Pjanić: "A Realnak is van gyenge pontja"

pjanic_miralem_golorom_elso.jpgA Juventus középpályása, Miralem Pjanić elismerte, álma válna valóra, ha csapata elhódítaná a Bajnokok Ligáját, mellyel tökéletessé tehetnék a szezont.

A bosnyák játékos csupán tavaly nyáron csatlakozott a Bianconerihez az olasz fővárosból átköltözve, és máris bajnoki címet és kupagyőzelmet ünnepelhetett új csapatával, mától pedig a Bajnokok Ligája fináléjára készül.

"A Bajnokok Ligája a legjobb csapatokat és játékosokat foglalja magában, így egy nagyon nehéz sorozat." - kezdte Pjanić az UEFA hivatalos honlapjának.

"Minden nap keményen dolgozol és arról álmodsz, hogy megnyered. Ebben az évben megvan a lehetőségünk, hogy a trófeáért játszunk a döntőben.

Meglátjuk, hogy fog sikerülni. Jól játszunk, így minden lehetséges. Nagyon erős csapatunk van és személy szerint arról álmodom, hogy megnyerjem ezt a kupát. Elképesztő lenne.

Folyamatosan fejlődöm mióta megérkeztem ide. Tényleg elértem a célomat. Úgy döntöttem, hogy játékosként még tovább fejlődhetek, miután számos csodálatos évet töltöttem Romában. Olyan klubhoz szerződtem, mely a győzelemre született és mindig többet szeretne elérni. Nagyszerű tervvel álltak elém, ami minden futballista számára lenyűgöző lenne.

Ahogy teltek a hónapok egyre jobban éreztem magam, főleg amikor trófeákat nyertünk. Eddig már bezsebeltünk kettőt és reméljük a harmadik is meglesz, ami a következő nehéz lépcsőfok lenne a sikerek útján. A csapat eltökélt, hogy meg tudjuk csinálni, hiszünk magunkban. Ahhoz, hogy elérjük ezeket a célokat és eredményeket, tényleg az kell, hogy minden jól menjen az idény során. Ez a csapat egyre jobban halad a közös úton. Remek eredményeket érünk el együtt és a szezon eddig nagyon jól alakul, azonban mi tökéletessé akarjuk tenni a Bajnokok Ligája-győzelemmel.

Mindenki nagy áldozatott hozott ezért, keményen dolgoztunk, ugyanis sehova sem jutsz kemény munka nélkül. Sok áldozat és kemény munka ment erre a sikerre, de megérte."

A középpályás ezután a Királyi Gárdáról is ejtett pár szót, akik a tavalyi győzelem után most a címvédésre készülnek.

"Ha bejutsz a döntőbe, ott mindig egy nagy csata vár rád kemény ellenféllel. Ők is nagyszerű idényt tudhatnak maguk mögött és ők a címvédők. Tavaly ők nyerték meg a tófeát, így egy olyan csapattal nézünk most szembe, akik hozzá vannak szokva az ilyen mérkőzésekhez, az ilyen sorozatokhoz és az ilyen döntőkhöz. Nehéz összecsapásokra számítunk a pálya minden szegletésben. Amennyire csak lehet felkészítjük magunkat a találkozóra. Aznap az éppen legjobb csapat fog nyerni.

Nyugodtnak kell lennünk és játékban kell maradnunk. Éppen annyira megvan nálunk is a minőség, mint náluk, így valószínűleg lesznek vitatható esetek mindkét oldalon a mérkőzés során. Apró részleteken fog eldőlni a döntő. Csak saját magunkra szeretnénk összpontosítani és arra, hogy hazavigyük a trófeát. A Realnak is megvan a gyenge pontja, csakúgy mint a többi csapatnak. Megpróbáljuk itt megsebezni őket és elég jók vagyunk ahhoz, hogy ezt meg is tegyük."

Az Öreg Hölgy a szezont még az utóbbi években klasszikusnak számító 3-5-2-es hadrendben kezdte meg, azonban az idény egy döntő pillanatában a csapat átállt a 4-2-3-1-es formációra.

"Minden elöl kezdődik. A mester mindenkit arra kért, hogy hozzon áldozatokat a csapatért. Ezzel a formációval és ezekkel a játékosokkal egységként kell játszanunk. Ez pedig egész jól megy, hiszen a srácok 200%-ot adnak ki magukból. Minden játékos teljesítőképességén túl teljesít ebben az évben és élvezzük amit csinálunk, ez pedig a formációnak köszönhető." 

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr712548119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alex8610 2017.05.29. 15:15:29

Hinni kell benne es meglesz.Valami hasonlo jatekot varok mint a Barca ellen aztan lehet Allegri megint kitalal valamit:) nagyon tetszik azaz egyseg es osszetartas ami nevjegye ennek a klubnak irto buszke vagyok a csapatra.Az viszont biztos hogy ebben az evben /is/ Allegri mindent kihozott a jatekosaibol amit lehetett hihetetlen erzekkel osztotta be az energiakat es sakkozott a meccsek kozott tekintettel arra hogy a csere sorunk nagyon halovany europai szinten de meg a Serie Aban is erte a csapatot meglepetes mikor hianyoztak a kulcsemberek.Ez mar Marrotaek dolga lesz a nyaron.Nagyon varom mar a szombatot.

Il Principino 2017.05.29. 15:36:48

Még a munkanapom is elcseréltem,hogy nyugiban élvezhessem a döntőt :)
Tegyétek fel az i-re a pontot :)

Tomy81 2017.05.29. 16:05:44

A Realnak van gyenge pontja bőven.Nekünk nincs.Győzni fogunk!Csak abban kell bízni hogy a bíró nem nyúl bele a meccsbe.

epaska 2017.05.29. 16:35:49

Nem találom a szavakat erre a csapatra, komolyan mondom! Imádom! Szerelem ez a részemről. 2006ban, 14 évesen ordítva sírtam, amikor tönkretették a csapatomat. Most pedig 3 éven belül 2x jut Bajnokok Ligája döntöbe szeretett klubom! Holott azt hittem soha nem látom a csapatomat európa trónján. 2 éve is bíztam a győzelemben, de valahol legbelül tudtam, hogy az a csapat fejben még nem áll készen. Most pedig azt érzem, hogy kegyetlenül oda tesszük majd magunkat és csak ámulunk a srácokat látva! Bízom Allegriben, bízom a jatékosokban, bízom, hiszem azt, hogy idén a Juventuson a sor és megmutatjuk az egész világnak, nem véletlenül vagyunk veretlenek és nem a véletlen műve az hogy mindössze 3 gólt kaptunk a BL-ben. Olyan ajándék lenne lenne ez számomra, amit még nem élhettem meg Juventus szurkolóként. Fino Alla Fine Forza Juventus!

Alex8610 2017.05.29. 16:52:18

@epaska: +1. Meg en sem elhettem meg de szombaton az oromtol fogunk orditva sirni!

Juve82 2017.05.29. 16:55:50

@epaska: Legyen igy:)Forza Juve!

Drughi Di Bianconeri 2017.05.29. 17:14:08

@epaska: +1 szép szavak!
Fino alle Fine,Forza Juve per sempre !

Il Principino 2017.05.29. 19:45:18

@epaska: + az a barca akkor félelmetes volt,az MSN fénykora Inivel és Xavival támogatva...

alexGicamo 2017.05.30. 15:50:24

MAXImális ( :D )koncentrációval, jó értelemben vett harciassággal, erőszakossággal és könyörtelenséggel pályára lépve győzni fogunk,efelől semmi kétségem !
Nagyon várom a döntőt !
Szét fogom izgulni magam !

Bízom Maxiban és hiszek a csapatunkban , mert nagyszerűek ! :)

FORZA JUVE PER SEMPRE !!!
FINO ALLA FINE !!!

jeneiPALI 2017.05.31. 19:23:04

Ez Acsapat megérett a BL gyözelemre egységes a védelem beton támadó sor kitünö , kapusunk szupermen az edzönk taktikai zseni fenomén. ha most nem nyerjük meg kérdezem én juventinók mikor ?hát most ,isten segitségével megnyerjük a Bl trófeát amit várok 21 éve mikor utoljára átéltem már a fiam is felnött azóta itt az ideje Forza Juventus.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3383) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9914) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4156) mercato (4140) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4170) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása