Bonucci: "Csalódást okozott a szurkolók viselkedése"

bonucci_leonardo_bl_sevilla_ellen.jpgA Juventus védőjátékosának, Leonardo Bonuccinak nem szegte kedvét a csalódást keltő döntetlen a Sevilla ellen, s továbbra is a Bajnokok Ligája döntőjét tekinti az egyik legfontosabb célkitűzésének, azonban csalódottsággal szólt a szurkolók tegnap mutatott magatartásáról.

"Ezen a mérkőzésen a Juvéhoz méltóan játszottunk, mert hat vagy hét gólhelyzetet dolgoztunk ki, de nem voltuk képesek befejezni azokat, nem úgy, mint a Serie A-ban." - mondta a Sevilla elleni mérkőzésről Bonucci a Sky Sport Italia munkatársának nyilatkozva.

"Azt nem mondanám, hogy feldühített volna, de csalódást okozott a szurkolók viselkedése a kilencven perc során. A Juventusnak támogatásra van szüksége, s tegnap voltak olyanok, akik már húsz perc után elkezdtek elégedetlenkedni."

A Juventusnak nincs ideje pihenésre, hiszen hétvégén már az Inter elleni mérkőzés vár a zebramezes csapatra az olasz bajnokságban.

"Egy feltüzelt csapatra számítok, amely győzni akar. Elvégre ez a Derby d’Italia. Az Inter rengeteget változott, s be akarják bizonyítani, hogy készen állnak versenyre kelni a Juventusszal. Természetesen ők is egy olyan csapattal találják majd szembe magukat, amely még éhesebb a sikerre a Sevillla elleni döntetlen után a Bajnokok Ligájában. Mi akarunk lenni az egyetlen olyan csapat Olaszországban, amely zsinórban hat bajnoki címet nyert.

Leonardo Bonuccit nyáron a Pep Guardiola vezette Manchester City és a Antonio Conte irányítása alá kerülő Chelsea is szerette volna leigazolni, ő azonban maradt a Juventusnál.

"Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nyáron nem találtam csábítónak az egyik angol ajánlatot, legfőképpen az edző személye miatt, aki szeretett volna leigazolni. Azonban a Juventus az otthonom, s boldog vagyok, hogy itt maradtam. Az volt az álmom, hogy ebben a mezben nyerjek, s most itt vagyok, készen arra, hogy fejlődjek játékosként, s megpróbáljam legendává tenni ezt a csapatot."

Ugyan Massimiliano Allegri megpróbálta levenni a Bajnokok Ligája-esély súlyát csapatáról, Bonucci úgy véli hogy a a zebramezeseknek ezúttal a végső győzelmet kell megcélozniuk.

"Kötelességünk bejutni a Bajnokok Ligája döntőjébe, azonban úgy kell tennünk, mintha álomvilágban lennénk, hogy elhessegessük a nyomást a fejünkből. Tudjuk, hogy egyetlen mozzanat mindent megváltoztathat, s keményen kell dolgoznunk azért, hogy azok a mozzanatok nekünk kedvezzenek, nem úgy, mint tegnap."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr3311710521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Grinta 2016.09.15. 20:38:34

Akkor most tessék a Testvéremet is betalálni...

MdewC 2016.09.15. 20:49:19

@Grinta: Ne röhögtesd ki magad, nem venném a lelkemre. ;)

babo0410 2016.09.15. 20:55:40

"Azt nem mondanám, hogy feldühített volna, de csalódást okozott a szurkolók viselkedése a kilencven perc során. A Juventusnak támogatásra van szüksége, s tegnap voltak olyanok, akik már húsz perc után elkezdtek elégedetlenkedni."
ENNYI! ;)

niccolo 2016.09.15. 20:59:30

Bonucci olvasta a tegnap esti blog hozzászolásokat,ide is érvényes, tisztelet a kivételnek. ;-)

Ravanelli 2016.09.15. 21:00:15

Szerintem semmi gond nincs azzal,ha a fizető néző elégedetlenkedik.Az Ezerfejű Cézár már csak ilyen.
Sőt,mi,akik ki se jutunk egy ilyen meccsre is nyugodtan motyoghatunk itt a blogon,más kérdés,hogy a kutyát se érdekli a véleményünk;)
A teljesítmény gyatra volt,a szurkoló ki tudja,honnan elutazott Torinóba,jegyet vett,erre készült hetek óta,hát hadd fütyöljön már.
Nem egészen ide tartozik,de jómagam elég komoly cd-gyűjtő vagyok.Erre áldozom a pénzemet,úgyhogy nyugodtan kijelenthetem,hogy xy új albuma gyengébbre sikeredett.
Nekem az ingyen letöltő herótozókkal van bajom,akik lopott cuccot fikáznak.

venember83 2016.09.15. 21:13:46

Elbaszott egy világ ez, ahol Bonu is már megfontolja a távozást.

rob1 2016.09.15. 21:14:35

Teljesen megértem a nézőket a tegnapi teljesítmégy szánalmas volt ha Bonucci meg nem bíja a kritikát az ő baja.

Grinta 2016.09.15. 21:19:36

@MdewC: Nem tudtam hogy Neked van olyan

Grinta 2016.09.15. 21:23:09

Kezdődik.Tegnap még Ikon,mára hülyeségeket beszél.így kell ezt itt csinálni

MdewC 2016.09.15. 21:37:39

@Grinta: Nem vagyok fából. ;)

Bonu ikon. Nem értem, hogy lehet ezt kérdőre vonni. Vagy szted hülyeséget mond?

Grinta 2016.09.15. 21:55:30

@MdewC: Te tényleg fordítva ülsz a lovon.közhangulatról beszéltem.értelmezd már légyszíves.Szerintem jót mond,pont ez a lényeg,azt amit Én is,csak ő burkoltabb formában...a "szurkolóknak nevezettekről"ennyi

MdewC 2016.09.15. 22:01:30

@Grinta: Nem tudsz túl lépni, hogy többen is teljesen érthetően közölték Veled, hogy nem kell oltogatni a szurkolókat és nem kell kérdőre vonni, hogy ki mekkora szurkoló. Sajnálom, hogy savanyú a szőlő. ;)

Bonu mindenkinek egy ikon, nem kell elbújni nyilatkozata mögé és onnan okoskodni.

Egyébként nem csak te nézel fel rá, meg a csapatra. Világos a dolog?

Forza.

Grinta 2016.09.15. 22:13:46

@MdewC: Na látod ezért írtam az első hozzászólásomban hogy akkor lehet őt is betámadni...mert pontosan azzal jött mint Én.Többség igenlése meg nem mozgat.ez nem visszahívós sms úgyhogy nem kell rá reagálni

MdewC 2016.09.15. 22:19:55

@Grinta: Bonu csalódott volt, nem megkérdőjelezte a szurkolók identitását, Veled ellentétben. Neki igaza van, Neked nincs. Ez ennyire egyszerű. Az Ő szava nem egyenlő a Tiéddel. Érzed a különbséget? ;)

2016.09.15. 22:44:48

Hát mondjuk nem hallottam a szurkolók hangjait TV-n keresztül, de már az csalódást keltő volt h üres székek hadát láttam.
Mondjuk 20 perc után még nem is, de ha 45 perc után elégedetlenkedtek azt megértem.

6-7 gólhelyzet hááát az picit sok sztem.

Mitya10 2016.09.15. 23:15:41

Had legyen már 1 szurkoló csalódott esetleg kritikus uramisten mint a kislányok... elbaszták vállalják fel és kész .. mint minden juve fan mi is túllépünk majd ezen a meccsen de én meg akik elégedetlenek vunk pár dologgal had irjuk már le anélkül h rögtön azt kapnánk nekünk semmi sem jó...

Kukszi 2016.09.15. 23:55:10

Én azt látom hogy iszonyat nagy terhet raktak saját magukra azzal, hogy a : BL-döntő kötelező!
Ez olyan mintha azt mondanád Olimpiai arany csak az elfogadható.
Kellenek a célok ez igy van rendjén de inkább haladjunk hétről-hétre, hónapról-hónapra.
Ne a 12. Pontról beszéljenek àllandóan, a 2. Pontnál állunk mèg csak.
Egyébként nagyon szeretem Bonut! Emlékszem mikor ide jött kétball lábas volt, mára talán az egyik legjobb belső védő lett.

Drughi Di Bianconeri 2016.09.16. 01:12:10

Igaza van Bonuccinak, akik a helyszínen vannak 90 percet a csapattal,szurkolniuk KELL ,hogy érezzék a játékosok a törődést,támogatást.
Nagyon frusztráló lehet füttyszó közepette játszani, de emlékeim szerint- lehet,hogy tévedek- az ellenfelet meg a bíró döntéseit fütyülték.

Ami engem inkább elkeserít az a több ezer üres szék - ez miért van ?
Komolyan egy 40 ezres stadiont sem tudunk megtölteni ? :(
Az előző évekből nem emlékszem ilyesmire...

Szerintem mindannyiunk egyik kedvence Bonucci, nagyon örülünk,hogy maradt,eddig is tudtuk,hogy igazi juventino-vezér, reményeim szerint 1 napon Ő lesz a CSK.

Az utolsó gondolatán van a hangsúly: Ők is megakarják nyerni a BL-t, mert már vágynak rá, 20 éve nem nyertünk,a mostani keretünk nagy része még gyerek volt,mikor az volt.

Talán a vezetőség,a volt legendáink, különféle legendás edzők-játékosok "BL-esélyes" szövege is elhitette velük ezt, de akkor innentől rajtuk és Allegrin,meg persze részben a helyszíni szurkolókon áll a dolog.

@Kukszi: Ebben is lehet igazság, a fiúk és maga Allegri is megijedt,begörcsölt a felelősség miatt.
Elvégre hiába érkeztek sztárok,de nekünk kimaradt az a lépcsőfok,hogy stabilan a TOP4ben legyünk a BL-ben,ehhez képest nagy ugrás,hogy most verbálisan,illetve az igazolásokkal,meg a "Buffon nyerjen BL-trófeát" - projekt miatt hirtelen elvárják,elvárjuk tőlük a győzelmet.

Zombijuve 2016.09.16. 04:54:05

Nincs evvel a döntetlennel semmi baj! Először is EL győztessel játszottunk! Másodszor az újjaknak hozzá kell csiszolódni a csapathoz!Harmadszor hiába igazoltunk jól (olasz szinten) ez még nem világverő alakulat! Negyedszer ez a csapat szerintem gyengébb mint a BL döntős társaság! Elvárni tőlük a végső győzelmet de még a döntőbe jutást is nagyon merész( bár nálam jobban nem örülne ennek senki kétszer láttam őket nyerni tudom milyen érzés)Legyünk reálisak ez a célkitűzés jövőre aktuális! Forza JUVE!

2016.09.16. 10:23:12

Nem igazán értem...6-7 gólhelyzetet dolgoztatok ki,ki is hagytátok egytől egyig mindet,neked barátom az előre íveléseid röhejesek voltak,10-ből 9 olyan helyre ment,ahol egy árva ember se volt,de mégis a szurkolók okoztak csalódást?! Nem baszod,ti okoztatok csalódást,az a minimum,hogy az Intert szétbasszátok!

steven.h 2016.09.16. 10:36:55

@fire06: Bonucci nincs itt fejbe teljesen, ez a meccsen nagyon is látszódott, ezért voltak botrányok a felívelései, ennyit még sose baszott el. Sajnos van ez a családi problémája és ez rátesz a teljesítményére. Remélem gyorsan helyrerázódik, mert szükségünk van rá.

2016.09.16. 16:10:00

@steven.h: Nincs ezzel semmi baj,kívánom,hogy minden problémája megoldódjon,csak közbe itt meccseket kéne nyerni...a védelem stabil volt egyébként,ez egy remek kiindulópont,de nem értem,hogy kezd Khedira,Lemina és Asamoah a középpályán,kreativitás,csatárok segítése egyenlő a nullával,Pjanic a padon,Bonucci meg bassza előre a szarabbnál szarabb labdákat...ezt aki kitalálta...röhej!

alexGicamo 2016.09.17. 20:02:54

@fire06: Egyetértek !
Megértem mindkét felet, egyébként . A szurkolókat és Bonut is .
Lesz ez még gy se !
Majd összeállunk, összeszokunk, oszt patent lesz minden ! Nem kell parázni ! Ezt a meccset gyorsan felejtsük el, a következőt meg megnyerjük és kész !
A milánói gyülevész dögvőket megcsapjuk, mint vidéki kislányt a körhinta és viszlát ! ;)

FORZA JUVE PER SEMPRE !!!

Grinta 2016.09.17. 20:47:07

@fire06: Én csak annyit tennék hozzá ehhez az újabb "szimpatikus" szurkolói hozzá/álláshoz/szóláshoz..hogy Guardiola talán valamivel jobban ért hozzá..lévén hogy ezt is kiemelte erősségeként.Ennyi,ezen nincs is mit többet magyarázni.

FinoAllaFine 2016.09.17. 22:08:26

@Grinta: Te pont ugyanolyan sötét hülye vagy mint Kysbe csak te a ló másik oldalán.

Grinta 2016.09.17. 22:24:37

@FinoAllaFine: Ez így mind?Azért véleményed is legyen már a témában!Kár volt erre pazarolnod a tizenharmadik hozzászólásodat.Lealacsonyítod azt a gyönyörű szép szót,ami a nick nevedként szolgál..ez a sajnálatos.

FinoAllaFine 2016.09.17. 22:33:59

@Grinta: Az önkritikának a morzsájával kérlek olvasd vissza a Te 2362872587 hsz-ed, vizsgáld meg jó alaposan, aztán szimplán adj magadnak egy tockost. De egy jó erőset. A felsobbrenduseg es az önelégültség minta példánya vagy, aki minden alap és felhatalmazás nélkül folyamatos jelleggel megkérdőjelezi más emberek (Juventus iránt érzett) érzelmeit. Vagy fogadd el hogy mások másképp látják, máshogy élnek meg pl egy Sevilla elleni döntetlent vagy ha nem megy akkor bölcsebb ha hallgatsz. Itt nincs szükség vélemény diktatorokra, ez nem kommunizmus vagy fasizmus. Ez egy blog, ráadásul szurkolói. A szurkoló meg mint tudvalevő érzelmes típus. Annak minden elonyevel es hatranyaval. Remélem tudtad ertelmezni draga Grinta.

Grinta 2016.09.17. 22:45:36

@FinoAllaFine: Szavaimat továbbra is fenntartom.Ha valamelyik nem nyerte el a tetszésed,az a Te bajod.Valószínűleg azért eshetett rosszul,mert Rád is vonatkozott!Így szokott ez lenni.Ez a Te problémád.Nem tetszik..átugrod.Juventusban pedig játszik olyan játékos hogy Hernanes..de olyan nem,hogy Hernyó (2.0).ha tudod értelmezni.Sajnos Neked ez is fölényeskedésnek tűnhet,pedig bármilyen hihetetlen annak az embernek ez szerepel a mezén. :)

FinoAllaFine 2016.09.17. 22:49:56

@Grinta: te tipikusan az a csőlátású korlátolt ember vagy aki szó szerint értelmezi a bibliát. Na mindegy, az ilyenekkel normálisan vitatkozni sem lehet. Menthetetlen vagy. További kellemes beszélgetést kívánok Önmagaddal, mert hogy lassan senki sem meltat majd válaszra, az egyszer biztos.

Grinta 2016.09.17. 22:55:24

@FinoAllaFine: Köszönöm,de ne feledd..Te írtál Nekem,és nem fordítva.ez se nagyon jött össze

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9910) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4153) mercato (4137) nyilatkozat (7437) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása