Marchisio: "Itt akarok játszani, s a Juventusnál akarok maradni"

marchisio_claudio_2018.jpgA Juventus saját nevelésű középpályása, Claudio Marchisio súlyos sérülésből tért vissza, s a most befejeződött szezon során csupán epizódszerepeket kapott Massimiliano Allegri csapatában, így nem meglepő, hogy az olasz sajtó egyre többet írt arról, a népszerű játékos elhagyhatja Torinót.

"Itt akarok játszani, s a Juventusnál akarok maradni." - mondta a helyzetről Marchisio a Sport Mediaset munkatársának nyilatkozva.

"Nem volt kapcsolatfelvétel más csapatokkal, semmi konkrétum. Még nem beszéltünk a Juventusszal, ezt majd júliusban, a szabadságok után tesszük majd meg, de optimista vagyok. Bízom benne, hogy maradok, majd meglátjuk."

Egy az Empolinál töltött kölcsönt leszámítva, Marchisio teljes pályafutását a Juventus szolgálatában töltötte, azonban a legutóbbi szezon során mindösszesen 20 alkalommal lépett pályára, s egy gólpassz fűződik nevéhez.

Marchisio egyértelműen kizárta annak lehetőségét, hogy Itáliában más csapat mezét öltse magára, de a pletykák szerint lehetséges opcióként felmerült az AS Monaco csapata a folytatásra.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr2214076593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nathas 2018.06.27. 09:37:54

Ez a beszéd! Maradj Marci, csak azért tűrjed békével a padot! :)

Glivenko 2018.06.27. 09:38:50

Nehéz lesz Marottának és Agnellinek rábeszélnie Marchisio-t, hogy valójában ő távozni akar. Majd hívják Allegrit erősítének, aki elmondja neki, hogy még Sturaro is többet fog játszani nála és hogy elengedik ingyen is, mert ilyen rendesek...

Génmanipuláltházikecske 2018.06.27. 09:44:06

@Glivenko: Majd közli velük marci, hogy nem megy el innen sehova.

Tibi Sebestyén 2018.06.27. 09:53:19

A helyzetéről mindent elmond hogy anno a Pogba Vidal Pirlo hármas mellett több szóhoz jutott mind a múlt szezonba Khedira és Sturaro mögött! Szerintem jó játékos lehetne Pjanic cseréjének fel lehetne építeni. Fizikálisan sincs toppon ami érthető, mentálisan meg Allegri szándékosan leépítette! Mindenesetre amikor játszott annyira súlytalannak mint Khedirát sosem láttam, az is igaz hogy jól sem játszott!

Alex8610 2018.06.27. 09:57:37

Vele kapcsolatban én úgy vagyok hogy ha felretesszuk az érzelmeket és hogy ízig-vérig Juventino akkor sajnos az marad hogy volt egy kimagasló szezonja meg Conte keze alatt aztán se előtte se utána nem volt meghatározó voltak jó meccsei de semmi több.Vezere nem lehet a csapatnak mert nem egy olyan legendarol beszélünk mint Alex vagy Buffon.Ennek ellenére még mindig többre tartom játéktudasban játék intelligenciaban is mint Sturarot vagy Khedirat vagy Matuidit.Uljon le a fejesekkel és ha ennek a sornak a végére rakják akkor jobban jár ha elhagyja szeretett klubjat

babo0410 2018.06.27. 10:10:30

@Glivenko: Akkora marhaságokat hordasz össze! Ha nem akár menni, nem fogjuk elkergetni. Maximum elmagyarátzzák neki, hogy nincs olyan kondícióban, hogy kezdő lehessen. Ha felépül játszik, ha nem nyeri vissza a formáját, akkor csak momentumai lehetnek Sajnos. Ennyi. Ha ennek ellenére maradna, akkor maradni is fog.

babo0410 2018.06.27. 10:11:59

@Tibi Sebestyén: Mentálisan szándékosan le lett építve? Mikor Allegri többször kijelentette a szezonban, hogy nagy szüksége lenne egy jó formában lévő Marchisiora?

Tibi Sebestyén 2018.06.27. 10:42:22

@babo0410:
Szükség lenne rá csak semmit nem tesz azért hogy formába lendüljön! De én nem emlékszem ilyen nyilatkozatokra. Ami nem azt jelenti hogy nem volt! A Khedira Sturaro Matuidi hármasból minden meccsen van amelyik minősíthetetlen teljesítményt nyujt ami alkalom lenne Marci formába hozására!

Alex8610 2018.06.27. 10:44:26

@babo0410: Ahha úgy ahogy Del Pieronak és Bufffonak is elmagyaraztak hogy nincsenek olyan "kondícióban" hogy itt fejezzék be a karrierjüket.Nehezen tudom elkepzelni Marchisiorol hogy ne tett meg volna mindent hogy visszatérjen a pályára.Aki a hozzaszolasaval szembe megy a vezetoseggel bármilyen szinten az szerinted már marhaság meg hülyeség.Mi van ha Te tévedsz? Nyilván nem tudhatjuk hogy pontosan mi megy a háttérben de nem szent bárányok a vezetőink sem.Profit és győzelem orientált lett a klub és simán elképzelem hogy emiatt hoznak olyan döntéseket ami emberi oldalát nézve sokaknak nem tetszik.Fogadd el ha valaki másképp gondolja látja mint Te.

FAF 2018.06.27. 10:45:16

Bízom benne, hogy most nem fogja hátráltatni semmi és végig tudja csinálni a felkészülést és újra formába lendül. A vezetőségnek meg inkább Khedira meg Sturaro elkergetésén kellene gondolkodnia. Allegri meg vágjon új kapcsolatba Cannal Khedira helyett. Hasonlítanak egymásra nagy gond nem lehet :-)))

rockitbaby 2018.06.27. 11:41:10

@Tibi Sebestyén: Szezon közben épült fel egy komoly sérülésből. Az alapozást teljes mértékben kihagyta. Fizikálisan maximum egy félidőt ha bírt volna. Figyeld meg, végigcsinálja a nyári felkészülést és teljes mértékben rendben lesz.

Rocky80 2018.06.27. 12:05:31

Egy jó Marchisiora szükségünk lehet. De csak kegyeletből nem tarthatjuk itt, bármennyire is szeretjük...

Glivenko 2018.06.27. 12:40:39

@babo0410: Nyilván nem fogják erőszakkal elkergetni, a vezetőség nem erről híres. Itt a rideg tények beszélnek, lehet valaki akármekkora juventino, ha lejár az ideje, akkor érzékeltetik vele. Akitől nem tudnak megszabadulni, az a klub nyakán marad, így Marchisio egy-két "bíztató" gondolat után választhat majd, hogy a labdát is GPS-szel kereső Khedira, és a "mindegy kinek passzolok, csak emberhez menjen, az sem baj ha ellefélhez" Sturaro mögött a padon fog megrohadni.
Így nyilván az lesz majd a játékos "akarata", hogy lelép. Nem haragudnék rá.
Lehet, hogy Marchisio nem klasszis és nem megy neki úgy, mint régen, de szerintem sokkal hasznosabb lenne, ha Khedirát és Sturarot adnánk el, és ezeknek amúgy több haszna lenne a nevezéseknél is.

Leram7 2018.06.27. 12:45:19

Teljesen felseleges a maradása.

Nagyon kedvelem őt, de Allegri nem bízik benne és elég sok a kp jelenleg.

babo0410 2018.06.27. 12:48:24

@Alex8610: És miért hiszitek, hogy folyton a vezetőség hülye. Del Piero is kapott volna egy új szerződést, de nem akart padozni. Ahogy sztem Buffon is jobb szeretett volna első számú lenni, nem fokozatosan átadni a helyét a lengyelnek.

GGábr81 2018.06.27. 12:56:37

A fene tudja, de én valahogy úgy vagyok vele, hogy jobb ma egy gyenge Marci, mint holnap egy Khedira, Styuáni páros. Amúgy inkább miatta bukjunk meccseket mint Khedira semmittevés miatt, neki inkább elnézem. Mondjuk imádtam, imádom és ezen nehezen változtat már bármi. Szóval nem vagyok elfogult. Killini és Marci aki nálam fix mega tuti kezdő, mankóval is!
Ennyit az érzelmekröl, de egy szurkoló dolga az, hogy rajongjon, a vezetőség meg matekozzon. De úgy matekozzon, hogy Marci marad!

Alex8610 2018.06.27. 14:23:51

@babo0410: És te miért hiszed hogy nem? Vagy hogy egy kicsit sem? Amugy itt most nem arról van szó hogy ki hülye ki nem.En csak azt akartam ezzel mondani hogy többen többfélekeppen látjuk a dolgokat nem kell mindenkit megtèrìtened meg letamadnod ha másképp gondolják mint Te.

FAF 2018.06.27. 15:04:26

@Rocky80: Szerintem kegyeletről szó sincs addig amíg Khedira és Sturaro itt van.

Cannavaro 2018.06.27. 15:29:25

Én nagyon sajnálom, ami Marcival történt/történik! Nagyon kellett volna egy Jó Marci, de Alle nem az, aki be tud építeni olyan játékost, akit valamiért nem kedvel! Hány, és hány eset volt, amikor döcögött a játék, elsősorban Khedira miatt, és nem, és nemmmm akart cserélni, eszébe se jutott, hogy esetleg egy Juve nevelés is ül a padon, akiben megvan a képesség, és talán vissza lehetne hozni! Párszor bedobta, meccs hiány miatt nem játszott meg győzően, és irány a pad... Na de Khedira.... Ő konkrétan, bármit művelhet! Néha, beteg perverz pillanatomban azt mantrázom "Khedira hosszabbít, Pjanic, Marci távozik, A Juve jövője" Miközben magamat vagdosom, és be be ugrik a kép, amint Allegri, és Khedira szenvedélyesen smárolnak, miközben Marotta félszemével kacsingat, kéjes arcal bámulva őket, és a bimbiket csavargatja.... Nehezen térek napirendre, az idei Mercato felett... :D :O Azért ízlelgesse mindenki azt a mondatot, hogy "Khedira hosszabbít, Pjanic távozik" Majd eztán, védjük meg őket jó szívvel!! ;)

Drotkoszoru 2018.06.27. 16:02:49

@babo0410: "Del Piero is kapott volna egy új szerződést, de nem akart padozni."
Del Piero nem kapott új szerződést, konkrétan Agnelli 2011 októbere környékén kijelentette a részvényesek közgyűlésén, hogy nem hosszabbítják meg Alex kontraktusát, ez lesz az utolsó szezonja a Juventusban. Erről nem is egyeztetett Del Pieróval, Sanyit ugyanolyan meglepetéssel érte a bejelentést, mint a szurkolókat. És ez tény, nyugodtan utána olvashatsz bárhol. Mindezt úgy, hogy ADP az utolsó szezonjában nevetséges, 1 millió €-s fizetésért focizott nálunk, miközben 1999-ben fél évig még a világ legjobban fizetett labdarúgója volt, nem egyszer ment bele fizetéscsökkentésbe pályafutása során, csak hogy szeretett klubjánál maradjon. Emlékszem rá, az utolsó szerződése aláírásakor is azt nyilatkozta, hogyha egy üres szerződést tol elé a vezetőség, 0 €-s fizetéssel, azt is aláírná, csak hogy a csapatban maradjon. Magyarán nettó baromság (a szavaiddal élve), amiket itt összehordasz. Nem azért távozott, mert nem lett volna hajlandó padozni. Ami Buffont illeti: neki a vezetőségben szánt volna helyet Agnelli, játékosként nem akartak vele hosszabbítani. Mivel ő még játszani szeretne, így abszolút megértem, ha aláír a PSG-hez, ha már mi nem voltunk hajlandóak hosszabbítani vele. Én nem vagyok az a fajta, aki minden lépését kritizálja a vezetőségnek, de ha hibáznak, azt igen is, el kell ismerni. Az ikonjainkkal nem minden esetben bántak a legelegánsabban Agnelliék.

Cannavaro 2018.06.27. 18:04:15

@Nattorio: " Persze nekem is szúrja a szemem, hogy Khedira folyamatosan játszik, miközben ő a padon ül..." Ezért mondtam, amit mondtam! Az hogy bedobja egy meccsre és semmivel sem játszik rosszabbul mint Khedira, és mégsem a klub egyik meghatározó személyisége játszik, hanem egy semmirevaló, az nálam azt jelenti, hogy valamiért nem kedveli! Lehet be kritizálta, lehet valamit nem úgy csinált ahogy kérte, de biztos vagyok benne hogy pikkel rá, ha nem játszatja, pedig láthattuk, hogy azért nem kaptunk ki miatta, nem lőttek gólt róla, és nem játszott rosszabbul, Khediránál, és mégis!

Tibi Sebestyén 2018.06.27. 20:13:53

@juve1986:
Tök igaz amit írtál! Akkor lenne király a mercato ha Kedira meg Sturaro elhúzna. De az már túl szép lenne!

Cannavaro 2018.06.27. 20:32:53

@Tibi Sebestyén: Tudjuk Khedi, és Alle viszonyát! Sajnos az nem kivitelezhető, de Stura remélem elmegy!

Barolo4 2018.06.28. 00:08:59

Nehéz kérdés.... Mint legfőbb saját nevelés, természetesen maradjon minél tovább.... ha viszont azt vesszük, hogy a kp-ről egyelőre csak Sturaronak tűnik úgy, hogy mennie kell, és bőven kellene ide frissítés, akkor nem jó annyira ez a verzió. Ha Marci marad, akkor én eladnám Sturarot és Khedirát, illetve Bentacurt meg kölcsön.....és érkezne Can mellé Golovin és Sms :) Tudom.... naiv vagyok! Forza Juventus!

2018.06.28. 11:12:33

@juve1986: @Tibi Sebestyén: Sajnos ismerjük a jelenlegi viszonyokat a csapatnál. :-( De azt azért érdemes megjegyezni, hogy Allegri alatt messze nem volt már olyan szilárd a kispad az elmúlt 1-1,5 évben, mint előtte. Ha esetleg 1 év múlva lelépne, akkor borzalmas lenne, ha Marchisio, Rugani és még néhányan (lelkes fiatal olaszok és az 1 szem saját nevelésű játékosunk) addigra már nem lennének itt és helyettük rajtunk maradna Khedira, amikor Allgeri már messze jár...

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3383) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9914) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4156) mercato (4140) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4170) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása