Bozzo: "Megerősítésnek számít, ha nem cáfolnak"

ronaldo_cristiano_aranylabda.jpgA neves olasz játékosügynök, Beppe Bozzo úgy véli, az érintettek hallgatása arra utal, hogy minden eldőlt már Cristiano Ronaldo ügyében, s a portugál támadó a Juventus mezében folytatja pályafutását.

"Nem érzek irigységet, inkább megemelem a kalapomat Jorge Mendes előtt, aki kiváló ügynök, s napi huszonnégy órát dolgozik." - mondta Bozzo a Tuttosport munkatársának nyilatkozva. 

"Izgatottan követem az ügyet, amely nagyon fontos az olasz labdarúgás számára. Kivételes dolog volna, ha a világ legjobb játékosa, egy aranylabdás a Serie A-ban játszana. Ugyan csak kívülről figyelem a dolgokat, de az átigazolási piacon tulajdonképpen megerősítésnek számít, ha nem cáfolnak. 

Ezért meg vagyok győződve róla, hogy a jelenlegi helyzetben mindenki olyan messzire ment, hogy már nem tudnak kitáncolni belőle. Az átigazolás időzítése? Talán csak egy kicsivel több türelemre van szükség.

Egy kis idő hasznos lehet a Juventus számára, hogy néhány további igazolást eszközöljenek, s a Real Madrid számára is, hogy legalább két top játékost igazoljanak, mert egy nem lesz elegendő CR7 pótlására.

Még néhány nap Ronaldo számára is  hasznos lehet, hogy kiélvezze a szabadságát. Ronaldo leigazolása hatalmas üzlet, s távolról sem logikátlan, mert arról a sportolóról van szó, aki a legtöbb pénz mozgatja az egész világon. 

 A Juventus pedig egy olyan klub, amelynél minden csodásan működik, azonban amelynél hiányzik az utolsó lépés kereskedelmi szempontból. Ronaldo leigazolása csökkentené a távolságot köztük és az olyan szuperhatalmak között, mint a Real Madrid vagy a Manchester United.

Ha a legendás Florentino Pérez  valóban szavát adta, egészen biztos, hogy tartani fogja magát hozzá. Megadatott a szerencse, hogy találkozhattam vele. 

Ronaldo bejelenti-e a távozását? Mivel szóbeli megállapodásról van szó, amely szerint a játékos 100 millió euróért távozhat az egymilliárdos záradék helyett, úgy gondolom, hogy ezt a felelősséget magára kell vállalnia. 

A Real dolga nagyon egyszerű az átigazolási piacon. Amennyiben Cristiano távozik, a labdarúgás világának két-három legcsillogóbb bajnokára tekintenek majd. 

Neymar vagy Mbappé leigazolása nem lesz egyszerű a Paris Saint-Germaintől, ez mindig nehéz. Inkább hajlok Hazard, Kane és Icardi közül kettőre. Ronaldót biztos, hogy két top játékossal pótolják. Egy nem lenne elegendő."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr5714102133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

m.martin91 2018.07.09. 12:06:13

Én is úgy gondolom, hogy Hazard és Icardi érkezhet Madridba, vagy esetleg Icardi helyett Lewandowski, de ez is nagyon kevés lesz minőségileg.

pedronegroo 2018.07.09. 12:40:12

A Real ezt nagyon nem gondolta át, egy nyár alatt Zizu-t és CR-t is bebuknák?? Ronaldót ráadásul "csak" 100 milláért? Ennél jóval többet is kaphatnának persze az is igaz hogy 9 év alatt a többszörösét megtermelte nekik Krisztike mind pénzben mind sikerekben meg történelemben.

Hazard-al szerintem nagyon jól járnának, Icardi vagy Kane nekem olyan ügyesek de nem Reál szint kategória. Amúgy azt se feledjük hogy ott van még a Reál-nak Bale akit eddig elnyomott CR, szerintem benne nagyon sok van, ha a jövőben elkerülik a sérülések és megkapja a teret akkor Ő plusz Hazard hátukra tudják venni a Reált, persze Benzema helyett mindenképp kell oda egy csatár.

Egyre forrósodik a helyzet, most már én is adok pár százalék esélyt az érkezésének! :)
Azt tudja valaki, hogy az első csapathoz érkezne vagy pár évre kölcsön adnánk az Atalantának hogy fejlődjön? :) Vagy ha marad akkor Allegrinek CR beépítéséhez is kell egy félév? :)

GGábr81 2018.07.09. 13:56:26

@pedronegroo: Novemberben kezdődne csak a szezon, addig az ifik játszanának, hogy legyen sansza másnak is a bajnokságra.

GGábr81 2018.07.09. 14:07:56

Ugyan ezt kérdem. Miért nem cáfo egyik csapat sem, se a Barca, se Bayern? Miért nem cáfolja Messi sem? Miért nem cáfolja egyik elnők sem? Se Kubatov, se Hemi papa. Miért nem cáfolja a menedzser Mino Raiola sem? Több mint gyanús?
Dugjon már valaki a képükbe egy mikrofont, azt kérdezze meg, mi a szitu?
Még Hawaii-ra is megérné utána menni.

Pogba0123 2018.07.09. 15:27:55

Állitolag CR7 beszélt telefónon Allegrivel. De azt nem tudom hogy miről.

2018.07.09. 16:24:51

@Pogba0123: Hogy edzésen Pogbától eltérően le fogja nyomni Allegrit kiskapura emelésben (viszonylag messziről lőtték, a labda csak egyet pattanhatott). ;-)

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (918) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9924) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7448) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4175) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása