Dani Alves ügynökei a szerződés felbontását szorgalmazzák

alves_dani_idegenbeli_mez.jpgDani Alves képviselői a hírek szerint hétfőn találkoztak a Juventus vezetőivel, a találkozó célja pedig a jobbhátvéd szerződésének a felbontása volt.

A Sky Sport Italia értesülései szerint számos vitás helyzetet követően, amely nyomán Dani Alves például Paulo Dybala távozása mellett foglalt nyilvánosan állást, illetve nemrégiben egy képet tett ki az Instagramra, amelyen a 2015-ös győztes BL-döntőben viselt csuka volt látható, a felek úgy látták jónak, ha leülnek tárgyalni a futballista helyzetének jobb megértése érdekében.

A tárgyalás során a brazil futballista képviselői kijelentették, hogy a játékos Öreg Hölggyel kötött szerződésének a felbontását szorgalmazzák.

Amennyiben a pletykák igaznak bizonyulnak, ez kellemetlen fordulat lehet a Juventus számára, mivel a klubvezetők azt remélték, hogy Dani Alves játékjogának az értékesítéséből a klub hasznot húzhat, főleg mivel egyes források szerint a játékos már megegyezett a Manchester City igazgatóival.

A 34 éves játékos tavaly nyáron érkezett ingyen a Barcelona csapatától, és idén a bajnokságban 19 meccsen 2 góllal és 3 gólpasszal segítette csapatát, míg a Bajnokok Ligája-menetelésből 11 meccsen 3 góllal és 4 gólpasszal vette ki a részét.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr7112607657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Juvetto 2017.06.20. 08:41:47

Kib@szott vicc, ami folyik!

triplat 2017.06.20. 08:42:14

Semmi gond. Dani kifizeti a lelépési pénzt és mehet.

Zoltan Hervay 2017.06.20. 08:47:26

Na ezèrt utàltam èn mindig is.contit kell megvenni.fasz kivan màrt a sok zsoldostol.2 èvente cserèlödik a keret.

Tomy81 2017.06.20. 08:54:30

Nem szabad ilyesmibe belemenni.Példát kell statuálni.A szerződés az szerződés.Ki lehet vásárolni belőle ha kell valakinek. Máskülönben pedig ezek után padon idő húzó cserének...

James Zabiela 2017.06.20. 08:54:59

A legnagyobb baj az hogy ezek a zsoldosok bohócot csinàlnak szeretett csapatunkból!Gondolnak egyet aztàn lelépnek!A klub pedig aszisztàl ehez! elszomorító!

DrinkTeam 2017.06.20. 08:55:56

Azért ez már több, mint sok, ami ebben az átigazolási szezonban zajlik. Remélem nem lesznek olyan töketlenek Marottáék, hogy ebbe belemennek. Gyerekek, írja már meg valaki, hogy hát van ilyen????? Ahelyett, hogy pénzért eladnánk, ő csak úgy fe lakarja bontani a szerződését? Hát mi ez? Nehogy már majd még ebből is mi jöjjünk ki sz*rul. Kínába vagy a City-be még 34 évesen is el lehetne adni 10 milláért.
Elképesztő... nem találok szavakat. Remélem, hogy nem az lesz a hozzáállás, hogy a játékos akarata számít, és persze Danika, felbontjuk, semmi gond, menjél csak. Vagyis menjen, de ne ingyen, ne szerződésbontással, hanem pénzért.

Na de, kedves fórumtársak, mi a véleményetek, kit hozhatnánk a helyére? És mondjuk meg őszintén, hogy ha igazán nagy csapat akarunk lenni, Lichtsteiner még csere jobbhátvédnek is kevés, nem tehetjük meg, hogy jövőre is itt maradjon, ki legyen a 2 jobbhátvéd, aki minőséget is képvisel?
Darmianra láttok esélyt? Lirola? Conti? Én ebből a 3-ból választanék kettő, mert Lirola amúgyis hozzánk tartozik, a másik 2 meg olasz.

Pavel1988 2017.06.20. 08:58:26

Próbáljuk meg vákumban nézni, 4 milliónkba került egy évre és bőven megszolgálta az árát.
Zsoldos? persze! Viszont nélküle nem jutottunk volna el a döntőbe, senkinek ne legyen kétsége.
Nyilván úgy lenne korrekt ha fizetnének érte, mivel élő szerződése van. Azon viszont érdemes lenne elgondolkodni, hogy miért nem tudjuk megtartani a játékosainkat. A Reálból egy kulcsjátékos sem távozott Di Mariát kivéve az elmúlt 15 évben, nyilván ők vonzóbb csapat, de ekkora különbség nincs.

Leram7 2017.06.20. 08:59:19

Ingyen jött, jól tólta, de ha menni akar mennie kell.

Hiányozni fog, egy ilyen kaliberű játékos fiatalon 60-70 milla jelenleg, ezért pótolni, biztosan nehéz lesz, de ha menni akar mennyen.

baggio72 2017.06.20. 08:59:36

@Tomy81: +1

Egyértelmű vagy kapunk lóvét vagy les a primevarába.Nem a Sampdoria vagyunk.A PSG is igy járt el Matuidi-vel megmondták hogy nem megy azt kész.

rockitbaby 2017.06.20. 09:01:14

Azok után, amiket mondott, kicsit tényleg fura a helyzet, hogy még ő kéri egyrészt először a plusz opció aktiválását, majd ha nem, akkor a szerződés felbontását. Iszonyat fontos szerepe volt a döntőig menetelésben, de ott, amikor tényleg kellett volna, neki sem ment. Nem egy könnyen, de ha menni akar, mehet. Pénzért. Helyére meg kicsit kárpótoljuk a Sassuolo-t és jöjjön Lirola. Ha nem idén, jövőre úgy is jönne, metr komolyan számolunk vele Marotta-ék szerint. Akkor azt mondom legyünk tökösek, dobjuk be a mély vízbe.

Pavel1988 2017.06.20. 09:03:41

@DrinkTeam:
Ez a bajom nekem is. Éirola még tini, Ő ide kevés.
Aurier képességeit tekintve az egyik legjobb a világon, de mentálisan egy roncs.
Semedo, Hugo Mallo és Mario Gaspar hármasból választanék utódot, bennük nagyon nagy fejlődési lehetőséget látok. Cserének De Scigliot megpróbálnám ha normális áron megszerezhető, Lichti tényleg kínosan kilóg a csapatból. A kölyök sem nagy szám, de én bízok a Pirlo effektusban :)

Nathas 2017.06.20. 09:36:39

Ha menni akar, mehet. Na de a szerződés felbontása... Mit képzel? A szerződés csak a csapatot köti, őt nem? A cici nyugodtan kiköhögheti a lóvét, van miből, nem kell szívességet tennünk senkinek sem.

MdewC 2017.06.20. 09:38:44

Sajnos sokkal nagyobb károkat tud okozni, ha ilyen mentalitással marad.
Tévedés, hogy lemenne a primavetaba.

Az se felejtsük el, hogy ugyan az történik, mint amit mi is csinálunk néha. Lásd Keita, vagy akár Gigio, Higu, stb... Keltik a feszkót a játékos körül, hogy elengedjék / olcsóbban lehessen elhozni. Vissza nyalt a fagyi, ennyi a történet.

Nekünk most ez plusz egy szop@s, mert őt is pótolni kell, újabb hiányposzt lesz a keretben! Így is volt egy pár.

2017.06.20. 09:40:10

Kimutatta a foga fehérjét... Egy bajnok aki nagyon rosszul viseli a vereséget, tényleg elképsztően profi sportoló, tele ambíciókkal, győzni akarással, de emberileg felemás érzéseim vannak. A szezon során én is elhittem, hogy a klub pozitívan hatott rá, de tévedtem, ugyanis ez a tiszteletlen viselkedés minősíthetetlen, amit az elmúlt hetek kapcsán hallunk felőle.

Menjen ezzel az attitűddel jó messzire, de ezek után rajta kívül egy kulcsembert sem szeretnék távozók sorába tudni, főleg hogy a középpálya/széljáték problémáján túl mostmár valóban kell 2 minőségi jobbhátvéd is.

MdewC 2017.06.20. 09:57:15

Most lehetünk igazán bajban, a sok kp töltelék emberrel...

TYUKI 2017.06.20. 10:10:28

Ez egy bóhoc kár is volt ide hozni!
Contit ide! Olasz és fiatal!

Spider81 2017.06.20. 10:20:22

Darmian az elso szamu celpont a potlasara!

Van egy olyan erzesem,hogy az egyik taktikai variacio a 4-3-3 lesz! A kozeppalyar nagyon keresunk egy box to box,labdaszerzo kozeppalyast es szerintem melle csatlakozik a Marci/Khedira es Pjanic. Elol meg Costa (Keita)-Higany (Mandzu)-Dybala (Schick)....
Hatul meg a Darmian-Bonu (Rugani/Barza)-Chiello (Rugani/Benatia) - Sandro....
Viszont ehhez meg kene 1 bal es 1 jobb bekk is....

Ádám.84 2017.06.20. 10:24:29

@Nathas: "A szerződés csak a csapatot köti, őt nem?" Az a nagy baj, hogy ezt a Juve vezetői is így gondolják, és nem csak az ő, hanem minden játékos esetében. Így aztán természetesen ismételten ingyen elengedik majd a játékost...

Zoltan Hervay 2017.06.20. 10:36:46

Dani alvest lehet potolni de ha alex sandro is elmegy akkor leszünk bajban.bàr ha 2 töjükèrt kapnànk 75 milliot azèrt ugy mart megoldthato lenne asamoah spinnazola de sciglio conti guadrado.nemlenne annyira erosek a tamadasban de viszont keita dagles costa kreativitast vinnenek elore.vedekezesbe dani alvestol barmelyik jobb.chiellini bonucci rugani spinnazola pjanic n zonzi cuadrado dagles costa dybala higuan azért valjuk meg h nemlenne olyan rossz.vagy sinnazzola chiellini bonucci de sciglio valogatotbol osszeszokva.pjanic n zonzi dagles costa dybala keita higuan.aki menni akar arra ra kell adni a kabatot ennyi

Cigarette Smoking Man 2017.06.20. 10:45:13

Maradona: Dani Alves egy bunkó! Hát igen... ezt mi is láthatjuk.

2017.06.20. 11:09:03

Én ezt az egész ügynökös rendszert szüntetném meg a francba! A játékos legyen teljes egészében a klub tulajdona, aztán majd ő eldönti, h eladja, vagy megtartja a játékost. Nehogymá állandóan attól kelljen rettegni, h a nyomorult ügynök épp kinek akarja eladni az egyik árucikkét, nehogy éhen haljon. Talán a játékosnak is lenne megbecsülése és nem csak, mint pénzért cserélhető árura lenne jó. Az ilyen riola féle patkányok csinálnak zsoldosokat a játékosokból, pénztemetőt a fociból. Meg az arab és kínai nyomorultak, akik azt hiszik, hogy fifáznak...
Alves meg ilyen, nem kell ezen csodálkozni.

biancineri101 2017.06.20. 11:17:14

Ez elég szar szitu, mert a vezetőség abban látja a versenyelőnyünket, hogy itt a játékos akarati is döntő. Ami jó, mert így olyan játékosok választanak minket, ingyen/olcsón is mint Pirlo, Pogba, D alves, Tevez, stb, de sajnos ilyen szituk is előfordulnak.
lehet Alves Nyomásának nem kellene engedni, mert azért 10 évnél további szolgálatot megérdemelne a klub. Ráadásul őt elég könnyű lenne befenyíteni, mert ha 1 évet padoztatnánk az a pályafutásának a végét is jelenethetné.
Én am azon a véleményen vagyok, hogy engedjük el azt aki el akar menni, de lehetőleg ne ingyen és jöjjön valaki akinek jelent is valamit ez a mez

babo0410 2017.06.20. 11:20:20

@James Zabiela: Az a baj, ha valaki menni akar, az nem minden esetben célszerű itt tartani. Ha valaki erőszakkal marad, az könnyedén kezdheti el bomlasztani a csapategységet, így sajnos sokszor célravezetőbb megszabadulni az illetőtől. De ebben az esetben nagyon oda kell csapni az asztalra, és kijelenteni, h Alves mehet, ha fizetnek érte. Vagy vásárolják ki a szerződéséből.

Il Principino 2017.06.20. 11:21:00

Tevez,llorente után ő is...A "használhatatlanok" meg mindig kitöltik a szerződésüket!
Azért mégis csak kulcsember bassza meg,vásárolják ki,szerződés köti a klubhoz,amit tiszteletben kell tartani neki is és pénzéhes ügynökének is!
Nehogy már divatba jöjjön ez nálunk,mert nem érzi jól magát...Minek jött ide,ha egyből dobbantani akar,persze most megy a durci mert 34 évesen nem kapott több éves szerződést vastag fizuval..
Ez után szépen mindenki ezzel jön majd,aki dobbantani szeretne,mert olyan jófejek vagyunk :)
Sosem kedveltem,sőt...de megbékéltem vele,mert fontos játékos vált itt is belőle,de a rossz pénz nem vész el úgy látszik..
Asszem most jöhet egy Alves takarodj!!!

Apuleius 2017.06.20. 11:24:36

@babo0410: "Az a baj, ha valaki menni akar, az nem minden esetben célszerű itt tartani. "

Ebben igazad van, s nyilván nem könnyű kezelni a helyzetet, mert tulajdonképpen nincsen igazán jó megoldás, nincsen igazán jó döntés ebben az ügyben. Ugyanakkor idővel a sarkunkra kellene állni, az nem működhet, hogy mindig engedünk a játékosok nyomásának, mert kicsúszik a kezünkből a gyeplő, s a végén majd kapkodjuk a fejünket, mikor mindenki jelzi, hogy ide vagy oda igazolna.

Szabolcs Borbély 2017.06.20. 11:50:47

Mi lenne akkor, ha az ügyfelük felbontását kérvényeznék? A vezetőség belemenne, mégiscsak a játékos érdeke az első

2017.06.20. 12:02:41

@MdewC: persze, hogy nem primaverázna. A szerződés felbontásával viszont mit nyernénk? Főleg a "parasztkodás" után. Ezután látná mindenki, hogy elég egy kis hiszti, meg taplóság és már mehet ingyen máshova. (30 felett és ha nem hosszú a szerződése) Ez is veszélyes játék, ha ennyire engedünk. Hiába segített sokat a szezonban, meg 4 millió az éves fizetése, én feltenném 1 évre a "lelátóra". Nem lettem volna annyira ellene a kulturált szerződésbontásnak, ha menni akar (pedig hasznos lett volna még a játéka), de nem ez a stílus, vagy taktikázás a módja. Pff.

nutellás marhapörkölt tejjel 2017.06.20. 13:18:36

ez a zsoldos semmibe nézi a juvét és értékeit és még van pofája másokat is távozásra biztatni. ne hogy már a klub táncoljon ahogy ő fütyül, a szerződés az szerződés de inkább menjen mielőtt nagyobb bajt csinál, nincs szükség ilyen balhés emberekre

Drughi Di Bianconeri 2017.06.20. 13:56:58

Miért kell felbontani a szerződését ?

Nem mintha sokat kapnánk egy 34 éves játékosért, de a Citynek van pénze, vagy ingyen akarják ?

Persze nem hiányzik a sz@rkavarás, csapatbomlasztás, menjen akkor ingyen...

Helyette meg jöhet De Sciglio,aki úgyis sokkal olaszabb!!!44négy

epaska 2017.06.20. 14:46:52

Remélem most már mindenki megkapta a választ akik nem értették, hogy egyesek miért nem akarjak a csapatban tudni. Ez a fasz még Barcelonaban is megkavarta a szart. Nem véletlenül kötött ki itt.

Angliában majd énekelheti a mucsácsó dalokat.

m.martin91 2017.06.20. 15:47:11

Szerintem semmi gond azzal, ha ingyen menne. Egyébként lennének értékelhető opciók a piacon helyette. Cancelo, Sidibé, Aurier, Semedo, Karsdorp. Persze, velük csak egy baj van, hogy nem De Scigliónak hívják őket. Nem tudom, mennyire zavarná meg Allegrit, ha igazolnánk közülük valakit, és De Sciglio névvel játszana a mezén. Ha viszont ő maga sem érkezne, mert a Milan nem akarja nekünk adni a csiszolatlan gyémántját, akkor ott van ingyen Sagna, 34 évesen. Marotta pályája.

Szili072 2017.06.20. 17:35:30

Húzzon el a pi*ba! 4-5 jó meccse volt tavasszal , ősszel egy sem.Emberileg kifogásolható.

Ámok 2017.06.20. 21:23:01

" egyes források szerint a játékos már megegyezett a Manchester City igazgatóival"

Azért arra kíváncsi lennék, hogy érvényes szerződéssel a zsebében miként tehette ezt meg a klub tudta (????) nélkül?

GGábr81 2017.06.21. 08:32:38

Nem tudni mi van a szerzôdésében. Lehet, az hogy ha nem nyerünk vele bl-t akkor elengedjük, vagy jön ingyen ok, de ha menni akar akkor elendedjük. De a City legalább jelképes összeget kinálhatna érte. Vagy ha ilyen nincs a szerzôdésében, akkor a City- t felnyomni a fifa-nal. Engedély nélkül tárgyaltak, Dani meg mehet a lelatóra. A csapattal még csak nem is edzhetne. Tiszteletet tanulni.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3382) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4155) mercato (4139) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása