Bonuccit nem engedi el a Juve, de Pogba helyzete bizonytalan

bonucci_leonardo_unnepel.jpgA Sky Sport Italia értesülései szerint Leonardo Bonucci nem képezi semmilyen alku tárgyát a Juventus számára, azonban az Öreg Hölgy helyzete már nem ilyen egyszerű Paul Pogba ügyében, akit ügynöke szívesen átcsábítana a Manchester Unitedhez.

A ma reggeli olasz újságok jelentős része beszámolt Leonardo Bonucci és a Manchester City esetleges közös jövőjéről és egy búcsúvacsoráról.

Mindazonáltal a Sky Sport Italia szakértője, Gianluca Di Marzio egy közeli személyre hivatkozva arról tájékoztatta a nagyérdeműt, hogy mindössze baráti összeröffenésre került sor a Juventus védője jelenlétében.

Leonardo Bonucci nem eladó semmilyen összegért, és várhatóan szerződést is újít vele a klub.

Az Öreg Hölgynek inkább Paul Pogbával lesz problémája, vagyis inkább a futballista ügynökével, Mino Raiolával.

A Sky értesülései szerint Mino Raiola az, aki szeretné lebonyolítaná az átigazolást a Manchester Unitedhez bő százhúszmillió euróért, mivel megegyezés esetén komoly összeget kasszírozna a sztárügynök.

A Juventus azonban a futballistát csak abban az esetben hajlandó elengedni, ha a játékos kérvényezi mindezt, erre azonban eddig nem került sor.

A helyzet már három hete terítéken van, azonban várhatóan pont kerül az ügy végére hamarosan, amint Paul Pogba visszatér az EB utáni nyaralásból, és a felek egyeztethetnek a közös jövő ügyében.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr698901562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

babo0410 2016.07.19. 20:07:20

juventuz.blog.hu/2016/07/11/raiola_pogba_boldog_a_juventusnal#comments
Csak ennyi jut eszembe a Pogba-val kapcsolatos találgatásokról. Raiola nagy eséllyel csak szerződéshosszabbítást akar kicsikarni tőlünk.

Ravanelli 2016.07.19. 20:31:57

@babo0410: Valamelyik nap én is írtam ezt,viszont ne feledjük,hogy egy játékosmenedzser az anyját is eladná.Pogba ügynöke a két klub közti transzferből tudna jelentős hasznot húzni,nem abból,ha a Juve felemeli Pogba fizuját és itt marad.Itt az a kérdés,hogy Paul mit akar,illetve mennyire befolyásolható.

Juventino86 2016.07.19. 20:47:51

Eddig se szerettem Raiolát, de most már kezd nagyon idegesíteni. Kérdés, hogy mi a célja ezzel. Mindazonáltal nem jó feszültségben tartani egy fiatal játékost. Attól tartok, hogy Pogba nagyon is befolyásolható. Most kéne a klub vezetésének tökösnek lenni, és az asztalra csapni. Persze nem szabad azért nagyon élezni a viszonyt az ügynökkel sem, de sokkal nyugodtabb lennék, ha nem rajta keresztül igazolnánk ezentúl játékosokat.

Forza Juve 2016.07.19. 20:54:29

Jo hír! Szerintem ideje elohuzni candreva nevet a kosarbol hisz olasz válogatott, jo játékos, ismeri a ligát es a Juvet is! Marchisioval felepuleseig jol megoldhatná a posztokat! Én meg öt várom meg egy csatárt!

molnaratti10 2016.07.19. 20:56:21

Hosszabítani kell vele és berakni egy 250m€ kivásárlási árat.
Aki lerakja viheti.
Félre a tréfát,ha Pogba árábòl jönne
Griezmann és Veratti,akkor megérné.
Ami aggaszt,hogy nem látom kit hoznánk a pénzből,ki elérhető.
Szerintetek?

Juventino86 2016.07.19. 20:58:56

@Forza Juve: Candreva nem volna rossz játékos a középpálya jobb oldalára, csak mi ugye nem nagyon játszunk vonalszélsővel. Ő nem is tipikusan az, hanem inkább jobboldali középpályás. A gond az lehet vele, hogy Allegri 3-5-2-nél ha nyomást akar gyakorolni a széleken, akkor nem biztos, hogy Candreva elég gyors. Más felállásnál, 4-3-1-2-nél meg sajnos komolyabban kéne tudnia védekezni. Viszont valóban kevés a minőségi középpályás, aki mozdítható. Talán egy próbát megérne...

Rikoo 2016.07.19. 21:02:46

@Forza Juve: Candrevat akkor kellett volna leigazolni mikor nálunk volt kölcsönben. Már akkor is volt benne potenciál bőven.
Most túl drága és felesleges is.

Mixbetegállat 2016.07.19. 21:15:50

Candrevanak jobb momentumai, esetleg meccsei vannak de ő édeskevés ide.Nehogy már egy ember akarata (fizetése) miatt kelljen egy játékosnak klubot váltania.Bárcsak Pogba itt maradna örökre, és ez a majom soha egy Euro-t se látna.

Juventino86 2016.07.19. 21:17:04

@molnaratti10: Középpályára sajnos én se látok alternatívát... :(

Mondjuk nekem van egy olyan elméletem, hogy a Pjanic, bár más típusú középpályás, bőven tudja azt a szintet hozni, amit Pogba. Pjanic képes irányítót játszani, ami jól fekszik nekünk, de be tudja tölteni a korábban Vidal által fémjelzett box tobox középpályás posztját is. Na most induljunk abból, hogy négy középpályással állunk fel, és Pogba esetleg elmegy a csapattól. Akkor nálam így festene a középpálya: Marchisio, Khedira, Pjanic és esetleg Lemina. Cserének ott lenne Pereyra, Sturaro, esetleg Asamoah vagy Hernanes. Tehát a középpálya Pogba nélkül is erős. A gondot én abban látom, hogy főleg olyan játékosaink vannak, akik védekező középpályások elsősorban. Ha Pereyra nem lenne sérülékeny, és végre formába lendülne, benne talán lenne potenciál, de ebben nem bízhatunk. Ki lenne mozdítható? Szerintem Pastore esetleg elhozható, bár Pjaniccal nagyjából azonos szerepkörben játszanának nálunk, kérdés, hova illeszthető be. Sissokho a Newcastle-ből nem rossz, de szintén inkább védekező. Tudom, ezzel sokan nem fognak egyetérteni, de én esetleg megpróbálnám Saponarát elhozni. Az őszi idénye nagyon jó volt, akkor fel is merült, hogy esetleg hozzánk igazol.
Pjaca ugye tud középpályást is játszani, de főleg tükörszélső vagy visszavont ék, kérdés, hogy Allegri milyen szerepet szánna neki. Ami biztos, hogy egy minőségi csatárra még mindenképpen szükség lenne, mert Zaza megítélésem szerint továbbra sem a mi szintünk. Mandzukicot sokan nem szeretik itt, de remek center, és fontos gólokat szerzett a legutóbbi szezonban. Dybala egy zseni, de ha ő és Mandzu kiesnek, akkor nem igazán van alternatívánk.

patrik1112 2016.07.19. 21:25:08

Jovore BL-t akarunk nyerni, nem szabad eladni!!! Semmi penzert..a kp-ra igy is kene legalabb meg egy minosegi ember, ha o elmegy megnagyobb lesz a lyuk, es egyedul Pjanic lenne biztos pont aki az a szint es nem is serulekeny(Marcival ki tudja mi lesz, Lemina jo, de meg nem ra fog epulni a kp a BL-ben, Khedira ha egeszseges akkor remek de ra sem lehet nyugodt szivvel alapozni, a tobbiek pedig inkabb hasznos kiegeszito emberek)

GabeTR 2016.07.19. 21:29:48

@babo0410: Kérlek ne vegyél minden nyilatkozatot készpénznek. Ez eleg naív dolog. Kb annyira lehet ezeket komolyan venni, mint a gyerek korom óta X szurkoló voltam, mindig X csapatban szerettem volna játszani.
Raiola persze, hogy el akarja boltolni, hiszen rekord összegből neki is rekord jutalék esne le. Ha ezután az EB szereplést követően 120m-t ki tud belőle hozni, akkor nem is ügyetlen

Glaci 2016.07.19. 21:50:52

Sztem mindketten maradnak, legalábbis nagyon bízom benne. Még Bonucci távozását lehetne pótolni talán a legkönnyebben azzal hogy jött Benatia (poszt szempontjából), de Pogbát el nem tudom képzelni hogyan pótolnánk, tekintettel hogy így is kevés kezdőszintű kp-nk van. Marci sérült, kitudja mikor és hogy tér vissza, Khedira folyton sérült, Sturaro, Pereyra, Lemina, Asa nem kezdő szint.Egyedül Pjanic a fix pont. Így szerintem épp hogy még jönni fog egy kp. Én a Sissokonak örülnék a legjobban, aki sztem a legelérhetőbb és legjobb opció. Na most ha pedig mégis elmegy Pogba, az egy nagyon érdekes helyzetet fog létrehozni. Tudjuk-e pótolni, és egyáltalán hogy rakjuk össze a kp-t.

Érdekes továbbá a Pjaca este is, mert ő sztem egy az egyben Cuadrado helyére jön, aki egyfajta jolly joker lesz, a kp-n és a támadósorban. Tehát Morata helyére sztem továbbra is valaki biztosan érkezni fog. Remélhetőleg az nagyot fog szólni..

Összefoglalva, úgy hogy marad Pogba és Bonu még két embert várok egyet a kp-ra és egyet Morata helyére.

Gigi Buffon 2016.07.19. 21:54:07

Inkább Pogba menjen el mint Bonucci, de a legjobb az lenne ha egyik se menne el.

Juveboy92 2016.07.19. 22:12:26

@GabeTR: nem babot akarom védeni , de kicsit szürreális hogy egy újságíró "értesüléseit" nagyobb készpénznek veszed hogy a menedzser elboltolná mint magának a menedzsernek a szavait ...ez a 20% is újságírói fantázia szüleménye semmilyen bizonyítékot nem tudsz felmutatni a létezésére... ma Raiola elvileg a goalnak nyilatkozott hogy hamis bullshit amit ma kitaláltak az újságok...de vki szerint azok is hamis szavak hiszen lehet egy újságíró fabrikálta össze ezt az egy kemény mondatot is...nem azt mondom hogy nincs Pogba ügy és nm akarja MU, de ne nevetessük már ki magunkat hogy a másikat azért nézzük naívnak mert jobban bízik egy nyilatkozatban mint egy újságírói kreálmányba :))

babo0410 2016.07.19. 22:33:52

@GabeTR: Elég valószínűtlennek tartom, hogy Pogba a Unitedbe vágyna, akik idén nem indulnak a BL-ben, és elég nagy lesz a konkurenciájuk a következő szezonban a BL indulásért. Azaz két év múlva kapna ott egy esélyt, hogy próbálkozzanak. Mi meg már most ott leszünk, és tavay megmutattuk, hogy esélyesek vagyunk a BL-re. Miért menne az MU-ba? Sokkal valószínűbb, hogy Raiola csak Pogba szerződését szeretné megújíttatani, és nem eladni.

Juveboy92 2016.07.19. 22:41:14

@babo0410: jó de Di Marzio és a többiek értesülései szerint.....:))

west30 2016.07.20. 03:10:24

@Juventino86: Es akkor a jelenlegi 2 emberes kozeppalyank lenne 1 emberes ugye?Mert sem Marchisio sem Khedira nem bevetheto,es kerdeses hogy a jovoben mennyire lesznek azok.Jelenleg ugy allunk kell egy kozeppalyas sajnos,na ha Pogba tavozik akkor mar ketto,amibol az egyikuk mindenkeppen egy huzoember kell hogy legyen.

GabeTR 2016.07.20. 06:22:08

@Juveboy92: Nem kell készpénznek venni egyiket sem pont ez a lényeg. Az egész arra jó, hogy ne unatkozzunk 2 szezon közben. A nagy dolgok úgyis csak akkor lesznek nyilvánosak, ha már lezajlottak.
Csak egy példa nem oly régről:
Marotta - Nem lesz változás a keretben.
Pár nap múlva Vidal Bayern mezzel vigyorog.

TYUKI 2016.07.20. 06:23:54

Aki nem ad bele mindent ezért a mezért az menjen! Amúgy meg az angol csapatok ne az olasy bajnokságba csemegézenek! Ide is kivásárlási ár kell minden játékosra! Ennyí!

Watakuki 2016.07.20. 08:05:08

@molnaratti10: ennyi pénzből csoda ha egyikük összejön, tekintve, hogy Griezmann kezdődik 100 milliónál.

Ravanelli 2016.07.20. 09:42:44

@molnaratti10: Az a baj,hogy én se látom.A Juve már nem az a szint,ahol a játékosokért kapott pénzből költségvetési hiány-lyukakat kellene betömködni.
Magyarán a bevételt még ki is lehet pótolni és egy az egyben játékosvásárlásra fordítani.Ekkora összegből először is pótolni kellene Pogbát(egy név se jut eszembe,aki akárcsak hasonló képességű lenne),valamint venni Morata helyett egy Olaszországban már bizonyított tapasztalt,de nem kiöregedett kőprofi klasszis csatárt,aki BL meccseket képes eldönteni és a bajnokságban is ver 30 gólt.De nem csak a kicsik ellen.

Ravanelli 2016.07.20. 09:47:48

@babo0410: Szerintem Raiola egy transzferen szakítana nagyobbat,mint egy hosszabbításon.Az ő fajtáját pedig csak a jutalék érdekli,nem a játékos.Ha Pogba befolyásolható,akkor cseszhetjük.

Spider81 2016.07.20. 09:49:04

Sracok...minden olasz napilap es forras lehozta,hogz Pogba tavozni szeretne a Unitedhez es ezt kozolte a vezetokkel. Evi 20 millio euros fizetest kapna 5 evig!!!Ilyen szerzodes nem tudunk es nem is akarunk adni neki!
Tovabba az elso 101 millio euros ajanlatot visszautasitotta Marotta es minimum 120 millio euros ajanlat eseten hajlando targyalni.
Szerintem az MU ki fogja fizetni ezt az osszeget es Pogba megy Angliaba.
Sajnalnam,de az erte kapot osszeg es a francia uj szerzodese is brutalis!
Nagy kerdes kivel fogjuk potolni!

venember83 2016.07.20. 10:04:06

@Spider81: Bonucci távozása nyomán már valahogy nem rendítene meg Pogba lelépése, főleg ennyiért. Így bőven maradna pénz erősítésre, ha meg Pogba ennyire menni akar, akkor sok sikert neki!

biancineri101 2016.07.20. 10:12:13

@Glaci: Jövőre, pont úgy változnak a szabályok, hogy meglehet kevesebb játékos elsz amjd a keretünkben. Cuadrado helyettt jött Alves, Morata Helyett Pjaca, Caseres helyett Benatia. Szóval arra nem számítanék, hogy eladások nélkül igazolnánk a jövőben is...

babo0410 2016.07.20. 10:13:51

@Spider81: 20 milliós fizetés? És csak ezért lelépne a szerencsétlenje? Akkor ezek után drukkolni fogok mindenkinek a United ellen. Had tudja meg Pogba, hogy a pénz nem boldogít. A Unitedben nagyon sokáig nem lesz esélye a BL-re. És hogy onnan ki fogja megvenni ilyen fizetéssel, meg rekord átigazolási összeggel? Na ez az ami talány. Tehát ha a United jó időre kiszorulna a BL-ből, akkor nagyot koppanna szerencsétlenje. Remélem a sztori végén mi röhögünk majd az újságokon. Most egy kicsit bizonytalan vagyok, és csalódott is lennék.

Trieszt120506 2016.07.20. 10:14:24

@Spider81:
Józan paraszti ésszel a leglogikusabb forgatókönyv:
-tisztában volt/van a vezetőség azzal, hogy Pogba távozni szeretne
-azzal is, hogy az MU óriási ajánlattal készül (vagy már be is gyűjtötték azt rég)
-az egész Higuaín sztorit ez indikálta, az előre 'menekülés'
-nem hülyék, megpróbáltak alkudni Gonzalo árából

Amúgy őszintén, a Pogba pénz nélkül még egy lealkudott 70 millió is elképzelhetetlen lenne a Juventusról, hogy bárkiért is ennyit adna..

Szerintem, ha Pogba távozik, akkor Higuaín érkezik. Nekem legalábbis nagyon ez jön le az eddigi hírekből.

Hiribi27 2016.07.20. 10:26:00

Menjen most már ez a pénzéhes sz@rpali! Utalja a pénzt a menju és nézze a tv-ben h Juve trófeákat nyer. Aranylabda??? Vicces gyerek ez a polip.

Juvegaspy 2016.07.20. 10:26:50

@Spider81: @babo0410: szerintetek epp a nyaralasa kozepen racsorgott Marottara h el akar igazolni? Vagy hogy?
Hapog ez sztem nem kicsit

Trieszt120506 2016.07.20. 10:31:30

@Juvegaspy: Raiola képviseli az ügyeit, neki megmondja mit akar, az kis k.csög zs.. meg megoldja.

Juvegaspy 2016.07.20. 10:38:43

@Trieszt120506: azert ebbe csak van beleszolasa...ha nincs akkor meg is erdemli a sorsat.
vhol olvastam h Raiola ma reggelre tagadta az egesz MU mizeriat bar mostmar senki se tudja kinek lehet hinni s kinek nem

Spider81 2016.07.20. 10:47:53

Tul sok forras lehozta mar...ez kisse feltuno...szerintem mindekeppen van valami igazsag alapja,persze ettol meg lehet Polpo marad nalunk!

Ravanelli 2016.07.20. 10:55:40

@Trieszt120506: Szerintem pedig pont fordítva...

2016.07.20. 11:23:47

Lényeg h július végéig túl kellene esni rajta, mert a pótlása sem megy egyről a kettőre.
Moggi jól beszélt sztem h a Porto-s Herrera-t hozhatnánk a helyére 25M körül elérhető.

Gigi Buffon 2016.07.20. 11:42:49

@west30: Szerintem nem kell több középpályás ha nem megy el Pogba.
Pogba-Pjanic-Marchisio-Khedira-Lemina-Sturaro és még talán Asamoah elég lesz.
Így legalább kapna Lemina és Sturaro elég játékpercet a fejlődéshez.

2016.07.20. 11:46:05

@Gigi Buffon: Jó, de ne felejtsük h Khedira, Marci és Sturaro húzósabb sérülésből épül fel, Lemina és Asamoah sem látott sok pályát pont emiatt.

Gigi Buffon 2016.07.20. 12:21:40

S@hellan: Szerintem 3-5-2 lesz az alap felállás, és ott csak 3 belső kp van a pályán.
Sturaro és Khedira jelenleg nem sérült ugye?
Míg nincsen Marci addig is fel tudunk állni Pogba-Khedira-Pjanic hármassal ,ha Khedira lesérül még akkor is ott van Lemina és Sturaro ráadásul mostanában Asamoah is tudott játszani.A bl szezon kieséses szakászára már valószínűleg Marci is ott tud lenni, addig pedig nélküle is el kell jutni.

Hoods. 2016.07.20. 12:30:21

Hat ha tenyleg 20 millat keresne evente az azert eleg huzos. Ha meg fel is emeljuk a fizujat 7 millara, akkor is amit ott 5 ev alatt megkap, nalunk 15 ev lenne (az egesz karrierje). Az osszes jingjang gyerek ot istenitene egesz Azsiaba, plus BL nelkul is eleg sokan ismernek. Csodalkoznek, hogyha ez igaz, akkor nemet mondana.

Zsöné 2016.07.20. 12:44:05

@Hoods.: Így van! +1
@babo0410: " 20 milliós fizetés? És csak ezért lelépne a szerencsétlenje?" te tényleg nagyon egyszerű vagy....

DegerFaCan 2016.07.20. 13:54:17

azért egyből ne szarozzuk már meg b.zizzuk újságírói hírekre alapozva. hiribi, azért a mi játékosunk felé talán illene több tiszteletet tanúsítani bár nem vagyok az apád, csak ez kicsit fura. szerinted mivel mással tudnák megdobni az olvasottságot, ha nem világrekord pénzekről szóló kacsákkal?
.
ha kiderül h marad, akkor meg le fogod sz.pni továbbra is h a mi fiúnk Pogba stb... gyerekek ha nem érhetünk el első kézből a hírt, akkor legalább forráskritikai érzékünk legyen már. veheted kicsit személyeskedésnek de részemről inkább csak az egyik kedvenc játékosom iránt érzett szimpátia miatti rosszallásként értelmezd.
.
addig míg el nem ment Vidal én kedveltem és azután sem anyáztam világba, hát csak sok örömöt okozott nekünk... szóval ez a visszaköpködéses stílus remélem nem eszkalálódik.

west30 2016.07.20. 14:33:45

@Gigi Buffon: Ne vedd tamadasnak,de emberek mikor fogjatok mar fel hogy egy Juventus szintu klub,aki Bl-t akar nyerni allitolag,nem alapozhat egy sulyos es egy allandoan serult Marchisiora es Khedirara.

Hiribi27 2016.07.20. 15:14:48

@DegerFaCan: nem veszem személyeskedésnek. :) tiszteletben tartom a véleményed. :)

Gigi Buffon 2016.07.20. 16:56:06

@west30: Marchisio egyáltalán nem állandóan sérült. Most volt egy nagyobb sérülése de ezen kívül nem sűrűn volt sérült.Szóval a bl egyenes kieséses szakaszra fel tudunk állni
Pogba-Marci-Pjanic belső kp sorral.Ha sérült közülük valaki akkor ott van Khedira és Lemina is igéretes (ö lehet az új Vidal) és ha Asa is egészséges ö is nyugodtan berakható.Szóval még variációs lehetőségei is vannak Allegrinek.(még sturaro is ott van)
Miért szerinted még kikel kp-ra?

.Bulldeo 2016.07.20. 17:21:35

@Gigi Buffon: Marchisionak nem a gyűrűsujja ficamodott ki, hanem keresztszalag szakadása volt. Van a balesete előtti korszaka, ami lezárult, és csak reménykedhetünk, hogy valamilyen szinten fel tud belőle épülni.
(egyébként szerintem west kolléga Marchisiora írta, hogy "súlyosan sérült", és Khedirára az "állandóan sérült" jelzőt, ami sajnos megfelel a valóságnak)

Zsöné 2016.07.20. 21:09:18

@.Buldeo: Marci korában sajnos nagyon veszélyes az ilyen sérülés. Én nem tudok olyan focistáról, aki 30 felett 100%-ig felépült volna. Cserepadra tökéletes lesz, de rá építeni csapatot badarság lenne.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (922) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9926) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása