Ancelotti szerint a Juve a hét esélyes egyike

Ancelotti Carlo_öltöny.jpgA Bayern München jelenlegi, a Juventus korábbi trénere szerint hét csapatnak van reális esélye megnyerni a Bajnokok Ligáját, és a Juventus is köztük van.

Az olasz edző már többször is felemelhette a legrangosabb európai trófeát, legutóbb a Real Madriddal 2014-ben, mindezek ellenére a következő, csalódást keltő idény után távoznia kellett a madridi csapattól és egy év pihenés után Bajorországba költözött.

"Hét csapat lehet képes megnyerni a Bajnokok Ligáját." - kezdte Ancelotti a spanyol Marca lapnak adott nyilatkozatát, majd folytatta, s főleg előző klubját, a Real Madridot méltatta.

"A három spanyol klub (Real, Barca, Atletico), a Juventus, a Manchester City, a PSG és a Bayern.

A tapasztalatom azt mondatja velem, hogy minden edző megérdemli, hogy életében egyszer a Real Madrid trénere legyen. Ez a legjobb dolog a világon és különleges élmény. Ami a Realnál történik, nem történik meg semelyik másik klubnál a világon. Csodálatos tapasztalat volt számomra.

A Real Madrid továbbra is a spanyol bajnokság egyik esélyese, hiszen még mindig versenyképes csapatuk van. Már négy éve nem tudtak diadalmaskodni hazájukban, így rendkívül motiváltak lesznek.

Hogy visszatérnék-e a Real Madridhoz? Biztosan. Egy érv sem szólna ellene. A Bundesliga elhódításával pedig a legjobb öt bajnokság mindegyikében - olasz, francia, angol, spanyol és német - diadalmaskodni tudnék."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr611673072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

The king of alibis 2016.09.03. 18:04:41

3 esélyes van (Bráner, Margit, Bárka)

A többinek nem sok van...

babo0410 2016.09.03. 18:07:10

@norbi9107: Akkor egy esélytelen fog nyerni. MI :) ;)

The king of alibis 2016.09.03. 18:08:46

@babo0410: azzal a középpályával, ami nekünk van nem lehet

Hoods. 2016.09.03. 18:14:57

Iden is, orulhetunk, ha a 4 koze bejutunk.

2016.09.03. 18:56:40

PSG.... :D ez kedves tőle hogy 7et is kiemelt, de a City sincs az esélyesek között

Rob_67 2016.09.03. 19:23:56

Sziasztok.

Vannak nálunk -most- esélyesebbnek látszó csapatok.

Ennek ellenére én sokakkal szemben bizakodó vagyok. Ancelottitól ez egy átlagos nyilatkozat. A PSG és a City inkább kötelező megemlítendő mintsem valós esélyes. A Bayern, a Barcelona és a Madridi csapatok erősek és jók. A mi csapatunk, a Juventus reálisan (és nem az olaszos BL formával) az én rangsoromban 4. vagy 5. (forma, sérülések függő) Megmutattuk az utóbbi években, hogy meg tudjuk fogni, és néha le is tudjuk focizni az első négyben elhelyezkedő csapatokat. Összeségében nagyok a reményeim. Jó lenne mostmár látni a két legfontosabb (legnagyobb reményekkel igazolt) új igazolásainkat egész meccseket játszani. Az sokat segítene abban, hogy mit is várhatunk.

A kishercegről nincsen sok infó, legalábbis én nem találtam konkrétumokat. Instagramon nyugodtnak, és normálisnak tűnik. Nagyon nagyon bízom benne, és rossz érzésekkel olvasom ahogyan egyesek már eltemették. Mindenkinek szívejoga, de konkrétumok nélkül ezek csak hangulatkeltések.

Azt gondolom ősszel jók leszünk a BL-ben. Januárban Hernanes helyére kellene egy minőségibb játékos a keretbe. Hogy ez Witsel-e azt én nem tudom. (Én őszintén tisztelem Marotta és a munkatársai munkáját, de azt gondolom komolyan váratlanul érte őket Pogba eligazolása. Későn feküdtek rá az utolsó -úgymond- Pogba helyére érkező játékos leigazolására. Ez nagy hiba volt részükről.)

Legyünk csoport elsők, közben télen pedig Raiolat kihagyva!! igazoljon a csapatom egy jó középpályást.

Forza Juventus!

Juveboy92 2016.09.03. 19:56:13

@Rob_67: Marchisio 1 hónapon belül visszatér ma írták vhol hogy a mai diagnózis alapján nagyon közel a visszatérés VISZONT 1 keresztszalag szakadásnak a teljeskörű felépülése 8-10 hónap ami azt jelenti hogy nem csak hogy teljesen felgyógyult a játékos de a játékra is teljeskörűen alkalmas ... szóval ha októberben vissza is tér olyan november vége december eleje körül lehet neki pár perceket adni a fokozatosság elve alapján és onnantól fokozatosan terhelni , ha nem akarják hogy rásérüljön ami a karrierjét is kettétörheti :)

niccolo 2016.09.03. 19:57:50

@norbi9107: nem baj majd a csatársor meg Gigi megnyert!!!!!

Watakuki 2016.09.03. 21:37:42

Chelsea-re se meg az Interre sem számított senki, ahogyan a Dortmund Atleti Juve döntőjéről se, mégis összejöttek. Itt el is lehet felejteni azt, hogy a BL-t a legerősebb csapat nyeri :)

babo0410 2016.09.03. 22:34:56

@norbi9107: Erős a kp. Hidd el meg fogsz lepődni.

Watakuki 2016.09.03. 23:16:03

@babo0410: kedvelem az optimizmusodat, de az, hogy erős kp, eléggé naív kijelenteni. Pjanic az egyetlen klasszis és bevethető középpályás, Khedira nagy stabilitást hoz középre, de sérülékeny, ( apropó Khedira, látta valaki azt a statisztikát, miszerint amikor a német pályán volt, a Juve nem kapott ki, sőt, csak egyszer x-elt? :D) a többi viszont egyértelműen nem Juve szint. Abban viszont egyetértek, hogy kár rögtön kukába dobni a BL terveket emiatt.

DrinkTeam 2016.09.04. 08:36:55

Cuadrado szerintem nem jobb szélsö lesz, arra ott van Alves meg Lichti, igy azt gondolom, hogy amolyan tàmadò középpàlyàsként fog majd ö vitézkedni középen, és az az érzésem, hogy menni fog neki. Khedira, Pjanic, Cuadrado azért nem rossz. Elsö szàmú csere Lemina, és majd Marci is csatlakozik. Nem szar ez fiúk!

2016.09.04. 09:13:37

@DrinkTeam: Lichti nem a megy bl-be, szóval csak Cuadrado és Alves. Mellesleg szerintem sem szar a kp.

DrinkTeam 2016.09.04. 09:51:07

@rightinthenuts91:
Na igen. De gondolom az a terv, hogy Lichti a kupaban kap szerepet meg a bajnoksagban, Alves ha meg egeszseges, vegignyomja a BL-t, szoval velemenyem szerintem Cuadrado középpàlyás lesz, amíg van Alves. Meglátjuk.

Rob_67 2016.09.04. 11:22:51

@Juveboy92: Köszönöm az infót, erről sajnos lemaradtam. Így elsőre ez a jobban hangzó hírek közül való ezzel a sérüléssel kapcsolatban.

Igen egyértelmű, hogy egy ilyen sérűlésből játékba visszatérni sosem könnyű és egyszerű. Mindannyian emlékszünk arra a bizonyos 1998-as Udinese elleni bajnokira ...

2016.09.04. 11:56:05

Egyáltalán nem szar a középpálya,csak lehetne jobb is,de ilyen szinten már nem lehetnek gyenge részek,kisegítik egymást a srácok,az összhang legyen jó és a taktika,a keret szerintem erős és nagy dolgokra hivatott!

danimester1 2016.09.04. 12:18:17

Szerintem aki elindul esélyes.:-) Komolyan! Nem hiszem,hogy itt lehet bármiféle esélyekről beszélni,amikor láthatjuk,hogy próba sorsolások vannak egy-két csapat "kiemelt" és a legtöbb bevételt hozó összepárosítások csupán csak a véletlenen és a szerencsén múlnak.Irányított a rendszer ez nem kérdéses,de olykor-olykor azért vannak hatalmas meglepetések is,mint pl. a Barca leiskolázta a bajorokat vagy a Mu a romákat.
A játékvezetők ténykedését pedig nem kell bemutatni,mert ismerjük és látjuk.Szerintem elsősorban nagyon jó formát kell nyújtani és hozni a meccseket.A Juventus képes lehet jó szezont produkálni,ami a sorsolást elnézve a mercatobeli hiányosságok ellenére kivitelezhető.a kieséses szakasz meg a kieséses szakasz,a próba sorsolástól nagyban függ.

Il Principino 2016.09.04. 13:03:52

Én reálisan maximum a legjobb 4 közé várom fiainkat 1 kedvezőbb sorsolással,de a 8 között is már lehet elvérzünk,ha olyan valakit kapunk(Bayern,Barca)...
Ha eddig nem igazoltunk klasszist a kp.-ra,akkor télen meg még nehezebb lesz szezon közben bárkit is elhozni,aki még nem játszott az az évi bl kiírásban!
Meg lennék lepve,ha ezzel a foghíjas kp.-val bl-t nyernénk,rohadt nagy mák kellene hozzá :)ezért maradnék a földön,ha több jön ki a dologból,akkor kellemes meglepetés lesz :)

Cannavaro 2016.09.04. 14:06:55

Nektek mínusszal kezdődik a személyi számotok....
Ez a középpálya a többi csapatrész segítségével bőven megnyerheti a BL-t!!
2 meccs 2 győzelem eddig, úgy hogy felét sem nyújtotta a csapat amire képes! Asha most úgy mozog mint régen, még ha nincs is annyira játékban egyenlőre, de nem volt Ő sérülékeny, csak egy súlyos sérülést nem tudott kiheverni, de most végig csinálta az alapozást, és azóta láthatóan semmi baja, én nem hiszem hogy idén is a kórházban töltené az idelye javát!
Khedira sem garancia hogy megint olyan sokszor lesz sérült! Ha nem a legrosszabb pillanatokban sérülget meg akkor bőven hozzá teheti a részét! Pjanic jelenleg a legjobb középpályás a ligában, Lemina nagyon jól nyomja és ettől még sokkal jobb is lehet! Marci elvileg április, májusra a legfontosabb meccsekre már formában játszhat Sturaro már párszor csereként jól állt be, és egy kemény védekező játékos! A széleink, és ezzel a variációs lehetőségeink nagyon jók, sőt klasszisok, a védelmünk a világ legjobbja, és van egy Gigi-nk, a csatársorunk Klasszis!!! Mi a redva miatt ne lehetne a Juve idén esélyes a BL-re??? Minden csapatnak össze kell jönnie az apróságoknak ahhoz hogy eljusson a döntőig, mint ahogy nekünk is ez kell hozzá! Az alap anyag a lényeg hogy esélyes legyen egy csapat, és ez nekünk BŐVEN megvan, ha össze jönnek a dolgok, simán elég (Sőt) a középpálya ahhoz is!!! De csak sírjatok, én pozitívan látom a jövőt, és ezt a szezont
FORZA JUVE!!

delpi0823 2016.09.04. 14:12:48

@DrinkTeam: Nekik igen,nem tudom kik kellenenek nekik.Ezt a kozeppalyat siman el kell hogy birja egy olyan csapat ahol a kapus,vedelem,es csatarposzton is vilagklasszisok vannak a regi Marchisiora lesz nagy szuksegunk senki masra.Azelott witselt is fikaztak hogy minek most marrotta nem tudta leigazolni most meg mar marotta ilyen gyoker,olyan gyoker.Nem hiszem hogy egy witsel jelentene nekunk a kulonbseget a bajnokok ligajaban annyit mint o tud Lemina is,sot ha folyamatosan jatszik egyertelmu hogy jobb lesz mint a belga.

Grinta 2016.09.04. 14:21:15

Ő már a második komolytalan (szak)ember aki a Bl esélyeinket illetően nyilatkozik...

juve4life 2016.09.04. 15:00:53

hát ez sok mindentől függ..nem lenézve a csoportunkat mert elég erős a Sevilla de szerintem meg kell és meg is szerezhető a csoportelsőség..és elnézve milyen kutyafing csoportok alakultak ki a kiemelésnek köszönhetően talán a nyolcaddöntőt még meg lehet úszni egy "lájtosabb" ellenféllel..és ha télen talán sikerülne hozni egy használható középpályást akkor a márciusi negyeddöntőre már pozitívan lehetne előre tekinteni

epaska 2016.09.04. 16:03:08

Én azon nem lepődenék meg, ha nem nyernénk meg a csoportot ezzel a kp-val. Talán a kiesés meglepne.

Santinoo1001 2016.09.04. 16:11:19

Barca is csak Középpályán jobb a csapattól .. Isten bizony Realt megvernénk

patrik1112 2016.09.04. 16:11:27

@epaska: mintha a csoportban levo csapatoknak olyan acelos kp-juk lenne :D meg amugy is.. A meccseken nem csak a kozeppalyasok jatszhatnak hal isten. A tobbi csapatreszunk extra, meg kell nyerni ezt a csoportot mindenkepp.

DrinkTeam 2016.09.04. 16:21:31

@delpi0823:
En sem ertem, hogy gondolja azt komolyan barki, hogy vele BL-t nyerunk, nelkule meg a csoportelsoseg is kerdeses. Nem olyan nagy jatekos ö, vagy pedig lemaradtam eddig valamiröl, de nagyon. Egyetlen jatekoson semmi nem fog mulni, a csapatjatek, az osszhang a lenyeg, es hogy akkor legyen mindeki formaban, amikor kell.
Hulyeseg ez az eselyesseg, Dania, Gorogorszag is nyert mar EB-t, ugy, hogy senki nem varta, mint ahogy iden a portugalokat sem.
Barmi lehet, ez aszep a fociban, szerintem minimum a legjobb 4 kozott leszunk!

JuventusFanatikus 2016.09.04. 16:28:34

@Grinta: Hát igen, a világ egyik legjobb edzője és nem tudja, hogy ilyen középpályával nem lehet BL-t nyerni...

Cannavaro 2016.09.04. 16:29:11

Egyébként meg a "túl hype olt Pogba" "A kiöregedett Pirlo" és a "nem juve szint, ha nincs a calciopoli nem is lenne itt, Marchisio" Középpálya se volt esélyes BL döntőre, és láttuk, azóta mindenki úgy beszél róluk, mint a valaha volt egyik legerősebb névsor... ;)

epaska 2016.09.04. 17:20:46

@patrik1112: Eleget szívtunk már ilyen csapatok ellen, fényévekkel jobb kpval is, hogy félvállról vegyük őket.

@juve1986: Vidal kimaradt.:)
Egyébként ezek a nevek után jó, hogy mindenki arról beszél látva a jelent.

patrik1112 2016.09.04. 17:26:57

@epaska: ezt a jatekosaink es Allegri is tudja, biztos vagyok benne hogy nem fogjuk oket fel vallrol venni. Persze, lehet hogy megszenvedunk majd a csoportelsosegert, de nemtudom miert kell ilyen negativan hozza allni.. Annyit egyaltalan nem gyengult a kp, az egesz csapat osszessegeben pedig erosodott. Persze jobb a vegem pozitivan csalodni :)

Cannavaro 2016.09.04. 19:23:19

@epaska: Vidal direkt maradt ki, mert Ő nem volt lesajnálva, mint hogy most Pjanic!
De a többiek igen, és most ugyanígy negatívan állunk néhány, egyébként nagyon jó játékoshoz, mint akkor! Én az Asha, Lemina, Khedira trióban bízok, és ha felépül Marci, és beépül Pjanic, jó lesz az!! :)

Direct_01 2016.09.04. 19:51:01

@juve1986: Egyetértek!Itt az ideje megmutatnia Khedirának,Asamoahnak és Leminának,hogy mit tudnak.Pjanicnak pedig nem sok ideje van beépülni,Marchisio is visszatér tavaszra.Nem lesz itt akkora gond mint sokan azt gondolják,végre lesz széljátékunk is,elöl pedig beindulhatnának a srácok végre.

epaska 2016.09.04. 20:53:42

@patrik1112: Három klasszis ment el és egy pedig sérült. Nem látom a klasszist Leminában, Asamoahban, de Khedirában sem. Pjanic ha kiteljesedik, nálunk lehet az.
@juve1986: Hát... Kinek mi a nagyon jó...

I love JU 2016.09.06. 11:53:50

@Rob_67: mi tortent 98-ban az udinesevel?

I love JU 2016.09.06. 19:54:32

@Apuleius: köszi :) gondolom, hogy nem volt eléggé felépülve... mennyi időre sérült le...

Rob_67 2016.09.07. 12:18:39

@I love JU: Szia. Megválaszolták a kérdésedet mostanra. :) Valóban úgy történt, sajnos azon meccsen ... Elszakadt Del Piero szallagja. A magánvéleményen szerint utána sosem lett ugyanaz ami előtte volt. Imádom Del Pierot, számomra (mint sokunknak) ő volt a valaha élt legnagyobb, de ha reálisak vagyunk csúnyán megtörte az a sérülés. Reméljük Marchisio nem jár így. Hétvégen a Ferrari vendégeként Monzában volt. Remélem minden rendben van vele. Arra következtetek, hogy lelkileg rendben van, és ez talán legalább olyan fontos egy ilyen sérülés után mint a fizikai része.

Forza Juve!!!

I love JU 2016.09.07. 23:25:44

@Rob_67: köszi. nekem is Del Piero a kedvencem, na meg Gigi. mennyi ideig volt sérült? és előtte is volt lesérülve (és nem épült fel rendesen?) Forza Juve!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9910) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4153) mercato (4137) nyilatkozat (7437) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása