Allegri: "Nagyon jó esélyünk van a Bajnokok Ligája megnyerésére"

allegri_massimiliano_unneples_marottaval.jpgA Juventus mestere, Massimiliano magabiztosan és optimistán nyilatkozott az AS Monaco elleni győzelmet követően, s úgy véli, csapatának jó esélye van arra, hogy trófeával térjen haza Cardiffból.

“Örülök a srácoknak, bejutottak a döntőbe, azonban holnaptól összpontosítanunk kell, mert még nem nyertünk meg semmit sem." - nyilatkozta Allegri az ünneplés pillanataiban.

"Nem tartok igényt az érdemekre, lelkesedéssel és nyugalommal végzem a munkámat. Ami engem érdekel, hogy kihozzam az eredményeket a rendelkezésemre álló játékosok minőségének segítségével. Igazán élvezem az edzősködést, ez az, ami megnyugvást hoz számomra. Amikor a stressz beköszönt, s már nem élvezem többé, ideje lesz változtatni."

A korábban a városi rivális Torino kötelékében is megforduló Kamil Glik csúnyán megtaposta Gonzalo HIguaínt, s sokan attól tartottak, hogy az argentin támadó a kiállítás sorsára juthat, ha törleszteni fog.

"El kell mondanom, hogy ez a szabálytalanság és a bekapott gól rázott fel bennünket. Megtanultuk, hogy egy mérkőzés soha sincs lefutva, s nem állhatunk le. Jobban összpontosíthattunk volna a szögletnél, s nem szabadott volna hagynunk, hogy azt a gólt kapjuk. Úgy gondolom, hogy az a dulakodás Glikkel valójában felrázta a Juventust."

A Juventus csapatkapitánya azt nyilatkozta, hogy a döntő nem sokat jelent, ha a csapat nem nyeri meg a trófeát.

"Giginek igaza van, ott vagyunk a döntőben, s meg kell próbálnunk megnyerni. Remélhetőleg ez a megfelelő év. Úgy gondolom, hogy a Juventusnak nagyon jó esélye van a Bajnokok Ligája megnyerésére. 

Még jobban kell összpontosítanunk, jobban kell megtartanunk a labdát, de vannak még fontos mérkőzéseink ebben a hónapban, s jó eredményre van szükségünk a Roma ellen, máskülönben azt kockáztatjuk, hogy a bajnoki cím sorsa ismét kétségessé válik. Aztán ott van az Olasz Kupa döntője is a Lazio ellen."

A Juventus ellenfele alighanem a Real Madrid lesz majd Cardiffban, vajon nehezebb lesz-e egy fináléban, egyetlen mérkőzésen nézni szembe a madridi csapattal?

"Két mérkőzésen mindig nehezebb. Egyetlen mérkőzésen összpontosítottabbnak kell lenned a részleteket illetően, mert a részletek jelentik majd a különbséget."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr3112494487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

4Evorg 2017.05.10. 08:35:30

Hatalmas profi ez az ember és örülök, hogy nálunk van, pedig anno én sem fogadtam kitörő örömmel, de az első szezonjában már nagyon megkedveltem. Csak így tovább Max! ;)

Forza Juve !!! 2017.05.10. 08:51:12

Ezt a pár meccset remélem már mindenki kibírja sérülések nélkül és Khedira is gyorsan felépül.
Amúgy szerintetek Mandzu fog kapni utólag eltiltást a könyökös miatt ? Nagyon nem lenne jó ha ez miatt lemaradna a döntőről.

Paris Hamilton 2017.05.10. 09:21:38

@Forza Juve !!!: Lehet hogy elfogult vagyok, de Fabinho az, akit Jászai Mari díjban kellene részesíteni. Glik-ről meg már ne is beszéljünk...

A meccsről pedig annyit, örülök hogy nyertünk és továbbjutottunk. Remélem hogy a döntőben pedig mindenki egészséges lesz, s befogjuk tudni húzni a BL serleget.

Magyar Közöny 2017.05.10. 09:30:12

Ennek a csapatnak idén Bl-t kell nyernie, nagyon megérdemelné, hogy visszakerüljön a trónra.

Leram7 2017.05.10. 10:50:24

Ahogy a csapat, a klub, a vezetés és sok játékos, úgy Allegri nagyon sokat fejlődött. Jó úton vagyunk, bármi is lesz a szezon vége, az értékeket meg kell tartani és ezt az utat kell folytatni.

jeneiPALI 2017.05.10. 11:33:47

Hát mikor a vezetöség azt mondta a Bl gyzelem a cél idén a csapatunknak, csak lestem mert ilyen nyiltan még senki egy csapatnál se mondták ki és föleg nem Augusztusban, de itt komolyan is gondolták és nehéz volt az út mert nem akárkiket vertünk ki de megvan a döntö, olyan játékkal amit aligha hittem volna, most már azt mondom csalódás lenne ha nem a juventus nyerné, mert az a csapat aki a legjobban megérdemelné, mindenféle részre hajlás nékül mondom bár a szivem fekete fehér,93óta,most megkell nyernünk a dönötöt mese nincsen Forza Juventus.És ezt már más csapatok szurkolói is akarják és szoritanak a Juvénak amit örömmel veszek..:D

Alex8610 2017.05.10. 11:52:55

Enis úgy gondolom hogy egy meccsen "könnyebb" lesz a Real ellen.Allegri kitalal valamit az biztos csak a hosszabbítást kell elkerulni.Realnal két A csapat van ami nagyon nem mindegy mert ezzel az előnnyel a Barca sem rendelkezett de ha úgy játszunk ahogy tudunk akkor meglesz a trófea.Dani Alves pedig szenzációs ezt ide is le kell írnom nem gondoltam volna hogy ekkorat fog nálunk játszani.

Györijuventino 2017.05.10. 16:00:53

Mióta itt van már kétszer bevitt minket a döntőbe. Ennél több nem is kell a bajnoki cimek melett , hogy kritikusai elhalgassanak.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (923) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9927) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4170) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4177) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása