszerzésre törekedve.”

A nyár nem volt egyszerű a mester számára, és nem csak azért, mert a pletykák szerint több csapat is megkereste őt csábító munkalehetőséggel, például a Real Madrid.

„Nem tudtam még akkoriban Cristiano Ronaldo érkezéséről. Csak a megérzésemet követtem, és egyértelműen nem volt egyszerű a nyár számomra, mivel egy hónapja elveszítettem az édesanyámat, illetve egyes döntéseket is meg kellett hoznom.

Beszéltem a Juventus vezetőségével, és boldog vagyok itt, mindazonáltal szeretnék ezúton is ismét köszönetet mondani Florentino Pérez elnök úrnak azért, mert rám gondolt.

Azonban addigra már egyeztettem a Juventusszal, és fontos projektet mutatott számomra a vezetőség.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr7714106461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vargacsabi · https://photovargacsabi.hu/ 2018.07.11. 13:34:22

remélhetőleg ez nagy lökés lesz az egész serie a-nak!

Fodorszki 2018.07.11. 13:38:19

Ha ezután nem fogunk nézhető játékot produkálni akkor soha. A mostani szezon borzalmasan unalmasra sikeredett. Nagy reményeim vannak azonban a következő szezonnal kapcsolatban. :)

Cigarette Smoking Man 2018.07.11. 13:43:47

@Fodorszki: Elég gáz lenne ha továbbra is úgy játszanánk, mint ahogyan tavaly tettük. Ha ez mégsem változik, akkor fel kell állítani Allegrit a padról! A CR7-ben rejlő marketing lehetőségeket csak akkor tudjuk kiaknázni, ha itt is szórja majd a gólokat.

JuventusFanatikus 2018.07.11. 13:50:13

Nem beszéltél még Ronaldoval? Akkor mekkorát fog nézni CR mikor közlöd vele, hogy bizony itt védekezni is kell...

Jack Bauer 24 2018.07.11. 13:51:13

Most sajnálom csak igazán, hogy elment Buffon.
Persze még 1-2 középpályás jó lenne a mercato során.

pedronegroo 2018.07.11. 13:58:17

Allegrit láthatóan nem nagyon avatják be a mercato-ba.... Amúgy meg jól feladták neki a leckét, egy újabb BL döntő és nem fizuemelés lesz a jutalma hanem egy hatalmas seggbe rúgás.

Szóval oké hogy jött CR de ezzel még nagyobb lesz a csapaton a nyomás a BL trófeát illetően pedig eddig is valami feldolgozhatatlan pszichés probléma lehet a fejekben a sok bukott bl döntők miatt most vagy még jobban rágörcsölünk vagy végre behúzzuk a bl legjobb góllövőjével a támadósorban.

Apuleius 2018.07.11. 14:04:17

@pedronegroo: "Allegrit láthatóan nem nagyon avatják be a mercato-ba"

Ez pontosan miből látható?

venember83 2018.07.11. 14:07:28

@pedronegroo: pszichés probléma? Lehet. Bár én nagyobb mértékben az igazi húzóemberek hiányára fognám a két elbukott döntőt. Egyetlen Juve-játékos sem volt képes a hátára venni a csapatot. Ez most CR feladata.

Cigarette Smoking Man 2018.07.11. 14:10:46

@venember83: És az azt megelőző hat BL-döntővel mi van? Tipp? :D

pedronegroo 2018.07.11. 14:23:22

@Apuleius: Nem pontosan fogalmaztam, úgy értettem hogy semmi köze nem volt CR ideigazolásához pedig voltak cikkek hogy előzetesen telefonon egyeztettek. Aztán azt mondja Allegri hogy "tudtával" hétfőn lesz a sajtótájékoztató ami nem tűnik egy határozott kijelentésnek ez amolyan szerinte ott lesz de igazából nem tud semmit lehet meg se hívják "fílingje" van:)

venember83 2018.07.11. 14:25:01

Kiegészítettem picit a cikket.

jeneiPALI 2018.07.11. 14:31:59

Remélem idén nézhetö lesz a játékunk mert tavalyi kin szenvedés volt , nézni is ötvözni kell az eredményességet a szépjátékkal nem léttezik hogy csak szar brusztolós játékkal lehet nyerni , nemtudom erre Allegri képes lesz e , csak reménykedni tudok és abba hogy akp re jön még valami jobb név is mert ott érzem gyengének a csapatunkat , Kovacic, Modroc rakitic mitom én ilyesmikre gondolok , az a lelke a csapatnak ajó kp ha az van kilesz szolgálva cr is és a védelmünkre se viszik rá lendületböl , na majd kiderül várom a szezont anyi biztos Forza Juve.

Apuleius 2018.07.11. 14:32:09

@pedronegroo: Nyilván nincsenek belső információim, de teljesen életszerűtlennek és valószínűtlennek gondolom, hogy Allegri ne tudott volna arról, hogy folynak a tárgyalások CR-rel, s vele ne egyeztettek volna úgy általában a mercatóról, illetve konkrétan róla. Ez a telefonos beszélgetéssel kapcsolatos történet meg vagy igaz, vagy nem, az sem jelent semmit hogy Allegri most tagadja. A hétfővel kapcsolatos mondata meg inkább tűnik számomra a kérdés humoros elhárításának, mint valódi tudatlanságnak (azt most ne firtassuk, hogy valóban humoros-e...). Te komolyan el tudod képzelni, hogy a klub leigazolja a világ legjobb játékosát, de az edző nem tudja, mikor mutatják be hivatalosan? Egy kicsit ismét azt érzem, hogy az információs alapanyagot szabod hozzá a meglévő véleményedhez :-)

pedronegroo 2018.07.11. 14:32:28

@venember83: Na ilyet ne várjál tőle! A Reál-nál se vette hátára a csapatot(utóbbi pár évről beszélek) hanem a csapat dolgozott CR keze(lába) alá aki klasszisa lévén eldöntötte a meccseket de a labdának előbb el kell jutni hozzá arról meg a többiek gondoskodnak a megfelelő kondi, tudás és taktika együttesével.

pedronegroo 2018.07.11. 14:39:41

@Apuleius: Én csak annyit írtam hogy semmi köze nem volt CR ide igazolásához ebben a kijelentésben én nem érzek semmi túlzást:) ha meg most azt mondja hogy nem beszéltek telefonon akkor pont az ellenkezőjét gondolni tűnik életszerűtlennek.:) Tudtommal Maxi se spanyolul se angolul se portugálul nem beszél akkor eleve hogyan meg úgy egyébként is mi a francról beszéltek volna? Hogy nyugi Cristiano ha minket választasz kezdőként számítok rád vagy mi? :)

Rikoo 2018.07.11. 14:45:26

@pedronegroo: Allegri elvileg évek óta tanul angolul.

Apuleius 2018.07.11. 14:45:58

@pedronegroo: Vagyis abból, hogy Allegri nem beszélt személyesen Ronaldóval, nem volt semmi köze a leigazolásához, s valóban úgy van, hogy azt sem tudja, hogy mikor érkezik? Ez volna az életszerű forgatókönyv?

Alapvetően Allegri egy edző, nem az ő feladata a játékossal vagy bárki mással tárgyalni, így az sem teljesen világos, hogy szerinted pontosan milyen formában kellene rész vennie egy ilyen ügyben ahhoz, hogy kijelenthessük, "köze volt hozzá"...

alexGicamo 2018.07.11. 14:50:46

Szerintem, jók leszünk, semmi kétség !
Ronci megismeri, megtanulja a jó olasz közeget/focit és karistolgat majd a mi szeretett csapatunkban . Tuti ! :D

FORZA JUVE PER SEMPRE !!!

Knob 2018.07.11. 15:03:33

@JuventusFanatikus: Na meg, hogy Ő (CR) lesz Mandzukic cseréje. :)

pedronegroo 2018.07.11. 15:10:47

@Apuleius: Ezt szerintem most Te toltad túl! :) Én tényleg csak annyit akartam hogy nem volt semmi köze Maxnak ehhez a bizniszhez bármennyire is cikkeztek telefonbeszélgetésről. :)

Apuleius 2018.07.11. 15:16:20

@pedronegroo: Szerintem nem toltam túl semmit, s többet állítottál annál, mint hogy nem beszéltek telefonon (ami vagy igaz, vagy sem):

"Aztán azt mondja Allegri hogy "tudtával" hétfőn lesz a sajtótájékoztató ami nem tűnik egy határozott kijelentésnek ez amolyan szerinte ott lesz de igazából nem tud semmit lehet meg se hívják "fílingje" van:)"

Mindegy, azt hiszem kiveséztük az ügyet :-)

Zsolt16 2018.07.11. 15:18:36

@pedronegroo: Arra gondolsz, hogy nem mozdította előrébb a tárgyalásokat, ugye? Így valóban nem volt köze az üzlethez, amennyiben tényleg nem beszéltek egymással telefonon.

2018.07.11. 15:21:40

Kíváncsi leszek, h itt is fogja-e tudni úgy termelni a gólokat, mint spanyolban? Azért az olasz foci más, mint a spanyol. Sztem nem, de cáfoljon meg.

pedronegroo 2018.07.11. 15:23:09

@Apuleius: Megbeszéltük :) (ezt is) Amúgy meg nyári szünet van addig én is pihenek nem támadom be Allegrit (durván) és már készülök én is a következő szezonra! :))) Alapozok meg ilyenek :) gyűjtöm az infokat csiszolom a retorikát stb :) Muszáj mert nyilván CR érkezésével a blog látogatottsága és kommentjeinek száma is növekedni fog így fel kell készülni a több "szócsatára"! :))) Nektek is több munkátok lesz mind moderálásban mind a napi plusz fél tucat CR cikkekkel! Szóval tessék jól felkészülni! :)))

Apuleius 2018.07.11. 15:32:15

@pedronegroo: Igen, azt hiszem az előző szezonnal Allegri bőven adott okot kritikára, mert nézhetetlenség terén tényleg korszakalkotót alkotott a csapat, de nem szép dolog bántani szegényt, amikor nem is igazán szolgált rá :-) CR érkezésével Allegri talán ismét igazolja legendás rugalmasságát, s talán kénytelenek leszünk szórakoztató játékot játszani. Soha sem szerettem CR-t,de talán ismét eljön az idő, amikor az ember nem pusztán megszokásból ül le a meccsek elé, de még akár szórakozni is fog rajtuk (legutóbb talán Tévez játéka nyomán éreztem ilyesmit). Igen, mi is számítunk a neo-juventínók megjelenésére, de hát ha ebből gazdagszik a klub, hát legyen :-) Kalandra fel!

Keresztes András 2018.07.11. 15:38:43

Fel van adva a lecke Allegrinek rendesen:)

Sztovicska 2018.07.11. 17:32:01

Remélem ez majd a Taktikában is megmutatkozik.

Sztovicska 2018.07.11. 17:32:31

@vargacsabi: Hát nemtudom szerintem sokkal simábban fogjuk behúzni a scudettót nem lesz annyira szoros mint tavaly

biancineri101 2018.07.12. 09:13:57

@pedronegroo: "Allegrit láthatóan nem nagyon avatják be a mercato-ba"
Szerintem azért szoktak vele egyeztetni, de konkrétan senki nem nyilatkozza azt, hogy telefonon dumcsizgat egy másik csapat játékosával, mielőtt a másik klubtól engedélyt kért volna. Hivatalosan mindenki előbb a klubtól kér engedélyt a tárgyalásra és csak utána veszi fel a kapcsolatot a játékossal. természetesen ez nem életszerű, mert ennyi erővel naponta 100000 hívást kapna a reál CR-rel kapcsolatban...
Amúgy szerintem Allegri nem úgy éli meg a dolgot, hogy a háta mögött mindent lezsiíroztak és őt kész tények elé állították: -na tessék építhetek be a csapatba egy koloncot, hogy meglegyen a létszám... :)

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása