Marotta: „Elégedettek vagyunk a kerettel”

marotta_beppe_kedves_mosoly.jpgA Bologna ellen látott Juventus, illetve a Napoli és Inter ellen játszó csapat nem sok izgalomra ad okot Beppe Marotta számára, már ami a januári átigazolási piacot illeti.

„Bízunk a rendelkezésre álló játékosainkban.” - mondta a klubvezető a Bologna elleni meccset megelőzően a Mediaset Premium mikrofonja számára.

Mindazonáltal a nyugalom és bizalom ellenére a kínálkozó lehetőségekről nem kíván megfeledkezni a klubvezető.

„Emre Can neve többször felmerül, hiszen a szerződése a nyáron lejár, és ezért februártól már egyezkedhet egyéb csapatokkal. Mi is figyeljük a helyzetét, és számos jelentős klub meg fogja környékezni a játékost.

Jelenleg a helyzetét értékeljük, ennél többet nem tehetünk.”

Ami a távozókat illeti, Beppe Marotta elmondta, hogy Claudio Marchisio a pletykák ellenére januárban nem fogja elhagyni a Juventust.

„Claudio rendkívül ragaszkodik a mezhez, a Juventusnál nőtt fel gyermekkorától, úgy érzi, hogy ehhez a klubhoz tartozik, és nem gondoljuk úgy, hogy külföldre kívánna távozna. Tőlünk nem kért semmit ebben a tekintetben.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr6313509361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Paris Hamilton 2017.12.18. 14:04:02

Tényleg jobb, ha nem jön senki, pláne ha Marotta téli átigazolásait nézzük (Anelka, Bendtner, Peluso, Padoin és sokan mások). Inkább szóljon arról a téli mercato, hogy előszerződést kössünk Emre Can és De Vrij kettőssel.

pedronegroo 2017.12.18. 14:13:20

Félek hogy a Marcival kapcsolatos pletykák nem alaptalanok. Marotta mindig mindent cáfol ez a dolga. Meglepne ha Januárban bárki is érkezne és tényleg a legjobb az volna ha Marotta nem erőltetné ezt a januári mercato-t, húzzon el síelni vagy valami ilyesmi koncentráljon a nyárra, mert sajnos megint lesz dolga és még Vidalt se pótolta...

delpi0823 2017.12.18. 14:26:22

Nevetseges ha Marchisionak majd amiatt a nyomorek khedira miatt kell majd eligazolni,en aztmondom akkor inkabb tavozzon az allegri,khedira kettos sem mint Claudio.

Nathas 2017.12.18. 14:36:08

@Paris Hamilton: ne aggódj, nem fog jönni senki.

@pedronegroo: @delpi0823: Marci nem fog eligazolni. Külföldre szerintem nem való és nem is kívánkozik, Olaszországban meg hová is mehetne? :)

2017.12.18. 15:11:50

A kerettel szerintem most nincs is semmi gond,a baj az,hogy rohadtul nincs kihasználva,erről viszont nem Marotta tehet! Khedira helyére is van sokkal jobb játékosunk is,nem is egy,de Allegri kurvája kiszoríthatatlan,ahogyan Mandzukic is kirobbanthatatlan a szélről...Costa nagyon jó lehetne,ahogyan Bernardeschi is,nem értem minek hoztuk őket ide,ha néha pályára is kerülnek,akkor is az elvárás teljesen más,mint amihez ők értenek. Mandzukic tipor,mint egy állat,de alapvetően semmi helye nincs a szélén,oda gyorsaság kéne és technika,cselezőkészség és sajnos el kell fogadni,hogy egyikük sem mestere a védekezésnek,ahhoz biztosan senki nem tud annyit hozzátenni,mint Mandzukic,de szerintem egy támadó szélsőt nem a védekezése alapján kellene megítélni.
Visszatérve,én nem vagyok Marotta-fan,vannak égbekiáltó hülyeségei,de az utóbbi évekhez képest most érzem a legütőképesebbnek a keretünket,ezekkel a játékosokkal csak egy ilyen önfejű olasz fasz fociztatja ezt a fost,amit nyújtunk!

The king of alibis 2017.12.18. 15:39:27

@fire06: +1000

Egész tavasszal és nyáron szélsőkért rimánkodott Hallegri, kapott is 2 kiváló szélsőt.
De semmi magyarázat nincs arra, hogy miért a horbát szerencsétlenkedik a bal szélen. Jött belülre Matuidi, remekül kiegészítik egymást Pjaniccsal, de azért, hogy a Lófejű szeretőjének legyen hely, beáldoz egy szélsőt és támadójátékost. Szánalmas amit művel Hallegri. Tolisso nem kellett a nyáron mert a 4-2-3-1-ben nincs helye, ehhez a formációhoz igazoltunk, de úgy néz ki ez sem jó már Maxinak. Teljesen koncepciótlan, amit ez a faxi művel.

Andras74 2017.12.18. 15:41:29

@Paris Hamilton: Padoinnal mi a probléma?

5-szörös bajnok, szimpatikus, mindig kisegítette a csapatot, ha rá volt szükség.
Szerintem pont Ő az, aki megérdemli a tiszteletet, függetlenül attól, hogy "vízhordó" volt, de abban a legjobb!!!

Andras74 2017.12.18. 15:44:37

@fire06: Kedira baromi sérülékeny. Szerintem pár meccsen belül úgyis történik vele valami, és utána nem kell vele foglalkozni, nyáron meg megy az MLS-be.
A többiekre is sor kerül. Nézd meg a Napolit! Január végére nálunk is jön a fáradtság, és akkor jöhet el Costa, Berna vagy akár Pjaca ideje is! Ja, és persze Marcié, aki addigra teljesen megerősödik!

Knob 2017.12.18. 15:46:13

@fire06: NANA!!!! Vigyázz miket mondasz Mandzuról! Itt sokak szerint Ő a legjobb, és kiváló játékos. Hála Istennek Allegri is így gondolja, mert nagy szükségünk van egy meccsenként 6-8 alkalommal tátott szájjal, értetlenül néző, ha csúnyán ránéznek összeeső (és utána értetlenül néző), beadni nem tudó, cselezni nem tudó, futni nem tudó, pontosan fejelni nem tudó (elfejelni eltudja, hisz magas), labdát jól és tisztán átvenni nem tudó játékosra. Illetve mi az, hogy a támadó rész szélére nem a védekezés alapján kell megítélni játékosokat? Ez nem egy Manager játék (ezt már én itt megkaptam)! Ja és az elmúlt 4 meccsünkön szándékosan és komolyan figyeltem Mandzu védekező játékát... szerintem ezt a mezőnymunkát Buffon is különben letudná amit Ő csinál. Ha visszamegy bekkelni, meg sem indul felfelé, így a bal oldali kontra játékunk nulla, mert azon nem csodálkozom, hogy Sandro és Asa is ki vannak, mint a liba a 70. percre, hiszen 2 ember helyett dolgoznak. Ez a Mandzu szerelem egy vicc lesz lassan, de ahogyan már írtam mivel szeretem a Juvét és nem várhatok 8 évet, hogy visszavonuljon, így nézem továbbra is és szurkolok szeretett csapatomnak.

2017.12.18. 15:46:15

@Sas Jóska: Egyetértek,szarul esik kimondani,de teljesen szétesett az ember!

Andras74 2017.12.18. 15:48:33

@Sas Jóska: Hány gólt kaptunk volna, ha még a szélsőket is erőlteti? Nekem spec ennyi is bőven sok!
Most rendbe rakta a védelmet. Arra is ki fog találni valamit, hogy beépítse a szélsőket. Dybalának is kellett fél év, mire állandóan játszhatott, de még Higany sem volt azonnal kezdő. Ez a Juve. Aki ide jön, annak ezzel számolnia kell!
Nézd meg a lengyelt! Tisztában van vele, hogy mit vállalt, és nem nyafog! Szerintem egész jól formába is lendül lassan! Megérdemli a lehetőséget, hiszen kivárta, hogy eljöjjön az Ő ideje. Buffont nagyon sajnálom, de azt nem bánom, hogy jó kapus tud helyette beugrani!

Génmanipuláltházikecske 2017.12.18. 15:50:03

@Andras74: Lengyelel volt a legkevesebb probléma eddig.

Knob 2017.12.18. 15:54:05

@Andras74: Na igen. De hidd el, hogy ha valaki nem szól rá Allegrire, mint ahogyan nemrég Nedved és Marrotta tette, akkor még mankóval is ezt a haszontalan Mandzut fogja játszatni. Costa és Berna helyében pedig mennék a picsába. Ez egy vicc. Leigazoljuk Bernát, mert Ő a legtehetségesebb olasz játékosok egyike (ez volt a duma) és azt hiszem már bizonyított is a Fiorban, hogy nem egy esetlen 2 éves. Erre 5 perceket kap 3-4 meccsenként. Egy vicc. Costa pedig mérföldeket verhetne még Cuadradora is, pedig Ő sem rossz, de inkább beteszi a jobb oldalra, azzal a paranccsal, hogy be kell adnia Mandzunak a labdákat. Ezzel annyi a gond, hogy Costa saját bevallása szerint is bal lábas. Szóval jobbal nem tud beadni rendesen, de a bal oldalra ki van bérelve a hely.

The king of alibis 2017.12.18. 15:57:05

@Andras74: ne mond már, hogy a szélsők miatt kaptuk a gólokat.
Szerencsére jobbvédőben már nem a svájci balfax játszik, meg sem tudom számolni idén hány gólt kaptunk róla. Benatia kirobbanó formába került, így sokkal stabiabbak lettünk hátul. S nem mellesleg Matuidi is szépen beilleszkedett, rengeteget melózik a középpályán Pjaniccsal együtt.
Szerencsére DS sem az a balfax, aki volt a szezon elején. Mióta játszik, hoz egy közepesen jó, stabil teljesítményt.

Mitya10 2017.12.18. 16:12:19

Buffon
DS-Benatia-Chiellini-Sanyi
Pjanic-Matuidi
Berna (Cuad) - Dybala - DC
Higu(Mandzu)

Csak sztem ilyen lehetetlen ez a felállás?

Knob 2017.12.18. 16:17:26

@Mitya10: Szerintem egyáltalán nem lehetetlen és szerintem mérföldekkel többet lehetne ebből kihozni, mint a jelenlegiből. Esetleg annyit változtatnék, hogy Benatia helyett megnézném párszor Ruganit illetve Matuidi helyett Marcit.

Mitya10 2017.12.18. 16:19:37

@Knob: A jelenlegi Benatiát vétek lenne kivenni viszont abban igazad van h amennyiben rotálás van ne Barza papa legyen az opció hanem Rugani. Matuidi nagyon tetszik megmondom őszintén így én ink ő mint Marci. Természetesen utána a herceg jönne nálam is :)

Rikoo 2017.12.18. 16:20:32

@Knob: Azért óvatosan Douglas Costa megítélésével. Semmi pluszt nem nyújt támadásban. Csak a mezőnyben amiből ahtán semmi nem lesz.
1100 perc 1 gól 4 gólpassz, ez egy nagy 0 46 millió euróért.

Rikoo 2017.12.18. 16:22:11

@Rikoo: *mezőnyben cselezget amiből aztán
(Még szokni kell az új billentyűzetet telón.:D)

MaRcika 2017.12.18. 16:33:02

Bocsássatok hogy más portálról idézek, de
,,A United kiszemeltje név szerint pedig Alex Sandro, a Juventus balhátvédje. Ha hinni lehet a pletykáknak, José Mourinho akár 70 millió eurót sem sajnálna a brazil játékosért, ami bőven elég ahhoz, hogy a Juventus vezetősége vígan mondjon igent az üzletre.

Alex Sandro 2015-ben érkezett Torinóba a Porto együttesétől, és azóta többnyire a kezdő tizenegy és a kispad között ingázik. Nincs ez másként az idei szezonban sem, ahol ugyan a Bajnokok Ligájában mind a hat csoportmeccsen pályára lépett, de a Serie A-ban már csak tízszer kapott lehetőséget Massimiliano Allegritől, és olasz források is állítják, megingott a bizalom a brazil védővel szemben.

Ha igazak a hírek, a Juventusnál már dörzsölhetik a markukat, hiszen Paul Pogba eladása után ismét rendkívül jövedelmező üzletet köthetnek a United együttesével."
Ez engem mint juventus drukkert rendesen felbszott.
Ha így állunk hozzá akkor a BL t hagyhatjuk a faxba.

Rikoo 2017.12.18. 16:38:25

@MaRcika: Ezek angol pletykák, el sem kell olvasni.
Majd nyáron eldől mi lesz.

epaska 2017.12.18. 16:40:47

@fire06: Minden szavát osztom! Forza Juve!

Paris Hamilton 2017.12.18. 16:56:55

@Andras74: leginkább az volt bajom Padoin-nal, hogy nem Juve szintű játékos volt. Azt én is elismerem, hogy nem sírt, nem nyafogott, hogy keveset játszik. Ettől függetlenül én nem emlékszem arra, hogy amióta ennek klubnak szurkolok (2003 óta) , ilyen gyenge játékosa lett volna....

Juvegaspy 2017.12.18. 16:58:32

Azert azt mar 3 ev alatt eszre lehetne venni hogy ha Allegri az edzo turelmesnek kell lennunk nekunk szurkoloknak is. Ahogy mar elottem is irtak el fog jonni Berna ideje is

Ámok 2017.12.18. 17:11:46

@Paris Hamilton:
"szóljon arról a téli mercato, hogy előszerződést kössünk Emre Can és De Vrij kettőssel"

Igen, ez bőven elég lenne télre!

@fire06: +1
Vigyázz, mert a "Allegri kurvája" és az "önfejű olasz fasz" szavakkal kivered a biztosítékot a kislányokban :)

Andras74 2017.12.18. 17:17:15

@Sas Jóska: Nem jól értetted! Azt írtam, hogy még több gólt kaptunk volna, ha végig a két, új szélső játszik, mert a védelem a védekezőbb szélsőket sem bírta el!

Andras74 2017.12.18. 17:22:14

@Paris Hamilton: Ha jobb játékosról beszélünk, akkor meg nem bírja a padot, illetve mindenki pályára követeli. Sajnos, vagy nem sajnos, mi is csak 11 játékost küldhetünk pályára, egyszerre. Bár, én változtatnék ezen a szabályon, és a Juve mindig annyi játékossal játszhatna, amennyit éppen az edző jónak gondol! Na jó, a kapusok számát 4 főben korlátoznám, hogy ne zavarják nagyon egymást, és egy osztóval tudjanak ultizni!

babo0410 2017.12.18. 18:09:31

@Andras74: Teljesen egyetértek. Csak itt a blogon még mindig szeretnek rajta viccelődni. Pedig amit elvártak tőle, azt teljesen korrektül megoldotta. És ilyen vízhordók anno Lippi BL győztes keretében is voltak.
@pedronegroo: @delpi0823: Vicces hozzászólások, már elnézést. Egyrészt miért kéne eligazolnia Marcinak? Ha nem türi a padot, plane nem egy műtét után, akkor szerintem mehet. De szerintem erről szó sincsen. Tudja jól ő is, hogy majd ha teljesen felépül, akkor majd több lehetőséghez jut.
Allegri is nyilatkozta, hogy nagy szükség van Marchisiora, és nagyon örül, hogy végre számíthat rá. Majd ha olyan állapotban lesz, akkor kap több lehetőséget.
@MaRcika: Elhiheted, hogy a vezetőség cask azért, mert 70 milliót kínálnak egy játékosért, nem fogja eladni. Akkor ennyi erővel beletehetnénk a szerződésébe egy 70-80 milliós kivásárlási árat, és szia. De mi a Juventus vagyunk, nem a Napoli, akik a sikereik forrását, Cavanit is elengedték, mert a PSG 63 milliót fizetett, vagy Higut is ki lehetett vásárolni 2x 45 millióért.
Nálunk ha a játékos el akar menni, és gyengébben teljesít, akkor mehet, de amúgy nem.

Génmanipuláltházikecske 2017.12.18. 18:24:24

@babo0410: És mondmeg nekem az újkori magántaktikával, hogy nem veszel figyelembe semmit csak játszod a sértődöttet, hogy fire06 említett kritikájával mi a bajod?

babo0410 2017.12.18. 18:48:31

@Génmanipuláltházikecske: "...csak egy ilyen önfejű olasz fasz fociztatja ezt a fost,amit nyújtunk!" Ha ez nálad nem verte ki a biztosítékot, nincs több kérdésem.

Génmanipuláltházikecske 2017.12.18. 18:50:19

@babo0410: Nekem sincs. Ha nem tudod a kritika mit jelent.

Génmanipuláltházikecske 2017.12.18. 18:51:56

@babo0410: Stíluson kívül van még valami hozzáfűzni való?Mert ellen véleményt sose hallok felőled.

MaRcika 2017.12.18. 19:03:04

Már nem azért de már kicsit unalmas ez a letépjük egymás fejét stile fiúk :)
Foglalkozhatnánk mással is?

babo0410 2017.12.18. 19:30:46

@Génmanipuláltházikecske: A kritika nem ezt jelenti. Ez csak üres fröcsögés.
Egyébként meg a tegnapi játékunk egyáltalán nem volt rossz. Fél gőzzel simán nyertünk. De nem tudom mit várnak egyesek azok után, hogy a szezon eleje óta rengeteg gólt kapunk, majd mikor kezd a csapat egyre stabilabbá válni, akkor majd Allegri fel fogja ezt adni, és neki fogunk rontani az ellenfeleknek? Inkább örülni kéne, hogy már meccsek óta nem kapunk gólt se. Ameddig a védelem nem szilárdul meg teljesen, addig nem is fogunk senkinek nekirontani.
De ez soha nem is volt a Juve játéka. Ezt el kell fogadni. Nem tudom egyesek miért háborognak most? Vagy talán Lippi, de még inkább Capello idején is lázongtak, hogy a játékunk vacak, nézhetetlen? Vagy ez csak most lett ennyire népszerű, mert másba már nem igen tudnak belekötni?
Egyébként Conte idején se volt sokkal látványosabb a játékunk. Ráadásul akkor az a BL-ben igen csak gyengén működött.

Mitya10 2017.12.18. 19:34:07

Feltűnően nincs 1 admin sem. Gondolom belefáradtak ebbe :D Hozzáteszem már mikor megláttam Marotta fejét és a címet gondoltam h ez olaj a tűzre :D

Génmanipuláltházikecske 2017.12.18. 19:50:14

@babo0410:
"hogy rohadtul nincs kihasználva,erről viszont nem Marotta tehet! Khedira helyére is van sokkal jobb játékosunk is,nem is egy,de Allegri k*rvája kiszoríthatatlan,ahogyan Mandzukic is kirobbanthatatlan a szélről.."

Erre voltam kiváncsi, amire nem adtál választ, és ez már rohadtul nem fröcsögés.
Engem őszintén szólva, olyan szintéren nem érdekel a játék képe, ha faragunk , akkor azt is rendesen csinálja a csapat, de volt pár meccs a közmultban ahol nagyon szürke a játékkép,se félős játék se beton bunker semmi! Ami a fenti "alpári stílus"-ban közöltek.A tárgy pedig az, hogy miért kell centert játszatni szélen amikor már megvan/meglenne a kvalitás szélre?És még van néhány megválaszolatlan kérdés szerintem a klub háza táján de az már más téma....

Juvegaspy 2017.12.18. 19:53:46

Mindenkitol kerdem... Azon elgondolkodtatok mar h miert Khedira a kedvence Allegrinek? (Nem balheznek..kajak kerdem mert fogalmam sincs)

Fabio83 2017.12.18. 20:00:04

@Juvegaspy: igen! Végre egy jó felvetés! Szerintem annó megígérte neki, még az ideigazolása előtt. Állítólag Mandzuval is hasonló volt, mikor idejött Higany és a horvát azonnal menni akart, a Mister megígérte, hogy játszani fog csak ne menjen el. Persze ezek csak pletykák.

GGábr81 2017.12.18. 20:21:35

@Ámok: Kicsim lépjél már túl. Beakadt a lemez? Nem kéne kislányozással hergelni.
Ez így nagyon szánalmas. Akik nem örülnek, hogy vannak olyanok akiknek a véleménynyilvánítás egyenlő a kedvenceik gyalázásával azok egyből kislányok. Kislányok, mert trágárkodás nélkül is meg tudnak fogalmazni két mondatot. Megsúgom egy jó kis trágársághoz nem kell semmilyen ügyesség, műveltség, tudás, vagy bátorság. Ezt bárki megtudja tenni. Ellenben kultúráltan vitatkozni, véleményt nyílvánítani...
A vélemény nyílvánítás nem egyenlő a lófejűzéssel, az Allegri szeretőzéssel, pöcsözéssel. S bár sokak szerint sincs alapvető személyiségi jogaik a közszereplőknek, azért elmondom, hogy igen is vannak. A teljesítményét lehet véleményezni, azonban emberi méltóságában H. Katinkát sem és senki mást sem lehet megsérteni. A ptk- t nem fogom idézni, de a Google a barátod. Az hogy ki személyeskedik, azt meg hagyjuk inkább, mert itt most már mindenki 19, vagy egy híján 20.
Mindezt úgy, hogy alapvetően abszolút egyet értek azzal, hogy Khedirát még a cserék közé sem jelölném, Mandzsukics helyett is el tudnék képzelni mást, Higany sem ér annyit, várom a fiatalokat és Marcit a csapatba, sőt még Allegrit is bírálom néha, vagy a vezetőséget. Hugi tömegére is belefér egy egy malacozás. De nem hiszem, hogy a trágár szövegtől leszek kenény, vagy annak tűrésétől nem leszek kislány.
Amúgy ebben a vitában senki, senkit nem fog meggyőzni, álláspontját nem fogja elfogadtatni. Mert nagyon mások az értékrendek, vagy a kulturális háttér, attitűd, vagy akármi.

Juvegaspy 2017.12.18. 21:14:15

@Ámok: mar jo paran megirtak hogy mi a baj veled de te csak a szemelyeskedesen jatszod az eszed.NEM ERROL VAN SZO. Fel kene mar fogni miert a te hszeidet torlik a legtobbszor meg kb a 6.ember probalja veled megertetni a dolgokat erre te fent akadsz egy fotelhuszaron. Phoj felesleges rad a betu is ocsem

GGábr81 2017.12.18. 21:30:59

@Juvegaspy: Ezt a Khedirás kérdést már én is feltettem. Nem tudom. Sőt minap azt is feszegettük, hogy csak mi nem szeretjük, vagy mások is hasonlóan vélekednek. Volt aki azt írta, hogy az olaszok utálják, volt aki pont az ellenkezőjét írta. Hát a franc tudja. Volt amúgy olyan időszaka, amikor nem látványosan, de hasznosan játszott. De most valóban értékelhetetlen.

Juvegaspy 2017.12.18. 21:31:20

@Fabio83: Azert ez elegge meglepo lenne..oke h kovetkezetes legyen az edzo de ennyire?
En inkabb az edzesen valo teljesitmenyre gondolok..mandzsu meg sami is kihajtja a lelket sztem..de ahogy Sturaro is teljesen kiesett mar - pedig o is kedvenc volt - idovel Costa kiszoritja Mandzsut Khedirat meg Marci vagy Can ha jon

Juvegaspy 2017.12.18. 21:33:40

@GGábr81: sztem az olaszok nemigen csipik vegulis Marci elol veszi el a jatekidot

niccolo 2017.12.18. 21:34:30

@GGábr81: +1!!!Bárcsak mindenki hasonlóan vélekedne a blogon.

Montero 2017.12.18. 21:45:58

Ha Marchisio elmegy akkor szp magyarossan b@sszak meg eskuszom nem is nezem a mecseket soha tobbe! Emberseg minden Juventinot el kell uldozni????

Juventino86 2017.12.18. 21:47:27

@Montero: Én nem hinném, hogy elmegy. Szerintem csak pletyka.

Montero 2017.12.18. 21:52:38

@Juventino86: Hat remelem mert ez mar tenyleg szornyu. Nagyon sajnalnam es valoban tobbe mar nemtudom miert is nezzem a csapatot. Azok a jatekosok akik igenis a csapat gerincet alkottak lassan eltunnek!

Juventino86 2017.12.18. 21:53:40

@Montero: Remélem Marci marad. Ő emblematikus alakja a Juventusnak.

Márió Elek 2017.12.18. 21:56:54

@fire06: Nem mondom,hogy nincs igazad azonban Allegri mindig is az asszimetrikus focit szerette,támadóbb bal védő védekezősebb bal szélső,védekezősebb jobb szélső,támadóbb jobb szélső. Szerintem ezzel nincs is olyan nagy probléma,mivel így az ellenfélnek sokkal nehezebb,persze ebből következik az ,hogy sokszor egy oldalúak vagyunk.

Fabio83 2017.12.18. 22:01:37

Akit érdekel, hogy a többi Juventinó mit gondol az isteni Khediráról és tud vmennyire angolul:
www.juventuz.com/threads/41222-Sami-Khedira/page235

Fabio83 2017.12.18. 22:07:51

@Juvegaspy: Én nem hinném, hogy kihajtja a lelkét, meccseken biztosan nem, és szerintem senki sem fogja kiszorítani, amíg ő (Khedira) itt van. De hasonló a helyzet Mandzukic-csal is, csak ő hajtósabb. És ez elszomorít engem.

Juventino86 2017.12.18. 22:11:21

@Fabio83: Világosan leírják itt is, ami a legnagyobb gond Khedirával. Sajnos lassú nagyon már ehhez a szinthez.

CsakÚjváros 2017.12.18. 22:52:12

Khedira....mindenki utálja,gyenge lassú stb,azért amikor az izé ellen 15 perccel a vége előtt lecserélték,utána mintha nem szereztünk volna labdát. Ő egy olyan játékos akit nagyon nem veszel észre(csak az említett esetnél vagy ha rúg hármat),főleg ha a riporter sem mondja a nevét :D :D Marcsi meg maradni fog,nyugalom... Nálam Asamoah veri ki a biztosítékot főleg amikor cselezni próbál(amit nem tud),de meg sem fordult a fejemben hogy szidjam.Ő is Juve játékos!!! Ennyi.

CsakÚjváros 2017.12.18. 23:03:22

@CsakÚjváros: Jah és még valami,van itt egy edző aki BL döntőkig,Scudettokig,Kupákig vezette a csapatot...ha akkor jó volt és láttuk hogy tudja mit csinál,ugyan fogadjuk már el a döntéseit :) Nekem is van kezdőm ami nem egyezik az övével de nem véletlenül van ő ott én meg itt a gép előtt :D Fprza JUVE!! Szurkoljunk az aktuális csapatnak!! Nekünk ez a dolgunk....

Fabio83 2017.12.18. 23:49:24

@CsakÚjváros: mindig a Juventusnak szurkolok, még akkor is, ha nem értek egyet az edző döntéseivel, vagy adott játékos gyengén játszik! Tényleg probléma, ha ezt leírja az ember normális keretek között? Ők azért vállalták, hogy sok millió ember előtt játszva sok millió eurót keresnek, mert ezt akarták! Választhatták volna a haveri focit is. Nekem furcsa, hogy egyáltalán felmerül, hogy szabad-e véleményezni a csapat produktumát! Mi van? Hát erről szól a futball több, mint 100 éve. Aki ezt csak trágár szavakkal képes kifejezni és ez zavar valakit, akkor azt bannoljátok, de azért egy meccsen élőben ennél sokkal durvább dolgok is elhangzanak, bár tőlem is távol áll a trágárság! Juve mindenek felett!

babo0410 2017.12.19. 00:39:23

@Génmanipuláltházikecske: Majd játszanak mások, ha bevethetőek lesznek. Allegri senki nem dob be a mély vízbe azonnal. Marchisioról meg elmondta már korábban, hogy nagyon öről a visszatérésének, fontos láncszem. De addig, amíg nem kerül 100%-os állapotba, nem lesz azonnal kezdő. Khedira játszik, néha én se vagyok biztos benne, hogy ő a megfelelő, de alapvetően tud hasznos lenni, és jelenleg más nincsen aki bevethető helyette. Majd, ha Marchisio teljesen felépül, gondolom kezdő lesz. Matuidi meg valamiért még nem kap folyamatos lehetőséget, majd eljön az ő ideje is.
Ez a véleményem.
Az, hogy minden egyes meccs közben, meccs után, sőt szinte minden nap Khedirát szidjuk az szerintem már unalmas, és felesleges is.
Ha tényleg olyan vészesen nulla lenne, mint ahogy sokan beállítják, valószínűleg nem lenne kezdő. Allegri nem hülye, és azért letette a névjegyét az asztalra. Felesleges folyton kritizálni, mert a Khedira szidók is már átesnek a ló másik oldalára. Ha olyan rossz lenne, mint itt sokan állítják, valószínűleg nem lenne kezdő.
Mandzukic a másik fele, erőcsatár, és ezt a szélen is jól kihasználja. Sajnos a tavlyihoz képest visszaesett a játéka, de még mindig hasznos így is. És sajnos védekezésben Douglas Costa nem jó, ezért Allegri kevésbé meri őt bevetni Mandzu helyett. Allegrinél a védekezés mindennél fontosabb, és ha valaki nem igazán jó benne, azt kevésbé meri bedobni. De szerintem el fog jönni Costa és Bernardeschi ideje is.
Egyébként sokszor én is szívesebben néznék egy
Higu
Costa-Dybala-Berardeschi
támadó négyest elől, de ameddig az eredmények Allegrit igazolják, nem fogom szidni, ha Mandzu játszik. Ráadásul tegnap a 2. gólunkat pont ő szerezte. Mandzukic a jelen taktikában hasznosabb, mint Higuaín, aki nem tud egyszerre részt venni a védekezésben és a támadásban is úgy, hogy 100%-os mindkettőben. Higu akkor lenne a leghasznosabb, ha nem védekezne, és szórnák labdákkal. A Napolinál pont ezért tudott annyi gólt szerezni. Ott kiszolgálták, folyamatosan keresték labdákkal. Itt nincs meg ez. Itt neki is vissza kell járnia, és kivennie a részét a védekezésből.

babo0410 2017.12.19. 00:40:20

*nagyon örül a visszatérésének.

2017.12.19. 08:09:48

@babo0410: Ott a pont,az utolsó résznél...Higuain és Dybala egyszerűen nem tudnak hatékonyan védekezni,de baszod,nehogy már én legyek a hülye,mert felbosszant,hogy az edzőnk egy 36 gólos gólkirálytól is a betonkemény védekezést várja el,teljesen abnormális az egész taktika és abnormális a csapat összeállítása is,és Allegri ezzel elégedett baszki...hihetetlen,én értem,hogy régebben is a védelem volt a legfontosabb,de hányszor láttad te Del Piero-t vagy Trezeguet-et védekezni?! Azt se tudták,hogy létezik a focinak ilyen része...felemleged Capellót,hát én emberszámba nem veszek olyan embert,aki Alex helyett kezdőbe rakta Ibrát...ilyen rossz focit az én szeretett Juventusom sose játszott barátom!

2017.12.19. 08:15:54

@babo0410: Az eredményesség meg nálam abszolút relatív,ezzel a játékkal buktunk BL- döntőt,és idén is a Napoli ellenit leszámítva egyetlen igazi rangadót sem tudtunk megnyerni,viszont mindegyiken látszódott pillanatok erejéig,hogy ennél jóval többre vagyunk képesek,csak “valaki” egyszerűen félig behúzva tartja mindig a kéziféket. Ez az én legnagyobb gondom Allegrivel és a jelenlegi Juventussal! Sokszor veszekedtem már veled is,de nekem elhiheted,ha mellettem ülve néznél meg egy meccset,szemernyi kétséged se lenne,hogy igazi szurkoló vagyok-e...ha a magas elvárásaim miatt nem vagyok az,akkor tényleg nem vagyok!

mrdel 2017.12.19. 09:10:24

Ha most játszanánk a Reallal bl döntőt, akkor azért jóval nagyobb variálási lehetősége lenne a mesternek.

mrdel 2017.12.19. 09:11:28

Annak kell örülni, hogy változtatható a csapat, akár meccsről-meccsre. Ez pedig elég komplett keretet jelent.
Nem egy félét tudunk játszani, mint pl. Inter, Napoli

Mitya10 2017.12.19. 09:29:21

@mrdel: Lehetne. Csakhogy nálunk a variálás abban merül ki hogy Cuad v DC kezd jobbon és Sandro v Asamoah hátul. Valóban sokat variál Allegri :D

2017.12.19. 09:55:33

@mrdel: Én örülnék is,de minden meccsen ugyanazt focizzuk,ebben semmi variálás nincs...hogy Cuadrado vagy Douglas Costa rugdalja-e Mandzukic fejére a labdákat,azt nem nevezném variálásnak!

CsakÚjváros 2017.12.19. 12:13:52

@Fabio83:"Aki ezt csak trágár szavakkal képes kifejezni és ez zavar valakit, akkor azt bannoljátok, de azért egy meccsen élőben ennél sokkal durvább dolgok is elhangzanak, bár tőlem is távol áll a trágárság!" Ez a lényeg,annyian szidják a Juve játékosokat legalább mi ne tegyük :)

Fabio83 2017.12.19. 12:25:53

@CsakÚjváros: szerintem lehet szidni egy játékost, az edzőt, a csapatot, ha arra rászolgál, csak nem trágár módon legfeljebb. Engem a szüleim is megszidtak, ha rossz voltam, de ettöl nem gondoltam, hogy nem szeretnek.

Génmanipuláltházikecske 2017.12.19. 14:11:05

@babo0410: Az a baj, hogy a szezon felét tapossuk, és a friss igazolásaink legtöbbször epizód szerepet alig kapnak.Mandzu-Higany párost ahogy olvastam azért játszik mindig, mert Allegri igéretett tett, hogy játszanak, csak az a baj, hogy itt a fent említett Berna test idegen pozíciókba nem fog fejlődni. És akkor a tárgy az, hogy mennyi idő kell ehhez?
A Khedirás dologról meg annyit, hogy meccsről-meccsre teljesen szürke játékot mutat,amit a statisztikák is igazolnak, és ezt mindenki látja, a hozzá való kérdés, hogy miért nem tud egy kicsit huzamosabb ideig kimaradni a kezdőböl, vagy padra kerülni, miért kell állandoan kezdőbe látni ameddig lenem sérül, miért?
Douglas Costárol annyit pedig, hogy nem egyszer láttuk őt is visszahúzodni, arra már nem teszem ki a fejem, hogy a számok ugyanezt mondják, de megtudja magát gyűrkőztetni.

Drotkoszoru 2017.12.19. 17:07:37

Nem állíthatom, hogy egyetértenék mindig Allegri kezdőjével, én is többet látnám a pályán Bernardeschit, Marchisiót, Douglas Costát, akár Ruganit vagy Bentancurt, ahogy Khedira állandó kezdetése szintén kiveri nálam is sokszor a biztosítékot. Az eredmények mindenesetre őt igazolják, a BL-ben továbbjutottunk, a bajnokságban 1 ponttal vagyunk a Napoli mögött, a legtöbb gólt lőttük a ligában, illetve a védelem/védekezés is összeállt végre (utolsó 6 tétmeccsen 0 kapott gól). Ez azért nem rossz teljesítmény, ha figyelembe vesszük, hogy nyáron megint távozott két kulcsjátékos, illetve elég sok sérülés is hátráltatta a csapatot (ami részben persze Allegri stábjának is a felelőssége, főleg az izomproblémáknál). A játékunk persze lehetne jobb, gyorsabb, gördülékenyebb, látványosabb, szórakoztatóbb, akadoznak még a fogaskerekek, ennek ellenére tisztában vagyok vele, hogy tavaszra az is rendben lesz (ahogy az elmúlt években mindig). Ezek után túlzottnak érzem az olyan kritikákat, amelyek szerint Allegri egy kókler balfasz, akit meneszteni kell, kb. azonnal. A játékosbeépítéseket, fiatalok mélyvízbe dobását nem szokta elkapkodni, bízik az alapcsapatában, illetve a rutinban, de ezt eddig is tudtuk róla, az idő pedig mindig őt igazolta (még ha olykor én is szívesebben látnék több fiatalt a kezdőben). Azért Costa, Matuidi, De Sciglio, Szczesny mostanában elég sokat játszik, Bentancur is megkapta a lehetőséget a szezon elején (még ha részben a sérüléseknek is köszönhetően), idővel szerintem Bernardeschi is meg fogja kapni a megfelelő játékidőt. Azzal nem értek egyet, hogy nem forgatja jól a keretet (talán a Samp és a Lazio elleni vereség szárad a lelkén, ott túlságosan is rotálta a csapatot, de összességében jól gazdálkodik az erőforrásokkal, energiával). 24 tétmeccset játszottunk a szezonban, posztokat nézve: a kapuban Buffon 16-szor, Szczesny 8-szor kezdett. A védelemben: Chiellini 16-szor, Benatia 12-szer, Rugani 11-szer, Barzagli 11-szer, Alex Sandro 16-szor, Asamoah 8-szor, Lichtsteiner 12-szer, DS 7-szer, Höwedes 1-szer (utóbbi kettő ugye sérülés miatt) kezdett. A középpályán: Pjanic 16-szor, Matuidi 14-szer, Khedira 14-szer, Bentancur 6-szor, Sturaro 4-szer (néha jobb hátvédként), Marchisio 3-szor (nála is ugye a sérülések miatt ilyen alacsony ez a szám) kapott szerepet kezdőként (csereként elég sokszor beállt Bentancur is, még ha a 6 kezdés nem is tűnik soknak). A támadósorban/szélső poszton: Higuaín 21-szer, Dybala 19-szer, Mandzukic 18-szor, Cuadrado 16-szor, Douglas Costa 12-szer, Bernardeschi 3-szor (csereként beállt még 13 meccsen játszott) kezdett. Azért az jól látszik, hogy elég jól megoszlanak a játékpercek, a támadósor talán az egyetlen kivétel, de ugye oda 4 posztra "csak" 6 játékosunk volt, ezek közül pedig Bernardeschi indokolatlanul kevés lehetőséget kapott kezdőként (amit sajnálok is). A többiek viszont megkapták bőven a lehetőséget, nem panaszkodhatnak, elég jól rotál Allegri. Pjaca visszatérésével, illetve remélhetőleg Bernardeschi egyre nagyobb szerepével, a támadósorban is több lehetőség lesz a variálásra, Higany, Dybala, Mandzukic 3-as pihentetésére. Rendben lesz ez szerintem. Ami a "buszparkolásos" taktikánkat illeti: most nem megyek bele abba, hogy mennyiszer vesszük elő ezt a "harcmodort" a szezon során, mert a meccseink nagy részén azért nem úgy játszunk, mint a Napoli vagy a Barca ellen. Amellett viszont nem tudok elmenni szó nélkül (mert már nem egy embertől olvastam), hogy a BL döntőt amiatt buktuk el, mert ezt a fajta játékot játszottuk. Ilyenkor tényleg megfogalmazódik bennem, hogy ti láttátok egyáltalán azt a meccset? Tudom, fájó emlék nekem is még mindig, a második félidő kifejezetten horror filmekbe illő jeleneteket tartalmazott, de azt nem lehet elmondani arról a találkozóról, hogy beszarian álltunk volna hozzá vagy beparkoltuk volna a buszt. Pont az, hogy az első félidőben elég sokszor letámadtunk, feltoltuk a védekezésünket, jobban is játszottunk, mint a Real (8-5 volt a kapura lövések, 4-1 a kaput eltaláló lövések száma). A második félidőre valóban teljesen összeomlottunk, kipurcantunk, elfogytunk. Ennek okaiba, összetevőibe most nem mennék bele, mert már lerágtuk párszor ezt a témát; de azt továbbra sem hiszem, hogy Allegri filozófiája lenne az elsődleges oka, hogy elvesztettük azt a két BL döntőt vagy ő jelentené a gátat a BL siker elérésében. Nem lehet hogy szimplán nálunk két jobb, erősebb csapattal találkoztunk? Nem tökéletes edző ő se, megvannak a hülye rigolyái, berögződései, kitart néhány kedvence mellett is (ahogy elég sok vezetőedző), de nála alkalmasabb embert jelenleg nem tudnék mondani a Juve padjára, aki reálisan elérhető is lenne.

Rocky80 2017.12.19. 17:32:48

@Drotkoszoru: téged mindig élmény olvasni. Egyetértek, egy kis kiegészítéssel:

Nem is biztos, hogy jobb csapat volt a Real tavaly, a vereség legfőbb okai szerintem:

1. csúcsformában érkeztek a döntőre egy pihentetett Ronaldoval, vagyis a formaidőzítés;

2. sokkal BL és döntő kompatibilisebb csapatuk a miénknél, számtalan döntőt megjárt játékosokkal és egy valóban világsztár és ezer döntőben edzett Ronaldoval;

3. a cserepadunk hiánya és a kizsigerelt játékosok (Cuadrado-Dybala-Mandzukic-Higuain) miatti formavesztés és variálhatóság hiánya;

4. a félidőben az öltözőben történt események. (valami biztos volt...)

Meggyőződésem, hogy a Barcelona elleni első meccsen látott csapatunk minimum partiban lett volna velük; ahogy az is, hogy az első félidőben jobbak voltunk náluk és valami nagyon nagy gebasz volt az öltözőben.

Egyébként Allegrinek köszönhetjük hogy egyáltalán döntőt játszhattunk kétszer is, a legnagyobb elismerés hangján kellene beszélnünk csak róla, és az is meggyőződésem, hogy senki nem tudta volna elérni ezeket az eredményeket ezzel a csapattal.

De ez csak az én véleményem. :-)

Rikoo 2017.12.19. 17:43:05

@Rocky80: +1
A taktika jó volt mind a két BL döntőn, de a körülmények kedvezőtlenek voltak.
A Real Madrid döntő specialista, ez tény.

alexGicamo 2017.12.19. 17:57:56

@Rocky80: Totálisan egyetértek !

Marotta elégedett ... én a játékkal nem vagyok kibékülve, noha az tény, hogy ha a tabellára pillantunk,nem lehet okunk panaszra ! Oké, még nem vagyunk legfelül, de lesz ez még így se ! ;)
Remélem, az idei meccseinken még tarolunk, 'oszt minden szép és jó lesz ... egyelőre ! :D
FORZA JUVE PER SEMPRE !!!

Drotkoszoru 2017.12.19. 18:32:32

@Rocky80:
"Nem is biztos, hogy jobb csapat volt a Real tavaly"

Szerintem sem volt jobb az egész szezont nézve, de erősebb, bővebb kerettel rendelkeztek, na meg döntőspecialisták, ahogy te is írtad. Erre értettem, hogy jobb csapat, illetve inkább azzal kapcsolatban, hogy a döntőben nyilván jobbak voltak. Az okokra direkt nem tértem ki, mert már lerágott csont (illetve megtettem párszor), de ugyanazokat gondolom, mint te. Ha április környékén találkozunk velük (akkor csúcsosodott ki a formánk), akkor szerintem mi nyerünk. Ahogy egy BL elődöntőben is kiejtettük volna őket valószínűleg. Pechünkre a döntő júniusban volt, addigra meg a támadósorunk teljesen kipurcant, csapágyasra lett járatva. A tavalyi keret a 3-5-2-re lett összerakva, de aztán januárban Allegri átváltott a 4-2-3-1-re, ahová a 4 támadó posztjára jutott 5 ember, Pjaca pedig kidőlt február, március környékén, így 4-en maradtak 4 posztra, Allegri nem is nagyon tudott variálni, max. annyit, hogy Dani Alvest küldte fel a jobb szélre, Cuadradót pedig leültette a padra (a gyengébb formája miatt is), hogy legyen egyáltalán cserénk előre. Nekünk egy Leminát kellett beállítani a döntőben, a Realnál pedig egy Morata, Bale, Asensio hármas tudott beállni (James még a padra sem fért oda). Nagyon nem mindegy. Frissebbek voltak, elsősorban ez okozta a vesztünket. Na meg persze biztos, hogy volt valami balhé a szünetben is, mert ilyen szintű összeomlást még nem láttam szeretett csapatomtól.

"Egyébként Allegrinek köszönhetjük hogy egyáltalán döntőt játszhattunk kétszer is, a legnagyobb elismerés hangján kellene beszélnünk csak róla, és az is meggyőződésem, hogy senki nem tudta volna elérni ezeket az eredményeket ezzel a csapattal."

Ezt is maximálisan adom, ahogy @Rikoo: mondandójával is egyetértek, nem a taktikával vagy Allegrivel volt ott elsősorban probléma. Egyetlen "hibát" tudok talán Allegrinek felróni: az utolsó Bologna elleni bajnokinkon (amely 1 héttel a BL döntő előtt volt) semmi értelme nem volt már kezdetni Higuaínt és Dybalát, mert bajnokok voltunk. Részemről azon a meccsen nyugodtan játszhatott volna a primavera csapat is. Valószínűleg akkor is kikapunk a döntőben, ha ők Bolognában nem játszanak, viszont legalább 1 héttel többet pihenhettek volna a BL döntőre, mert már akkor is látszott, hogy eléggé kimerültek a szezon végére.

2017.12.20. 00:26:19

Ugye, nem csak engem zavar, hogy nem azt, mondja, hogy "Marchisio fontos játékosa a klubnak, ragaszkodunk hozzá", hanem hogy "Marchisio ragaszkodik ehhez a mezhez"?
Januárban meg úgysem fog történni semmi.

@Andras74: Kár várnod erre. Sajnálatos módon Khedira rájött (nem tudom, hogy mikor, talán tavaly történhetett), hogy mi a módja a sérülés elkerülésének. Talán nem is az a baj, hogy rájött, hanem a módja. Az a módja, ha egyáltalán nem kockáztat semmit a pályán és nem teszi magát oda meccseken egyáltalán, passzolgat, alibizik, maximum néha 1-1 sprint. Ez baromira látszik a pályán, meg abban is hogy szépen elkerülik a sérülések. Szintén szembetűnően az előbbi évekhez képest. Az is probléma, hogy ezt megteheti. És látszik, ha mégis apróbb sérülés első jele mutatkozna, már jön is le rögtön a pályáról.

Rikoo 2017.12.20. 00:52:00

@Dr. Grant: Kicsit vicces, de csak kínomban nevetek. Khedira pontosan ezt csinálja amit leírtál.

babo0410 2017.12.20. 02:03:25

@Drotkoszoru: @Rocky80: Nagyon osztom a véleményeteket, hasonlóan gondolom. Allegri remek edző. De ha Allegri filozófiája az oka annak, hogy elbuktunk két BL döntőt is, akkor Lippi filözófiája se volt jó, vagy akár Trapattonié se, mert velük is csak 1-1 BL-t tudtunk megnyerni, sőt Lippivel játszottunk négy döntőt is, de csak egyet tudtunk megnyerni.

2017.12.20. 03:35:39

@Rikoo: Ez van, sajnos. Szurkolói szemmel is látni, mi történik a pályán és mi nem. :-(

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3383) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9914) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4156) mercato (4140) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4170) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása