Alenichev: „Golovin számára hiba lenne a Juve”

golovin_aleksandr_valogatott_mezben.jpgAz orosz válogatott és a CSZKA Moszkva felkapott középpályásának a képviselője szerint nem lenne jó döntés a Juventus választani.

Aleksandr Golovin az orosz válogatottban kimagaslóan játszott a csapat első meccsén, és ez már elég volt, hogy számtalan klub felfigyeljen rá, és természetesen a pletykák is szárnyra kaptak vele kapcsolatban.

Az IlBianconero számára adott interjúban a futballista képviselője, Dmitri Alenichev arról beszélt, hogy nem lenne szerencsés a Juventust választani, és természetesen indokokkal is szolgált.

„A válogatott csapat legjobbjai közé tartozik, Denis Cheryshev és Artem Dzyuba mellett.

A Juventus érdeklődése Aleksandr Golovin tekintetében teljesen érthető, és ideje, hogy a játékos Európába igazoljon, azonban nem Olaszországba. A Juvenutsnál senki nem garantálhat neki kezdőcsapatbeli helyet, mivel a Juve egyik játékosa sem örvendhet ilyen garanciának.

Nincs kizárva, hogy a klubja el fogja engedni egy kölcsönszerződés keretében. A fenti indokon kívül Olaszország azért is lenne kevésbé jó opció, mivel az olasz futball rendkívüli módon a taktikára alapszik, és így a játékos borzasztóan nehezen tudná bizonyítani az offenzív képességeit.

Inkább Spanyolországot tekinteném jó választásnak, de nem a Real Madridot vagy a Barcelonát, inkább valami közép- vagy magasabban jegyzett csapatot.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr5914079871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ToTTy-Juve 2018.06.28. 15:40:00

Szerintem sem elég érett még hozzánk. Viszont megvenni és kölcsönbe tovább adni jó opció lenne.

Lulc 2018.06.28. 15:47:57

Az a baj, hogy teljesen igaza van.. Lehet akármekkora tehetség, bizonyíthat akárhol, nálunk sajnos nem jellemző, hogy a fiatalok sok lehetőséget kapnának.. Gondoljunk csak Pjacára, Ruganira de legfőképpen Bentancurra, aKi klasszisokkal jobb játékos már most Khediránál mégis inkább az utóbbi volt eröltetve egész évben..

2018.06.28. 16:05:48

Egyrészt igaza van,mert nálunk a posztján játszhat akármilyen szarul Khedira vagy Pjanic,egyikük se lesz leültetve,két-három havonta egy meccs nagyon kevés a fejlődéshez. Másrészt nincs igaza,mert Olaszországban taktikailag rengeteget tudna fejlődni,azonban nálunk nincs szabadság a pályán,itt teljesen mindegy miben vagy te jó,majd Allegri eldönti,ha ő védekező középpályást akar veled játszatni,akkor vagy jó vagy ott,vagy ücsörögsz amíg hólyagos nem lesz a segged...egyébként nagyon jó játékosnak tűnik,lehetőség az bőven lenne benne!

Juveboy92 2018.06.28. 16:06:48

Igazi lúzer nyilatkozat... Ha igazán jó játékos Golovin akkor beverekedi magát a kezdőbe, ha meg nem akkor pad... Ha Bernardeschi, Dembele, Asensio tud padozni akkor Golovin is

Rikoo 2018.06.28. 16:07:26

Nem igazán támogatom a leigazolását, megkockáztatom kb. annyi lehetőséget kapna, mint Bentancur.
Nem csak feltétlenül Allegri miatt, inkább abban nem vagyok biztos, hogy Juventus szintű játékos lenne. Illetve beilleszkedési problémák sincsenek kizárva, mivel teljesen más kultúrából érkezne Torinóba.
A játékstílusa mondjuk szerintem Serie A kompatibilis.

babo0410 2018.06.28. 16:53:55

@Lulc: Rugani azért kapott 26 meccset, igaz azt gondolom én is, hogy folyamatosan Kellett volna több meccs neki, Pjaca meg pont akkor sérült le, mikor Allegri állítása szerint több lehetőséget kezdett volna adni neki. Tehát az nem teljesen igaz, hogy a fiatalok nem kaják meg a lehetőséget. Bentancurnak meg Szerintem az tett keresztbe, hogy a szezon elején szétesett a kp, és később már Allegri inkább a stabilitást választva védekezőbb felállásban játszatta a csapatot. Pedig Szerintem, ha a támadóbb taktika, amit kezdetben próbált a mester, bejön, akkor Szerintem Bentancur is többet játszhatott volna.
Én örülnék neki, de van egy olyan érzésem, hogy a képviselője inkább rábeszéli egy spanyol középcsapatra. Nem hiszem, hogy az sokkal jobb megoldás.

Nathas 2018.06.28. 17:14:08

Nagyon könnyen lehet, hogy sem a Juventusnak, sem Golovinnak nem tenne jót a transzfer.

frenky441 2018.06.28. 20:02:33

Én most is azt mondom ár érték arányában jobb lenne mint Milinkovics Savic.
75 millióval nem jobb a szerb, ez tuti.
Ha őt leigazoljuk és nem távozik senki szerintem készen van a keret.

venember83 2018.06.28. 21:02:22

@babo0410: harmadik évre kapott ennyit Daniele. Mégis milyen reményekkel igazolhatna így a Juventushoz egy fiatal tehetség?

FeriGjuve 2018.06.29. 00:38:55

"A Juvenutsnál senki nem garantálhat neki kezdőcsapatbeli helyet, mivel a Juve egyik játékosa sem örvendhet ilyen garanciának"

Hahahahaha,hát ez nsm sok Juventus meccset látott az elmult szezonból! :DD

FeriGjuve 2018.06.29. 00:40:03

@FeriGjuve: Végülis nem mondott hülyeséget,mert ugye van Khedira és vannak a Juventus játékosok. :)

FeriGjuve 2018.06.29. 00:48:54

Igazából,a viccet félretéve.Sokszor beszélūnk arról,hogy a Juventus nem éppen a fiatal tehetsègek mekkája és hogy Allegri sem bízik igazán a fiatal játékosokban,de ha valóban belegondolunk,amikor megkapják a lehetőséget,akkor 1-2 kivételtől eltekintve a többsègének beletörik a bicskája,nem hogy a Bajnokok Ligájában,hanem még egy kicsit komolyabb Serie A meccsbe is.Egész egyszerűen azért mert az,hogy valaki tehetséges,mèg nem elég önmagában.
Ide spirito kell és rutin,amit csak lassan tud megszerezni,ahoz pedig túl sok a tètmeccs,hogy ezeken sok lehetőséget kapjanak.Persze hol máshol szerezné meg,ha nem tétmeccsen?Csak hogy itt nem nagyon férnek bele hibák,elbukott meccsek,pontok.Nehéz dolog ez.,annyi bizonyos.
De szerintem ezért nem épülhet fiatalokra egy mai Juventus.
Ide kész játékosok kellenek a megfelelő mentalitással felvértezve.

2018.06.29. 08:25:46

@FeriGjuve: Ezt csakis úgy lehet megoldani,hogy a fiatalok mellett ott legyen a rutin is a pályán...nem lehet 11 tapasztalatlan fiatallal felállni,az öngyilkosság lenne,de mondjuk Chiellini mellé Rugani,Pjanic mellé Bentancur,Higu,Dybala és Costa mellé Bernardeschi,lehet ezt kezelni azért...tudatosan kell őket beépíteni és igenis játszatni őket,mert attól,hogy valaki rutinos és megfelelő a mentalitása,ugyanúgy elmehetnek rajta a meccsek,mint egy fiatalon. Benatia is full rutinos,a mentalitása abszolút rendben van,a Real ellen kb rajta ment el minden,szarul védekezett,rosszul oldotta meg,ahogy Chiellini is és Buffon is. Khedira a maga rutinjával mennyivel tesz többet hozzá,mint Bentancur?! Mandzukicnál jobb mentalitású játékos talán a világon nincs is(néha sétálgat,ezt is látni kell),mégis zongorázni lehet a különbséget közte és mondjuk Bernardeschi közt tudásban...De Sciglio mire megy a nagy rutinjával?! A sok kész játékos megfelelő mentalitással pont ugyanúgy nem garancia semmire,mint a fiatalok játszatása...lehet ezt magyarázni ide is,oda is,szerintem látható,hogy nálunk kurvára rosszul működik ez a rendszer,Allegri és a komplett vezetőség egyszerűen képtelen kidolgozni erre a megfelelő stratégiát,ezért nem játszanak...lehet mondani,hogy nem elég jók,az is lehet,nem látjuk őket,de kérdezem én,akkor miért hozzuk ide őket? Miért tartjuk itt őket?! Nem látni az irányt,pont úgy,ahogy a játékunkban sem látni azt,hogy fejlődne valamerre...

FeriGjuve 2018.06.29. 13:28:10

@fire06: "Sajnos" sok igazság van abban amit mondasz.
Ebben is el vagyunk maradva egy Real Madridtól pl.
Nèzzüm csak meg,ott hogy meg van oldva ez a dolog!Szárnyalnak a fiatal játékosaik!A nehéz nemzetközi tétmeccseken meg egyenesen ők húzták a csapatot! :O

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1849) bajnokság (3352) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (897) elemzés (40) előzetes (854) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1644) játékosokról (9861) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2422) meccsek (4118) mercato (4125) nyilatkozat (7392) Olasz Kupa (315) összefoglaló (403) pletyka (4153) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (173) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (286) video (195) Címkefelhő
süti beállítások módosítása