Evra kifogásokról beszél, míg Marchisio jó eredményről

evra_patrice_vastagcsikos_hazai_mezben.jpgPatrice Evra véleménye szerint a Juventus elvesztette tartását a Lyon elleni szerdai BL-meccsen, a fáradtság és egyéb okok pedig csupán kifogásoknak tekinthetők.

„Amikor egy csapat gólt kap, az mindig valamilyen hiba eredménye.” - mondta Patrice Evra a Mediaset Premium számára adott nyilatkozatban.

„Szerintem nem ez volt a valós probléma, mivel az ellenfél teljesítményét figyelembe véve a gól bármikor bekövetkezhetett volna.

Kár, hogy az utolsó húsz percben a csapat tartása odalett, illetve az önbizalmunk is, de ez az igazság.

A fáradtság és egyéb problémák csupán kifogások, őszintének kell lennünk. Csapatként bízunk a saját képességeinkben, azonban az adott percekben túlságosan visszahúzódtunk, és elveszítettük a meccs irányítását.

Mindannyian mérgesek vagyunk. Egy mai győzelemmel automatikusan továbbjutottunk volna, de most ehelyett mehetünk az eredmény után Sevillában. Kemény pillanat ez, de nem jelenti a világvégét.

Mérges vagyok azért, amiért nem irányítottuk a mérkőzést, de emiatt nem lesznek álmatlan éjszakáim. Amennyiben nem bíznék ebben a csapatban, arra kérném a mestert, hogy ne játszasson a továbbiakban!”

A csapat egyik olasz vezéregyénisége, Claudio Marchisio már nem volt ennyire kritikus, és inkább az eredményre koncentrált

„Döntő lett volna, ha sikerül a három pontot itthon tartani, de ennek ellenére ez jó eredmény. Fontos volt, hogy ma ne veszítsünk egy erős ellenfél ellen.

Egy kis fáradtság jelentkezett, illetve támadásban kevés opció áll rendelkezésre, miközben Gonzalo és Mario nagyban hozzájárult az előző meccseken a jó eredményekhez.

Arra kell törekednünk, hogy ezeket az eredményeket biztosítsuk, mivel ez alapvető fontosságú.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr6111926737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zombijuve 2016.11.03. 10:34:43

Evrával egyetértek de Marci! A Lyon mint erős ellenfél erős tulzás! Támadásban kevés opció? Azt a keveset sem erőltetjük (Cuad,Sandro,Kean)! Kiváncsi leszek a hétvégén hogy állunk fel!

Juvegaspy 2016.11.03. 10:45:45

Gigire kivancsi lennek. O meg Evra nem szaroznak a nyilvanossag elott is lebasszak a tarsakat..kb ott vunk mint tavaly lehet ismet 2het edzotabor kene a kulvilag elol elvonulni dolgozni es elgondolkodni kicsit mert igy eddig ez keves

Jamal Jamal 2016.11.03. 11:11:44

Marchision a végére látszott hogy úgy elfáradt hogy kettőt nem tudott lépni, az ő pályán maradását nem lehet megindokolni.
Sturaro és Evra annyi labdát adtak el az utolsó 10 percben hogy abból a Lyon csoda hogy nem nyerészkedett.
Rossz meccs volt, de én még hiszek abban hogy tényleg csak csiszolódni kell a játékosoknak és Pjanic visszamegy szépen irányítani.
Dani Alves nekem most úgy tűnt hogy ingyen jó lesz.... egy ideig.
Lichtsteiner helyett valaki kelleni fog mert a brazil öreg és ez nem csak a mokka miatt átrajzolt arca miatt írom.

Tudomásul kell venni hogy rengeteg meccs van egy szezonban és aki focizott valaha is még akár kispályán is heti 2-3 meccs folyamatosan le tudja szedálni az embert.
Még egy Chievo elleni meccs és jöhet a pihi (már akinek) oszt möglátjuk...

steven.h 2016.11.03. 11:15:33

@Zombijuve: Most komolyan egy 16 éves suhanctól várod a megváltást elől? Kár volt beletenned a zárójelbe, így nem tudlak teljesen komolyan venni.

FeriGjuve 2016.11.03. 11:19:44

Èn drasztikus leszek gyerekek...
EZ NEM JUVENTUS!EZ EGY FOS!
Tovàbbjutunk,majd a 16 között azonnal ki fogunk esni!Aztàn büszkèn szàmolgatjuk majd a scudettokat.A kupàt nem,mert az nem lesz meg.
Most biztos sokak ellenszenvèt kivàltom,de nem èrdekel.Ez szàmomra nem JUVENTUS.

FeriGjuve 2016.11.03. 11:22:55

@Jamal Jamal: Màr november van.Ilyenkor a csiszolódàson màr azèrt túl kellett volna lenni.Ez a keret egèsz egyszerűen ebben a formàban,ezzel a jàtèkfelfogàssal ès mentalitàssal nem alkalmas bl győzelemre,de mèg csak meggyőző,jó jàtèkra sem.

FeriGjuve 2016.11.03. 11:26:30

Arra kell törekednünk, hogy ezeket az eredményeket biztosítsuk, mivel ez alapvető fontosságú.”

Na itt az óriàsi problèma.

FeriGjuve 2016.11.03. 11:30:56

Sebaj,majd hètvègèn jól megbosszuljuk a Chievo-n,levezetjük a dühünket ès elhisszük,hogy kurva jók vagyunk...
...nekem viszont kezd elegem lenni.

venember83 2016.11.03. 11:35:24

@Juvegaspy: Gigi már elmondta legutóbb, hogy ez a szint kevés a BL-hez. Nem fog minden alkalommal kiállni a nyilvánosság elé az amúgy rendkívül jogos kritikával.

JuventusFanatikus 2016.11.03. 11:51:57

Én egyetértek Evra véleményével.Remélem rendet tesz az öltözőben a rangidősekkel együtt.

rockitbaby 2016.11.03. 12:10:10

Miért van az, hogy mi csak a nagy meccsekre tudunk felpörögni? Komolyan mondom, nem értem. Tavaly is a City ellen olyan játékot pakoltunk le, hogy csak na, erre kb egy héttel később a Sevilla ellen meg nagy nulla. Szezon elején örömködtünk a jó sorsolásnak, de novemberre az az érzésem, hogy egy halálcsoporttal is jobban jártunk volna, mert ott legalább figyelünk és odatesszük magunk...

Quentin_KR 2016.11.03. 12:15:40

@Jamal Jamal: "Tudomásul kell venni hogy rengeteg meccs van egy szezonban és aki focizott valaha is még akár kispályán is heti 2-3 meccs folyamatosan le tudja szedálni az embert.
Még egy Chievo elleni meccs és jöhet a pihi (már akinek) oszt möglátjuk... "

Mindez akkor lenne jogos ha a Juve lenne az egyetlen a Bl.-ben akinek ennyi meccsen kell helytállnia folyamatosan. De így ennek semmi értelme. Igenis megértem sok szurkolótársamat aki elégedetlenkedik. Gyengék vagyunk,elfáradunk és a kis csapatok kivételével egy szenvedős labdatologatás amit játszunk. fel kell fogni hogy ez így nem lesz jó. Akik rendre jól játszanak azok (Cuadrado, Alexsandro) Allegrinél folyamatosan cserék a fontosabb meccseken. Persze,tekinthetjük ezt úgy hogy nem rossz eredmény a döntetlen. Ez igaz is. De a mutatott játék, kb. a 25.perctől egy Serie B-s csapattól is kevés lenne. Egyáltalán nem növünk ki már a Serie A-ból. De a baj az hogy egyrészről a játékos keretünk meglenne rá(bár a kp.még gyenge),másrészről nem erősödtek az ellenfelek, egyszerűen mi szürkültünk bele a mezőnybe elég rendesen.

ui.: azoknak üzenném akik lázadoznak az ellen ha néhány szurkoló leírja ha nem tetszik amit lát. Egy csapatnak szurkolni nem annyit jelen hogy megtanulod: "Forza Juve". Sokkal inkább egy életérzés. Együtt lélegzel velük, megéled a közös örömöket, és igen, szenvedsz ha ők is szenvednek. Nem óhajtok versenybe bocsájtkozni senkivel hogy ki a nagyobb Juve drukker, de ha rossz látni ahogy szenvedünk akkor azt le is írom, ha úgy hozza a helyzet...

sleepy8 2016.11.03. 12:42:01

Hát Khedira már tényleg elég gyenge meccsek óta.. Pjanic 0, de ami a legdurvább, nem tudjuk levédekezni az ellenfél pontrúgásait. Évek óta. És nem teszünk semmit ellene, hát beszaras. A lyonnak tegnap semmi esélye nem volt gólt rúgni, erre egy szaros felivelésnél 2! játékosuk is üres az 5oson.. Wtf? Hat ilyen az oviba nincs, még ha az első lenne... De ez mar a sokadik.

Higu helyzetéről meg inkabb ne is beszéljünk, anyám berugta volna.

Rikoo 2016.11.03. 13:39:10

Evra inkább csendben maradhatna a tegnapi meccse után, esetleg elnézést kérhetne.
Egész meccsen egy sprintre sem emlékszem tőle. De még egy lendületes futásra se.
Az egész meccsen totyogott, mint egy nyugdíjas, a győzni akarás semmilyen jelét nem lehetett látni rajta. Egy beadásra sem emlékszem tőle vagy legalább vmi támadójátékra az ellenfél tizenhatosánál.
Nálam teljesen kiverte a biztosítékot a játéka. De ezzel nem volt egyedül.

Zombijuve 2016.11.03. 14:10:12

@steven.h: Nem a megváltást várom tőle hanem az esélyt megadni neki ha már ennyi a sérült a támadó szekcióban! Ennyi rizikót símán megérne!

Mitya10 2016.11.03. 14:20:52

@Rikoo: +1 nem vagy egyedül... az mind szép és jó h elmondja mennyire szarok de nyugodtan kezdhette volna önmagával is mivel az egyik legnagyobb ha legnagyobb fék a csapatban. Szólni kène Allegrinek h 1 BL ben nem elèg a rutin az sem árt ha jó korban jó kondiban legmagasabb szinten teljesitesz még. Mint ember persze vele nincs bajom legalább nem kertel mint az okos edzőnk...

alexGicamo 2016.11.03. 18:09:24

@Juvegaspy: Én is arra gondoltam, hogy nem ártana egy összetartást tartani ( tudom, az csak a válogatottaknál szokás, de nem érdekel, szerintem, ez a legtalálóbb jelző rá ) és GIGIM + Evra kioszthatná a többieket ... Hátha, az beválna ismét !

FORZA JUVE PER SEMPRE !!!

alexGicamo 2016.11.03. 18:21:52

@Rikoo: Ezen meglátásod számomra meglepő ! Lehet, hogy nem ugyanazt a meccset néztük, mert én épp ellenkezőleg láttam . Nyilván nem ő volt a meccs legjobbja, de szerintem ő igenis igyekezett, nemcsak lődörgött, ahogyan te jellemezted a ténykedését ... az már más kérdés, hogy nem sok sikerrel járt . A legtöbb támadási kísérlet( féleségnek is alig nevezhető akármi) is az ő oldalán futott ...
Röviden : elszúrtuk ezt a meccset. Ez tény ,s ha ez így van, márpedig sajnos, igen, akkor ki kell állni és beismerni a hibákat . Ő ezt tette . Legalább ez tiszteletet érdemel, úgy gondolom .De hát én nem értek a lovakhoz ... :P

FORZA JUVE PER SEMPRE !!!

JuventusFanatikus 2016.11.03. 19:11:06

@alexGicamo: Már többször is megemlítetted, hogy nem értesz a lovakhoz, akkor valószínűen nem tudod, hogy milyen a strucc.Hogy miért is?
Székely bácsi hazamegy az állatkertből és beszámolót tart a komájának.
-Képzeld komám, láttam az állatkertben egy zsiráfot.
-Az meg milyen állat?
-Tudod-e, hogy milyen a ló?
-Hogy ne tudnám!
-Na a zsiráf pont olyan, csak , csak hosszú nyaka van, hosszú lábai és barna foltjai vannak.
-Oszt mit láttál még?
-Zebrát.
-Az meg milyen fene jószág?
-Tudod, milyen a ló?
-Hogy a fenébe ne tudnám!
-Na, a zebra pont olyan, csak fekete-fehér csíkos.
-Mit láttál még komám abban az állatkertben?
-Láttam én bizony vízilovat.
-Az meg mi az Isten csudája?
-Komám, tudod-e milyen a ló?
-Tudom ám!
-Na, az pont olyan, csak sokkal kövérebb és a vízben él.
-Láttál-e még valami állatot?
-Láttam én struccot!
-Az meg mi a fene?
-Komám, tudod-e milyen a ló?
-Tudom!
-Na, az nem olyan!

Már nagyon ki vagyok merülve fejben, még mindig a tegnapi meccsen jár az eszembe és ilyenkor ilyen hülyeségek jutnak az eszembe:)

Rikoo 2016.11.03. 19:37:18

@alexGicamo: Hát, én meg végképp nem tudom Te melyik meccset nézted.:)
Hasonlítsd össze Dani Alvessel aki a másik oldalon játszott. Végigküzdötte, hajtotta a meccset. Nem játszott jól, de ő legalább megpróbált nyerni.
Hát Evra semmi ilyet nem csinált.
Semmilyen támadás nem futott az ő oldalán. Lehet arra gondolsz mikor Alex Sandro beállt és egyedül megpróbált folyamatosan 2-3 ember mellett elmenni.
Evranak ehhez semmi köze. Sőt, inkább ez is kritika, hogy meg sem próbált segíteni.
Egész meccsen a saját térfelén volt. Se csel, se sprint, se beadás, egy támadást sem segített.
Már tavasszal is az egyik leggyengébb láncszem volt, de idén meg végképp.
Egyáltalán nem értem miért kellett hosszabbítani vele. Főleg, hogy ott van Lichti ellenpéldának aki sokkal többet tett a klubért, 2-3 évvel fiatalabb és vele meg nem akarunk hosszabbítani.
Az olasz oldalak is nagyon rászálltak. És a fórumok is.
Khedira, Evra és Asamoah van a legtöbb helyen kiemelve negatívként. De folyamatosan majdnem mindig mikor játszanak.

delpi0823 2016.11.03. 23:27:07

@Juvegaspy: Fasza hogy Evra a nyilvanossag elott is kitudja nyitni a szajat,de jobban jarnank ha inkabb a footballal foglalkozna mert valami borzalom nezni a jatekat Sandro meg ul a padon ezt valahogy nem tudom tovabbra se megemeszteni....

delpi0823 2016.11.03. 23:34:48

@delpi0823: Ezt mar tavaly is elmondtam es most is tartom a velemenyemet nagyon rosszul jartunk azzal hogy evraval hosszabitottunk valahogy ereztem hogy sok jatekidot fog elvenni sandrotol ami nem is lenne baj ha ezeket a chievo,pescara szintu csapatok ellen tenne dehogy ezt a blben teszi folyamatosan az vicckategoria....

alexGicamo 2016.11.04. 03:27:55

@JuventusFanatikus: LOL !
Ezt még nem ismertem ... De még mindig nem értek a lovakhoz ...

alexGicamo 2016.11.04. 03:30:08

@Rikoo: Lehet, hogy neked van igazad, de én így láttam .

delpi0823 2016.11.04. 09:35:05

@alexGicamo: Nem lehet biztos hogy rikonak van igaza a francia valami borzalom amit muvel nagyon eljart felette az ido ezen nincs mit szepiteni az a football amit muvel az a new york citybe lehet elmegy de ez itt a Juventus nem holmi elmegyek egy kicsit levezetni jopenzert klub

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása