Trezeguet: „Az elveszített BL-döntő fáj a legjobban”

trezeguet_david_del_pieroval_old_trafford_2003.jpgDavid Trezeguet karrierját számos nagyszerű esemény fémjelezte, azonban a csatár nem tagadja, hogy a legnagyobb csalódás számára az AC Milan elveszített 2003-as BL-döntő volt.

A meccsen a hosszabbítást követően sem született gól, így tizenegyesek döntöttek, végül pedig nem a Juventus örülhetett.

„A legnagyobb csalódás számomra a 2003-as BL-döntő volt.” - vallotta be az Öreg Hölgy támadója az ItaSportPress.it munkatársának.

„Csak huszonöt éves voltam, és amikor veszítettünk, úgy gondoltam, hogy majd adódik másik lehetőség hamarosan. Azonban többet soha nem mutatkozott a lehetőség.

A legnagyobb siker a világbajnoki győzelem volt Franciaországgal 1998-ban, mivel amikor gyermekként labdázik az ember, mindig arra gondol, milyen lenne felemelni azt a serleget.”

David Trezeguet csapata a 2006-os világbajnokságon is tizenegyesekkel veszített, azonban akkor számos klubbeli csapattársa örülhetett győzelemnek.

„Dolgoztam a kezdetekben Carlo Ancelottival, azonban véleményem szerint a valaha volt legjobb edzőm Marcello Lippi volt. Megtiszteltetés volt számomra Alessandro Del Piero csapattársaként futballozni, mivel ő olyan csatárokkal alkotott társat, mint Gianluca Vialli, majd Pippo Inzaghi, azonban együtt lettünk a Juventus történelmének leggólerősebb párosa.”

A múltat követően a jelenre terelődött a szó, a jelenkor egyik legnagyobb Juve-sztárja La Joya.

„Paulo Dybala megnyerheti az aranylabdát, mivel szerintem megfelelő tartást mutat a pályán. Gyakran hallom, hogy összehasonlítják Paulo Dybalát és Leo Messit, de szerintem ez fontos számára, és segítheti őt a fejlődésben.

Ami Gonzalo Higuaínt illeti, a karrierje során nagyon kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott, és a legnehezebb pillanatokban is egyértelmű, hogy igazi bajnok. Az elmúlt időszakban jobb fizikai állapotot mutat, és ez azt mutatja, hogy továbbra is kész keményen dolgozni, hogy megmutathassa, mire képes.

Valószínűleg a padon töltött idő segítségére volt, azonban most a Juventusnak csapatként kell fejlődnie.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr312941023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3387) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (917) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9921) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4161) mercato (4144) nyilatkozat (7443) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4174) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása