Allegri: „Jelenleg csak az eredmények érdekelnek”

allegri_massimiliano_palya_szelen_all.jpgMassimiliano Allegri a végül döntetlenre zárult mérkőzést követően rendkívül feldúltan rohant az öltözőbe, ám a kamerák előtt már próbálta a meccs pozitívumait kiemelni, illetve arról beszélt, hogy a BL-t nem novemberben lehet megnyerni, hanem márciustól kezdődően.

Gonzalo Higuaín büntetőjével előnybe jutott a hazai csapat, ám szabadrúgást követően Corentino Tolisso szabadon fejelhetett gólt, majd nem sokkal a végső sípszó után akár a győzelmet is megszerezhette volna a Lyon például Alexandre Lacazette révén.

A csoport másik meccsén a Sevilla 4-0-ra elintézte a Dinamo Zagreb csapatát, így kétpontos előnnyel csoportelső.

„Továbbra is versenyben vagyunk a csoportelsőségért. Jobban kellett volna figyelnünk, hogy kevesebb ellentámadást engedélyezzünk, illetve jobban kellett volna irányítanunk a labdát, de Európában ez mindig nehéz.” - értékelt meglepő nyugodtsággal a tréner a Mediaset Premium kamerája előtt.

„Nem ma tudtuk volna megnyerni a Bajnokok Ligáját, és nem is a következő mérkőzésen, mivel ezt a sorozatot márciustól kezdődően lehet megnyerni. Ez is utazás, ahogyan a bajnokság is az.

Ma este az 1-1 után nem lett volna szabad kockáztatnunk hátul, de pontosan ez történt. A nap végén nem tehetünk mást, minthogy a pozitívumokat nézzük.

Megpróbáltunk passzokat erőltetni, amikor az ellenfél középpályán tartózkodott. Ehelyett takarékoskodnunk kellett volna a fizikai és szellemi energiával. Az utolsó tíz percben azt kockáztattuk, hogy mindent lerombolunk, amit eddig elértünk.”

Szerda este ismét a Mario Mandžukić - Gonzalo Higuaín páros szerepelt támadásban, míg a pályát sérülten elhagyó Miralem Pjanić trequartistaként bizonyíthatott volna.

„Mario nagyon keményen dolgozott, Gonzalo megpróbált a sorok közé beférkőzni, mivel ő erre képes. Jelenleg ők ketten jelentik az egyedüli opciót, és a legjobbukat adják. A ma esti eredmény nem rajtuk múlott.

Miralem Pjanić jól teljesített az első félidőben, és jól mozgott a sorok között. Az elmúlt időszakban sok meccsen szerepelt, és ma este nem volt könnyű feladata.

A mérkőzés elején jól játszottunk. A második félidőben mi irányítottunk, aztán túl sok kockázatot vállaltunk. Jelenleg engem kizárólag az eredmények érdekelnek, még akkor is, ha valótlan állítás az, hogy rosszul játszunk. Nem lehet 27 pontot gyűjteni rossz játékkal.

Minden rossz irányt vett a Lyon egyenlítése után. Kockáztattunk egy hosszú labdánál, és ez nem történhet meg, mert a továbbjutás a tét.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr7211926691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pedronegroo 2016.11.03. 08:43:07

Inkább nem írom le a véleményemet mert lehet hogy örökre letiltanának erről a blogról úgyhogy inkább most elszámolok végtelenig.... 1,2,3....

delpi0823 2016.11.03. 08:48:29

@pedronegroo: Irjad nyugodtan,mert sajnos egyet kell ertsek veled,ez mi volt ez a nyilatkozat?ez egy nagy bullshit volt most Allegri reszerol.

rob1 2016.11.03. 08:51:49

Ez az ember most melyik meccsről beszél kockázatot vállaltunk semmit nem csináltunk egész meccsen egyre inkább látszik hogy fogalma nincs róla mit kéne csinálni azt mondja rotálni kell a cspatot de még állandó kezdőnk sincs akkor mit rotál a felállás is minden meccsen más a játékosok egyszer ilyen máskor meg olyan poszton játszanak úgy szaladgálnak a pályán mint a vadidegenek senki nem tudja mi a dolga és azért mert az előző szezonban is rosszul kezdtünk és aztán feljavult a játékunk az nem garancia arra hogy ez idén is így lesz az meg hogy a jó formában lévő játékosokat Cuadrado és Sandro leteszi a padra érthetetlen mert szerintem aki jó formában van azt játszatni kell

GabeTR 2016.11.03. 08:51:55

Az egyetlen mentség a játékra, a sérülésekre, mindenre, ha a formaidőzítés tavaszra van kihegyezve.

Juvegaspy 2016.11.03. 08:52:31

Nem hiszem h az oltozoben is ez hangzott el.
Legalabb is remelem

2016.11.03. 08:59:55

Rendben van hogy az olasz foci taktikus, deffenziv felfogású vagy jellemezzuk barhogy ez nem volt méltó hozzánk, mióta követem a Juve-t (kb 2001 óta) nem láttam ilyen "játékot". Ha visszatekintünk a közelmúltba is voltak kimondottan alibi focit mutató meccseink, mikor 2015ben a BL döntőig meneteltunk Allegrivel a Monaco elleni negyeddontoben is milyen halott, nyogvenyelos X-el mentünk tovabb, de egyszeruen még az sem volt ilyen.. Nincs ami a tegnapot alulmúlja, és még a 94. percben is ott egy Lacazette ziccer... Jól mutatja hogy teljesen szét vagyunk esve.

venember83 2016.11.03. 09:05:18

Nem beszél a rögzített helyzetekről, amiket már nem először szív meg a Juve idén, illetve azt is szeretném tudni, hogy ha már két befejezőember van fent csatárként, mi a fenéért nem volt képes a csapat legalább a széleket megnyomni, s befelé lőni a labdákat? Vagy már ez sem megy? A sok meccs kapcsán meg javaslom, hogy konzultáljon az angliai kollégákkal.

Soha nem bírtam Allegrit, annak ellenére, hogy teljes mértékben elismerem, de ilyen nyilatkozatok és meccsek után előbbi nem is fog megváltozni.

2016.11.03. 09:10:40

Hát akkor majd én leírom:
A lófaszt mi irányítottunk a 2. félidőben, nem volt az irányítás csak passzolgatás. Volt kb. 15 percnyi jó játékunk megint a többiben meg nyomoztuk a dolgokat.
Védelemben van 3 bevethető belső védőnk úgyh Bonuccit túljátszatjuk kényszerből érkezett is a sérülés.
Belső kp-n Marci megint a védelem előtt tolja képességeit bekorlátozva, Sturaro jómunkásember teszi a dolgát, de több nem lesz, Khedira szürke eminenciás ló az elmúlt időben és őt is pihentetni kellene már, Pjanic formán kívül és faragják rendesen, elől pedig összvissz 2 szem támadónk van. Mario jól harcolt a meccsen nem lehetett rá panasz.

A tegnapi döntetlen épp úgy nyomja Allegri vállát is mint a játékosokét, rúgsz tiziből egy gólt, majd Higany fölé vágja úgyh Lyon alig veszélyeztet vmit, erre mit teszel? A b*zi olasz mentalitást követve visszaállsz és semmit nem csinálsz egy félidő alatt.
Van egy top támadód és ember egy rohadt labdát nem kap 45 perc alatt, neki kell kergetnie a labdát? Normális dolog ez? 2. félidőben egyedül Mandzukic lefejelt labdáiból tudtunk volna megélni, meg Sandro egyszer ment el bal oldalon és kaputt.

Érdemes lenne elgondolkozni azon h egy támadáshoz értő emberünk alig van kp-n. Cuadrado majdnem az egy szem reményünk, de nem 15 percek alatt váltja meg ő sem a világot.

Zombijuve 2016.11.03. 09:13:51

Én mindig pozitívan szoktam hozzászólni,de azt tényleg nehezen dolgozom fel,hogy a két legjobb formában lévő és a csapat játékához legtöbbet hozzátevő játékost (Cuad,Sandro) miért kell jegelni! Nem értem hova spórolunk velük! Rakjuk be őket a kezdőbe döntsük el velük a meccset és utána le lehet cserélni őket ! Alapvetően nincs bajom Allegrivel de normális magyarázatot nem ad ezekre! Mindig csak az eredmény fontosságával jön de tegnap ez nem sikerült!

Nathas 2016.11.03. 09:22:34

Ez egy igazi gyöngyszem: "A második félidőben mi irányítottunk, aztán túl sok kockázatot vállaltunk." :DDD

Szili072 2016.11.03. 09:41:08

A Sevilla elleni 0-0 ugyanilyen gyenge volt.A csoport elsőségért ezeket a meccseket kellene behúzni kedves Allegri.Amikor egymás után játszottuk a bl döntőket(sajnos jó régen)4 meccs után meg volt nyerve a csoport ilyen lyonokkal meg sevillákkal szemben pontveszteség nélkül.

Il Principino 2016.11.03. 09:46:59

Sajnos csak az összefoglalót láttam,de az is elég volt..Higany mit hagyott ki?Barza mit csinált a legvégén?+a kommentekek alapján mi lehetett?
Sevillában szinte borítékolható a vereség,aztán imádkozhatunk,hogy ne a Barcát kapjuk,és hogy a bajorok se legyenek csoportelsők..Bár jelen esetben és formát tekintve a Leicesterrel vennénk fel a kesztyűt,remélhetjük csak hogy tavaszra összeáll valahogy ez a csapat!

krisszvector 2016.11.03. 09:56:17

Az alaphiba, valóban az elbaszott olasz mentalitás, ami sokunkat nem is érdekelne, ha gond nélkül jönnének az eredmények.
Én azt látom, hogy MI fáradunk el, fizikailag, fejben, minden téren a 2.félidőre, és szerintem a legnagyobb problémánk jelenleg.

Magyar Közöny 2016.11.03. 09:57:34

"Ehelyett takarékoskodnunk kellett volna a fizikai és szellemi energiával"
Ember, gyakorlatilag 60 percen keresztül passzolgattak a védők, ötlettelenül totyogott mindenki, Pjanic, Khedira értékelhetetlen. Sandro, Cuadrado pihentetve voltak a Chievora??? Higutól sem voltam elájulva, ha berúgja azt a kihagyhatatlant...
A bajnokság már senkit nem érdekel, azt a cserepad is megnyerné, miért kell így játszani??
Ez egy hígfos volt, nem méltó a mezhez.
Utolsó másodpercben izgulni kell, hogy ne kapjon ki a csapat hazai pályán???? (és nem egy Barca ellen, atyaég mi lett volna egy erős csoportban???)
Nincs középpálya, Marcin kívül mindenkit kivágnék.
Az már nagyon beszédes,mikor Hernanest már szívesebben látja az ember a pályán, mint a többi játékost.
Ráadásul januárban értékelhető játékos nem fog érkezni.

Paris Hamilton 2016.11.03. 10:03:17

Az a játék, ami jó néhány hete megy itt, az nem Juventus szint. 2-3 hónapja más sem látunk csak azt, hogy tologatjuk labdát hátul, aztán egy pontrúgásból valahogy csak szerzünk gólt. S ami nagyon elkeserítő az az, hogy Marchisio-val is egy átjáróház a középpálya. Ami régen legjobbunk volt, a középpálya, mostanra csak egy átlagos valami, amivel 7 szentség hogy nem fogunk BL-t nyerni...

steven.h 2016.11.03. 10:08:55

Egyetlen egy dolgot tudok elképzelni, az pedig az időzítés, amiben szerintem Allegri remek edző, viszont ez, hogy mindig izgulni kell még egy gyenge csoportban is a továbbjutásért elég vérlázító.

Ha januártól is ezt a formát hozzuk én leszek az első aki visszaszívja, hogy tavaszra vagyunk időzítve.

Bár mondjuk előbb tovább kellene jutni.

2016.11.03. 10:11:56

Nyugi gyerekek, az öltözőben biztos nem ezt mondta.

pedronegroo 2016.11.03. 10:15:46

@delpi0823: Igazából csak szerettem volna átadni a terepet másoknak, hogy ne mindig én legyek a rohadt pesszimista károgó. :) Úgy látom sikerült. :)

Tony. 2016.11.03. 10:30:43

Szerintem óriási szerencsénk van, hogy azzal amit idén nyújtunk még viszonylag jól állunk. Az olasz kiscsapatokat meg tudjuk verni az egyértelmű erőfölény miatt, riválisunk nem nagyon van, így még megvan az első hely, a BL-ben meg bemákoltunk a kinti Lyon elleni meccset, különben már igencsak égne a ház. Ezt a Higuaín meg úgy tudtam azért vettük, hogy tényező legyen a BL-ben, aki eldönti a meccseket, nem azért hogy kitömje az Empolit meg a Chievo-t. Nos tegnap erre lett volna szükség, de amit kihagyott az Morata is meg tudta volna csinálni 20 millióért.

Tony. 2016.11.03. 10:36:06

„Nem ma tudtuk volna megnyerni a Bajnokok Ligáját, és nem is a következő mérkőzésen, mivel ezt a sorozatot márciustól kezdődően lehet megnyerni.

Kár, hogy márciusban már nem vagyunk versenyben, mert februárban kiesünk, miután megint másodikok leszünk a csoportban, így a Barca kipicsázott minket.

2016.11.03. 10:42:15

@Tony.: Tök mindegy kit kapunk, én leszarom ha másodikok leszünk. Ha ilyen szarul játszunk, nem csak a Barcától kell tartani. Csoportelsőként is ki lehet fogni egy bayernt, realt esetleg dortmundot, netalán egy manchester cityt.

Bbenj 2016.11.03. 10:44:04

Jò hogy nem azt nyilatkozta le hogy neki tetszett a meccs.. :D
Szerintem mi màs meccset nèztünk mint Allegri,mert èn pl egy pozitivumot se tudnèk felhozni..

Rob_67 2016.11.03. 10:45:24

Sziasztok!

Véleményem szerint tegnap nagyon nagyon gyengén játszott szeretett csapatunk. Amiről többen is írnak abban látok igazságot .. Az olasz stílus. Ez valóban megfigyelhető, és jellemző a Juventusra. Ezzel kapcsolatban több dolog viaskodik bennem, 1993 óta figyelem a csapatot és szurkolok. Visszanyúlva az emlékeimhez azt hiszem ez mindig jellemző volt. Persze amikor korszakos zsenik játszottak a csapatban (a teljesség igénye nélkül: Baggio, Zidane, Del Piero, Trezeguet, Nedved, Pirlo) akkor jobban elbírta ezt a csapat, mert a legtöbbször átlendítették a csapatott és az eredmények jöttek. Az utóbbi időben talán Conte alatt voltak időszakok és Allegri alatt néhány meccs ami kivétel volt. (a legjobb példa a München elleni Müncheni meccs nagy része) A csapat rendszeresen visszaáll és saját magát ülteti le. Allegri látszatra nem örül ennek a helyzetnek, legalábbis én így érzékelem a meccs alatti viselkedéséből, ennek ellenére nem tud tenni ellene, vagy .. mese amit meccs alatt látni tőle és ebben hisz. De ez nem járható út a véleményem szerint.

Sokkal gyorsabban és sokkal több ötlettel kellene játszania ennek a csapatban!! A fő problémát én a középpályán látom. Erősen szubjektív vélemények következnek. :) Pjanic értékelhetetlen meccsek óta, semmi játéka nincsen. Khediranak sosem értettem a játékát (egyik csapatában sem), Marchisio nagyon nagyon kell ennek a csapatnak, de Ő nem irányító, se nem meccseket eldöntő játékos. Sturaro egy gyenge Gattuso. Hernanes tipikus Brazil (zseb megtömve .. nulla kedv játszani/rengeteg nála sokkal jobb képességű brazil játékosnál véltem ezt felfedezni). Asamoah tönkrement, fizikailag és játékban is.

Sajnos el kell ismerni, hogy hiányzik Vidal. Nekem Ő hiányzik a legjobban.
Pogba .. vele még nem jutottam dűlőre magamban, egyfelől rávágnám, hogy igen hiányzik .. (másfelől pl nem vagyok benne biztos, hogy Ő képes lett volna befolyásolni a tegnapi meccset)

Jelentős változásokat kellene mentálisan és taktikailag véghez vinni a csapatnál. Véleményem szerint a játékos keret mindennek ellenére alkalmas az Európai első 4-8 csapat között lenni. Mindennek ellenére (nyilván nincsen ha) Higuaín belövi tegnap .. Mandzukics két lövéséből egy beakad .. akkor 2/3-0/1 az eredmény és az eredmény a csapatot igazolta volna. De alapvetően akkor is meglennének a gondok.

Én imádom a csapatot és nem szokásom kritizálni. A szurkolónak az én világomban a szurkolás a dolga. De reálisan kell látni a világot. A Juventust rossz volt nézni tegnap este nekem, sajnálom, hogy jelenleg itt tart a csapat. Remélem, hogy sikerül felépíteni egy gyors és hatékony játékot.

Forza Juventus!!

Shyr Kahn 2016.11.03. 11:15:44

Sracok. Nem kell azert atesni a lo tuloldalara. Nem azzal van bajom, hogy gyozelmet varunk, de azert ez a csapat sosem arrol volt hires, hogy ellenfeltol fuggetlenul porog 100-on minden egyes meccsen. Mindig csak annyit tesznek a sracok, amennyi elegseges a (varhato) gyozelemhez. A Juvenak szoritunk es a Juve olasz csapat. Az olasz csapatok pedig sosem vetkozik le az alibizest a vezetes tudataban. Mar 1000 olyan merkozest lattam, amikor pontosan ez tortent, mint tegnap. Vezetes utan jon egy egalizalo gol az alibizes miatt utana pedig hiaba futunk az eredmeny utan az utolos percekben. Hanyszor volt mar ilyen? Rengetegszer. Ilyen az olasz foci es ez az egyeduli dolog amit igazan utalok benne.

Biztos vagyok benne, hogz ha ma a Bayern Munchen, vagy a Real Madrid az ellenfel, akkor nem ezt a focit latjuk. Az eros csapatok ellen a motivacio is nagyobb. A sracok elhittek tegnap, hogy eleg 50-60% a franciak ellen es erre totalisan rafaztak. Ugyanez tortent az elozo evben is a csoportkorben.

BTW aki latta Allegri beviharzasat a meccs utan az oltozobe az sejtheteti, hogy mi volt a velemenye a sracokrol... bizonyos vagyok benne, hogy korant sem volt olyan PC, mint az ujsagirok elott.

JuventusFanatikus 2016.11.03. 11:19:42

Sajnos ez katasztrófa volt.Nem volt egyáltalán támadójátékunk.Ha jól emlékszem kidolgozott helyzetből nem is lett lövés.Általában valaki megszerezte a labdát és szaladj!Ez volt a jobbik eset, rosszabbik esetben vissza passz a védőknek.Nagyon ötlettelenek voltunk.Borzasztó játék volt.Mit beszélek, ez nem játék volt hanem szenvedés.Kiemelkedően jó játékos nem is nagyon tudnék mondani.Mandžukić volt talán aki minden tőle telhetőt megtett.Sokakkal ellentétben én szerintem nem volt olyan rossz Stuaro.Küzdött, próbálkozott, de ő ennél nem tud sokkal többet.Khedira egyszerűen katasztrófa.Ha az elején nem láttam volna a kezdőcsapatokat, azt se tudtam volna, hogy pályán van, de mindig ezt csinálja.Se nem védekezik, se nem támad, csak nyomatja a passzokat a tőle lehető legközelebbi játékoshoz, meg lézeng mint gólyafos a levegőben.El kellene már felejteni, semmi haszna nincs így.Én nem érzem Allegrit hibásnak.Ordított, kiabált, de a fiúk ugyan azt csinálták, altatták a labdát.Ez így nem fog menni!Allegri remélem rendet tesz a fejekben és sikerül majd valamit kitalálnia, hogy nézhető legyen a játék.Az egyik legnagyobb baj, hogy még nem sikerült megtalálni, Pjanić helyét vagy hozzá a megfelelő társakat.Ha lehetséges lenne, akkor az lenne a legjobb, ha nem menne senki a válogatotthoz, hanem valami edzőtábort csinálni.Sajnos ez egy borzasztó meccs volt, de én bizakodó vagyok, hogy lesz ez jobb is.Én ezt magamba úgy könyvelem el, mint egy vereséget.Megérdemeltük, hogy a Lyon egyenlítsen.Remélem tanulnak az esetből a fiúk.
Most, hogy leírtam a gondolataimat, sikerült valamennyire lenyugodnom, de még mindig rosszul esik, és mérges vagyok a fiúkra.

FORZA JUVE!!!

venember83 2016.11.03. 11:34:12

@Shyr Kahn: a viharzás és a nyilatkozat kapcsán azért elgondolkodtató, hogy azért volt mérges a mester, mert döntetlen lett a vége, vagy azért, mert szinte döntetlen sem. Ha ide vesszük a mérkőzés előtti nyilatkozatát, a másodikra tippelnék, és ez elég nagy baj, ha igaznak bizonyul.

JuventusFanatikus 2016.11.03. 11:47:59

Nem tudom, Allegri milyen nyugtatókat használ, de egy ilyen kirohanás után ilyen nyugodtan nyilatkozni, nem semmi.:)Remélem az öltözőben, még nem hatott a nyugtató és rendesen megmondta a magáét a fiúknak.:)

biancineri101 2016.11.03. 11:48:26

@delpi0823: Hát addig jó amíg vereségek után a nyilvánosság előtt így értékel a mester. Képzeld hogy összeomlana a csapat ha ő is úgy nyilatkozna mint Mourinho...
Így van ez rendjén. De ahogy beviharzott a meccs után az öltözőbe, biztosra veszem hogy rendesen lehordta a játékosait. Az a szerencsénk, hogy a csoport elsőségről úgyis úgyis a sevilla ellen9i meccs döntött volna, és most legalább nem játszhatunk 0-0ra majd.

Most amúgy én különösebben nem vagyok elégedetlen, mert a védelemben is és a támadósorban is kényszermegoldásokat kell alkalmaznunk hetek óta, ráadásul heti 2 meccset játszva. Ha ezt az időszajkot túlvészeljük úgy, hogy vezetjük a bajnokságot és tuti Bl továbbjutók vagyunk, akkor az még tűrhető nálam

ToTTy-Juve 2016.11.03. 12:41:55

@Rob_67: @rob1: tökéletesen egyetértek veled. Vannak itt páran, akik szerintem ugyanezt írták le csak más szavakkal. XD

Az én szerény vélemény szerint:
Bármilyen jól teljesítő csapatot veszünk figyelembe bármilyen bajnokságban, azt kell látni, hogy van egy stabil kezdő, melyből ha hiányzik valaki, akkor annak az 1-2-3 játékosnak a játékát igyekszik az edző pótolni (lehetőségei szerint) a beállított játékosokkal. Mert ugye mindenhol van egy betanult játék, mindenki már rutinból tudja hová mozog a másik és egy ilyen jól működő rendszert nehéz felülmúlni, és néhány "fogaskerék ha változik is, döcögősebb lesz a működés, de működni fog.

A Juve jelen napjait nem jellemzi egy stabil kezdő (Tegnap: Csak Buffon, Barza, Bonu, Evra, Khedira és Higu). A csapa fele állandóan változik meccsről-meccsre, legfőképpen a középpályán, így nem is alakulhat ott ki egy egységes rendszer.
A hibának sajnos én is a folyamatos rotálást és a váltogatott formációkat tartom. De vajon hiba-e ez egyáltalán. A játék képe alapján abszolút, az eredmények alapján, viszont már nem is annyira szembetűnő - de ebbe most nem mennék bele. Ismét sok játékos érkezett és távozott a nyáron. Néhány fogaskerék kikerült és néhány új bekerült. A gépezet most akadozik, de az eredmények alapján működik, csak össze kellene csiszolódni. A folyamatos rotálás egyrészt a sérülések miatt kötelező, de néhány posztra még Allegri is keresi a legmegfelelőbb embert - legalábbis ahogy én látom. Marci köré épülne ez a kp, amiben Cuad és Sandro jól teljesít, Khedira játéka elemezhetetlen, bár ő kétségkívül hatékonynak kell legyen a neki szánt szerepkörben - más kérdés, hogy nem hozza a szintet, a másik opció Sturaro sem. A másik üresedés viszont még teljesen kérdőjeles most is. Pjanic és Hernanes sem tud maradandót alkotni, Asa pedig mindkettőtől gyengébb.

Ha ezzel minden magyarázható lenne, el is fogadnám, viszont ott van még a felállás-változtatás, ami Allegri rendszeresen eszközöl. Ezzel még azokat a játékosokat is összezavarja, akik a tavalyi rendszerből maradtak, így az érkező játékosok nemhogy nem tudnak a megszokott játékba belerázódni, de nem is látják mi lenne az, amibe bele kellene szokni. Sajnos nem értwem, hogy a) Allegri annyira profi, hogy látja, hogy a 4 védős rendszerben erősebb lenne ez a keret és ezért próbálgatja. b) annyira tanácstalan, hogy próbálgatja az alapoktól az építkezést. c) annyira profik a játékosok, hogy félidőre összeszoknának, ezért ezzel zavarja meg őket, hgy a szezon végére legyen meg a formaidőzítés :)

Ami biztos, hogy kétségkívül nehéz helyzetben van a csapat is és Allegri is. A játékosokon a meccsek elején látom az akarást, sajnos a meccsek második felére ez sokszor megváltozik és 1-2 játékos, lehangolja a többit is. Sajnos igazi vezér viszont nincs, aki veszekedne velük, Buffon és Marci nem olyan karakter, Bonucci lehetne, viszont neki meg most más érthető okok miatt fontosabb. Remélem mihamarabb "rátalálunk helyes útra"! Forza Juve!
(ezt most csak leírtam, elvégre is 10 millió focimenedzser országa vagyunk) :D

FeriGjuve 2016.11.03. 13:17:03

@Nathas: Ez tènyleg komèdia ez a nyilatkozat.... :D

Apuleius 2016.11.03. 13:31:48

A nyilatkozatnak semmi jelentősége szerintem, az öltözőben nyilvánvalóan nem ezt mondta a fiúknak. Ez a munka fárasztó része, egy ilyen meccs után is ki kell ülni a kamerák elé, s nyomni kell valami sületlenséget. Allegri ezt tette. A cseréit mondjuk nem pontosan értettem, de sebaj.

@Tony.: "Kár, hogy márciusban már nem vagyunk versenyben, mert februárban kiesünk, miután megint másodikok leszünk a csoportban, így a Barca kipicsázott minket."

A BL-nyolcaddöntők visszavágóit hagyományosan márciusban játsszák a csapatok, így egészen biztos, hogy márciusban még versenyben leszünk. Nem vállalta túl magát Allegri ezzel a kijelentéssel.

Mitya10 2016.11.03. 14:06:38

Annyi mindent tudnék érni de ink azt mondom mindenki kritikáival maximálisan egyetértek csak én sokkal "szebb" stilusban irnám le... :D most jön a kedvenc részem... hozzuk a soron következő bajnokit vmi putri ellen és már is jönnek Chielloék már nem tudom hanyadszor h megmutatták mennyire észhez tértek most jó úton vannak... Allegri + a taktikai húzásai (ha ezek egyáltalán azok) nevetségesek.. Evra Sanyi helyett már az elején néztem nagyokat... ja bocs én csak 1 drukker vok Ő nem dönthet szarul sorozatosan mert papiron jó szakember.. wááááá

alexGicamo 2016.11.03. 17:39:09

Utolsó másodpercben izgulni kell, hogy ne kapjon ki a csapat hazai pályán????

A legjobban én is ezen a szitun akadtam fenn !

Nem néztem le az ellenfelet, na de azért... Bazi gyorsan el kéne felejteni ezt a visszaállunk és alibizünk 1-0-nál - taktikát ! Ez idegölő, felháborító és teljességgel elfogadhatatlan a JUVENTUS részéről !

Ilyet többé nem akarok látni !

A tegnapi meccs egyetlen pozitívuma számomra : Marci játszott kezdőként . Asszem ez mindent elmond ... :P

FORZA JUVE PER SEMPRE !!!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása