Pjanić: "Mindig a győzelem a megfelelő válasz"

pjanic_miralem_bl_sajtotajekoztato.jpgA játékosokat a csapat játékmestere, Miralem Pjanić képviselte a kedd esti sajtótájékoztatón, s a bosnyák középpályás az ellenfél iránti tisztelettel, de magabiztosan nyilatkozott az FC Barcelona elleni összecsapásról.

"Ugyanúgy tiszteljük a Barcelonát, mint tavaly. Nagyon nehéz ellenfél, amely a Bajnokok Ligája egyik esélyese. Ugyanakkor az a célunk, hogy továbbjussunk a következő fordulóba, s holnap remélhetőleg képesek leszünk olyan eredményt érni el, amilyenre szükségünk van." - kezdte a nyilatkozatot Pjanić a keddi sajtótájékoztató alkalmával.

"Ahogyan azt Ivan Rakitić is kiemelte, kellemetlenül érintette őket, mikor vereséget szenvedtek itt, ahogyan bennünket is kellemetlenül érintett a Nou Camp-ban elszenvedett vereség.

Ezúttal hatékonynak kell lennünk, küzdenünk kell, s meg kell akadályoznunk őket abban, hogy eredményesek legyenek.

A Barca egy nagy csapat, egy nagy klub, amelyet mindenki becsül és elismer a világ labdarúgásában. Az ember mindig tanulhat valamit, amikor Busquets, Iniesta, Xavi és a többiek játékát látja. Mindannyian kiváló játékosok és fontos példaképek, akik igazán valami fontosat taníthatnak az embernek.

A gránátvörös-kékek nagyon jó teljesítményt nyújtanak ebben a szezonban, azonban holnap csupán egy ellenfél lesznek számunkra, semmi több. Vannak szép emlékeink az ellenük vívott mérkőzésekről, s bízom benne, hogy holnap is számunkra kedvezően alakul majd.

Természetesen nem érzem jól magam, amikor nem megy nekünk, s nagyon csalódott vagyok a Sampdoria elleni vereség miatt, mert ennek nem szabadott volna bekövetkeznie, azonban most a holnapi mérkőzésre kell összpontosítanunk, s készen kell állnunk.

Mindannyiunknak felelősséget kel vállalnia magára, ahogyan azt mindig is tettük, s uralnunk kell a helyzetet. Mindig a győzelem a megfelelő válasz.

Az elmúlt három esztendő során a Juventus két alkalommal is bejutott a Bajnokok Ligája döntőjébe, s ugyan nem nyertük meg, de mi is és az edző is nagyon jó munkát végeztünk. Egyetlen mérkőzésen bármi megtörténhet, azonban most csak a jelen számít. Az elsődleges célunk, hogy továbbjussunk a csoportból, s meglátjuk, hogy ezen túl mi történik majd.

Az a célunk, hogy ahogyan tavaly, most is a végéig jussunk, de most lépésről lépésre kell haladnunk, kezdve azzal, hogy holnap kvailifikáljuk magunkat a legjobb tizenhat közé. Jó teljesítményt nyújtunk Olaszországban, s mi voltunk az egyetlenek, akik az elmúlt években a döntőig jutottak, ami nagyon nehéz dolog, mert az odáig vezető úton számos top csapatot kell legyőzni,"

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr4913345899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jamal Jamal 2017.11.22. 10:52:42

Ezzel a formával még hazai pályán is nehéz lesz. November van úgy hogy most már igazi focit kellene látnunk a Juventustól (by Allegri) és nem a Sampdoria elleni alamuszi, lusta csapatot szenvedi látni. Matuidi mindenképp játszon, ha Pjanic is a pályán lesz.

Lisandro 2017.11.22. 11:16:32

@Jamal Jamal: Hát igen..
Ahhoz hogy ma nyerjünk,valami egészen mást kell nyújtani mint a hétvégén tettük.Mert ha úgy játszunk mint a Samp ellen az első félidőben(ami a mester szerint az egyik legjobb félidőnk volt a szezonban)könnyen bajba kerülhetünk.Mindig nagy izgalommal várom a meccseinket,legyen az ellenfél csak egy Udine vagy bárki más,nembeszélve arról,hogy hogy várom a meccseket a Bl-be,de ma valahogy nem vagyok rajta a meccsen.
Lehet azért mert még korán van?

Jamal Jamal 2017.11.22. 11:26:34

@Lisandro: Vagy mert olyan szörnyen játszanak, hogy néha még azon is elgondolkodik az ember hogy vajon ne adja e fel a szurkolást, azért, mert a haverok/ismerősök oly gyakran kikezdik emiatt :D

Na de komolyra véve, felveszem a meccset ha nem vagyok media közelben, de ha a felvételt látva fél órán keresztül csak szerencsétlenkednek vagy nem lőnek be 100 helyzetből egyet sem, akkor megnézem az eredményt hogy lenyugodjak.
Persze a Samp elleni meccsnél inkább felb@sztam magam mikor megláttam a 3:2-es végeredményt NSO-n...

Knob 2017.11.22. 11:30:16

Véleményem szerint 2 dolgon múlik az esélyünk arra, hogy tisztességes meccset játszunk és méltó ellenfelei legyünk a Barcának. Az egyiket már megoldották augusztus végén, mikor Lichtit nem jelölték a keretbe, a másik Mandzu játéka. Ha ott lesz, -2 ember a 11-ből, és emberhátrányban biztos nem tudunk mit tenni. Ha sikerülne mindenkit ott játszatni ahol a legjobban tud, és bizonyos posztokra olyanokat tenni akik tudják is hogy mi ott a dolguk...szerintem tisztességesen helyt tudnánk állni. Mondjuk bal szélső támadót ne jobbra tegyünk, jobb szélső támadót ne középre és ha már cserélünk meccs közben, akkor ne azt a szélsőt hozzuk le aki legalább tudja is, hogy mit csinál nem pedig csak a száját tátva, fel és szét tartott kezekkel hasal a füvön!

Lisandro 2017.11.22. 11:37:45

@Jamal Jamal: Azért bízom a srácokban,hogy összekapják magukat!
Csak tudod mit nem értek?
Hogy a Torino ellen úgy játszottak,hogy mindenkinek fröcsögött a pöcse,azóta meg szinte semmi!
Gondolom focizni nem felejtettek el,akkor mi a baj?Mért nem megy úgy a játék mint akkor?

MeGmOnDtaM 2017.11.22. 11:49:24

Gigi - Sandro, Barza, Chiello, DS - Matuidi, Pjanic, Khedira - Dybala, Higany, Pumukli kezdőt jósolják.
Nem értem, miért nem játszik Costa (Pumukli helyett), és Marcsi Khedira helyén...
twitter.com/ForzaJuve2017/status/933266882899017728

.Bulldeo 2017.11.22. 12:18:59

@MeGmOnDtaM: Dybala meg mit keres a bal oldalon? Kizárt.

Spider81 2017.11.22. 12:34:46

@MeGmOnDtaM: Az olasz forrasok ezt a kezdot varjak:

(4-2-3-1): Buffon; De Sciglio, Barzagli, Chiellini, Alex Sandro; Pjanic, Matuidi; Cuadrado, Dybala, Douglas Costa; Higuain.

Rikoo 2017.11.22. 12:38:11

@Spider81: Ha Allegri igazat mondott, akkor biztos nem ez lesz a kezdő.

harciretek 2017.11.22. 13:13:24

@Lisandro: Érdekes, hogy az előbb én is pont ezen gondolkoztam, hogy meccsnapokon általában már reggeltől izgatottan várom az esti meccset (ahogy írtad, már egy Benevento ellen is, nemhogy Barcelona ellen), de ma valahogy ez nincs meg. Ebben a szezonban sajnos még nem játszottunk olyan formában, amivel akárcsak egy átlagos Barcelonát meg lehetne verni. Sokan szidják itt Lichtsteinert, Khedirát, De Scigliot, @Knob kolléga egyetlen hozzászólásából sem felejti ki Mandzukicot, de igazából idén a CSAPAT nem állt (egyelőre) össze. Támadásnál ötlettelenül járatjuk a labdát, védekezésnél pedig sokszor nincs meg az összhang + nem volt még olyan, hogy az egész csapat egyszerre legyen éles és harapós. Remélem, hogy ma komoly fordulat következik be.

Lisandro 2017.11.22. 13:48:53

@harciretek: Hát remélem,hogy ez ma megváltozik,s bemutatunk végre egy pazar játékot.Otthon azért sikerülhet.Nagy szükség lenne erre,s nem feltétlenül a Bl miatt,mert azért az utolsó meccsen azért vélhetőleg nyerünk,hanem az egész szezon miatt.Mert ha ma nyerünk,s nem úgy hogy bekkelünk egész meccsen,rúg a Barca 3 kapufát,mi meg egy Pique öngóllal a 89.percben nyerünk,hanem egy dühös Juvéval,csoda játékkal,álom egyéni produkciókkal,akkor az előre repíthetnminket.De ha ma megint kapunk egy 3-ast,akkor nagy a baj.
Dehát egyenlőre erre még csak ne is gondoljunk.Lehet ezért nem várom a meccset,mert legyünk őszinték....
Azért benne van ez is...

GGábr81 2017.11.22. 17:12:33

Most akkor nem a legjobb választ adjuk.

alexGicamo 2017.11.22. 17:29:39

Én nagyon várom a meccset,két okból is :

1.A bajnokikat sajna, nem tudom nézni, mert nincs Digifos csatornám ,s ezért különösen várom mindig a BL meccseket . :P
2. Győznünk kell ! Egyrészt, hogy megkönnyítsük magunknak a továbbjutást, másrészt meg mert utálom Messit meg azt a divatcsapatot .
Tavaly színtiszta élvezet volt számomra, ahogy hazavágtuk őket elsősorban Dybalababa parádés játékával ! :)
Tudom, hogy azóta már más a csajszi fekvése,de a remény hal meg utoljára ... aszondják !

FORZA JUVENTUS PER SEMPRE !!!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3374) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (906) elemzés (40) előzetes (857) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9898) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2427) meccsek (4142) mercato (4134) nyilatkozat (7424) Olasz Kupa (321) összefoglaló (407) pletyka (4164) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása