Pjaca: "Ha betalálok, nem fogok ünnepelni"

pjaca_marko_maksimir_stadion.jpgMindössze néhány hónappal azután, hogy a Dinamo Zagrebtől a Juventushoz igazolt, Marco Pjaca immár ellenfélként térhet vissza a Maksimir Stadionba, s az ifjú tehetség izgatottan, érzelmektől fűtötten készül egykori csapata ellen. 

"Ha betalálok, nem fogok ünnepelni." - fogadkozott Pjaca a Tuttosport munkatársának nyilatkozva.

"Izgatott vagyok, rendkívül izgatott. A barátaim és a családom ott lesznek a lelátón, huszonöt Juve-mezt és rengeteg jegyet is kértek tőlem!

Allegri dönt majd arról, hogy lehetőséget kapok-e, én pedig alig várom, hogy megmutathassam, mit tudok. Biztosan nem lesz könnyű mérkőzés Zágrábban. Olyan tehetséges játékosaik vannak, mint Ćorić, Pavičić, Fiolić vagy Soudani, aki veszélyes csatár. Nagyon tüzes hangulatra számítok, mert hosszú tüntetés után, a szurkolók visszatértek. 

Pjacát számos csapat szerette volna leigazolni nyáron, ő azonban a Juventust választotta, ahol egyelőre alig kapott lehetőséget. Vajon újra a Juventust választaná?

"Egyértelmű, hogy természetesen ugyanezt a döntést hoznám! A világ egyik legjobb klubjánál vagyok. Boldog vagyok a Juventusnál, itt tanulhatok és hosszú évekig akarok maradni Torinóban.

Tudom, hogy 23 millió euro rengeteg pénz, de még többet fizettek más játékosokért, mint például Higuaínért vagy Pjanićért. Ez a téma nem igazán helyez nyomást rám. Csak azzal foglalkozom, hogy készen álljak. 

Mindenki rendszeres játéklehetőséget akar, de fiatal vagyok és még fejlődnöm kell. A góllövés nem egy rögeszme, inkább érzem magam középpályásnak. A szerepkör tekintetében tanulmányozom azt, amit Dybala csinál az edzéseken, de próbálok mindenkitől tanulni. 

Kiváló a kapcsolatom Allegrivel, még ha ez egy hétköznapi kapcsolat is edző és játékos között. Nagyon sokat tanít nekem taktikailag, ami nagyon fontos, mert segít megértenem az olasz labdarúgást."

A Juventust sokan a Bajnokok Ligája egyik legfőbb esélyesének kiáltották ki, s a csapat eddigi játéka ugyan nem igazán igazolta mindezt, Pjaca úgy véli, a zebramezesek ott lesznek a végelszámolásnál.

"A Juve képes megnyerni a Bajnokok Ligáját. Három vagy négy másik csapattal kell megküzdenünk érte, azonban minden tőlünk telhetőt megteszünk majd."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr4011746629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pedronegroo 2016.09.27. 14:38:19

Hmmm, középpályásnak érzi magát, de mi nem ott játszatjuk.... Pjanic registát játszik... Khedira támadó középpályást... Mandzukic visszavont csatárt... Asamoah Pogba posztján...Bonucci Pirlo szerepében.... biztos hogy Buffon jó helyen van a kapuban???

Glivenko 2016.09.27. 15:09:06

@pedronegroo: Jaja, Buffon kapusnak érzi megát és ott is játszik. Allegrinek lépnie kell, hogy megtalálja Buffon helyét a csapatban. :D
Lippi megoldotta ezeket, Allegrinek még van mit tanulnia...

venember83 2016.09.27. 15:28:16

@pedronegroo: hmm, talán Allegri nincs jó helyen?

Kicsit komolyabbra véve, nem lehet, hogy egyszerűen csak középpályán kívánja inkább bevetni a jövőben a mester, s ezért is már jött ez a nyilatkozat? Vagy csak nem akarja csatárnak mutatni magát, hisz úgy milyen lehetősége lenne bekerülni a csapatba Pipita, Mandzu, Dybala mellett?

Amúgy remélem, hogy kap lehetőséget, de szinte biztos vagyok benne, hogy csak egy nyugodt meccs esetén lép majd pályára, szoros egygólos találkozó esetén szerintem kizárt, hogy beküldené Allegri, ahhoz túl óvatos a mester.

pedronegroo 2016.09.27. 15:31:36

@venember83: Ez cseles volna Pjaca-tól de nagyon nem hülyeség!!

.Bulldeo 2016.09.27. 15:57:26

Meglepő lenne, ha pályára lépne; Allegri ma a biztosra fog menni, minimális kockázatvállalással egy kínkeserves 0:1es eredménnyel szeretné lehozni a meccset (úgyis az Buffon kedvence), aztán lehet reménykedni, hogy az Empoli ellen lép egy "merészet", és jobban belenyúl a kezdőbe.

Több helyen is írták, hogy Pjacát tesztelgeti a középpálya bal oldalán Allegri, gondolom nem véletlen, hogy most középpályásnak tekinti magát a horvát. Egy hónapja még egyértelműen szélsőt mondott, ha nem csal az emlékezetem.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (922) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9926) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása