Játékosnyilatkozatok Sevillából

marchisio_claudio_tizenegyes_sevillaban.JPGClaudio Marchisio a Juventus végül magabiztos győzelmét hozó sevillai meccset követően arról beszélt, mire gondolt a tizenegyes elvégzése során, illetve mennyire felszabadító élmény végre betalálni a BL-ben.

A középpályás utoljára a BL-ben 2013-ban lőtt gólt, ám találata fontos volt úgy a meccs szempontjából, mint a játékos felépülése szempontjából, hiszen térdsérülését követően ez volt az első gólja.

„Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült ilyen fontos célkitűzést megvalósítanunk, és így továbbjutottunk a legjobb tizenhat közé.” - mondta a középpályás a Mediaset Premium mikrofonja előtt az 1-3-ra zárult meccs után.

„Nem volt egyszerű dolgunk. A szurkolók nagyon fel voltak tüzelve még akkor is, amikor megszereztük a harmadik gólunk. A teljesítményünk nem volt rossz, mivel a Sevilla komoly erőt képvisel hazai pályán, és ritkán lőnek itt gólt a vendégek, mi viszont lőttünk hármat.

Továbbra is javulnunk kell, mivel a csapatban megvan a minőség arra, hogy sokkal jobban teljesítsen. Hosszú ideig voltam hiányzó, ezért természetes, hogy kicsit kínlódok még meccseken. A látásom elhomályosul!”

A meccs egyetlen büntetőjének az értékesítésekor minden bizonnyal semmi baj nem volt Claudio Marchisio látásával szerencsére.

„Csak arra törekedtem, hogy minél alacsonyabban lőjem. Tulajdonképpen kicsit a tizenegyespont mögé kellett helyezzem a labdát, mivel a pont mögött kisebb mélyedés volt, és féltem, hogy alulról találom el a labdát.

Felszabadító érzés volt betalálni ennyi időt és mindazt követően, amin az utóbbi időben átmentem.”

A Juventus második gólját Leonardo Bonucci szerezte, és ennek köszönhetően a Juventus átvette a vezetést a csoportban, viszont az első hely sorsa továbbra is kérdéses.

„A Dinamo Zagreb legyőzésére kell koncentrálnunk, mivel a futballban semmi sem tekinthető biztosnak.” - nyilatkozta Leonardo Bonucci a Mediaset Premium munkatársának.

„A Sevilla hatékonyan átvette a vezetést a mérkőzésen az első kaput találó lövéssel, mi azonban nagyon keményen dolgoztunk, és végül megszereztük a győzelmet.

A Sevilla lezárta előttünk a területeket, mi hibákat vétettünk, de szerencsére a bal lábamnak köszönhetően előnybe kerültünk az eredményjelzőn.

Természetes dolog a Bajnokok Ligájában, hogy mindegyik mérkőzés nehéz és rendkívül kiegyensúlyozott. Tudtuk, hogy ez a mérkőzés útválasztó lehet a szezon tekintetében, és sikerült elérnünk az első célunkat.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr5011992362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ToTTy-Juve 2016.11.23. 12:59:01

bal lába? A képen éppen jobbal rúg. - na de ez a legkevesebb. Gratula Marci!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (922) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9926) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása