Allegri: „A Juventusnál maradok”

allegri_massimiliano_zsebre_dugott_kezzel.jpgMassimiliano Allegri az AS Roma elleni gól nélküli döntetlen után határozottan állást foglalt a jövőjét illetően, ezzel ellentmondva a Chelsea és Arsenal padjával kapcsolatos pletykáknak.

A mester a csapattal bajnoki címet ünnepelhetett Rómában csupán pár nappal a sorozatban negyedszer elhódított Olasz Kupa után.

A mestert hírbe hozták számos Premier League-ben érdekelt csapattal, ami nem meglepő, hiszen a Chelsea és az Arsenal is új mestert keres a következő évre.

Mindeddig Massimiliano Allegri kitérő válaszokkal szolgált, a meccs után azonban már egyértelműen fogalmazott a jövőjét illetően.

„Ha nem rúgnak ki, akkor szerintem a következő évben is a Juventusnál maradok.

Nem a jövőt illető kérdésekről van szó, inkább annak a függvénye az egész, hogy mit tervezünk a Juventus jövője tekintetében, mivel az ünneplés befejezését követően asztalhoz kell ülnünk, és higgadt fejjel beszélnünk kell.

A következő év kezdetekor mindannyian nulláról kezdünk, és továbbra is bizonyítanunk kell a versenyképességünket.”

Az edző természetesen a meccset is értékelte a Mediaset Premium mikrofonja előtt.

„Boldog vagyok, mivel a srácok lezárták ezt a fejezetet, és újabb hét áll rendelkezésünkre a pihenéshez. Tényleg kemény menet volt, és gratulálnunk kell a Napolinak, mivel végig nyomás alatt tartottak minket, és ma este is nyertek a Sampdoria ellen.

Keményen dolgozunk, de amikor négy kivételes év után eljön az ünneplés ideje, teljesen természetes, hogy mindenki ünnepel. Ezért dolgoztunk az edzéseken, a szurkolók is ezt várták, de igazándiból a srácok az igazi főszereplők.

Mindig köszönetet mondok a játékosoknak, és biztos vagyok abban, hogy könnyebb adott célokat elérni olyan emberekkel, akik ilyen értékrendet képviselnek. Nem egyszerű a megfelelő mentalitást megtartani pár nappal az Olasz Kupa megnyerése után.”

A Juventus sorozatban hetedik bajnoki címét nyerte, illetve sorozatban negyedszer duplázott.

„A motiváció mindig adott a Juventusnál. Jövőre pár játékos távozni fog, pára érkeznek, a célkitűzés pedig ugyanúgy az lesz, hogy márciusban még versenyben legyünk minden fronton.

A célok eléréséhez önfejlesztés is szükséges, meg kell találni a módot saját magad motiválására, személyes célokat kell meghatározni, illetve célokat a csoport számára.

Csodálatos érzés a mai, mivel soha nem egyszerű nyerni. Van itt néhány játékos, aki mind a hét bajnoki címnek részese volt, és megérdemlik a szombati gratulációt a hazai közönség előtt. Mindannyian együtt szeretnénk ünnepelni Torinóban.”

A mestert arról is kérdezték, miben volt már a Juve a Napolihoz képest, és az edző szerint a Napoli a korai ünnepléssel hibázott, hiszen a torinói győzelmet követő ünneplés után jött a Fiorentina elleni 3-0.

„Szerintem a legnagyobb erősségünk az, hogy nyugodtak maradunk minden helyzetben. A végső célkitűzés apró lépésekkel érhető el. Ha az embert elragadják az érzelmek, akkor három nappal később össze fog rogyni.

Amennyiben túl sok a hangulatbeli hullámhegy és hullámvölgy, akkor nem fog nyerni. A kiegyensúlyozottság alapvető fontosságú.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr3213916890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nathas 2018.05.14. 09:40:59

Várható volt, hogy marad, bár én "titkon" bíztam a váltásban. Ha tényleg átalakul a keret, akkor egy új csapat építéséhez nem biztos, hogy ő a legmegfelelőbb ember. Remélem meg tud újulni és össze tudja a keretet, mert idén ez a kapcsolat már elég fáradtnak tűnt.

pedronegroo 2018.05.14. 09:42:09

Még egy év foci nélkül azt már fél lábbal is kibírom!

venember83 2018.05.14. 09:58:06

@pedronegroo: a lenyeg a kiegyensulyozottsag. Ezt nem lehet elegge kihangsulyozni. Nem is tudom, hogy fert bele a madridi kisiklas a nagy kiegyensulyozottsagban...

pedronegroo 2018.05.14. 10:04:41

@venember83: Nem tudom pontosan melyik meccsre gondolsz, szerintem a hazai meccs volt a kiegyensúlyozott mert hoztuk a szokásos nulla játékot viszont Madridban kisiklottunk mert elkezdtünk focizni én szerintem erre gondolt a Mester hogy az ilyeneket el kell felejteni mert a lényeg a kiegyensúlyozottság. És természetesen akkor marad Khedira, Barzalgi, Matuidi, Mandzu a kezdőben a fiatalok meg a padon.

Bodnar Daniel 2018.05.14. 10:09:43

Undorító rohadék.... Megnyerni a bajnokságot a kupát és a Barnabenuban lenyomni a realt? Hogy a dög vinné el innen.... Mitképzelez... Biztos jobb lehet Barca szurkolónak lenni most! Ja nem...

solution 2018.05.14. 10:11:37

@Bodnar Daniel: Szerintem senki nem erre gondolt, de az látni kell, hogy tényleg vannak dolgok amin változtatni kellene..

Bodnar Daniel 2018.05.14. 10:13:35

Del Nerit akarom és a tuti támadófutballt! Mert ugye az mindig bejött. Régen örültem már a 7ik helynek, remélem jövőre ismét veszíthetünk és megalázhatjuj a Juventus attitűdjét látványosan! AZÉRT A JÓBÓL IS MEGÁRT A SOK! álljunkmármegegypillanatra...

Bodnar Daniel 2018.05.14. 10:16:46

@solution: Igen, változtatni mindig kell. De hálátlannak lenni, nem kötelező. Ha jövőre más alapanyag lesz, akkor abból fog főzni és mást fogunk látni. Ismerünk olyat, aki nem kért a 10 eurós étteremből... Allegri beleáll, akkor is ha szarból kell várat építeni. Miért akarnátok, hogy elmenjen?

Jamal Jamal 2018.05.14. 10:19:19

@pedronegroo: No, már az is baj hogy zsinórban 7 bajnoki címet és 4 duplázást hoz a csapat....?
Akkor nyergelj át Nápolyba, Milánóba, Firenzébe, ott kisebb esély van "Még egy év foci nélkül.." jelenségre. Ja nem :) :)
@venember83:
Kiegyensúlyozott volt az. Két meccs alapján :). 3 itt, 3+egy bíró ott (és ez utóbbi tényleg gáz volt). Büszke vagyok a csapatra! Juventus 4ever!

Knob 2018.05.14. 10:19:31

@venember83: @pedronegroo: Én úgy gondolom, hogy Allegrivel nem gond a megújulás, képes rá, jobban, mint bármelyik más top edző. Szerintem az egyetlen probléma nála, hogy túl sokáig képes nézni egy-egy játékos vergődését és nem meri vagy nem tudja meglépni azt amit meg kellene. Persze vannak kivételek, mert Paulo Dybala esetében véleményem szerint az ősszel túl gyorsan "lemondott" róla és sajnos ez a hozzáállása Allegrinek rányomta a bélyegét Paulo Dybala egész idénybeli mentalitására. De itt vannak például Blaise Matuidi és Mario Mandžukić. Az előbbi esetében én már szeptemberben is megírtam, hogy ez a csóka egy Sami Khedira 2.0 lesz. Mondjuk ebben tévedtem, mert a legpozitívabb megítélésem is egy Sami Khedira 0.2 besorolást tud adni a teljesítményének. És még mindig erőlteti, pedig van a padon olyan aki csukott szemmel, és fél lábbal is többet tud, mint Blaise Matuidi valaha is. Azt hiszem simán átveheti az eddig Felipe Melo által birtokolt a "legnagyobb középpályás vételi bukta" címet, vagy legalább is holtversenyben vannak.
A másik csóka Mario Mandžukić. Csak azért, mert valaki 1 idényen keresztül "harciasan" viselkedett a meccseken, még nem azt jelenti, hogy jó játékos és minden meccsen, minden pillanatban hasznos is. Sőt! Azt hiszem, hogy most már itt is beláthatja mindenki, hogy ebben az esetben (is) igazam volt még az ősszel, hogy Mario Mandžukić nem jó játékos. Egy alacsony színvonalú, és gyakorlatilag haszontalanná vált, a helyezkedéseivel kizárólag csak játékot bontó és akadályozó ember lett. Talán erős párhuzam, de gyakorlatilag egy Stefano Sturaro klón lett belőle.

Szóval egy szó mint száz, Allegriben ezt látom hibának. Túl sokáig tűri a formahanyatlást és képes meccseket beáldozni csak azért, mert valakit kedvel vagy sem. Volt idén egy pillanat, amikor (valószínű) fentről szóltak neki, hogy már vagy 10-12 meccs óta Mario Mandžukić-on megy el minden és rakja már ki a picsába. És láss csodát, Douglas Costa megtanult focizni!

Matyas Piroth 2018.05.14. 10:22:41

@Bodnar Daniel: értsd meg, hogy ez kevés!! Négy év alatt négy bajnoki cím, 2 bl döntő és 2 alkalom amikor csak 2 percre álltunk a továbbjutástól a Bayern és a Reál ellen.
Ide olyan edző kell aki enny idő alatt 4 bl-t nyer és a csapata minimum 5ös rúgott gólátlaggal rendelkezik.... fel nem foghatom mit nem értesz ezen!! ;-)

pedronegroo 2018.05.14. 10:26:26

@Jamal Jamal: ??? Hol írtam én olyat hogy baj a bajnoki cím??? A csapat sikeres, mondjuk a barátok közt is az csak egyik se nevezhető minőségi szórakoztatásnak.

Del Pybala 2018.05.14. 10:41:22

@pedronegroo: Menj moziba Juve meccs helyett

Pavel1988 2018.05.14. 10:52:32

A legnagyobb igazolásunk már megvan!

pedronegroo 2018.05.14. 10:58:01

@Del Pybala: A filmnézés az nem meccs ugyebár. Amúgy nyugi megoldom én, mert nézek más meccseket is ahol van foci és ez meg az én javaslatom, hogy Te is nézz más meccseket is hogy szélesebb legyen a látóköröd, hogy ne legyen csőlátásod, mert ha Te szórakozni tudsz egy Juve meccsen az csak azért lehet mert nem látsz más csapatokat játszani vagy haverokkal nézed tudatmódosító szerek kíséretében. :)

2018.05.14. 11:01:59

Hála Istennek. Eddig csak lyukas keretekkel dolgozhatott itt és így kellett eredményeket elérnie. Kihozta belőle a maximumot. Most itt lenne az ideje egy normális mercatoval megajándékozni őt 4 év tűzoltás után.
Számomra Allegri garancia az eredményességre (a legfontosabb pedig ez), és ha Douglas Costákat tudnánk igazolni akkor nincs az az edző aki képes lenne csúnyán játszatni a csapatot.

Jamal Jamal 2018.05.14. 11:15:05

@pedronegroo: Sajnálom, áthallásos volt, de megsértődni-, pitbullkodni nem szükséges.
Csak azt értékeltem amit írtál, de nyilván egy tripla az tripla, akkor lehet még ennyi értelme sem lenne a véleményednek mint ami...

alexGicamo 2018.05.14. 11:16:04

@Nattorio: Tökéletesen egyetértek veled !

Forza Mister !

FORZA JUVE PER SEMPRE !!!

pedronegroo 2018.05.14. 11:23:08

@Jamal Jamal: Akkor neked se ment át, nincs szándékom "pittbullkodni" én nem szoktam itt senkit betámadni, amit meg írok azok tények vagyis a Juve nézhetetlen focit játszik és attól hogy eredményes attól még ez a megállapítás helytálló és nem értelmetlen. Ami értelmetlen, erről vitatkozni. Ha BL-t nyertünk volna a játékunk akkor se lett volna szórakoztatóbb nincs a kettő között összefüggés. Az eredményesség csak egy nézőpont és nem az egyetlen.

Jamal Jamal 2018.05.14. 11:26:08

@pedronegroo: btw. nem ismerem a bk sikerét (de erről ne írj többet kérlek) , westworld-t nézek. Azt gondoltam hogy ezt csak a hullarabló és kukás dinasztia nézi :)

harciretek 2018.05.14. 11:34:07

@Knob: Mindenki belátja, hogy igazad volt. Gondoltam is rád, mikor a helyükön játszó emberek egymás után lőtték Madridban a gólokat. Ja, nem :)

Jamal Jamal 2018.05.14. 11:34:13

@pedronegroo: akkor coming outolok. Engem nem érdekel a 90 perces nézhető foci, ha a Juventus van a pályán. Nyilván zavar, de nem ezért ülök le Juve meccset nézni. Ez egy megmagyarázhatatlan effekt, sajnálom, amikor 7. -ek lettünk két egymást követő évben (2009-10,2010-11) minden meccset megnéztem, mert jólesett.
És bírom Allegrit is :).

simoni 2018.05.14. 11:35:19

@pedronegroo: Van ebben igazság sajnos. 20 éve minden meccsünket megnézem, amit csak tehetek, de idén sikerült leszoknom erről. A tegnapi produkciót is a félidőig bírtam, aztán átkapcsoltam inkább a Levante-Szalonna meccsre. Nem bántam meg...

Persze örülök, hogy jönnek az eredmények, de a foci végső soron egy játék, szórakozás. Nekem, mint szurkolónak az utóbbi is legalább olyan fontos. Ne mondja nekem senki, hogy élvezi azt a minden fantáziát nélkülöző 90 perc rakkolást, amit idén előadott a csapat.

Most, hogy az utolsó nagy ikonunktól, Buffontól is megválunk, mindenképp megújulásra lenne szükség, hogy vonzó maradjon a klub. Viszont nagyon szkeptikus vagyok, hogy a Marotta-Allegri kombó képes lesz-e erre (egyáltalán akarnak-e változtatni).

Ehhez komoly minőségnek kellene érkezni a kp-ra, valamint Allegrinek is szemléletváltásra lenne szüksége. Ne Mandzsu rohangáljon már a balon, amikor ott van nekünk Costa. Khedira, De Sciglio, Matuidi max. a padra való. Pjanic ne vkp-t játsszon már, amikor kb. ő az egyetlen, akiben van némi szikra a támadások szervezéséhez, nem mellesleg veszélyes távolról. Stb, stb, stb...

pedronegroo 2018.05.14. 11:35:57

@Jamal Jamal: Én nem tudom ki nézi, de ezer éve műsoron van így ebből nekem az következik hogy sikeres :) amúgy én is a westworld-öt nézem :) látod tudod Te is mi a minőség ezért nem értem hogy a kedvenc csapatunkkal kapcsolatban miért éred be a bk színvonallal :)

2018.05.14. 12:02:02

Na, kíváncsi leszek, hogy egyszer végre megkapja-e a nagyjából teljes keretet, amiben nincsenek lyukak. Csak ebben az esetben lenne korrekten elvárható, hogy a BL megnyerésére is esélyünk legyen, meg játsszon is a csapat. Szinte biztos, hogy Allegrinek ez lesz az utolsó éve, úgyhogy nagyjából az utolsó esély lenne rá, hogy megmutassa, mit tud kihozni egy teljes keretből...feltéve, ha megkapja.

2018.05.14. 12:07:38

@Bodnar Daniel: @Jamal Jamal: Nekem a legfontosabbak az eredmények, mondjuk nem bánnám, ha azért foci is lenne néha. Általában a játék ellen felszólalni csak akkor szoktam, amikor már tragikusnak érzem, amit látok. Így nem tartozom egyértelműen egyik oldalhoz sem, de fontos érteni a különbséget, hogy van, akinek csak az eredmények számítanak, tehát, hogy a csapat győzzön mindenáron és van, aki focit IS szeretne látni, elvégre ez nem egy fogorvosi rendelő, ahol csak a siker a fontos. Én maximálisan tiszteletben tartom, ha valakinek a szórakozás is nagyon fontos lenne, mert ezt is tiszteletben kell tartani.

The king of alibis 2018.05.14. 12:09:13

Allegrinek még adnék 1 évet. Ha azok az igazolások összejönnek akikről hallani (Can, Morata, Arias, Martial, Bonaventura, Pellegrini) akkor lesz egy sokkal fiatalabb, lendületes keret. Ha ezek után sem tud majd látványos futballt játszatni

Matyas Piroth 2018.05.14. 12:20:30

@Andras74: jah, bohóc csapatok között könnyű királynak lenni... :-)

The king of alibis 2018.05.14. 12:23:06

@The king of alibis: akkor Allegri készülékében van a hiba

Sztovicska 2018.05.14. 12:44:14

Én csak bízni tudok benne hogy a védelem és a középpálya hiányosságai kényszerítették rá minket erre a beszari focira. Bízok benne hogy a nyáron erősödik a keret és akkor rendszeresen szép focit láthatunk. Mert a támadó szekció abszolút adott erre

2018.05.14. 13:03:17

„Ha nem rúgnak ki, akkor szerintem a következő évben is a Juventusnál maradok."
Ez jó. :D 4 darab duplázás, meg bl döntők után nyilván ki lesz rúgva.

2018.05.14. 13:06:32

Még annyit, h már sok-sok éve a Juve teljesítményorientált és nem elsődleges a látványos, közönségszórakoztató foci. Ezért is fog még maradni Allegri. Jönnek az eredmények, a többi meg másodlagos. Bár az tény, h a szép, szórakoztató focit szerető népnek ez már nem elég...

JuventusFanatikus 2018.05.14. 13:11:17

Allegri az első edző a top 5 bajnokságok történetében akinek sikerült 4 év alatt 4-szer megnyernie a bajnokságot és a kupát is.

Knob 2018.05.14. 13:15:34

@harciretek: Jogos. Azt a csetlést-botlást amit Blaise Matuidi művel(t) ha focinak nevezzük akkor azt hiszem nekem már régen kijárna az arany labda! Na nem azért, mert én tudok egy kicsit is focizni, hanem a szemlátomást igen alacsony elvárások miatt némelyik szurkoló részéről.
Mario Mandžukić pedig valóban kiváló...ja, nem az. Nagyon nem. Sajnos nekem nem attól lesz egy játékos jó, hogy szerez e gólt, vagy sem. Persze ebből a szempontból is elég szar a mérleg, ez tény. Illetve a támadások megakasztása szempontjából meccsenként övé a legtöbb, persze csak akkor mikor játszik. Gyakorlatilag amennyiben hozzá kerül a labda 90%-ban miatta akad meg a támadás. Vagy labda vesztés, vagy rossz passz, vagy hátra passz okán. Na nekem ezek az adatok sokat mondóak, nem az, hogy volt a 40-ből 1 azaz 1 db meccs, ahol csinált valamit ami pozitív volt. Amúgy meg ennyi erővel Sami Khedira egy félisten a pályán.

steven.h 2018.05.14. 14:40:30

Idei évben valóban szenvedtünk nagyjából mindenhol játék terén, BL-ben azért legalább a motiváció megvolt, meg a küzdés, a Serie A meg az olasz kupa valahogy már a csapatot se hozta lázba, mégis gyakorlatilag elég simán meglett, de én bízom a jövő évben, néhány okos igazolás kell a védelembe és a középpályára hogy fejlődni tudjunk.

A vérfrissítés elkerülhetetlen, mert nagyon sokan jóllakottak a keretből és ez a bajnokságban mutatott motivációra teljesen rányomta a bélyegét, mindenki a BL-ről álmodott, de ha nem pörgünk akkor a BL-re se tudunk úgy felpörögni, de én ettől egyértelműen Allegri maradása mellett vagyok, jövőre legyen meg végre a tripla egy fullos kerettel, utána jöhet Carrera a padra.

Il Principino 2018.05.14. 16:53:53

Akinek nem inge nem veszi magára következő sorokat!
INKÁBB nézem a színtelen szagtalan Juventust,aki eredményes ezzel az eredmények pedig Allegrit igazolják..Vagy lehet nézni az elmúlt évek Arsenalját akik szép focit játszottak sokáig de abba haltak bele és lófaszt sem nyertek...A Barca és a City is idén abba halt bele és rohadtul nem lett jobb idényük a szép focijukkal tele csillios trillios igazolásokkal..Sőt lehet a Madrid sem nyer idén semmit..

Il Principino 2018.05.14. 16:55:16

A cikkhez meg annyit,hogy a szezon igazolása Allegri maradása!!!

biancineri101 2018.05.14. 17:08:59

,,Nem a jövőt illető kérdésekről van szó, inkább annak a függvénye az egész, hogy mit tervezünk a Juventus jövője tekintetében," Na ezt nem tudom értelmezni :)

biancineri101 2018.05.14. 17:16:59

@Matyas Piroth: Az még semmi! olyan támadó játék kell, ahol még a kapusunk is az ellenfér térfelén van végig! Manapság már nincsenek is igazi posztok, nálunk meg mégis fent van 3-4 védő+1 kapus! Pedig a keretben volna 8 csatár meg 3 támadóbb középpályás is... Erre meg itt játsza az eszét Allegri, hogy a taktika része a védekezés is...
bezzeg a többi Top klub idén reálisan csak 1 célért játszott végig

Rikoo 2018.05.14. 17:47:36

A létező legjobb kezekben van a Juventus irányítása, szerintem.:)

Rivendell 2018.05.14. 17:58:54

@Il Principino: barca? régota ezt csinálják....city meg zsoldos csapat

Il Principino 2018.05.14. 18:36:43

@Rivendell: zsinórban a 3.negyeddöntőben véreztek el,semmivel sem nagyobb tényező a bl-ben mint a Juve,pedig űrfocit játszanak...Nem tudom hogy egy Barca - Leganés vagy tudomisén kinek élvezetesebb,hogy állandóan 4-5 góllal verjük az ellenfelet,..
Lehet unalmas egy olasz bajnoki,de több izgalmat tartogat,mint a bármely Barca meccs..
De hát ízlések és pofonok,engem nem köt le a mostani Barca:)

babo0410 2018.05.14. 18:51:15

@Matyas Piroth: Még Lippi is csak 2 BL-t nyert. Pedig a kerete nem volt vyengébb, mint most.

Rivendell 2018.05.14. 20:01:26

@Il Principino: nem arra irtam.

Amúgy Matuidit szerintem kicserélték,anno a 2014-es vb-n vagy hol,sokkal jobb volt,mint Pogba,nem volt ilyen hányadék mozgása,nem lehet hogy koravén a csávó?

Nathas 2018.05.14. 20:43:45

@babo0410: Lippi 2 BL-t nyert?

@Rivendell: lehet, hogy valójában 49 éves, mert erre a mozgáskoordinációra nincs szükség.

Én huszonéve vagyok Juve drukker. "imádnivaló", amikor néhány okos megmagyarázza, hogy a csapat mindig is ugyanilyen nézhetetlen focit játszott, mint idén, aki pedig ezt másképp` látja és nem elégszik meg ezzel a szarval, az természetesen szurkoljon más csapatnak :-)

Nathas 2018.05.14. 20:45:12

@Nathas: a s.ar előtt kihagytam, hogy lélektelen és sokszor motiválatlan.

GGábr81 2018.05.14. 21:51:22

@Nathas: A néhány "okos" résznél megszólítva érzem magam. Én még csak 16 éve rajongok a Juventusert. (Nem voltam mindig Juve fan, de persze elötte is néztem a meccseket főként a rangadókat)
Nos. Soha nem azon vitáztam, hogy a Juve mindig ilyen fost játszott. Mert az valóban átcsapott a végére abba. (Bár szerintem nem az egész szezonban volt kaka a játék, de az most mind1 is.)
Én, illetve mi "okosok" csak annyit bátorkodtunk megemlíteni, hogy nem igazán a támadó foci jellemzi a Juventus játékát, ami attól még lehet jó, sőt szép. Tehát senki ne várjon Barca stílust. Azt hiszem ez nem ugyan az, mint amit te írtál.
Személy szerint én rajongok a jó, szervezett védekezésért, amit a "régi" Juve is tudott. Számomra az is tud szép lenni, de az még azt a fajta szépséget sem kell, hogy kiölje a fociból amit sokan most hiányolnak.
Szép focit játszott a Juve, de nem támadót. Most se szépet, se támadót. Kb ennyi.

Il Principino 2018.05.14. 22:04:37

@Rivendell: Én sem ezt a Matuidit láttam a PSG-ben,talán a pályán betöltött szerepköre,feladata teszi ilyenné,de még egy szezont adni kell neki,jövőre reméljük jobban megy majd neki és 1-2 kulcsembernek is :)

Nathas 2018.05.14. 22:52:41

@GGábr81: azokra értettem, akik meg akarják mondani másoknak, hogy kinek szurkoljanak a Juventus helyett, ha valami nem tetszik a csapat háza táján. Ha Te is közéjük tartozol, akkor bizony neked is. Senki nem vár a csapattól Barca-stílust, mindenki a jól szervezett focit akarja látni, de ez nem egyenlő a nézhetetlen és legfőképpen lélektelen játékkal. Volt már sokkal rosszabb csapatunk, de a spirito, a győzni akarás mindig alapkövetelmény volt.

2018.05.14. 23:37:06

@babo0410: Sajnos Lippi csak 1 BL-t nyert.

babo0410 2018.05.15. 13:53:03

@Dr. Grant: Ja mellényomtam. Telóról írtam, mindig mellé nyomok telón. Igen, Lippi csak 96-ban nyert BL-t, viszont n3 döntőt elbukott. Sajnos. És nem nyerhetetlen döntőket buktunk el.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1849) bajnokság (3351) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (897) elemzés (40) előzetes (854) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1644) játékosokról (9859) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2422) meccsek (4117) mercato (4124) nyilatkozat (7391) Olasz Kupa (315) összefoglaló (403) pletyka (4152) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (173) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (286) video (195) Címkefelhő
süti beállítások módosítása