Pjanić: „Nagyon jól megértem magam Paulóval”

pjanic_miralem_sajtotajekoztato.jpgA Juventus középpályása, Miralem Pjanić legutóbbi interjújában a Paulo Dybalával kialakult kapcsolatáról beszélt, és örömét fejezte ki amiatt, hogy az argentin csatár szinte előre látja a passzait.

A bosnyák válogatott a bianconero csapathoz az AS Roma együttesétől csatlakozott, azonban látszólag már kiválóan beilleszkedett a csapatba, legalábbis saját elmondása szerint.

„Nagyon jól megértem magam Paulóval.” - nyilatkozta a fővárost elhagyó középpályás a Sky munkatársának.

„Mintha előre látná a passzaimat, és nagyon egyszerű hozzá hasonló futballistákkal játszani. Azonban az összes csatár nagyon jó, és nem lesz egyszerű dolga Massimiliano Allegrinek a kezdőcsapat kijelölése tekintetében.

Megpróbálom őket ellátni használható passzokkal, mivel képesek jól élni ezekkel.

Hogy ki fogja elvégezni a szabadrúgásokat? Ezt nem tekintem versenynek, a legfontosabb az, hogy bárki is végzi el, magabiztos legyen abban, hogy képes értékesíteni a szabadrúgást.

Számomra a csapat győzelme a fontos, de persze szeretnék sok szabadrúgást értékesíteni.”

Ezt követően a futballista a csapat jövő évi céljairól beszélt.

„A Juve jó csapatot épített, és már eleve jó csapattal rendelkezett, hiszen sorozatban öt évben megnyerte a bajnokságot. Tehát a klub a győzelemre törekszik, és mindig a javulás a cél.

Erős csapat áll ismét rendelkezésre, azonban a pályán kell bizonyítanunk, mennyire erős csapatot alkotunk. Tehát az a fontos, hogy már a szezon elején határozott jelet kell továbbítanunk az ellenfeleknek.

Én a csapat rendelkezésére bocsájtom minden tehetségemet, hogy továbbra is nyerhessen a Juventus, ahogy azt tette az utolsó öt évben. Eddig játszottam már trequartistaként, illetve a védelem előtt is.

Egyértelműen különböző szerepkörök, de mindkettő tetszik. A West Ham ellen registaként futballoztam, és jól éreztem magam, de egyértelmű, hogy van még mit finomítani a játékon, és megpróbáljuk ezt megtenni a következő meccsen.

A Bajnokok Ligája? A célunk az, hogy minél tovább meneteljünk. Az elmúlt években a Juventus bizonyította, hogy képes egy szinten futballozni a legerősebb csapatokkal.

El kell gondolkoznunk a csoportmeccseken, aztán a második fordulótól kezdődően bármi megtörténhet, és gyakran az apróságok jelentik a különbséget a csapatok között.

Paul Pogba értékesítese? Paul nagyon jól teljesített itt, szép emlékeket hagyott a klub, a rajongók és a csapattársak számára.

Eljön a pillanat a játékos életében, amikor úgy érzi, hogy környezetváltozásra vágyik, mi pedig sok szerencsét kívánunk neki.”

Miralem Pjanić is most váltott klubot, az AS Roma csapatát hagyta el, ezért adja magát a kérdés, hogy milyen fogadtatásra számít az Olimpicóban?

„Kemény meccsre számítok egy nagyon erős csapat ellen, amelyet egy kiváló edző, Luciano Spalletti irányít.

Öt csodálatos évet töltöttem el Rómában, és különleges meccs lesz számomra, de most már más mezt hordok, és mindent meg fogok tenni a győzelemért.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr210014950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nathas 2016.08.10. 10:09:12

Csak ne regista legyen, ha egy mód van rá :) Hajrá Miralem, nagyon örülök az érkezésednek!

Juvegaspy 2016.08.10. 10:18:26

@Nathas: Mindenki orul neki szerintem de ha nem veszunk vkit surgosen akkor Marci felepuleseig tuti h o fogja betolteni ezt a szerepkort.
Remelem tevedek de ugyis Allegri dont

Drotkoszoru 2016.08.10. 11:12:31

A szabadrúgásokról: Jobblábas szögeket Pjanic, a ballábas szögeket pedig Dybalának kellene elvégeznie, a szögleteket, egyéb pontrúgásokat eloszthatják egymás közt, attól függ, honnan kell és melyik lábbal érdemes elvégezni őket. A 11-eseket szintén Dybalának hagynám, mert eddig hibátlan ezen a téren emlékeim szerint.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3392) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (923) elemzés (40) előzetes (862) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9927) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4171) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4177) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása