Lippi: „A Juventus nem adja el a klasszisait”

marcello_lippi_profil.jpgMarcello Lippi véleménye szerint az Öreg Hölgy a nyáron nem válik meg a sztárjaitól, illetve úgy gondolja, hogy egykori klubja visszatért arra a szintre, amikor az ő vezetésével öt bajnoki címet és egy BL-trófeát gyűjtött be a csapat.

„A Juventus óriási lépést tett előre az elmúlt két szezonban.” - idézi a világbajnok szövetségi kapitányt a Sky.

„Meg vagyok győződve arról, hogy csatlakoztak az európai élvonalba tartozó klubok csoportjához, ezt pedig azzal fogják bizonyítani, hogy nem fogják eladni legértékesebb játékosait.”

Claudio Ranieri a minap elnyerte a Bearzot díjat, miután a Premier League idei kiírásában első helyre vezette a Leicester csapatát, Marcello Lippi pedig gratulált az Olaszországban számos csapatnál megfordult edzőnek.

„A nagyszerű dolog Claudio Ranieri kapcsán, hogy olyan csapatot kapott, amely az utolsó vasárnap menekült meg a kieséstől, idén pedig tízpontos előnnyel megnyerte a bajnokság. Ez bámulatos teljesítmény, és ezért személyesen is gratuláltam neki telefonon.”

Végül az elmúlt idők legeredményesebb olasz szövetségi kapitányát a válogatottról kérdezték.

„Amennyiben felmerül valami olyasmi, ami tetszik, akkor meggondolom a dolgot, de edzősködni nem szeretnék.

Hogy a szövetség keretében vállalhatnék valamilyen pozíciót? Mindenki tudja, hogy ez kedvemre lenne, ezt többször elmondtam, de nem ismerem a szövetség terveit.

Számos edző képes lenne sikeresen pótolni Antonio Contét. Minden nap az újságok hat, hét, nyolc nevet is említenek. Véleményem szerint a szövetség megfelelő döntést fog hozni. Hogy Fabio Cannavaro készen áll-e? Véleményem szerint az összes jelölt készen áll a feladatra, mindannyian egyéni jellemzőkkel bírnak.

A 2006-os vb? Fogadást kötöttem a játékosokkal, amely értelmében, ha bejutunk a döntőbe, akkor úszni fogok a hotel mellett lévő tóban. A döntő előtti napon úgy tettem, mintha nem emlékeznék a fogadásra, de persze ők emlékeztettek. Nem a vízzel volt a baj, inkább az iszap! Nem volt túl kellemes érzés…”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr258701208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

niccolo 2016.05.10. 16:23:54

óriási arc,remélem igaza lesz és nem távozik senki.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1862) bajnokság (3451) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (51) edző (958) elemzés (40) előzetes (874) Európa Liga (171) felkészülés (137) hírek (1688) játékosokról (10140) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2487) meccsek (4227) mercato (4251) nyilatkozat (7568) Olasz Kupa (331) összefoglaló (423) pletyka (4268) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (178) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (298) video (212) Címkefelhő
süti beállítások módosítása