Dani Alves Cuadrado helyére érkezhet

cuadrado_juan_golorom_2.jpgDani Alves átigazolása a Juventushoz állítólag kapcsolatban van Juan Cuadrado helyzetével, mivel a Chelsea nem kívánja mindenáron elengedni a kolumbiait.

Szerda este olyan hírek láttak napvilágot, miszerint az Öreg Hölgy ingyen leigazolhatja Dani Alvest a játékos és a Barcelona között érvényes szerződés egyik záradéka nyomán.

Dani Alves képviselője csütörtökön arról beszélt, hogy semmilyen megállapodás nem született még, azonban a Calciomercato úgy értesült, hogy tulajdonképpen minden részlet egyeztetése megtörtént, és a szerződés már csak aláírásra vár.

A webhely értesülései szerint a bianconero együttes azért fordult a brazil klasszis felé, mivel nem sikerült az elképzelések szerint megszerezni Juan Cuadradót a Chelsea csapatától a kölcsönszerződés lejárta után.

A kolumbiai futballista Torinóban töltötte az elmúlt évet, és Stephan Lichtsteinerrel felváltva látták el a jobb szélső feladatkörét.

A híresztelések szerint a Chelsea csapata által követelt húszmillió eurót túlzottnak érezte a torinói klubvezetés, és a londoniak sem bánkódtak az üzlet meghiúsulása miatt, hiszen az érkező Antonio Conte kedveli a kolumbiai játékát.

Mivel Massimiliano Allegri kedvenc felállása a szezon során a 3-5-2 és a 4-3-1-2 volt, Dani Alves talán jobban illik ehhez, hiszen képes négyvédős rendszerben jobb szélen játszani, de 3-5-2 esetén a támadásokból is ki tudja venni a részét.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr878749702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rocky80 2016.05.27. 09:10:34

F...om. Nagyon megszerettem Cuadrado-t.

Juveboy92 2016.05.27. 09:11:50

Calciomercato már réges rég leírta magát, mikor HIVATALOSan közölte Allegri Chelseabe távozását és azóta is szórja a hitelesebbnél hitelesebb storykat ...

niccolo 2016.05.27. 09:30:08

Szerintem 20 millióért megérné megvenni.

pedronegroo 2016.05.27. 09:31:50

Nem úgy volt hogy jövőre a BL-re gyúrunk??? Ehhez pont Morata és Cuadrado megtartása lett volna a minimum és plusz az erősítések.

JuventusFanatikus 2016.05.27. 09:37:01

@niccolo: Simán megérné, még többet is.
Anglia úgy sem fekszik annyira neki.Remélem valahogy itt bírjuk tartani, nagyon megszerettem.Kár lenne érte, ha elmenne.

rockitbaby 2016.05.27. 09:46:17

@pedronegroo: Egyik játékos sorsa sem rajtunk múlik. Már hetekkel ezelőtt leírtam, hogy a Chelsea nagy ívben fog tojni a gentleman megállapodásra, és visszahívja Cuadrado-t - kb Conte kinevezésével ez fix is lett. Morata szerződése pedig nettó a mi hibánk. Előre lehetett tudni, hogy csak akkor fog maradni ha erősen alulteljesít. És azért szurkolni, hogy valaki ne váljon be, hát elég meredek lett volna.

A nagy baj az, hogy Cuadrado wingback+szélső, míg Dani Alves pedig jobb back. Esetleg tudna wingback poszton is játszani, de ki tudja. Ellenben semmi esetre sem szélső. A brazil semmi esetre sem lehetne bongyorka helyettese.

A legtöbb fejes azt mondta, hogy a BL-re fekszünk most majdan rá. Ellenben szerintem ezen két játékos távozása - amennyiben érdemi pótlás lesz -, nem jelentene akadályt. Berardi nem sok tapasztalattal rendelkezik, de bőven benne van az x-faktor, míg amennyiben visszaállunk 4-3-1-2-re, Cuadrado-nak eleve nem lenne helye.

Nem azt mondom, hogy takarodjanak, de azért alán várjuk meg a mercato zárását és akkor kezdjünk el majd panaszkodni - hiszen lényegében még el sem indult.

pedronegroo 2016.05.27. 10:06:12

@rockitbaby: Gentleman megállapodás??? Van olyan balfasz a mai világban aki erre alapoz? Ezek szerint van... és mi vagyunk azok. Kölcsön vétel opcióval féle típus szerződés biztos lett volna valamelyik fiókban csak elő kellett volna venni és aláírni, ja aug 31-én már nem volt rá idő. Ez profi munka volt! Jól jár a cselszki egy kis apró pénzért formába hoztuk nekik Cuadrado-t. Conte meg halálra röhögi magát hogy így megszívatták Marotta-t, hiába az élet mindig egyenlít.

Morata szerződésével semmi probléma nincs. Mi 40-et ajánlunk érte az Arsenal állítólag 70-et. Ennyi. És valszeg Morata se ragaszkodik annyira hozzánk mert egyedül az segítene rajtunk ha a spanyol megmakacsolná magát hogy csak hozzánk hajlandó igazolni.

Szumma-szumma idén nyáron is faképnél hagy minket egy-két fontos játékos.... és pont a BL-hez volnának fontosak nekünk...

harciretek 2016.05.27. 10:11:46

Hát igen, ha egy momentumot kéne kiemelni az idei szezonból, akkor nekem az egyértelműen Morata Bayern elleni szólója lenne, amire Cuadrado tette fel a pontot. Talán az idei BL kiírás legszebb gólja volt. Az ő lecserélésük volt szerintem a kulcs ahhoz, hogy aztán kiessünk a Bayern ellen. Külön-külön is nagyon sajnálnám mindkettejüket, ha elmennének. Valahogy nekem is kicsit kilógnak a csapatból, talán ezért is nem egyértelmű kezdőember egyikük sem, de olyat tudnak, amit senki más a keretből: lendületből egy az egyben megverni az ellenfelet. A BL-ben, ahol néha az ellenfélnek is átadjuk a teret, ez nagyon sokat ér. Gyorsak és nem zavarja őket a labda sem. Ha kontráznunk kell, nincs náluk megfelelőbb ember. Elég megnézni a legutolsó Milan elleni gólunkat... Cuadrado gólpassz, Morata gól (mondjuk ott azért Lemina is szépen húzta meg 110 perc játék után).

harciretek 2016.05.27. 10:22:46

Ha belegondolok, nálam az ő megtartásuk lenne az első. Meg amúgy is max középről adnék el embert (Pereyrát vagy/és Asamoah-t) és a helyére hoznám Pjanicot vagy Andre Gomest. Cáceres pótlására meg jöhetne vmi olcsóbb vagy ingyen megoldás, kölcsön.

FeriGjuve 2016.05.27. 10:50:16

Hàt èn most màr nagyon kivàncsian vàrom mi fog kisülni ebböl az egèsz mercatobol,de egyelöre nem tul biztató ahogyan körvonalazódik a dolog...

rockitbaby 2016.05.27. 11:15:02

@pedronegroo: Fontos játékosok, és jó játékosok is, de szerintem azért ettől még bőven nem kell a kardunkba dőlni. Nem fogok örülni, ha mennek, de valahogy messze nem lesz olyan szar érzésem, mint Vidal kapcsán. Őket ezerszer könnyebb pótolni. Cuadrado-t meg pláne, lévén a Mister 4-3-1-2-t akar, amiben nincs helye a szélsőnek. Az egész következő évünk attól függ, sikerül-e leakasztani valahonnan egy klasszis irányítót.

Il Principino 2016.05.27. 11:16:16

Úristen..."minőségi csere"!
Hagyjuk már ezt a majom Alvest,sosem szerettem...
Cuadra megy,akkor Pogba kivel fog "dance-elni":)

Juve82 2016.05.27. 11:43:58

@harciretek: Teljes mértékben egyetértek!!!

pedronegroo 2016.05.27. 11:45:30

@rockitbaby: Engem elsősorban maga a jelenség zavar hogy minden nyáron pótolni kell fontos játékosokat. Továbbá jelenleg arról szólnak a hírek hogy Alves jön Cuadrado helyére és ezt szerintem nem kell ecsetelni mekkora visszalépés.

Allegri a múltkor már kijelentette hogy nem keresnek kifejezetten trequartista-t így a 4-3-1-2 se prioritás. Ahogy idén se nagyon játszottuk pedig itt van Hernanes aki pedig azért jött, de a mester belátta hogy a 3-5-2 sokkal stabilabb és inkább a brazilt is ebbe a rendszerbe játszatta.

Piettro85 2016.05.27. 11:46:41

Az a baj nem láttam még olyan,több helyről megerősített pletykát,ami a keret javára válna, a két Barcás 30+ éves pénztemető majom nem erősítés,még ha Ruganihoz viszonyítunk sem pláne Cuadhoz... így nem lesz egy nagyon "szerethető" csapat.

delpi0823 2016.05.27. 11:47:35

Ez egy nagy kamu 20 millio euroert sztem siman megvennenk itt a baj az hogy lehet Contenak kell Cuadrado.

rockitbaby 2016.05.27. 12:02:39

@pedronegroo: Hát azért Hernanes esetében az is sokat nyomott a latba, hogy pont úgy kezdte a szezont, mint a csapat. Szarul. Hát a jelenség, ahogy írtad is bosszantó, de ezt most nettó magunknak köszönhetjük. Nem azért távoznak, mert ezerszer jobb csapatba mennének, jobb fizetéssel, job lehetőségekkel. Azért mennek, mert a szerződéseik megkötésekor valami elkattant a fejekben. Mindenkiében. A vezetőink, és a játékosok fejében is. Nem hiszem e, hogy amennyiben nekik ez a jelenlegi dolog nem tetszett volna, nem lett volna lehetőség másként csinálni.

Pl Morata. Mi a bánatos bálnakuki miatt nem tudtunk 2014-ben letenni 30milliót a RM-nak, és akkor most nem lenne miről beszélni. Cuadrado szerződésébe pedig ha nem is abban a szorított helyzetben, de utána lehetett volna kivásárlási árat, opciót beletenni. Mintha lettek is volna erről pletykák, de aztán szépen lassan elhalkultak.

Ez most annyiban másabb, hogy nem a játékosok akarnak menni, csupán a megkötött szerződések kb záradékai teszik lehetővé/kötelezővé.

kovta23 2016.05.27. 12:39:26

@rockitbaby: Morata esetében szerintem is mégérte volna akkor 30 misit felajánlani, de arra is emlékszem, hogy itt akkor még a huszat is sokalták...A másik dolog meg hogy ki tudja hogy a madrid elfogadta e vona.
Cuadrado szerződésénél se voltunk ott, lehet a cselszi nem akart fix kivásárlási árat.
Szerintem mind a két csapat(madrid,cselszi) is úgy gondolkodott,hogy ha nálunk befut a két játékos akkor jöhetnek vissza, ha meg nem akkor meg maradhatnak.
Sajnálom mindekettőt nagyon, jó lenne egy klasszist találni megint 30 ért mint Dybalát. Szerintem Berardi nem lesz az, de kitudja...

Juveboy92 2016.05.27. 13:29:03

jaaajjj hagyjuk már ezt a Conténak kell Cuadrado , csak azért mert mikor itt volt kellett neki ...Chelseabe jobb szélen ottvan :Azpilicueta aki tipikus Conte féle mindenes jobb szélső, ottvan Ivanovic , ottvan Pedro aki simán van olyan jo mint Cuadcsi sőt kapu elött jobb is és ottvan még Willian is aki papíron jobb szélső, irányítani is tud Chelsea idei legjobbja...de akk ezek szerint majd Sanchez is kelleni fog Contenak mert itt kellett neki, hiába van ott neki Hazard ,Kennedy...

.Bulldeo 2016.05.27. 13:54:45

@harciretek: "olyat tudnak, amit senki más a keretből: lendületből egy az egyben megverni az ellenfelet."
Cuadradora ez igaz, de Moratára erős túlzás.

DANESZ 2016.05.27. 20:32:02

Vicc nagyon sokat köszönhetünk neki (cuadrado)sajnálom h nem marad 20millió nem lett volna sok érte!!!szerintem fogjuk érezni a hiányát!!FORZA NUVE

TYUKI 2016.05.28. 08:30:41

Dani alves egy nulla felesleges igazolás!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása