Pirlo: „Én vagyok a Juve első számú szurkolója!”

pirlo_andrea_taps.jpgAndrea Pirlo egyáltalán nem lepődött meg azon, hogy a Juventus döntőbe jutott, ahol a Real Madrid ellen méretteti meg magát.

„Mit mondhatnék? Itt vagyunk: Juve-Real, a Bajnokok Ligája-döntő.” - írta Andrea Pirlo a La Stampa hasábjain.

„Többes szám első személyben mondom, mivel bár ezúttal nem leszek a pályán, én leszek az első számú szurkolótok. Ma New Yorkban futballozok, ezért a meccs kezdete után tudok majd csak bekapcsolódni, azonban a telefonon követem majd az eseményeket, miközben hazafelé tartok, nem fogok lemaradni az eseményekről.

Olykor visszagondolok a két évvel ezelőtti berlini estére. Amikor az ember elveszít egy döntőt, akkor ennek az emléke megelevenedik olykor, és az ember szívesen újrajátszaná. Sajnos számomra ez nem lehetséges, de boldog vagyok, hogy az egykori csapattársaimnak megadatik ez.

És boldog vagyok Gigi miatt: egész életében arra várt, hogy a magasba emelhesse a kupát. Remélem, hogy sikerül megnyernie, mivel oly sokszor nagyon közel állt hozzá. Ezt barátként és egykori csapattársként mondom, olyan személyként, aki jól ismeri őt: megérdemli a győzelmet. Csak ez hiányzik a polcáról.

Olvastam azt is, hogy az Aranylabdára is esélyes lehet: meglepetést nekem nem okozott, még ebben a kivételes szezonban sem. Mert ha valamiben igazán hisz, és a fejében megfogalmazódott egy célkitűzés, akkor mindent megtesz azért, hogy elérje ezt a célt.

Hasonlóképpen a Juve teljesítménye sem lepett meg, még ha nem is egyszerű mindent megnyerni, tudtam, hogy ebben az évben a BL-siker volt a csapat célja. Semmi másra nem számítottam, mint ami eddig történt.

Emlékszem, hogy decemberben, amikor visszatértem Torinóba és elmentünk vacsorázni Gigivel és beszéltem több egykori csapattárssal, akkor meggyőződéssel arról beszéltek, milyen kiváló a keret, és hogy képesek a végső szakaszig menetelni.

Magabiztosság és sikeréhség érződött a szavaikban, amit már ismertem a múltból. Egy döntő nem végső állomás, és a Real Madrid kiváló csapat: van mitől félni, ám ezen a szinten ez az összes ellenfélre igaz.

Amennyiben a Juventus úgy néz szembe a kihívással, ahogyan képes rá, akkor jó esélyük van a győzelemre. Végül is ebben a szezonban azokon a meccseken, amik fontosak voltak, soha nem hibáztak.

Tudom, hogy júliusban majd idelátogattok, és én szívesen meglátogatlak majd titeket. Örömmel üdvözölném a trófeát is.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr3812561195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Leram7 2017.06.03. 12:54:31

Hiányzik Pirlo, nagyon megkedveltem őt!

I love JU 2017.06.03. 15:00:54

:) reméljük üdvözölheti :) szép szavak!

MdewC 2017.06.03. 18:34:17

MAESTRO!!!

Csodálom ezt a palit! A legjobb a posztján, GIGI és ALE szint nálam. Legenda a szememben.

4 bajnokságot adott nekünk!

Hajrá Csapat!!!

Juve!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9915) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4140) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4170) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása