A Juventus mindenáron biztosítani akarja Dybala maradását

dybala_paulo_kupagyozelem.jpgA Juventus tervei között szerepel Paulo Dybala Torinóban marasztalása mindenáron, a klub kész megduplázni a futballista fizetését, és így kíván válaszolni a Barcelona érdeklődésére.

A Calciomercato értesülései szerint Paulo Dybalát érinthetetlennek tekinti az olasz klubvezetés, és egyben a klub újjászületésének is a szimbóluma Beppe Marotta és Fabio Paratici vezetése alatt, ezért a bianconero együttes semmiképpen sem akarja hagyni, hogy a játékos klubot váltson.

Paulo Dybala jelenleg 2,2 millió eurós alapfizetéssel rendelkezik, de a webhely úgy tudja, hogy a vezetőség további egy évvel meghosszabbítaná az argentin csatár szerződését, egészen 2021-ig.

A szerződés révén a klub nem mellékesen a fizetését is megduplázná a játékosnak, aki így a csapat nyáron érkezett bosnyák középpályásával holtversenyben a klub második legjobban kereső futballistájává lenne Gonzalo Higauín mögött.

A Mundo Deportivo csütörtökön arról számolt be, hogy a Barcelona kész a teljes nyári átigazolási keretét az egykori Palermo-játékosra költeni, és az átigazoláshoz valószínűleg erre a komoly összegre szükség is lenne, mivel az Öreg Hölgy a fiatal argentin csatárt százmillió euróra értékeli.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr6511751413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FinoAllaFine 2016.09.29. 10:26:07

Apa kezdődik...
Ha őt sem tudjuk megtartani akkor nem vagyunk és sosem leszünk igazi top klub, "nagycsapat".

pedronegroo 2016.09.29. 10:30:21

Ez Vidal-nál, Pogba-nál is mennyire bejött. Azt meg tudjuk hogy Dybala nagy Barca és Messi fan(egy régebbi nyilatkozata:"Hogy nyitott lennék-e a Barcelonába igazolásra? Akár el is úsznék Barcelonába, ha kopogtatnának" - mondta a Radio Belgranónak Paulo Dybala, a Palermo fiatal argentin csatára. "Nem is kellene felvennem az úszócuccomat, végtére is csak a Földközi-tengeren kellene átkelnem...". ) Legutóbb meg a Barca-val kapcsolatban csak annyit mondott: "Nem szeretnék negyedik számú csatár lenni Barcelonában.” - de mi van ha a Barca nem negyedik számú csatárnak akarja...

Rikoo 2016.09.29. 10:56:07

Az ő személyiségéből kiindulva sokkal inkább elhiszem, hogy hosszútávon nálunk marad. Pogbánál, Téveznél mind tudtuk, hogy távozni fognak. Vidal nekem kicsit csalódás volt, de ő egy tipikus Dél-amerikai vérmérsékletű megbízhatatlan ember.
Lehet, hogy Dybala is egy napon távozni fog, ha úgy alakul, hogy sikerült mindent elérni nálunk és a személyes céljai miatt új kihívásokat keres, de ez szvsz nem a közeljövőben lesz. Nálunk biztos a helye és tovább tud fejlődni, ő nem fogja ezt eldobni most.

Chiellini 2016.09.29. 11:02:57

Ronaldinho 5évet játszott a barcában és 28 évesen jött el onnan 3évet volt a milánban és azóta dél amerikában nyomja az ipart. Messi meg Suarez az idény végére betöltik a 30-at szóval nem annyira 4. számú csatár lenne ő ott. A délamerikaiak hamarabb robbannak be, de hamarabb is vonulnak vissza, vagy hazamennek. Messinek 18-ig Suareznek 19-ig érvényes a szerződésük, nem hinném hogy meghosszabbítják a szerződést úgy hogy ki is töltenék...(MAX AZÉRT NEHOGY ELMENJEN INGYEN VALAHOVA)

Magyar Közöny 2016.09.29. 11:18:17

Az a gáz, hogy szerintem mindenki tisztában van vele (ahogy Pogbánál is tudtuk), csak az a kérdés, mikor igazol oda...

Leram7 2016.09.29. 11:26:38

A tavalyi éve alapján keveset keres, az idei éve és a kora alapján reálisat.

Pavel1988 2016.09.29. 11:33:39

Az a helyzet, hogy ez maximum arra jó, hogy felverjük az árát arra az esetre ha távozni akarna.
Nem tudjuk megtartani a klasszisainkat ha a 3 nagy klub egyike akarja leigazolni őket, sajnos ez van.

Mindenesetre nyilván jó lenne ha aláírni a kölyök, de ne legyünk naívak ez nem biztosít be semmit. Ha el akar majd menni a Barcába akkor el is fog menni.

Apuleius 2016.09.29. 11:42:30

A Juventusnak csak és kizárólag akkor lehet esélye utolérni Európa első három klubját, ha végre eljön a pillanat, amikor képes lesz megtartani legnagyobb értékeit, s a nyári mercato során nem az lesz az egyik legfontosabb kérdés, hogy most vajon hogyan pótoljuk az éppen aktuálisan távozó kulcsjátékosunkat.

babo0410 2016.09.29. 11:47:54

@pedronegroo: Semmit nem jelent, hogy a Palermo játékosaként mit mondott korábban a Barca-ról. Most egy nagy csapat játékosai. ahol világklasszisokkal játszhat együtt. Innen már nem biztos, hogy annyira elvágyik.

pedronegroo 2016.09.29. 11:50:37

@babo0410: ja, biztos be volt tépve....

babo0410 2016.09.29. 11:54:49

Ne beszéljünk már úgy a Juventusról, mint valami középcsapat. Tévez és Pirlo a kora miatt ment el. Vidal álmai csapatába igazolt, ahová menni akart már az ideigazolása előtt is, Pogba-nál meg erős marketing szempontok és Raiola is közrejátszott. Szerintem, ha nincs Raiola, sokkal könnyebb lett volna itt tartani. De érzésem szerint az Adidas is tehet róla, h elment.
Viszont Dybala-nál ezen szempontok nincsenek. Azt meg nem tudjuk, hogy mennyire akar a Barca-ba menni. Mert szerintem leginkább csak Messi lehet neki onnan csábítóbb. Szerintem Dybala könnyebben megtartható, mint Vidal vagy Pogba.
Ami nem azt jelenti, hogy itt is fog maradni. De az ő maradására nagyobb az esély.

Ravanelli 2016.09.29. 11:57:16

Remélem,neki nem Raiola az ügynöke...
Mindenesetre Dybala jelenleg az egyetlen olyan klasszisunk,aki életkoránál és tudásánál fogva is célkeresztbe kerülhet egy Barca,Real szintű csapatnál.
Maradásra pedig maximum egy BL győzelem bírhatja.

babo0410 2016.09.29. 11:57:41

@pedronegroo: Nem ezt mondtam. Csak logikus, ha egy közép vagy kis csapat játékosaként érdeklődik irántad a Barca, az sokkal csábítóbb, mintha egy nagy csapatban játszol, és úgy csábít. Nekünk sokkal több eszközünk van megtartani őt. Pl. fizetésemelés, jó BL szereplés, nagy nevekkel jáátszhat együtt, stb.

pedronegroo 2016.09.29. 11:58:05

"Szerintem Dybala könnyebben megtartható, mint Vidal vagy Pogba." - könnyebben megtartható? De hát se Vidal-t se Pogba-t nem tartottuk meg.

pedronegroo 2016.09.29. 11:59:33

@babo0410: De most nyáron is csak annyit mondott a Barca-val kapcsolatban hogy nem szeretne ott negyedik számú csatár lenni nem azt hogy nem menne oda.

m.martin91 2016.09.29. 12:12:16

Én most nem tartok attól, hogy a közeljövőben elvinné a Barca vagy a Real, mert igazából egyik csapatban sem lenne posztja. Mindkét spanyol 4-3-3-at játszat leginkább, ebben a formációban Dybalának nincs helye. Majd ha Messi megöregszik, vagy a kiégés jeleit mutatja, akkor lehet aggódni. Addig nincs értelme Messi és a két bohóc mögé a padra igazolni.

Apuleius 2016.09.29. 12:33:42

@babo0410: Mindegyik esetet meg lehet magyarázni egyesével, hogy az egész más volt, mert X ezért, Y azért hagyta el a Juventust, összességében azonban az a helyzet, hogy minden egyes nyáron kulcsjátékos távozik, ami nem megengedhető egy a legszűkebb európai élvonalba tartozó klubnál.

Egyébként Dybalát valamiért én is másnak érzem, s azt gondolom, hogy ő hosszabb távon is a Juventusnál marad, s abban is van igazság, amit mmartin91 ír. Argentinként számára Messi a példakép, s a Barcelona miatta lehet vonzó, ugyanakkor csak akkor lenne értelme oda igazolnia, ha Messi távozna onnan. Ez egy ördögi kör. Dybala esetében érzek lehetőséget arra, hogy távlatilag is itt tartsuk, s ez szimbolikus lépés is lehet, amely során, ha a klub is okosan csinálja, véget érhet a kulcsjátékosok rendszeres távozása.

Shyr Kahn 2016.09.29. 12:34:23

@m.martin91: +1
Ez a szerzodeshosszabbitas mutatja neki, hogy a klub milyen szinten fontosnak tekinti. A Barcaban meg evekig Messi es Ronaldo korul fog forogni a vilag. Nalunk lathato hogy korulotte fog a szerzodese utan. Tovabba a jelenlegi csapat europai szinteren is nagyon utokepes lehet.

Csak gondoljon bele valaki a helzebe magat: odajon a munkaltatod, hogy hajlando a legjobban kereso dolgozova tenni, hogy megtartson es mondjak neked, hogy kored epitjuk az uj csapatot... nem lenne senkinek sem kecsegteto? Nekem nagyon tetszene a dolog, ha ilyet mondananak nekem.

Pogba szimplan a penz aldozatava valt, igy a fizetesemeles elegge logikus huzasnak tunik.

Kovetkezeskeppen sztem meg tudjuk tartani evekig meg.

Shyr Kahn 2016.09.29. 12:36:01

Persze a kezemet nem tennem ra, hiszen szinte semmi sem prediktalhato meg teljes bizonyossaggal a mai vilagban.

Nathas 2016.09.29. 12:48:56

Sajnos kár magyarázkodni, jelenleg vannak még vonzóbb célpontok a Juventus-nál (ebből a szempontból is rosszat tett Pogba távozása), és a jelenlegi olasz állapotok szerint ez nem fog a közlejövőben változni.

Dybala szerintem tényleg nem akar a katalánoknál padozni, márpedig a jelenlegi Barcelona-ba nem fér be. Remélem más csapat nem akar harcba szállni érte. Ettől függetlenül meg kell emelni a bérét, mert az azért tényleg nem pálya, hogy feleannyit keres, mint Pjanic.

venember83 2016.09.29. 13:13:22

@Apuleius: ez viszont csak a megfelelo anyagi hatter megteremtese utan valosithato meg. Bar szerintem a Juve mar tortenelmi okokbol sem nagyon fog versenybe szallni a tokegazdag arab klubokkal, szóval kivancsian varom a jovot.

Apuleius 2016.09.29. 13:25:12

@venember83: A Juventus ott van a tíz leggazdagabb klub között, úgyhogy ez nem ennyire egyszerű történet. Az igazi veszélyt ráadásul nem is a tőkegazdag arab klubok jelentik ránk. Emlékeim szerint egyik játékosunk sem távozott ilyen klubhoz, mi viszont már igazoltunk ilyen klubotól.

Hiribi27 2016.09.29. 14:39:09

@Apuleius: ha Dybala ilyen ütemben fejlődik, nem fogjuk tudni megtartani. Szerintem a forgatókönyv ugyanaz lesz, mint Pogbanal. Vszínű itt lesz még 2-3 évig, aztán elmegy. Ha addig nyer még 1-2 bajnokságot, de az európai porondon nem lesznek sikerei, el fog menni, mert nem fogja semmi motiválni.Majdnem a teljes védelem 3 éven belül le fog cserélődni. A generációváltozás pedig magával hozhat sikertelen éveket. Ezt egy fiatal tehetség nem fogja tudni átvészelni, főleg ha egy topklub kopogtat majd az ajtaján tripla fizetéssel és egy valószínűbb Bl--siker reményével. Dybala nem olasz, így még ez sem tartja vissza. Egyedüli remény az lehet, ha minden évben szuper igazolásokat fogunk végrehajtani és valós esélyünk lehet a 3 nagy klubbal szemben. Bár Pogbat még ez sem tartotta vissza. ( ezzel együtt egyetértek veled: ha igazán nagy klub akarunk lenni, meg kell tartanunk az értékeinket.)

Rocky80 2016.09.29. 17:44:00

Szerintem ugyanígy be kellene betonoznunk Ruganit, Lemina-t és Alex Sandro-t. Bennük látom a jövő nagy Juventusának a játékosait, akik esetleg világszinten is a legjobbak lehetnek.
Ugyanúgy értékeink ők is, de a legnagyobb természetesen Dybala.

Rikoo 2016.09.29. 18:06:06

@Hiribi27: Azért egyáltalán nem ilyen rossz a helyzet.
Vedd azt is figyelembe, hogy minden játékos más személyiséggel rendelkezik. Persze lehet általánosítani, de nem mindig ésszerű.
Dybala láthatóan nagyon megbecsüli, hogy nálunk lehet és megkapta tőlünk a bizalmat.
A Juventus egy topklub, gazdaságilag is.
Lehet, hogy kiöregedik a BBBC, de van miből meríteni.
Ruganiban benne van egy pozitív áttörési lehetőség.
Lirola nagyon gyorsan fejlődik és egyértelműen a jövő egyik legjobb jobbvédője lehet. Carvajal színvonalú vagy még jobb.
Alex Sandro már most a világ legjobbja a posztján, őt nagyon meg kell becsülnünk!
A kapuskérdés lehet érdekes.
Azt se felejtsd el, hogy évről évre fejlődik a klub bevételek szempontjából, tehát a hiányzó posztokra képesek lehetünk komoly összegeket is fektetni.

Hoods. 2016.09.29. 19:59:12

@Rikoo: Igaz, hogy evrol evre fejlodik bevetelek szempontjabol a klub, de evrol evre egyre betegebb modon szallnak el az arak is.

Szerintem 2-3 evig meg velunk lesz, aztan dobbant. Addigra kell megtalalni egy hasonlo kalibert mint o. Az Atletico szinte minden evben megujul, megis ott tud lenni a legjobbak kozott. Fel kell kotni a gatyat, es az igazi fiatal tehetsegeket megkeresni, es hinni bennuk.

venember83 2016.09.29. 20:47:41

@Apuleius: csak példának szántam az arab klubokat. Azért a Bayern, a Real, a Barca és a MU messze jobb pénzügyi háttérrel rendelkezik, még ha nem is arabok állnak mögöttük.

Apuleius 2016.09.29. 20:51:26

@venember83: Igen, igazából, amikor elkezdtem válaszolni Neked, akkor tudatosult bennem a felismerés az arab tulajdonú klubok kapcsán :-) Ez a kb. 4 klub valóban a Juve előtt áll gazdaságilag, de a Juvénak változtatnia kell a fizetési sapkán, mert nem lehet, hogy ilyen nagy fizetési különbségek legyenek.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása