Bonucci: „Nem érdemlek negatív jelzőket”

bonucci_leonardo_milan.jpgLeonardo Bonucci véleménye szerint a szurkolók negatív kritikája indokolatlan, mivel a védő mindig mindent beleadott a Juventusért.

„Mindig boldog vagyok, ha barátokkal találkozhatok a pályán vagy a pályán kívül.” - mondta az AC Milan csapatkapitány a Covercianóban tartott mai sajtótájékoztatón a Spanyolország és Izrael elleni meccsek előtt.

„Giorgiót, Andreát és Gigit barátnak és csapattársnak tekintem, mivel a professzionális pályánk másfelé mutat, de az öltözőben kialakult kapcsolatunk változatlan.

Nagyon sokat tanultam tőlük, és segítettek a fejlődésben. Most együtt vágunk bele ebben a kalandba a nemzeti csapattal, és csak a Spanyolország és Izrael elleni meccsekre kell gondolnunk.

Megszoktam, hogy középpont vagyok a viták és a pozitív szemlélet tekintetében, és ha beszélnek rólam, akkor ez azt jelenti, hogy futballistaként és férfiként fontos ponthoz értem.

A Juventus elhagyása mellett döntöttem a klub néhány választása miatt, és bátorság kellett a döntésem meghozásához.

Ezért hívtak engem szemétnek, árulónak és zsoldosnak; három kemény jelző olyan személyre, aki mindent beleadott a Juventusért. Nem a pénzért távoztam, szinte ugyanennyit kerestem az elmúlt évben a Juventusnál. A Juventusszal végigmentünk az úton egészen a végállomásig.

A Juventus-védelem? Nagyszerű bajnokokkal játszhattam, és nélkülük nem tudtam volna ennyi mindent elérni.

Lorenzo minden bizonnyal boldogabb most, mivel most már szabadon szurkolhat a Torinónak és Andrea Belottinak!”

Ezt követően a védőt a spanyolok elleni meccsről kérdezték, miután tavaly októberben a két együttes találkozója 1-1-re zárult.

„Nyerni szeretnénk, de nem lesz könnyű. Bizonyosan szenvednünk kell majd a spanyolok ellen, mivel nagyszerű bajnokokból áll a csapatuk, tehát a legjobb olasz csapatra lesz szükségünk.

A meccs jelentette motivációnak köszönhetően túl tudunk majd lépni a nem éppen optimális fizikai állapoton így a szezon elején.

Sergio Ramos? Ő a világ legjobb védője. A tavaly elnyerte a Bajnokok Ligája legjobb védője címet, és ez bizonyítja, hogy ő a legjobb.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr312788154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nutellás marhapörkölt tejjel 2017.08.29. 17:21:30

bonu ha olvasod ezeket a sorokat, egy áruló szar vagy!

Wickerman 2017.08.29. 17:39:11

csessze meg a Torinos gyerekével együtt

pedronegroo 2017.08.29. 17:40:13

Ha jövőre elmenne Marci akkor Ő is áruló lenne?? Vagy Ha Khedira elmegy Ő mi lesz? :)

Tomy81 2017.08.29. 17:42:57

Hihetelen érvágás, és pont ő...A Juventus egyik fő szimbóluma volt a szemembe.Ha ránézek az avataromra még most is hitetlenkedek..

cd1 2017.08.29. 17:59:09

a hosszu inditasok hianyozni fognak

venember83 2017.08.29. 17:59:37

@pedronegroo: ha Marci megy, akkor igen. És valószínűleg pl. ezért sem akar elmenni. Meg talán azért, mert neki a Juventus többet jelent, mint egy klub, ahonnan fizetést kap és ahol focizhat. Nem értem, hogy miért meglepő ez. Egy játékosnak tudnia kell, hogy milyen kultusz övezi. Ha valaki egy mezei játékosnál nagyobb megbecsülést élvez ilyen-olyan okból, akkor ne csodálkozzon, amikor elkezdik köpködni mondjuk egy Juventus - AC Milan átigazolás után. Fabregas is megkapta a magáét, pedig ő még egy közbenső stációt is beillesztett a Chelsea felé menet.

Rocky80 2017.08.29. 18:00:30

Szerintem sem te mocskos szemétláda.

2017.08.29. 18:17:17

De bizony, megérdemled a negatív jelzőket! Egy rohadt áruló vagy!
Még ha külföldre húzod el a beled, ok. De hogy pont milánóba!? Remélem lesérülsz vagy fél évre, utána már nem leszel a régi és lehúzod magad a wc-n!
Szarházi!

4D 2017.08.29. 18:24:33

Egyik ismerősömnek van egy olasz cimborája aki Torinoban él, és történetesen hatalmas Juve drukker. Ő mesélte, hogy ami megjelent a cikkekben a BL döntős verekedésről meg a balhékról a félidőben, az szórol-szóra igaz volt. Továbbá Bonu kijelentette, ha eligazol csak Milánó johet szóba, kék vagy piros neki mindegy.. Ennek tudatában továbbra is azt gondolom, hogy rohadjon rá a nadrágja.

pott70 2017.08.29. 18:24:49

Mikor a Juvéhoz került,egy a középszinttől gyengébb védő volt.Itt lett belőle bajnok,itt lett belőle világsztár,és itt lett volna belőle a Juventus csapatkapitánya is,és itt jött el Nála az idő,mikor úgy gondolta,hogy majd Ő megmondja,mi hogy legyen.Amikor ezt nem akarták a klubnál,akkor eligazolt 3nap alatt.
Hát persze,hogy egy mocskos áruló!

MaRcika 2017.08.29. 18:25:11

Ezek az áruló szarházi stb negativ jelzők olyanok mint az érmék ,
Két oldaluk van.
Mint juventus szurkoló persze hogy a váltás és helyszine miatt akad ki (én is)
De ha belegondolunk akkor simán érthető a döntés.
Olaszországban akart maradni+bajnok akar lenni+milánó biztos egy olyan város ami sok érzelmet szabadít fel benne.
A helyében te is oda mentél volna.
Erre a kijelentésemre ugyis az lesz a válasz hogy :
-De nem vagyok a helyébe...
-Imádom a juvet és olaszon belül nem váltanék (lásd Del Pireo)

De Bonucci nem te és nem is Piero

MaRcika 2017.08.29. 18:26:28

@MaRcika: el kell fogadni a távozását és tovább kell lépni gyűlölködés nélkül mert attól nem nyer bl t a szeretett csapatunk és bonucci se jön vissza

4D 2017.08.29. 18:41:32

Jaaa és volt a Chelseatől 60 misis ajánlat érte de kerek-perec kijelentette, hogy Milánóba akar menni.

Glivenko 2017.08.29. 18:48:36

Tisztán látszik, hogy baj volt vele, többnek hitte magát, mint ami. Amikor ezeknek következményei lettek, nem bírta az egója, és egy bő 20 milliótól megszabadítva a Juvét, csak Olaszországon belül volt hajlandó váltani.
Jó játékos, sokat tett a csapatért, ez igaz. De ez a távozás megmutatta, hogy milyen ember valójában.
Amúgy már egészen megszoktam, hogy egy szót sem hallok/látok Bonucciról, de aztán mindig jön valami új hír. Remélem, hogy gyorsan lecseng ez a dolog, és pár hónap múlva már nem kérdezik a Juvéról többet...

Ámok 2017.08.29. 18:52:17

Mennyi primitív paraszt jár ide.....

Attila F 2017.08.29. 18:58:49

@4D: aha, az ismerős ismerősének az ismerőse...Torinóban él, ezért tudja, mi volt az öltözőben, Cardiff-ban.
Én budapesti vagyok és én is mindent tudok az összes többi budapestiről.

Drughi Di Bianconeri 2017.08.29. 19:04:05

Mit magyarázkodik még mindig ez a f@sz ?!
El is hiszi,amit beszél?
Nem a pénzért ment?!?!
Nálunk 3.5M volt az évi fizetése, a Milanban 8+2, persze,hogy nem a pénzért ment...
Meg ez az odaszúrás a Toro-drukker fiával is milyen elegáns.

B@zd meg magad, Áruló !

Sztovicska 2017.08.29. 19:11:13

@Wickerman: A gyereke nagyon súlyos beteg szerintem abszolút nem helyénvaló őt belevenni. Ha az apját árulónak tartják arról nem tehet. Egyébként abszolút nem értem. Amíg itt volt éveken keresztül erősítette a védelmünket. Akkor senki nem tartotta árulónak hanem a csapat egyik nagyon fontos tagjának. Hozott egy döntést amire érthető hogy ki vannak akadva mert riválishoz igazolt. De a dolgon nem változtat eddig a védelmünk tagja volt hozzátett a Juventus sikereihez innentől nem az. Szerintem ezen felesleges kiakadni. Lezárult egy fejezet jön egy következő. Ennyi.

Juvetto 2017.08.29. 19:12:53

Továbbra is tartom, nem a pénz miatt váltott. Nálunk 30 ezüstnél jóval többet keresett.

(De kivagyok rád, Bonu... Illetve, nem értelek!)

Sztovicska 2017.08.29. 19:15:31

Na most fognak megkövezni de hogy őszinte legyek kicsit gyomorforgató hogy egyik nap még istenítenek játékosokat egyesek pl Bonucci, chiellini, buffon, marci stb. Majd ha valamelyik hozz egy döntést ami nem tetszik akkor hirtelen mindenki elfelejti hogy ezek a nevek hozzátettek a Juventus hat bajnoki címéhez és a többi sikeréhez és rögtön jön az alpári stílus. Éveken keresztül Tiszteltük becsültük mert javarészt az ő érdeme is hogy ilyen sikereket érhetünk el. Belátom nem szép dolog riválishoz igazolni de rengeteg pontja van az életnek ami befolyásol egy döntést és amit más nem is ismerhet. És ilyenkor elfelejtenek egyesek mindent és jön ez a gusztustalan le ugató stílus. Egy játékos teljesítményét szerintem nem csak addig kell tisztelni amíg nálunk van persze ez magánvélemény

Ámok 2017.08.29. 19:21:03

@pott70: Eligazolt, nem a legjobb helyre, nem a legjobb feltételekkel, nem a legszebb módon...
DE, ameddig itt volt megszakadt a mezért!
Lehet haragudni rá, lehet utálni, de azért némi tisztelet így is kijárna neki!
Egyesek úgy beszélnek róla, mint....

Rikoo 2017.08.29. 19:25:38

Ez az egész ügy a Juventus és Bonucci szégyene egyaránt. Ennek nem így kellett volna végződnie. Egyáltalán nem...

pott70 2017.08.29. 20:05:42

@Ámok: Úgy itt hagyott minket,mint eb a szarát.Megszakadt a mezért amíg itt volt ez igaz,de ebben a mezben lett is Valaki egyáltalán.Nem kell csodálkozni,hogy a szurkolók nehezen emésztik az ügyet.Mi vagyunk ugyanis azok,akik szerették,buzdították,hittek és bíztak Benne.Legtöbbünk még csak elképzelni se tudta,hogy Bonu itt hagy minket.
Hát jól pofára estünk,nem csoda tehát,hogy néhányan nem éppen kedves szavakkal emlékeznek meg róla.

Ámok 2017.08.29. 20:53:37

@pott70: Nem kell kedves szavakkal illetni. Sőt, válthat ki heves érzelmeket! Azért nem kell prosztó paraszt szintre süllyedni.

Drughi Di Bianconeri 2017.08.29. 21:12:17

@Ámok:
Végre látszik,hogy igazából Te egy Milanos troll vagy.xD
Beszarok , Te kéred számon a "prosztó,paraszt" stílust, mikor olyan dolgokat írsz le, másokról a klub házatáján, ami még nekem se, Marotta-Agnelli egyik legnagyobb kritikusának a blogon, sem jutna eszébe.

Persze,most,hogy az új CSKtokat bántják,már egyből tudsz a kultúra, s etikett élharcosa lenni xD

Amúgy sosem értettem miért szórakoztató X csapat szurkolójának,hogy átmegy Y csapat oldalára, és eljátssza, hogy Xnek szurkol,csak,hogy a blog felületen vezesse le a frusztrációit, gyűlöletét, stb.

Gondolom Te vagy a "válasz" a Milan blogon hosszú évek óta, jelenleg talán Mata84 névre hallgató, "milanista", amúgy meg JUVE drukkerre. xD

GGábr81 2017.08.29. 21:30:48

Mit kell foglalkozni vele már? Bonucsicska a múlté. A soha viszont látásra!

Drotkoszoru 2017.08.29. 22:13:42

A legnagyobb baj, hogy hiányzik nagyon a védelemből, ahogy egy használható jobb hátvéd is. Rosszat nem kívánok neki (jót se mondjuk, kivéve, ha olasz válogatott mezben játszik), mindenesetre elég keserű még mindig a szám íze, ha a távozására gondolok. Nem a legelegánsabban lett ez rendezve egyik részről sem, nehezen tudok rajta túllépni. Ezekkel a nyilatkozataival, magyarázataival még kevésbé javít a helyzetén. Nyilván utána is van élet, ahogy Pirlo, Tevez, Pogba, stb. távozása után is volt. Ennek ellenére bosszantó, hogy minden szezont úgy kell indítani, hogy lyukakat kell tömködni, "új" csapatot kell építeni.

alexGicamo 2017.08.30. 03:58:13

Én olyan szinten megharagudtam rá , hogy látni sem akarom ! Amúgy meg szóra sem érdemes !
FORZA JUVE PER SEMPRE !!!

Fodorszki 2017.08.30. 08:59:00

Én csak egy Cannavaros karrier lejtmenetet kívánok neki, visszatérés nélkül. :)
Még magyarázza a bizonyítványt. Pfff...

Gaben Smith 2017.08.30. 09:53:48

@pedronegroo: Khedira szimbólum lesz akkor :D

biancineri101 2017.08.30. 10:21:53

Az ilyen esetek bizonyítják, hogy lehet érdemes elgondolkodni amikor 70 millát ajánlanak egy játékosért.Tavaly akkor mindenki azt modndta, hogy őt tilos elengedni. Most ment 40ért. (nem biztos persze hogy tavaly hajlandó lett volna külföldre távozni, de ez tuti, hogy ha megversenyeztettük volna még időben, akkor a két Milánó kicsit licitálhatott volna rá). Ezért nem szabad kívülállóként megítélnünk Marottáék munkáját!

Szuper30 2017.08.31. 06:18:11

Az a baj aki nem volt valóban profi sportoló az fel sem fogja Bonucci váltását!Igen kivűlről ennyi látszik, hogy Juvéból Milánóba! De gyerekek ezer más oka lehet, attól mert én örök újpesti vagyok és ott sportolók attól még a klubbon, csapaton belül lehetnek olyan negatív, nem nekem megfelelő dolgok amitől nem érzem jól magam. És csak az Újpest miatt nem fogok ott maradni. Nyilván szerelem az Újpest nekem is mind külsős mint szurkoló de ha sportolsz nem tudsz csak azért ott maradni ha már nincs motiváció, nincs kihívás, nem jó a hangulat, más a vezetők elképzelése, persze hogy eligazolok!
Valamennyire értitek? Az meg hogy hova megint egy csomó oka lehet, biztos vagyok benne sok más oka volt azon kivűl hogy jujj egy másik nagy riválishoz, ő nem így nézte más szempontokat vett figyelembe, család, kényelem, stb

4D 2017.08.31. 22:34:45

@Attila F: Remek következtetés, de ebben az esetben Neked csak arról az egy budapestiről kell tudnod, aki érintett/bennfentes stb. Ha belegondolsz a második félidőben nyújtott teljesítményre ez mindeképp jó magyarázat, arról nem is beszélve, hogy több, egymástól független médium is lehozta a sztorit. Az is logikus, hogy a Juve nem fogja kitálalni a öltözőben történteket, marad a tagadás...

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9910) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4153) mercato (4137) nyilatkozat (7437) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása