Barzagli: "Minden a mi kezünkben van"

barzagli_andrea_mutat.jpgA Juventus nehéz mérkőzésre készül, hiszen szombat este győznie kell az Inter otthonában, ha nem akarja, hogy a döntés a Napoli kezébe kerüljön a scudetto sorsát illetően.

"Az az igazság, hogy a Napoli elleni mérkőzés után nem voltak viták, mindig beszélünk a meccsekről magunk között, s nem volt semmi probléma." - utalt vissza a csapatban növekvő feszültségről szóló pletykákra Andrea Barzagli.

"Talán egy kicsit megbontotta az egyensúlyt, mert az elmúlt évek során, számunkra szerencsés módon, mindig nyertünk és csak ritkán adódtak nehéz pillanataink, így ez most talán egy kis nyomást helyezett ránk.

Keserűséget éreztünk a vereség miatt, de volt egy szabadnapunk, hogy gondolkodjunk azon, mi történt a pályán. Mikor kedden visszatértünk, már a célunkra összpontosítottunk.

Ritkán nyújtottunk olyan gyenge teljesítményt, mint hazai pályán a Napoli ellen. Rossz nap volt, de túlléptünk rajta, mert pozitívnak kell lennünk, s keményen készülünk egy újabb komoly erőpróbára. Tegnap a szurkolók meglátogattak bennünket, hogy motivációt adjanak, s ez jó volt, mindannyian tudjuk, hogy milyen fontos a szombati mérkőzés, s mindent beleadunk majd a győzelemért.

Nem untunk rá a győzelemre, minden egyes évvel egyre nehezebbé vált győzni, de ha a Juventus játékosa az ember, az ilyen felelősséggel jár. Amit elértünk, az már megmarad, s néhány év múlva visszatekintünk majd rá, de pillanatnyilag ez keveset számít. Most kizárólag az számít, hogy két napon belül a Inter ellen lépünk pályára, s az a tény, hogy egy pont előnyünk van, azt jelenti, hogy minden a mi kezünkben van, s győzelemre kell játszanunk, ha el akarjuk érni céljainkat.

Ez a mérkőzés már a két csapat közötti vetélkedés miatt is fontos esemény. Szombaton forró lesz a hangulat, s azok, akiknek erős az idegzetük, képesek lesznek valami pluszt adni. Ha el akarjuk hódítani a bajnoki címet, meg kell nyerni a hátralevő négy meccsünket, függetlenül attól, amit a pályán kívül beszélnek.

Nem számít, ki lesz az ellenfél, annyi a tény, hogy négy bajnoki mérkőzés maradt a szezon végéig, s mindent bele kell adnunk. Most nagyobb rajtunk a nyomás, de még nagyobb könyörtelenséggel kell készülnünk a meccsekre. Bizonyítanunk kell az elszántságunkat a győzelemért és a csapat erejét, ami a különbséget jelentette az elmúlt évek során."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr8413873496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2018.04.27. 10:36:56

Így van! És rajtatok áll, vagy bukik, h nyerünk valamit, vagy bukunk mindent...

jeneiPALI 2018.04.27. 11:09:29

Napoly elleni szégyenteljes játék már itt nemfér bele egy meccsen se , bukható minden amiért dolgoztatok agész évbe , tessék menni az utolsó leheletig igyatok vért vagy mitom én mit de nyerni kell mind a 4 mecset mese nincs! Forza Juve

2018.04.27. 11:18:04

Andrea! Pontosan ezt akarom a pályán látni! Nem az ellenkezőjét! És ez a kijelentés, hogy "győzelemre kell játszanunk, ha el akarjuk érni céljainkat" ez szerintem akár lehet örök érvényű kijelentés is.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3377) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (911) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9907) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4149) mercato (4136) nyilatkozat (7434) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4166) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása