Lucescu: "A Juventus túl későn ébredt Witsel ügyében"

lucescu_mircea.jpgAz átigazolási időszak egyik legelképesztőbb fejleménye az Axel Witsel távozása körüli bohózat volt, amely végén a Juventus nem tudta megszerezni a Zenit Szentpétervár belga válogatottját. Most megszólalt az orosz klub mestere, Mircea Lucescu, aki a saját nézőpontjából is elmesélte a történetet.

"Beppe Marotta felhívott azon az estén, azonban mielőtt választ adtam volna, beszélni akartam az igazgatónkkal, aki azon a ponton azt mondta nekem, hogy semmit sem tehetünk." - nyilatkozta Lucescu a Tuttosportnak, felidézve az átigazolási időszak utolsó napját.

"Maximális tiszteletem a Juventusnak, mely a világ egyik topklubja, de őszintén szólva, ha valaki egy olyan nagy játékost akar megvenni, mint amilyen Witsel, nem szabadna azt az utolsó pillanatokra hagyni. Axel ideális pótlást jelentett volna Pogba helyett, de a franciát már egy hónappal korábban eladták."

A Zenit ugyan rábólintott a Juventus 18 millió euróról, valamint bónuszokról szóló ajánlatára, azonban végül elakadt a papírmunka véglegesítése, mert az orosz klub arra hivatkozott, nem talált megfelelő helyettest Witsel posztjára.

"A Zenit is egy ambiciózus klub, rengeteg szurkolóval, így nem adhatunk el egy nagy sztárt úgy, hogy a helyére ne igazolnánk valakit.  Witsel elutasított más komoly klubokat, s egy bizonyos szakaszban azt mondta, hogy maradni fog, míg 2017 júniusában lejár a szerződése, így nem foglalkoztunk azzal, hogy alternatívákat keressünk.

Nehéz dolog ilyen szintű játékost találni két nap alatt. Minden tőlem telhetőt megtettem. Nyonban, az UEFA edzői találkozóján mindenki láthatott, beleértve Max Allegrit is. A telefonom állandóan be volt kapcsolva, mert tíz ügynökkel is beszélnem kellett.

Egy orosz klubnál megtaláltam a megfelelő játékost, de amint megtudták, hogy Witsel eladásáról tárgyalunk a Juventusszal, megemelték az árat. Ez az, ami megakadályozta Witsel távozását.

Egyszerű engem hibáztatni, de valójában pusztán csak nem volt elég idő, hogy lezárjunk egy ilyen szintű ügyet. Fáj azt hallani, hogy az emberek azt mondják, az én hibám. Tisztázzuk, hogy az edzők ugyan tehetnek javaslatokat, de soha sem hoznak döntéseket az átigazolási piaccal kapcsolatosan.

Beleegyeztem Witsel távozásába, máskülönben nem eshetett volna át az orvosi vizsgálatokon Torinóban. Mindent megtettünk, ami csak lehetséges, hogy Axel a Juventus játékosa lehessen, egészen addig, míg már csak tíz perc volt hátra a határidőig."

Witsel nyáron ingyen távozhat Oroszországból, de a Juventus januárban újabb próbát tehet a játékossal.

"Miért is ne? Ez egy lehetőség, azonban a Juventusnak a megfelelő időpontban, a megfelelő ajánlattal kell jelentkeznie."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr4611672994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kristóf Hidvégi 2016.09.03. 16:29:19

oké mi is elcsesztük, de ez egy segg

Juveboy92 2016.09.03. 16:46:58

ez a középpályás kérdés egy nagyon kényes dolog de ami a vezetőséget illeti előre megjegyezném hogy én az ő rovásukra azt írnám hogy miután Paul Pogba bejöttek a komoly ajánlatok lekellett volna tennie egyetlen egy ember mellett a voksát és nem több között vacilálni és ez Witsel kellett volna legyen mivel ő a lehető legkönnyebben elérhető , de a vezetőség ehelyett hitt abban hogy majd Raiola nyomására PSGvel sikerül megegyezni Matuidiről , csak hogy ahogy Lucescu is mondta ha egy csapatról tudjak hogy van pénze akkor az eladó félnek megváltoznak az igényei , ugyanez volt Matuidinél is ezért lett hullámzó a Matuidi ügy is mert tudta a PSG hogy egy olyan klubtól aki most jutott sok pénzhez többet is kicsikarhatnak Matuidiért , és ennek hatására volt azis hogy a B terv is egyszer azt mondta Zenitnek hogy megy vagy épp marad mert ő mindenféleképp ment volna Juveba csak mi inkább Matuidi szálon maradtunk akik pár nappal zárás elött levették Matuidit a piacról...
Marottanak azután kellett volna kifizetnie Higuain 90 millióját miután eladta Pogbat , de ő ehelyett megvette Higuaint és még azt is hangoztatta hogy Pogba eladása nélkül is elhozza Pipitat ami lehet igaz , csak ezzel azt sugallta a világnak hogy a Juventus rohadtul teltházas és így az olyan játékosok ára akiknek nem 1 év van már csak a szerződéséből mint Witsel hanem több év nagyon felstrófolta az árát .
Egy határozott Witsel szállal Pogba eladása elött1-2 nappal már rég itt lenne a belga , így viszont határozatlan játékosok közti ingázással ráadásul azt hangoztatva h Higuain Pogba eladása nélkül is ittvan így még a belga ára is 1. körben 30 volt ami persze hogy Matuidi felé tereli a vezetőséget ...

m.martin91 2016.09.03. 17:12:39

Már akkor is mondtam, el lehet verni az oroszokon az ügyet, de nincs sok értelme. Marottáék baszták el, nincs miről beszélni. Pogbát az utolsó napon kellett pótolni. Így kell ezt csinálni.

Hiribi27 2016.09.03. 17:14:47

Ez egy kicsit más fényt vet a dologra. Nem adnak egy kulcsjátékost addig, amíg nem találtak helyére vkit? Hàt, igen... Nem kellene ezt nekünk is megtanulni???!

TYUKI 2016.09.03. 17:20:33

Mi is hibáztunk nem kicsit!
De ezek egy bunkók!
Ennyi!

Juveboy92 2016.09.03. 17:50:20

@Hiribi27: még mindig tartom hogy Pogba pótlása Pjanic , ugyanis őis mindig a belső kp bal oldalán játszott világ életébe mint Pogba ... a sajtó csinált Pogba pótlást mindenkiből , miközben Witsel és Matuidi is a belső kp jobb oldalán játszottak csapataikba még ha Matuidi ballábas akkoris , megnézheted nyugodtan az összes tavalyi meccsein PSG felállásaiban hol van Matuidi jelölve www.transfermarkt.de/fc-paris-saint-germain/spielplan/verein/583/plus/0?saison_id=2015
www.transfermarkt.de/zenit-st-petersburg/spielplan/verein/964/saison_id/2015
szóval a kp mindenféleképp Marchisio pótlására és Khedira esetleges ha vmi lesz vele helyettesítésére szolgált volna , szóval nem helytálló ez a Pogbat nem pótoltuk dolog ... viszont annyiban tényleg hiányzik Witsel pl hogy a fizikailag törékenyebb Pogba pótló Pjanicot maga mellett kisegítse egy fizikálisan erős játékos Marchisio posztján és akkor Pjanic a posztján játszhatna bal belső kpként mellette Witsel jobbon meg Khedira ... így viszont Marchisio posztján Lemina játszhat akinél ha nem is feltétlen jobb Witsel de korából adódóan tapasztaltabb megbízhatóbb, vagy Pjanic de ő nem középső belső kp hiába akarja azzá varázsolni Allegri ő bal belső kp és amíg felnem épül Marchisio Lemina kell legyen a pótlása ebben a keretben és mellé Khedira

Pavel1988 2016.09.03. 17:52:42

Annyi történt, hogy Witselt el akartuk hozni jövőre ingyen, mert biztosak voltunk a Matuidi ügy kapcsán.
Marrotta mindent feltett egy lapra és emellett úgy tűnt lezárta a Witsel szálat. Mikor kudarcba fulladt a transzfer elkezdett utána kapálózni, ezt nem lehet komolyan venni.

Én azt mondom hozzuk el ingyen jövőre, 21 millát nem érne nekünk az idei játéka. Mire beépülne a csapatba addigra felépül Marci és nem lenne Ő kezdő ebben a Juvéban.

babo0410 2016.09.03. 17:55:36

@m.martin91: Egyrlszt nem Pogba pótlása lett volna Witsel másrészt, meg mi egyértelműen Matuidit akartuk leigazolni, akivel állítólag szintén megvolt a megegyezés, és a klubjával is. Ők is az utolsó pillanatban gondolták meg magukat. Részben Marottaék is hibáztak, de a nagyobb felelősség egyértelműen a PSG-t illetve a Zenitet illeti.

2016.09.03. 17:59:33

@babo0410: Állítólag, állítólag...kit érdekel ezekkel semmire nem megyünk. Pogba távozása óta egy kezdő belső kp hiányával küzdöttünk és az utolsó 2 hétben akartuk megoldani, ezt Marottáék cseszték el és h a Zenit jogot formált rá h pótolják Witselt, szívük joga, de így elestek csomó pénztől.

m.martin91 2016.09.03. 18:13:05

@babo0410: A PSG-t és a Zenitet illeti a felelősség, hogy a Juventus nem igazolt középpályást. Az fasza.

Il Principino 2016.09.03. 18:14:35

Történt ami történt és kész!
Most csak abban bízhatunk,hogy valami csoda folytán Hernyó másodvirágzását fogja élni,Khedira és Asamoah végig egészséges lesz,Marchisio pedig mihamarabb jó formában tér vissza..A belga meg jöhet ingyen majd nyáron és mindenki bekaphatja a ruszkiknál!!!
Minden középpályásnak,aki eddig szürkébb volt itt a nagy lehetőség,remélem élni fognak vele!

Hoods. 2016.09.03. 18:16:02

@m.martin91: :DDDDDdddddddd mit nem ertesz ezen, teljesen logikatlan vagy.

Apuleius 2016.09.03. 18:53:57

@babo0410: "Részben Marottaék is hibáztak, de a nagyobb felelősség egyértelműen a PSG-t illetve a Zenitet illeti."

A PSG-t és a Zenitet az égvilágon semmiféle felelősség nem terheli, nem ők akarták eladni a játékosaikat, hanem a Juventus szerette volna megvenni azokat. Néhányan itt totálisan el vannak tévedve.

Rikoo 2016.09.03. 19:06:33

@babo0410: A nagyobb felellőség a PSG-et és a Zenit illeti?
Azért néha gondolkozhatnál is mielőtt minden baromságot leírsz. Ugyanezt kellene nekünk is csinálni és a példájukat követni. Nem kiárusítani minden nyáron.

Ravanelli 2016.09.03. 19:35:46

Nemcsak ,hogy teljes mértékben igaza van,de még a kellő tiszteletet is megadja.Abszolut korrekt nyilatkozat.

delpi0823 2016.09.03. 19:51:30

Pogba potlasa mar reg megvokt pjaniccal ez egyertelmu,witsel marchisio pozlasara erkezett volna ezt tudtak marrottaek es ezert vartak annyit mert megtehettek ha nem is erkezik senki akkor aincs baj,mert akkor addig jatszik lemina,ezt a transfert egyertelmuen lemina szivta volna meg.Januarban meg mar remeljuk nem is lesz szukseg a belgara mert marchisio remeljuk visszanyeri regi formajat es lemina remeljuk jol fog teljesiteni addig.

venember83 2016.09.03. 21:39:27

@babo0410: a parizsiakat és az oroszokat a sajat csapatepitesert terheli felelosseg, s ugyanez igaz a Juventusra is.

Orulok, hogy szabadsagom idejen kiment ez a cikk. Ment a kopkodes Lucescura, de ezt alapvetoen nem ok szurtak el. Mi az, hogy Witsel egyszer kell, egyszer hadd maradjon? Jo, Matuidit nem engedte a PSG, de akkor is hamarabb kell gondolkodnia egy Juventusnak, hisz nem utolso percben adtak el Pogbat, de az utolso percben akartak az aprilisban kihullott Marchisiót potolni.

MdewC 2016.09.03. 23:16:41

@Ravanelli: Bizony. Ha igaz amit mond, akkor teljesen korrektül jártak el. Sajna hibáztunk, előfordulhat, remélem ebből most tanulnak. Annyiból kedvezőtlen a dolog így, hogy rengeteg pénzt kockáztatunk, mert nem mentünk biztosra. Arra gondolok, hogy a 90 milliós igazolásunk, meg a többi jó, hiába van itt, ha középen elcsúszunk egy banán héjon, akkor rengeteg pénzt "bukhatunk", ha nincs BL döntő... Januárban korrigálni kellene.

babo0410 2016.09.04. 00:35:59

@Rikoo: És nem engedjük el Vidalt, Pogba-t, Tévezt, Pirlo-t, és ezzel a 4 motiválatlan játékossal hatalmasat húzunk nem? Mert valószínűnek tartom, hogy nem jókedvünkben engedtük el őket. Tévez kapcsán teljesen biztos, hogy csak rossz lett volna, ha marad. De Pogba és Vidal nyilatkozataiból is az jött le nekem, hogy mindenképpen menni akartak. Azaz nagy eséllyel lettek volna alul motiváltak. Szerintem ameddig lehetett nem engedtük el őket. Sajnos mi még a fizetésekkel nem tudjuk motiválni a játékosokat, mert végtelenségig nem tudunk elmenni. Pedig a 7,5-öt a hírek szerint megadtuk volna Pogba-nak. Tavaly még nem adtuk el a Citynek vagy a Barcelona-nak. Pedig a City kifizette volna azt amit a United. Akkor még gondolkodás nélkül nemet tudtunk mondani.
Nagy csapat vagyunk, de pénzügyileg sajnos még nem.

Rikoo 2016.09.04. 00:46:57

@babo0410: Hagyjuk már ezt a hülyeséget. Ezek profi játékosok akik elég komoly pénzt kapnak ezért. Nagyon gyorsan eltelik egy karrier, nem engedheti meg magának egy ilyen szintű játékos, hogy bohóckodjon és hisztizzen főleg nem egy Juventus szintű klubnál.
Tévezt és Pirlot el kellett engedni.
Pogbát és Vidalt bőven itt lehetett volna tartani.
Te mit tennél, ha a helyükbe lennél? Hisztiznél vagy profi labdarúgó létedre megdolgoznál a pénzedért?
Azért könyörgöm ez a klub a Juventus, itt nem lehet hisztizni.
Pogba távozását még meg tudom emészteni, mert róla legalább tudni lehetett, hogy egy napon menni fog, még akkor is, ha olyan hülye, hogy rossz csapatot választott és inkább a pénz motiválta. De pótlás hiányában nem szabadott volna elengedni.
Vidal távozást, viszont nem lehet megmagyarázni. Katasztrofális döntés.

Juveboy92 2016.09.04. 10:37:21

@Rikoo: Barcelonának a bajnokságban, a nemzetközi meccseken viszont a német Marc-André ter Stegen védett.

"Bravo segített abban, hogy Ter Stegen jobb legyen - így Fernández. - Kapott egy ajánlatot, s bár küzdöttünk azért, hogy maradjon, de tárgyalnunk kellett. Senki sem mondta, hogy második számú kapus lesz. Meg akartuk hosszabbítani a szerződését, neki azonban máshol jártak a gondolatai."

Tényleg csak a Juventus enged a játékos szavának ...

Juveboy92 2016.09.04. 10:38:47

@Juveboy92: ez lemaradt az elejéről: Robert Fernández, az FC Barcelona technikai igazgatója a RAC1-nek nyilatkozva elmondta, hogy nem akarták eladni Claudio Bravót a Manchester Citynek.
A chilei volt az elsőszámú kapusa

danimester1 2016.09.04. 12:05:55

Már késő bánat és annak ellenére,hogy egy unszimpatikus figura igaza van.Nekünk kellett volna jobban sietnünk és időben elkezdeni a tárgyalásokat,mert időnk volt.Természetesen nem csak Witsel-re gondolok hanem az összes vélt vagy valós igazolásunkkal kapcsolatban.Azt viszont nem tudom elfogadni,hogy bohócot csinálnak a srácból és egy másik klubból.Ha nem akarja eladni-elengedni,akkor miért hagyja jóvá ő és a Zenit is az orvosit?Az esetek 1-2%-ban van csak ilyen,hogy sikeres orvosi után vissza kell mennie a "régi-új" klubjába.Szerintem érkezni fog ingyen vagy télen jóval piaci ár alatt.Konklúzió a történetben,hogy le kell zárni időben a tárgyalásokat és akkor nem történik ez meg.Azzal pedig teljesen egyetértek,hogy az eladásnál már legyen meg a helyettes és ne utána kellejen még azt is intézni.Apropó ilyenkor hol van a "játékos akarata a döntő"?!Ezt nagyon gyorsan és végérvényesen el kell felejtse Mr.Marotta,mert a jelek szerint ez csak a Juventusnál számít.Érvényes szerződés az érvényes szerződés.A mi esetünkben átlag emberek sem tehetik meg hogy otthagyják a régi munkahelyüket,mert "szerződés" köt oda és van felmondási idő,de mindegy,mert értelmetlen az összehasonlítás,főleg anyagi szempontból.

Juveboy92 2016.09.04. 12:18:07

@danimester1: akkor most olvasd el a fentebb említett Bravo storyt és döntsd el mivan csak a Juventusnál :)

danimester1 2016.09.04. 12:30:19

@Juveboy92: Minden eset lehet tanulságos és egyben figyelemreméltó.Megmondom őszintén a Juventuson kívül más csapat igazolásai nem érdekelnek egy-egy saga vagy aránytalanul magas-alacsony igazolási összeg kivételével.Viszont ennyi erővel mi is az asztalra csaphattunk volna,hogy már pedig marad akár Vidal,akár Tevez vagy Pogba,nem tettük ez van.Az esetek szinte 0%-ban derül ki mi,mik lehettek a háttérben,így a többi csak találgatás és összeesküvés elméletek gyártása vagy a egy fantáziadús firkász kreálmánya.
Viszont ha belegondolok a Juventus igazolási politikájába,akkor bizony szerintem Vidal és Pogba is meg lett tartva egy-egy évvel tovább,legalábbis amit olvashattunk velük kapcsolatosan.Nézhetjük így is a történetet.Anno itt is meg lett vitatva,hogy szerintünk engedjük vagy sem,mi lesz ha...pl. úgy lesérül,mi lesz ha jövőre nem adnak ennyit érte vagy rossz szezonja lesz,"durcizik" stb. Ezt megvitattuk mindkét esetben,hol nagyon pozitívan ,hol negatívan. Szerinted?:-)

Juveboy92 2016.09.04. 12:36:31

@danimester1: amikor mi itt szidjuk a vezetőséget az tipikus esete az "ők beszélnek rólunk, mi azt se tudjuk kik ők" mondásnak:))
a vezetőségnek egyetlen célja van , boldoggá tenni a szurkolóit és ezt akik szidják is évről évre a szezon közepétől elhalkulnak .
de ahogy a Drughi a Juventus 1. számú szurkolói csoportja konstatálta a Pogba bizniszt : " játékosok jönnek-mennek, de a Juventus örök"

Juveboy92 2016.09.04. 13:00:41

@danimester1: itt többször elhangzik hogy a legnagyobb klubbok megtartják a legjobbjaikat ez való igaz de azt bekell látni hogy a top 4ből ugyanis minket a szakma Európa legjobb 4 csapatainak egyikének tartanak úgy vagyunk mi a 4.ek hogy a 3. Bayern költségvetése 150-200 millióval több ami fizetésekbe nagyon sokat jelent ... a Bayern játékosai átlag 6-10 milliót keresnek a Barcánál és a Realnál ezaz arány 10-30 közé tehető , míg mi 4-8 millió között vagyunk és évről évre egyre magasabb fizut tudunk adni ... a Bayern hogy tartja meg a legjobbjait hogy egy játékos a Juve fizetéseinél am is nagyobb fizetését még nagyobbra emelte ... a Realnál most akarnak hosszabbítani Bale-el az eddigi 8-10 milliós fizuja helyett 17 milliót követel Ronaldo 20 körül keres de őis ezt felhisztizte magának hogyha nem kapja meg megy Neymar is úgy hosszabbította meg a szerződését hogy most durván annyit keres mint Messi , vagy ott a klubikon Rooney a Manchesternél aki pár éve simán lelépett volna ha nem emelik drasztikusan a fizuját , ehhez képest a Juventusnál most a hírek szerint megakarják hosszabbítani Bonu és Dybala szerződését 2021 ig Bonu fizuját 5 millió + bónuszra emelni míg Dybalaét 4,5 m + bónuszra vagy egy kicsit magasabbra ... ez messze elmarad a top3tól elöttünk és nyílván a játékos maradhat itt de nemfog hosszabbítani fizuemeléssel (Pogba) 7,5 m mikor a MU 13 millió + bónuszokat ajánl és ha nem idén távozik 3 éves szerződéssel akkor jövőre 2vel csak akk már MU se ad ennyit mint idén
Agnellinek volt egy 10 éves költségvetési tervezete amivel a Juventus ismét Európa elitjébe emeli a csapatot anyagilag főleg és késöbb sikerekben , ezt mutatja a Costinassa program ami jövőre fejeződik be és termeli a plusz bevételeket , csak történt 1 jó értelemben bibi , a Juventus sokkal hamarabb lett olyan sikeres a vezetőség 10 éves tervezetében mint amilyen gazdag és így a szurkolók abba a hibába esnek hogy egy sikeres klubhoz méltó sztárokban dúskáló sztárokat megtartó klub legyünk mikor a költségvetésünk MÉG nem éri el a tervezett összeget hiszen még mindig 150-200 millióval levagyunk maradva , szóval még mindig bekelletf áldozzunk 1-1 sztárt a költségvetésbe de már nagyon jó úton halad a klub hiszen sztárok jönnek akiket megis kell győzni hogy idejöjjenek illetve jövőre befejeződik a Costinassa program ami végre elkezd bevételt termelni is nem csak kiadást generálni és ha 2 éven belül megnyernénk a BLt vagy legalább elődöntősök lennénk 2 évig mindig az már egy olyan klubkasszát generálna ami elérheti azt a szintet hogy játékosok 8-10 milliós fizukat kapjanak ami már optimális a maradásra bírásukra plusz láthatnàk hogy ez a klub képes BL győzelemre és ottvan mindig az esélyesek közt ...szóval türelem rózsát terem

danimester1 2016.09.04. 13:31:06

@Juveboy92: Komoly és egyben érdekes témát feszegetsz,jó a téma.Sajnos ezen a téren még nem vagyunk képesek felnőni a topklubokhoz (idő kell még),ami véleményem szerint nem (csak) a klub hibája.Szokták volt mondani egy fecske nem csinál nyarat,ez pontosan igaz ránk,mint a többi olasz klubra egyaránt.Ez a "hátrány" sajnos évtizedekben mérhető,mert amíg nem lesznek képesek a "top olasz klubok" felnőni,addig nehezen lesz ledolgozható a hátrány ezen a téren (is).A másik oldalról megközelítve a dolgot ezek a bérek azért bőven irreálisak,amit már nemzetközi szinten kellene szabályozni,legalábbis normális keretek közt tartani.Az olasz klubok képesek lehetnek felnőni azaz visszaszerezni az európai hírüket,ha hajlanának tenni is érte,nem pedig csak fújni a Juventusra vagy éppen siránkozni.Értem ez alatt,hogy a stadionjaikat rendbe rakni,az utánpótlás nevelést előtérbe helyezni,nagyobb figyelmet fordítani rá és az El-t is komolyan venni.Lehet példát találni rá,hogy ezek megfelelően működhetnek,de ott van a példa arra is,hogy pénzzel is lehet sikert(eket) elérni mint pl. az újgazdag klubok akik szinte kilóra veszik a játékosaikat,igaz utóbbi nem hosszútávú megoldás,de lehet itt lesz az AC példának.Az én véleményem,hogy a német példa lehet követendő és kifizetődő hosszútávon.Azzal viszont nem tudok egyetérteni,hogy akármelyik játékos független attól,hogy mekkora kedvenc és milyen hasznos a számunkra pénzzel tudjuk maradásra bírni.Tisztában vagyok vele,hogy senki sem Juventusosnak születik és ez álmaik ne továbbja,de azt tartom,hogy zsoldosok nem illenek bele a profilunkba.Számtalan példa van rá,hogy nem csak a pénz az első,mondhatnák példát akár a mi vagy éppen valamelyik rivális klubtól.Igen,a türelem megint az a kérdés,hogy meddig lehet ezt türelmesen nézni,hogy az olasz klubok szinte eltűnnek a süllyesztőben.

Aléb 2016.09.04. 20:14:16

@Juveboy92:
"Realnál ezaz arány 10-30 közé tehető"

Borzasztóan el vagy tévedve! Realnál 3-4 játékost leszámítva 5-6 millió (nettó) az átlagfizu.

" a költségvetésünk MÉG nem éri el a tervezett összeget hiszen még mindig 150-200 millióval levagyunk maradva "

Amire a mi költségvetésünk 150 millióval megnő, addigra az elöttünk járóké is kb ennyivel fog valószínüleg emelkedni, tehát megint nem fogunk tudni versenyre kelni a fizetésekkel.

Grinta 2016.09.04. 20:27:11

@Aléb: Hát nem tudom mit olvasol..?De amit Te a Real átlagfizetésére írtál(5-6millió)..az nálunk a plafon.Tehát ami ott az átlag..az itt kiemelkedő javadalmazás.Ennyit arról ki van eltévedve.Sztem

Aléb 2016.09.04. 20:37:44

@Grinta: Látom felfogtad a lényeget.

Grinta 2016.09.04. 20:43:35

@Aléb: Hát igen,valóban nem sok volt benne..azért ne csináljunk valamit,mert a másik is csinál majd-így pedig nincs előrelépés,marad a különbség OMG

Juveboy92 2016.09.04. 20:44:50

@Aléb: Sergio Ramos évi 10 m, Pepe évi 7m , Kroos 10 m , Modric-James 8m , CR7 20 m ,Bale 15-17 m attól függ mennyiben állapodnak meg, Benzema 10 m ... ezenkívül a még említésre méltó nevek 5-7 millió ami nálunk a plafon ...
annak meg nemtudom mi köze a Juventushoz hogy a Juventus 150-200 milliós emelkedése mellett a többiek bevétele tovább emelkedik ... mert itt a lényeg az hogyha mi 150-200 milliót emelünk a bevételeinken az pont akkora bevételnövekedés hogy a fizetéseink átlag alsóhatára 4-5 millió legyen mint most és 10-12 millió ami már elegendő a legtöbb játékos megtartásához , az semmit se számít hogy a többiek tovább emelkednek fizetések terén de attól még a Juventus 5-10 milliós fizukkal itt tud tartani 1 játékost simán

I love JU 2016.09.06. 11:30:10

@Ravanelli: +1 (ja. mind szidjuk, mikor inkabb a peldajat kellene kovetni)

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3376) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (906) elemzés (40) előzetes (857) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9900) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2427) meccsek (4145) mercato (4134) nyilatkozat (7426) Olasz Kupa (321) összefoglaló (408) pletyka (4164) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása