Cancelo kérvényezte távozását

cancelo_joao_valencia_golorom.jpgA Juventusnak 25 millió eurót kell fizetnie a Valencia portugál védőjéért, vagy esetleg csökkentheti az árat Mario Lemina vagy Tomás Rincón ügyletbe foglalásával, számol be a fejleményekről a La Gazzetta dello Sport.

A huszonhárom éves João Cancelo számos pozícióban képes csapata hasznára lenni, így a középpálya vagy a támadósor jobbján is, ami különösen hasznos lehet Massimiliano Allegri számára taktikai szempontból.

A Super Deportes beszámolója szerint a futballista átigazolási kérelmet nyújtott be, azonban a Valencia nem kívánja olcsón elengedni futballistáját, és 25 millió eurót kér a játékjogért.

A La Gazzetta dello Sport tudomása szerint a bianconero csapat szeretné ezt az árat némileg temperálni, ez ügyben pedig felhasználná valamelyik, peremre szorult középpályásának a játékjogát.

A hírek szerint ez lehet az angol érdeklődőkkel is rendelkező Mario Lemina, vagy a 6-8 millió euróra értékelt venezuelai Tomás Rincón, aki iránt a Valencia is érdeklődik egyes beszámolók szerint.

Az Öreg Hölgy João Cancelo megszerzésévével kívánja megerősíteni a védelem jobb oldalát, aki a válogatottnál lejátszott öt meccsén offenzív képességeiről is tanúságot tett három góllal.

A Valencia két éve vette a futballistát 15 millió euróért a Benfica csapatától.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr9412721804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Patricco 2017.08.05. 14:05:50

Ez a legjobb hír eddig! Ő aztán képes védekezni is és a támadásokban is rendre feljönne. Remélem bevonjuk valamelyik kp-t és úgy már jutányos áron jutnánk hozzá. De akkor a svájci vonatnak távoznia kell!

jeneiPALI 2017.08.05. 14:07:07

Na végre alakul ez a mercáto de jó lenne!

Szalnoki81 2017.08.05. 14:08:04

Ebből a hullagyenge Valenciábol senki sem kellene.

Trieszt120506 2017.08.05. 15:10:59

Végre volt időm megnézni a videjókat róla (olyanokat, amikben az összes labdaérintése össze van vágva az adott meccsekről).

Beadásokban nem egy Sandro, de piszok gyors ő is, és kardióban is elég jó adottságokkal rendelkezik. Technikailag portugál lévén nagyon rendben van. Ami nagyon szemet szúrt, az az önzősége, nehezen szabadul a labdától, a hibáinak a nagy része is ebből fakad. Ez persze bőven formálható.

Nagy előrelépés lenne, a non eus szabály miatt pedig egyértelműen az egyik, ha nem a legjobb opció.

Il Principino 2017.08.05. 15:44:57

Rincónt kellene bevonni..valahogy Leminában még látok vmit..hátha..

pott70 2017.08.05. 16:17:37

Végre!Legyen már megoldva a jobbvédő ügy,mert személy szerint engem a legjobban ez aggaszt.Ez a Lichti-Ds páros....ez pusztító...

Szalnoki81 2017.08.05. 16:34:28

@Rikoo: Gondolom az ő remek teljesítménye is hozzájárult hogy a Valencia a kiesés ellen küzdött sokáig.

The king of alibis 2017.08.05. 16:36:17

"A spanyol Superdeporte úgy értesült, hogy a Juventus labdarúgócsapata hamarosan bejelenti a Valencia védőjének, Joao Cancelónak a szerződtetését.

A torinóiak a hírek szerint 25 millió eurót fizetnek a portugál válogatott futballistáért a Valenciának, amely ezt az összeget az Interben játszó Jeison Murillo, Geoffrey Kondogbia duó szerződtetésénél használná fel."

www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/juventus-megegyeztek-dani-alves-utodjarol-sajtohir-2584865

Rikoo 2017.08.05. 16:37:53

@Szalnoki81: Palermo sem épp a bajnoki címért küzdött mikor Dybala ott játszott.
Ha egy játékos jó akkor jó. Ezen nincs mit magyarázni. Teljesen mind1 hol játszik.

Rikoo 2017.08.05. 16:39:07

@Sas Jóska: Most ezt miért linkelted be, egy olyan cikkhez ahol ugyanaz van leírva?

The king of alibis 2017.08.05. 16:47:56

@Rikoo: sehol nem látom azt leírva, hogy a Juve kifizet 25 millát

Rikoo 2017.08.05. 16:54:28

@Sas Jóska: Mert ez nem is igaz és nincs is benne az eredeti cikkben sem amit a Superdeporte írt.

alexGicamo 2017.08.05. 17:35:16

Ide nekünk, most azonnal!
FORZA JUVE PER SEMPRE !!!

Tony. 2017.08.05. 19:13:08

Azért az megnyugtató lenne, ha azt látnánk, hogy a vezetés se DS-t gondolja első számú jobbekknek. Mondjuk annyira hülyének nehéz is lenne lenni.

Grinta 2017.08.06. 09:22:43

Videók alapján nem tudom rá lenne-e szükségünk.Labdával nagyon jó a srác..de hogy védekezni mennyire tud,és hogy beleillene-e az Olasz fociba,afelől vannak kétségeim.

pedronegroo 2017.08.06. 11:19:45

@Grinta: Cancelo egy fiatalabb és gyorsabb Cuadrado. Egy az egy ellen nagyon jó, általában veri az emberét ahogy Cuad is csak utána kezdődnek a problémák nála is. De a portugál még fejlődhet a kolumbiai már nem. A védekezést nem oldja meg, de szerintem amúgy is el kell felejteni a 15 perc foci plusz kateneccsót mert teljesen alkalmatlan már rá a keret. Ennyi támadóval szégyen is volna ilyet játszani.

Rikoo 2017.08.06. 12:18:56

@pedronegroo: Persze, csak az a baj, hogy ha elkezdünk gólokat kapni akkor még a Scudetto sem lesz meg, BL-ről meg ne is álmodozzunk.
Ha gyengén fog védekezni akkor jön majd DS aki támadásban még a félpályát sem fogja átlépni.

pedronegroo 2017.08.06. 13:39:34

@Rikoo: Belefér a több kapott gól főleg a BL-ben lásd Reál-Barca. A bajnokságban meg a Roma-Napoli idén is bizonyította hogy nem kell katenaccsót játszani.

Rikoo 2017.08.06. 13:48:31

@pedronegroo: Azért ne a Real-Barcelonához hasonlítsuk a Juventust. Ott Cristiano Ronaldo és Messi játszik.
Higuaín, Dybala és a többi támadónk azért nem ez a szint.
Allegrivel mind a 2x azért jutott BL döntőbe a csapat, mert kíválóan védekezett.
A Scudettót is mindig az a csapat nyeri aki a legjobban védekezik. Roma-Napoli idén sem nyert semmit, hiába támadtak szépen.
Ha nem lesz masszív a védekezés óriási problémája lesz a csapatnak és sokszor csak az eredmény után futhat. Láthattuk milyen volt ez Conte idejében a BL-ben vagy mikor 3 hónapig szenvedett a csapat a bajnokságban Allegrivel, mert Marotta totál felforgatta a keretet.

pedronegroo 2017.08.06. 14:01:26

@Rikoo: De pont a 2 bl döntő azt is megmutatta hogy támadásban viszont nullák vagyunk vagy adok kapok esetén a támadni jobban tudó csapatnak áll a zászló és mi ebben nem tudunk vagy nem is akarunk felzárkózni.

A scudettot csak 4-5 ponttal nyertük a Roma-Napoli előtt így logikusan gondolkodva hasonló támadófocival mint riválisaink viszont jobb kerettel (az adott) ugyanúgy megmaradna az előny plusz nem kéne szezononként 30 meccset végig szenvednünk a játékunk látványától és a BL-ben is csak profitálnánk belőle ha lenne támadójátékunk is. Szóval én azt mondom hogy ha innentől csak annyira tudunk védekezni mint a Roma-Napoli (ez kb. plusz 10 bekapott gól szezononként) de elkezdünk játszani akkor az előnyünk ugyanúgy megmarad.

Rikoo 2017.08.06. 14:07:14

@pedronegroo: Azért azt is meg kell nézni, hogy milyen játékosok voltak az ellenfélnél a 2 BL döntőben. Messi-Suarez-Neymar-Benzema-Isco-CR7-Bale-Iniesta-Kroos.
Azért ilyen játékosokkal könnyű jó támadófocit játszani.
Persze értem, hogy támadófocit és szebb játékot szeretnél, de a Juventus esetében ez nem biztos, hogy kifizetődő lenne eredményességben.
De majd kiderül mi lesz. Biztos nem véletlen van ilyen kemény alapozás a csapatnál jelenleg. Allegrinél 3 év alatt még 1x sem volt ilyen.

Drughi Di Bianconeri 2017.08.06. 14:19:53

@pedronegroo:
Mivel a védelmünk gyengült, jócskán, így mindenképpen változtatni kell,mert ez a brigád képtelen hátulról építkezni.
A Catenacciot ne hozd már fel pls.
A Juventus NEM catenacciot játszik.
Mourinho csapatai meg az Atletico játszik catenacciot,semmi közünk ahhoz a stílushoz, hála Istennek.

Változtatni kell, kényszerből is, de arra ne számíts,hogy hirtelen elkezdünk támadni olyan minőségben,mint a legjobb Barcak, Realok, vagy olyan agyatlan Gegenpressinggel,mint a Dortmund vagy Klopp 'Poolja.

Teljesen távol áll a MINDENKORI Juve szellemiségtől.

Meg kell újulni, de úgy,ahogy Te várod nem fogunk.

Nincs meg a keretünk sem hozzá, vagy Te khedira-pjanic duótól vársz Modric-Kroos-Isco vagy Xavi-Iniesta féle irányító /passz játékot?!?
De scigliotol meg top formás dani alves vagy carvajal féle játékot?!

A támadójáték nem önmagában a támadósortól lesz erősebb,vagy jobb, ha ezt gondolod pont abban a szellemi síkban látod a focit,mint véber gyurka vagy bognár kaszinós gyurika...

Legjobb példa,hogy a 15ös Barca az MSNel mindent megnyert,egyrészt mert még új volt az egész, másrészt meg mert Busquets és Iniesta még elég jó formában voltak...
Idén mit nyert a legjobb támadó trió ?
Semmit,pont azért mert már nem volt meg sem a trió új varázsa, sem a minőségi középpályás támogatás, edzői hozzáadott érték meg sem 15ben, sem idén nem volt ugye...

Én arra nem lennék kíváncsi,hogy a kicsiket megrakjuk 7 góllal,mert szórakoztató,de attól még nem leszünk jobbak egy BL rangadón,ha kivégezzük az Udineset pl.

Persze a jelenlegi elég szégyenletes felfogás,hogy a kicsik ellen is úgy bekkelünk,mintha rangadón lennénk, idegenben és még mi tördeljük a játékot.
Ezt én is remélem,hogy megváltozik.

pedronegroo 2017.08.06. 14:37:45

@Rikoo: "Noname" csapatok is tudnak támadófocit játszani nem kell hozzá Messi vagy Ronaldo.

@Drughi Di Bianconeri: katenaccsó szó igaz nem megfelelő de azt nem tudom hogy hívják hogy negyed óra foci aztán mehet a kontra.

Sehol nem írtam olyat hogy egy erősebb támadósorral adott lesz a támadófoci, erre jó példa Higany érkezése is, hiába jött nem lettünk attraktívabbak. A támadás is mint a védekezés is csapatmunka. És itt megjegyezném hogy az is böszmeség ha valaki azt várja hogy igazolunk Bonucci helyére egy hasonló klasszist akkor már meg is lesz oldva a védekezésünk.
Szép játékot meg tud produkálni egy magyar válogatott is és most tényleg csak a látványról és a formáról beszélünk nem a célok eléréséről. Ezért nem olyan nagy elvárás tőlem ha azt szeretném hogy egy Juventus szintű csapat is szem előtt tartsa a szurkolók kiszolgálását is nem feladva a kitűzött célokat se. És én szarok a hagyományokra mert nagy bullshit az egész továbbá ha nekünk az a hagyományunk hogy lúzerek legyünk meg betoljuk a buszt a kapunk elé ha meg van az egy gólos vezetés akkor csak egy nagy kamuherék vagyunk a nagy múltunkkal meg hagyományunkkal együtt. És nem várok totálfocit, pláne úgy hogy Allegri az edzőnk és sose játszott sehol ilyet, de azért a totáltámadó foci és a jelenlegi játékunk között órási a rés szóval reálisan nézve és ahogy említettem is Napoli Roma szint például nekem megfelelne támadásban nem szoktam én irreális dolgokat kérni de még ennek a szintnek az eléréséhez se látom a fényt az alagút végén.

Drughi Di Bianconeri 2017.08.06. 14:54:11

@pedronegroo:
A Napoli hiába játssza az egyik,ha nem a legszebb támadófocit jelenleg Európában,mire mennek vele ?
Nem hiszem,hogy akár Te is megelégednél egy gyönyörű támadófoci mellé egy 3. hellyel,meg egy csoportkör vagy max BL16al...

Olyan helyen,ahol kisebb az elvárás,pl: Roma,Napoli,Dortmund,Liverpool,persze,hogy önfeledten támadnak,hiszen nekik belefér,hogy 1ik meccsen lőnek 3at,másikon kapnak ugyanennyit,nekünk nem,mert mi a Győzelemre születtünk.

A Realnál meg a Barcánál a támadó focinak vannak hagyományai,olyan keretünk meg Nincs is nem is volt,sem most,sem 15ben,mint ott.
Jót röhögtem azokon,akik 15ben és most is lebontották soronként a keretet, és azt mondták,hogy erősebbek vagyunk,mindenhol,mint azok xD
3:1 , 4:1 pont azt támasztja alá xD

Nekem , ezzel a kerettel, "elég" lenne az is,ha a kicsik ellen,akiktől 4,5,8szor értékesebb a keretünk , nem állnánk le bekkelni.
Nagy rangadókon, Real,Barca ellen nem megyünk bele adok-kapokba, de jobb is, mert arra esély nem lenne, bár...
Ha már égünk 3al, akkor igazán semmi értelme visszaállni,mert mindegy,hogy 4:1 vagy 5:2...

Nincs dinamikus középpályásunk, mind sima passer CM, se irányító,se DM,se nem btb.
Vidal vagy Nainggollan vagy Hamsik kéne, vagy ilyesmi...

pedronegroo 2017.08.06. 15:13:47

@Drughi Di Bianconeri: De nekünk jobb a keretünk mint a Napoli-é így logikusan gondolom ha hoznánk az Ő játékukat a mi keretünkkel akkor az erősebb végeredményt produkálna.

Ahogy mondod az már előre lépés lenne ha a kicsik ellen legalább brillíroznánk, de szerintem a taktikánk semmit se fog változni a különbség csak annyi lesz hogy most nagyobb valószínűséggel fogjuk az ellenfeleinket lerendezni abban a 15 percben amikor támadni szoktunk, ennyi.

A két BL döntőn reális eredmény született. Se játékban, se fizikálisan, se minőségben, se fejben nem tudtunk felül kerekedni rajtuk. Még az Atletico-nak se sikerült pedig ők bebizonyították hogy gyengébb kerettel is lehet győzedelmeskedni a Reál és a Barca ellen még egy egész bajnokságban is sikerült nekik a két gigászt mögöttük tartani de egy döntőben egy meccsen nekik se sikerült az adott hátrányaikat ledolgozni.

Rikoo 2017.08.07. 13:27:14

Cancelo iránt a Tottenham is ajánlatot tehet Kyle Walker távozása és Trippier sérülése után.
Jobbvédőt akarnak igazolni, mert Trippiernek amúgy sem volt értékelhető cseréje, ráadásul még meg is sérült.
Conte is panaszkodott, hogy szükös a keret ahhoz, hogy 4 fronton lehessen harcolni, így ő is lehetséges, hogy ajánlatot tesz majd Canceloért. Mosesnek nincs komoly alternatívája.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (915) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9916) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4141) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4171) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása