Pjaca: "Már eddig is sokat tanultam a Juventusnál"

pjaca_marko_fut_csikosban.jpgA Bianconeri ifjú horvát támadója, Marko Pjaca legutóbbi nyilatkozatában kifejtette, hogy érkezése óta nagyon sokat tanult a Juventusnál és büszke arra, hogy egy ilyen gazdag történelemmel rendelkező csapat tagja lehet.

A horvát válogatott játékos a Sky Sport Italiának nyilatkozva beszélt az első hat hónapról, melyet zebracsíkosban töltött.

"Nagyon sokat tanultam mióta tavaly nyáron ide érkeztem, nem utolsó sorban az olasz futballról. A Juventus egy top csapat nagyon gazdag történelemmel, melyre büszkék lehetnek, és úgy vélem, a jövőben is nagyon sikeresek leszünk.

Keményen kell dolgoznod annak érdekében, hogy bekerülj a csapatba és megmutasd a szurkolóknak, hogy képes vagy bármire, amit akarnak."

A játékos érkezése óta jelentős időt töltött a pályán kívül, köszönhetően egy sérülésnek, melyet a válogatottnál diagnosztizáltak.

"Mindig nehéz helyzet, ha az ember sérült. Szeretnél játszani, ami különösen fontos az én esetemben, hiszen nem rég érkeztem, így bizonyítani szeretnék.

A sérülés miatt azonban közel három hónapot hagytam ki, ez természetesen egyáltalán nem volt könnyű helyzet számomra. A felépülésem óta viszont együtt edzek a csapattal, és ami a legfontosabb, hogy boldog vagyok.

Nagyszerű a kapcsolatom Marióval, nagyon jól ismerem őt a nemzeti csapatból, barátok vagyunk. Nagyon sokat segített, amikor ide érkeztem, úgy a játék tekintetében, mint személyes szinten. Nagyon hálás vagyok neki. Napi szinten beszélünk és hasznos tanácsokkal lát el az edzéseken és a meccseken is."

Allegri többször is hangoztatta, hogy Pjaca nagyon fontos játékos a Juventus jövője tekintetében.

"Örülök, hogy ezt gondolja és ilyen pozitívan beszél rólam. Be kell bizonyítanom, hogy tudok az elképzeléseinek megfelelően játszani. Minden nap keményen dolgozom azért, hogy fejlődjön a játékom és hogy valóban a jövő futballjának részévé váljak.

Számos nagyszerű játékos futballozik a Juventusnál. Úgy gondolom, hogy mindegyikőjüktől tudok valamit tanulni, s szerintem ez a legfontosabb dolog."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr4412248514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MdewC 2017.02.11. 11:04:04

De még nem eleget.

MeGmOnDtaM 2017.02.11. 11:38:58

Remélem egy nagyon kompakt játékos lesz belole nálunk: kiszámíthatatlan cselgép és komoly fizikai teljesítményre képes támadó :) Mert amit eddig mutatott az picit erre enged kovetkeztetni. Tud cselezni, képes megtartani a labdát. Csak így tovább :)

Watakuki 2017.02.11. 12:02:26

Ezentúl a kupában rendszeresen, a bajnokságban a "nem rangadókon" kezdetni kell, különben az életben nem fog esélyt kapni. Az első gól után át fog szakadni a gát, ez kis szerencsével már a Crotone ellen bekövetkezhetett volna. Ez a felállás ideális a számára, Cuadrado-val zseniális szélsőpárt fognak alkotni.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása