Nyáron komoly ajánlatok várhatók Bonucciért

bonucci_leonardo_hatulrolo.jpgA Real Madrid és a Chelsea egyaránt komolyan próbára kívánja tenni Leonardo Bonuccit és a Juventus vezetőit óriási ajánlatokkal.

A hátvéd kapcsán nem először merül fel egy esetleges átigazolás, eddig angol napilapok a Chelsea és a Manchester City érdeklődéséről írtak, és megközelítőleges 50 millió eurós ajánlatot említettek.

Leonardo Bonucci egyértelmű összetűzése Massimiliano Allegrivel, amely nyomán az általában kezdőjátékosnak számító védő a lelátón találta magát a Porto elleni első BL-mérkőzésen, könnyen előfordulhat, hogy sokat jelenthet a külföldi érdeklődő klubnak.

A kulcsjátékos a nyáron a torinói maradás mellett döntött, nemrégiben szerződést is újított, azonban az elmúlt hetek eseményei után talán meggyőzhető lenne a távozásról, ha megfelelő ajánlat érkezne.

A Mundo Deportivo és az As úgy tudja, hogy a Real Madrid vezetői Leonardo Bonuccit látják Pepe ideális alternatívájaként.

Mindeközben a The Sun arról számolt be, hogy a Chelsea újabb próbát tesz majd az olasz válogatottért, hogy Antonio Conte csapatához csábítsa.

A cikkek szerint az ajánlatok megközelítőleg 60 millió euró környékén mozognak, ez pedig könnyedén gondolkodóba ejtheti a vezetőket.

A bianconero együttes védők tekintetében tett lépéseket a jövő biztosításáért, hiszen a keret részét képezi Daniele Rugani, illetve a torinóiak nemrégiben megszerezték Mattia Caldara játékjogát is, valamint Medhi Benatia is jó teljesítményt nyújtott azokon a meccseken, amelyeken bizalmat kapott.

Bár Mattia Caldara 2018 júniusáig az Atalanta csapatánál marad jelen megállapodás szerint, nem lenne teljesen váratlan, ha Leonardo Bonucci eligazolása esetén, és ha a szezon végéig jó teljesítményt nyújt a bergamói csapatnál, az Öreg Hölgy hamarabb visszarendelné a játékost.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr1512302857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Knob 2017.03.01. 15:19:21

Őszintén mondom, hogy az ilyent már nem szeretem. Kb. 85 % esélyt adok, hogy elmegy, de szerintem mehet is. Nagyszerű védő és óriási Juventino, de mikor már csak nyűglődés van, az úgy nem kerek. Túl fogjuk élni, ahogyan túl éltük (sőt én nagyon nem is bánom, hogy pl.: Pogba elment) az elmúlt évek távozóit is. Bár nem vagyok híve az állandó játékos-keringőnek, de néhány évente érdemes frissíteni bizonyos posztokat. És talán eljött a védelem ideje.

Shyr Kahn 2017.03.01. 15:30:27

Nem leszek popularis a kovetkezo velemenyemmel, de en azt mondom, hogy ha csak kis mertekben is megfordul Bonucci fejeben a tavozas gondolata, el kell engedni. Caldara-t megfelelo potlasnak latom es joval fiatalabb jatekos, igy igen sokat tud meg fejlodni. En egy kicsit ettol a lehetseges esettol fuggetlenul is tavolinak tartom a 2018-as visszarendeleset. A fiatalok ha tobb bizalmat kapnak, lehet beloluk jobb jatekos, mint Bonucci, vagy akar Chiellini (erdekes modon Barzagli-t nem erzem, hogy be tudnak hozni... O szimplan utanozhatatlan vedoi intelligenciaval rendelkezik... talan a legjobb vedo, akit valaha lattam a csapatunknal (pedig 97 ota mar sok vedot lattam)... kar hogy ilyen idos :( ).

venember83 2017.03.01. 15:33:20

@Knob: Hülyeség lenne a távozás a részérôl azok után, hogy szerzôdést hosszabbított, a szezon elején egy emberként segítette ôt a klub és a teljes olasz futballközönség, amikor családi problémákkal küzdött. Ezek után visszás lenne ôt valahol más mezben látni, de persze a pénz fontos, meg ugye Contéval vagy Peppel minden bizonnyal nem lesznek konfliktusok...

Amúgy meg nagyon elegem van már abból, hogy mindegyik nyáron kulcsemberek távoznak.

Knob 2017.03.01. 15:41:07

@venember83: Abban egyetértünk, hogy nem lenne tőle "korrekt" dolog a távozás, de lássuk be, ha hiszti és durcázás van akkor a csapat fogja meginni a levét. Rugani szerintem kiváló védő és ha még kapna tapasztalatot, akkor idővel könnyedén pótolhatná.

Az, hogy kulcsemberek távoznak, még nem feltétlenül jelent rosszat, vagy negatív jövőt. Ezt már sokan elmondták, de teljesen igaz, hogy miután Zidane-t eladtuk a Reálnak....a többit már mindenki ismeri. Ez a része viszont már politika és gazdaságtan (amikhez persze nem értek), így ha nem ismétlődnek meg az Amauri, Diego, Melo féle vásárlások, akkor szerintem hátradőlhetünk és élvezhetjük imádott csapatunk játékát.

2017.03.01. 15:47:58

@venember83: legyen így, de láttunk mar logikátlan játékoscseréket az elmúlt mercatok alatt. Akár Vidal szivecskéire, és a Juve felé mutatott (hamis?) érzelmeire gondolok, de Pogba 10es meze is sokak szerint egy hosszú távú együttműködés előszele volt, aztán tessék... Persze utólag ezeket könnyű magyarázni, na meg Bonucci olasz és megtestesíti a Juve mentalitását és sorolhatnánk.. Lehet hogy párhuzam sem állítható a fenti játékosokkal, de kiindulva az idei eseményekből amit a sajtóban és a pályán látunk Bonuccival kapcsolatban, akár itt is bekövetkezhet egy számunkra kevésbé ésszerű döntés.

Abban egyébként biztos vagyok h vagy Bonu vagy Allegri megy a nyáron.

m.martin91 2017.03.01. 15:54:31

Ez az utolsó lehetőség, hogy Bonucci távozzon, most még lehet nagyot kaszálni rajta, ha menni akar. Nyilván a cél az, hogy megtartsuk, de nem biztos, hogy ő maga nem akar új kihívásokat keresni, és esetleg még magasabb szinten kipróbálni magát, gondolok itt a Real Madridra. A Manchester City-t nem tartom reális célpontnak, a Chelsea sokkal inkább az, de az nem előrelépés, legalábbis minőségben nem. Ha a Real Madrid érdeklődik iránta, azt meg fogja gondolni szerintem. De remélem a végén marad.

Andras74 2017.03.01. 15:54:38

@fzoli990: Imádom Bonut, de Allegri lelépése még rosszabb lenne, mind Bonu távozása. Nem mindegy, hogy a csapatot irányító "észt", vagy a "szerkezet egy darabját" kell kicserélni, még akkor sem, ha az az egyik legjobb darab....
Nem tudom elképzelni, hogy kit tudnánk Allegri helyére hozni, úgy, hogy az ne legyen egyértelmű visszalépés. Bonu 29 éves. Rugani nem sokkal rosszabb nála, és lehet akár 6-8 jó éve, ha beépítjük. Aztán ott van még Caldara is, aki szintén nem ügyetlen. Szerintem Chiello marad még annyi ideig, amíg az újak beépülnek.....

Il Principino 2017.03.01. 16:12:09

Én még mindig nagyobb esélyt látok Allegri távozására,mint Bonucciéra..de ha mindketten lelépnek akkor kemény mercato elé nézünk és sosem látott feladatai lesznek Marottának,mert vannak még lyukas posztok és ez jelentősen átírhatja a nyári terveinket..Nyilván a háttérben már lehet mindent tudnak mi fog történni!

keshudioo 2017.03.01. 16:33:47

Pár éve Vidal volt a kedvenc játékosom, túlzás nélkül, a sorban a második pedig Bonucci. Előbbi ugye már távozott...

Rocky80 2017.03.01. 16:52:18

Szerintem is inkább Bonu távozzon mint Allegri. (Nyilván az lenne a legjobb ha egyik sem.)

Egy védőért 60 millió euró nagyon sok pénz - hát még ha feljebb is lehetne tornázni egy picit; ennyiért el lehet engedni.

Védőkből egyébként is jól állunk, meggyőződésem, hogy ha egy alapvetően jó alapanyagot kapnának, a nálunk lévő öregek (Lichti, Barza, Chiello, Alves) - amíg még itt vannak - kinevelnék olyan szinten, hogy ugyanúgy klasszis lenne belőle mint belőlük. Lásd Rugani. (további opciónak meg ott van Caldara).

Egyébként meg nekem van egy olyan érzésem, hogy Bonucci csak azért jó, mert Barza és Chiello van mellette általában. Valahogy én ebből a hármasból őt érzem a legkevésbé "stabilnak".

Valamint - kövezzetek meg - szerintem ő nem mozdíthatatlan és legfontosabb láncszem a csapatból.

Rocky80 2017.03.01. 16:55:17

A Porto ellen is a Barza - Chiello védőpáros olyan szinten lehozta a meccset, hogy abban hiba nem volt. Mellettük még Rugani és Benatia is itt van velünk, további lehetőségként meg Caldara is készen áll.

biancineri101 2017.03.01. 17:00:43

@Shyr Kahn: Az igaz, hogy vannak tehetségeink, de azért ha nagy csapat akarunk lenni, akkor a kezdőbe nem tehetségek(jövő), hanem már érett klasszisok(jelen) kellenek.
Bonuccit távozását megérezné a csapat, de a belső védő poszt az ahol a legnagyobb a választék szerencsére. Egy Chiello - Benatia/Caldara - Barzagli/Rugani nem volna olyan vészes jövőre. De azután Barzaglira már nem számíthatnánk és Chiello sem fogja már sokáig tartani a mostani formáját. Bonucci lett volna a biztos kapocs a jelen és a jövő védelme között

Nathas 2017.03.01. 17:02:56

Bonucci szerintem tuti nem megy. (Ha mégis, az ára kb 1/4-ért jöhet Benatia, plusz vissza Caldara és megvan a pótlás)

Rikoo 2017.03.01. 17:11:07

@m.martin91: Szerintem akkora bukta lenne, mint Cannavaro volt.
Meg egyébként is óriási kockázat lenne egy átigazolás a részéről közel a harminchoz. Ő inkább egy olyan védő aki egy olasz rendszerben kíváló.

pott70 2017.03.01. 18:26:36

Milyen egy szar egy hely lehet ez a torinói Juventus,hogy innen mindenki menni akar valami "tutiságba"!Leginkább az az érdekes számomra,hogy jelenleg olyanok távozásáról olvasunk mindennap,akik sztem kifejezetten az olasz focival kompatibilisek,ott pedig a legmagasabb szinten vannak.Bonucci egy Reálban társai nélkül elveszett ember,Citynél ugyanez.Conténál esetleg,de abba meg mi az előrelépés?Jól írta itt valaki,ha csak megfordul a fejében a távozás gondolata,már mehet is,mármint ha jól kifizetik.Biztos vagyok benne,hogy nagy pofára esés lesz belőle.

babo0410 2017.03.01. 19:21:30

Számomra nagyon szomorú lenne, ha ő elmenne. Nekem ő az egyik kedvencem, és ő az egyik legnagyobb juventino a jelenlegi csapatban. Nála látom leginkább, hogy valóban a csapatért harcol. Szerintem ő nem fog elmenni. Viszont Barzaglin látom azt, hogy sajnos a teljesítménye kezd visszaesni. Tegnap pl. az egyik leggyengébb volt. Rossz volt nézni. Nem csodálkoznék, ha nyáron már őt kéne pótolni, hiszen május 8-án már a 36. életévét tölti be, így szerintem már maximum 1 év lehet benne még pluszban.

Grinta 2017.03.01. 19:28:44

@Shyr Kahn: Nem akar Ő sehova elmenni,egy kis tétovázás pedig belefér..volt már ilyen,nagy karrierek során.Jó volt olvasni hogy Neked Barzagli az etalon!Nekem Thuram jutott eszembe.

Rivendell 2017.03.01. 20:57:27

én elengedném,ha jönne SAnchez + 1 Tolisso helyette,sokkat nem kéne hozzárakni. Zaza + Coman árából meg meglenne a pótlás,mint Caldara + Benatia

30m körül kéne zsebből berakni,annyi meg nem tétel 1 jobb szezon után,mondhatni totál átlagos összeg lenne,igaz sokak kedvene a Fioros srácígynem jönne,na deSancheztotálmás kategória,kérdés Dybala-Mandzu-Sanchez-Higu miént férne meg 1más mellett....valszeg sehogy:DDD

JuventusFanatikus 2017.03.01. 21:47:54

@Rocky80: Teljes mértékben egyet értek veled!

Drughi Di Bianconeri 2017.03.01. 22:50:40

Nem mehet SEHOVA.

A BBC-ből a BC kezd öregedni, nem sok van már hátra aktív pályafutásukból,főleg a Professzor Úrnak.
Barzagli nálam a Futuro Capitano,nálunk lett csetlő-botló,bizonytalan srácból a világ egyik legjobb védője,egy igazi Juventino,példakép,Vezér.

Pont tökéletes lesz a BC duó méltó búcsúztatása után a tapasztalt Bonucci,hogy vezére legyen a suhanc Rugani-Caldara kettősnek.

Remélem,hogy ezek a teátrális balhék Allegrivel, meg a büntetésével nem fajultak el odáig,hogy komolyan fontolóra vegye Bonu a távozását.

Racionálisan végiggondolva klub és a játékos részéről persze logikus lenne az eladása:
- nálunk már amit lehetett megnyert (reméljük idén a BL is összejön!)
- Elit klubok,Elit edzői udvarolnak neki
- Jelenleg nem szaladgál túl sok klasszis védő Európában,aki jó korban van ezért:
- védők tekintetében rekordösszegért adhatnánk el

Remélem mindegyik fél részéről az érzelmek fognak dominálni és,hogy Bonucci marad itt,ahol van, ahová tartozik: a Juve-családhoz !

Grinta 2017.03.01. 23:10:37

@Drughi Di Bianconeri: Én azt sem tartom kizártnak hogy Barzagli (mester) pályafutása végeztével..Allegri stábjában kapjon helyet,és a védőket trenírozza specifikusan.

JuventusFanatikus 2017.03.02. 10:03:35

@Grinta: Ezen már én is elgondolkodtam és nagyon jó ötletnek tartom.Rengeteget dolgot tudna tanítani.Szerintem meg van benne minden ami egy ilyen fajta trénernek kell.Szerintem a védelmünkből Ő a legjobb még 35 évesen is.Nagyon ritkán fog ki rossz napot és akkor sem tud akkora hibát csinálni mint a két társa.Csak sajnos nagyon alul értékelt játékos.Szerintem a tavalyi szezon egyik legjobb védője volt.Szinte biztos vagyok benne, hogy még kihúzza 2018 nyaráig Chiellinivel együtt.
Ő legkedvencebb védőm.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3382) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4155) mercato (4139) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása