Rugani: „A Napoli és a Roma a riválisunk a scudettóért”

rugani_daniele_golorom_2.jpgA Juventus védője, Daniele Rugani úgy gondolja, hogy az Öreg Hölgy riválisa a bajnoki címért a Napoli és a Roma, miközben az Inter és a Milan valamivel le van maradva.

Az egykori Empoli védő a Mediaset Premium és a Sky Sport Italia számára adott interjút ezen a délutánon.

„Megtiszteltetés, hogy ilyen tiszteletet mutat irántam a klub, és én mindent meg fogok tenni, hogy visszafizessem a bizalmat. Tisztában vagyok vele, hogy jelentős klubnál vagyok sok nagyszerű bajnokkal együtt, és egy hosszú és nehéz szezon során mindenkinek hozzá kell járulnia a teljesítményével a sikerhez.

Jól tudom, hogy hosszú utat kell még megtennem ahhoz, hogy magasabb szintre jussak, de a célom az, hogy több játéklehetőséget kapjak, hogy jól teljesítsek, és hogy fontos eleme legyek a keretnek.”

A Juve az Atalanta ellen hullajtott először pontokat idén a bajnokságban, szombaton pedig az eddig rendkívül jól teljesítő Lazio lesz az ellenfél.

„Furcsa meccs volt Bergamóban, mivel jól kezdtünk, és nyújthattunk volna szilárdabb teljesítményt. Tanulnunk kell ezekből a leckékből, a Lazio ellen reagálni kell, vissza kell szereznünk az elveszített pontokat, és meg kell nyomnunk az újraindítás gombot a válogatott csapattal töltött intenzív hét után.

A Lazio elleni vereség az Olasz Szuperkupában fájdalmas volt, és szeretnénk javítani ezen. A hétvégi meccs más lesz, mivel az volt a szezon első mérkőzése és egy mérkőzéses döntő, amely helyszínéül Róma szolgált.

Tisztában vagyunk azzal, hogy a Lazio erős oldal minőségi futballistákkal, és bárki ellen képesek bizonyítani. Ciro Immobile az olasz bajnokság legjobb csatárainak az egyike, és mindenképpen figyelnünk kell rá.

A bajnoki cím tekintetében a Napoli és a Roma a riválisunk, az Inter és a Milan kicsit lemaradva, de minőségben javultak. Ez minden bizonnyal nehezebb és kiegyensúlyozottabb bajnokság lesz, és ugyanez igaz a Bajnokok Ligájára, amelyben a Paris Saint-Germain is fellépett a potenciális favoritok listájára.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr612957869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (912) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9909) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4153) mercato (4137) nyilatkozat (7436) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása