Spalletti: „Radja mondott pár ostobaságot”

spalletti_luciano_roma.jpgLuciano Spalletti próbálta temperálni a kedélyeket Radja Nainggolan legutóbbi őszinte, ámbár korántsem diplomatikus vagy megfontolt nyilatkozata után.

A mester a Crotone elleni holnapi mérkőzés előtt tartott sajtótájékoztatót, ám a kérdések jelentős része nem a mérkőzésre vonatkozott, hanem inkább Radja Nainggolan videofelvételére, amin szurkolókkal beszélve mondta el érzéseit a bianconero csapattal szemben.

„A srác vérmérséklete mindenki számára nyilvánvaló. Nagyszerű srácról van szó, és nagyon korrekt játékos, én így látom Radja Nainggolant, őt számomra nem a pár ostoba mondat jellemzi, amit egy kocsma előtt mondott el olyanoknak, akik folyamatosan arra törekednek, hogy maguk fejezzék be az ember mondatait.

Kedves volt velük, megállt és beszélt velük, de két sakálnak bizonyult a két srác, manipulálták a videót, mivel a nyilatkozat kezdete nem is látható.

Kemény srácnak akart tűnni, ami azonban nem igaz rá. Az öltözőben mindenki csak nevetett az egészen, de végül számunkra is nyilvánvalóvá vált, hogyan fog az egész elsülni.

A vitás helyzeteket teremtő emberek a vesztünket akarják. A csapat azonban egységes arcot mutat, mindannyian a holnapi meccsre koncentrálunk, és ennyi a lényeg.”

A középpályás nyilatkozata után felmerült annak a lehetősége, hogy a fegyelmi ügyekkel foglalkozó bizottság valamilyen megtorlást foganatosíthat, mivel az AS Roma játékosa arról beszélt, hogy a Juventus mindig büntetővel vagy szabadrúgással nyeri meg a meccseket, ám úgy tűnik, hogy a nyilatkozatnak nem lesz következménye.

A belga válogatott a videofelvétel tanúsága szerint szivarozott, erről hogyan vélekedik a mester, hogyan egyeztethető össze ez az életstílus a sportolói léttel?

„Ez nem jelent problémát. Normális életet folytat, ez a szabad estéje volt, így szabadon dönthet a programjáról. Radja megtalálja az egyensúlyt, és mindenben maximumon teljesít.

Tisztában vagyok vele, hogy vitás helyzetek minden héten felmerülnek, ehhez pedig hozzá kell szoknunk. Tudom, hogy mik a céljaink, a többi dolog pedig nem érdekel. A fontos dolgokkal kell foglalkoznunk.

Radja majd megtanul óvatosnak lenni, mivel vannak ellenségek, akik a címlapra kívánják dobni a játékosokat.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr3512249400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Grinta 2017.02.11. 18:20:22

Nem tehetek róla,de eszembe jutott erről az egész dologról egy olyan játékos..aki a gyermekkorom hőse volt.Egy olyan játékos,egy olyan egyéniség,aki szintén kipróbálhatta magát egy római csapatnál,csak az égszínkék felén.Más idők jártak akkoriban. www.youtube.com/watch?v=nmOw3Oa7dE4

pott70 2017.02.11. 19:41:41

Szerecsenmosdatás.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása