A Sassuolo licitháborút akar Berardiért

berardi_domenico_sassuolo_1.jpgA Sassuolo tulajdonosa, Giorgio Squinzi nemrégiben arról beszélt, hogy Domenico Berardi kapcsán nem létezik megegyezés a Juventusszal, ezért a legtöbbet ajánló klub viheti a játékost.

A múltban több médiaorgánum is megszellőztette, hogy a Juventus huszonötmillió eurós vételi opcióval rendelkezik a fiatal olasz U21-es válogatott tekintetében erre a nyárra.

Mindazonáltal úgy tűnik, hogy ez inkább egy szóbeli megállapodás lehet, és feltehetően abból sem a biztosabb fajta.

„Nem állapodtunk meg semmi konkrétumban a Juventus csapatával.” - nyilatkozta a Sassuolo tulajdonosa a z Il Sole 24 Ore napilapnak.

„Hogy favoritok-e a játékos megszerzése tekintetében? Azok tekinthetők esélyesnek a játékos megszerzésére, akik a legtöbbet fizetnek érte.”

Mivel a játékos iránt érdeklődik az Inter, az AC Milan, a Tottenham és további klubok az angol első osztályból, nem zárható ki, hogy a támadóért licitháború alakul ki a nyáron.

A futballista augusztuban tölti be huszonkettedik életévét, azonban már eddig is szép dolgokat ért el fiatal kora ellenére, hiszen 38 gólt jegyzett 89 Serie A bajnokin, illetve ezeken 22 gólpasszt is kiosztott.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr338681216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

peti78 2016.05.02. 20:18:44

mikor mert volna baszakolódni Moggival egy senkiházi sassuolo elnök, mikor mi (ill beppe bácsi játékospolitikája) tartottuk benn őket.

.Bulldeo 2016.05.02. 20:19:09

valami azt súgja, hogy ezt nem Marotta szúrta el. Ha ez igaz, csúnya játékot játszik velünk a Sassuolo, Berardi ügynöke (és talán maga Berardi is)

Rivendell 2016.05.02. 20:22:23

hát gyerekek,akkor ennyi volt a kapcsolat,mostantól oldják meg a bajnokságokat maguk,saját erőből megvéve a játékosokat.

Rivendell 2016.05.02. 20:23:18

valahol pedig Marotta is elszúrta,ha 1 margit megfingat minket Morata kapcsán,akkor ezt mi is megtehettük volna,hogy záradékot teszünk a szerződésbe.

Forza Juve 2016.05.02. 20:26:10

Ettől a nyilatkozattol meg lehet záradék, a másik h ez a gyerek soha nem mondta h nálunk szeretne jatszani. Akkor? Nem biztos h o kell nekunk, jon akkor mas

Leram7 2016.05.02. 20:56:53

Az idei szezonja után azért olyan nagy licitháború nem várható.

A sass elnök, meg egy hálátlan kutya, ha nem nekünk kínálja oda először!

DegerFaCan 2016.05.02. 21:06:33

na bazzeg... remélem igazuk van az optimistáknak és hajlok lassan a mif@szomvanmost akkor h lehetett így elb@szni irányába :/ bár oké nem teljesít olyan jól mint kéne de szerintem tökéletes seconda puntánk lehetne (aztán Zaza/Mandzu/Moro 3asból kettő marad primába) és tökéletes az eleje számomra.
egyébként 25 nél többet reálisan nem is ér am szerintem jelenleg. (nemzetközi porondon még semmit sem láttunk belőle, tiziket lő sokat, meg idénybeli szarabb forma- 25 a reál ára kb)

Rikoo 2016.05.02. 21:13:12

Eddig is mondtam, hogy Marotta egy balf@sz. A játékoskiválasztásban nagy szerepe volt eddig Agnellinek, Nedvednek és Paraticinek is. Én eddig is nagyban nekik tulajdonítottam a sikereink legnagyobb részét. És persze a két edzőnek!!

RuidaRobert 2016.05.02. 21:24:02

@Rikoo: Tehát egy esetlegesen jól sikerült igazolás az Agnelli, Nedved és Paratici munkájának is gyümölcse, de ha valami nem a tervek szerint alakul (Morata záradéka, Berardi jövője), akkor csak is Marotta sara. Értem...

Egyébként hasonló ködösítés ment Zaza kapcsán, aki soha sem erősítette meg, hogy hozzánk szeretne igazolni. Berardi még ha tudná is, hogy hova akar távozni, akkor se szólalhatna meg. Éles harcban vannak az EL helyért. Nyilván az igazgatók sem mondhatják azt, hogy a csapat legértékesebb játékosa a Juventusban folytatja.

Egyetlen dolog szólhat közbe, ha Berardi kimondottan NEM akar hozzánk jönni. Ennek hiányában biztos vagyok benne, hogy a két klub problémamentesen megegyezik.

sleepy8 2016.05.02. 21:24:36

A Sass elnöke a saját igazgatójával baszik ki ebben az esetben, aki Marotta barátja, és akivel szóbeli megállapodást is kötöttek. Erről ennyit, ha ennyit ér neki a kess...

MdewC 2016.05.02. 21:27:31

A Sas is, meg Berardi is elmehet a pics@ba. Nem kötelező a Juventusba játszani.

Grinta 2016.05.02. 21:35:11

@Rivendell: Az igazság az hogy a Sassuolo csak magával baszik ki...hosszútávon.Mert ez nekünk csak egy játékos(vagy beválik vagy nem,még ezt se tudhatjuk),és 25milla euro.De nekik ez eddig egy nagyon is gyümölcsöző kapcsolat volt Olaszország rekordbajnokával.Szerintem ezt nem kockáztatják pár millió euróért cserébe.Mert ahogy felvirágoztak az évek során,úgy el is hervadhatnak

Tony. 2016.05.02. 21:58:54

Izzadságszagú ez a sztori már nagyon.

The king of alibis 2016.05.02. 22:08:12

Moratat így meg kell tartsni. Dzádzá és a horvát mehet Angliába, helyükre jöhet Cavani és Batshuayi

Grinta 2016.05.02. 22:18:08

@norbi9107: Nem akarok Veled vitatkozni,de értsd már meg hogy nem lehet minden évben új csapatrészeket építeni.Már ebben az idényben is ttalán túl nagy volt a fluktuáció,de szerencsére jól jöttünk ki belőle.De ez nem garancia,hogy mindig összejön.És többek között Te lennél az elsők között aki hőbörögne,hogy szarul játszunk,nem nyerünk,mindenki hülye.Ebben az évben így tettél.Ideje lenne önvizsgálatot tartani

patrik1112 2016.05.02. 22:27:35

@norbi9107: @Grinta: emellett a 4. szamu csatarunk Batshuayi vagy Morata lenne..ami eleg nagy luxus :D

RuidaRobert 2016.05.02. 23:30:04

@Grinta: Egyébként nagy tévedés ez részünkről, hogy mekkora szerepünk van a csapatuk felvirágoztatásában.

Igen, tényleg eredményes az együttműködés (ami miatt biztos, hogy nálunk is köt ki Berardi, ha csak a játékos külön nem kéri ennek ellenkezőjét), de a jelenlegi keretükből egyetlen játékoshoz van közünk, Berardihoz, aki saját nevelésű játékosuk tehát nem általunk került oda.

Eddig csak Zazát vittük oda, illetve Sensit aki jövőre csatlakozik.

Rikoo 2016.05.02. 23:49:55

@RuidaRobert: a játékoskiválasztásról beszélek. A többi Marotta dolga, hogy hogyan intézi el ezeket az az ő munkája. Majdnem minden üzletünk szar. Jó játékosokkal állunk kapcsolatban, de mindegyik üzletünkben van szinte kivetnivaló.
@MdewC: miért szerinted csak Marotta intéz mindent? Nagyon nem így van. Az ő dolga, hogy elintézze az üzletet, tárgyaljon stb.
Agnellinek sokkal nagyobb a beleszólása, mint azt sokan hinnék. Illetve Paratici és Nedved szerepét is sokan elfelejtik itt a blogon és minden csak Marottáról szól. Ha jól megy a csapatnak ő a király, ha vki leszerepelt akkor mindenki szidja.

pedronegroo 2016.05.03. 08:21:27

Idén nyáron is lenyomják a nagy brét Marotta torkán, nyilván perverz hajlamai vannak a mi kis igazgatónknak mással nem tudom magyarázni ezt a mazochizmust.

a Zamboni nem egy tészta 2016.05.03. 08:27:54

Dolgozott itt közületek bárki komplex üzleti környezetben felső vezetőként csapatban, olyan időszakban amikor a ceged stratégiai célkitűzése anyagilag nem nehezen megvalósítása? A Juventus menedzsment ezt teszi, ti meg fikaztok ezerrel öt bajnoki cím után. Fel kéne nőni.

Rikoo 2016.05.03. 08:33:51

@a Zamboni nem egy tészta: egyáltalán nem ez a lényeg ebben a cikkben. A stratégia a jó. Arról van szó, hogy nincs olyan üzlet amit Marotta megköt, hogy a végén mi jöjjünk ki jobban belőle. Vagy túl sokat fizetünk vagy átbasznak minket vagy áron alul engedjük el a játékosainkat. Kezd kicsit kínos lenni az amit a Kobra csinál. Ettől függetlenül a játékosok akik nálunk vannak azok jó játékosok, de azt nem szabad elfelejteni, hogy többen is dolgoznak azon, hogy kiválasszák ezeket a megfelelő játékosokat. Az üzlet megkötésében, viszont csak Marotta dolgozik.

Zamboni nem egy tészta 2016.05.03. 08:56:56

@Rikoo: Szerintem (én vagyok Zamboni csak másképp léptem be):
Pogba, Pirlo, Tevez, Vidal, Dybala, Evra, Morata, Khedria, Lemina, Zaza, Rugani.... mind-mind jó igazolás volt... Mi egy félúton vagyunk a TESCO gazdaságos szálloda és a 4Seasons között. "Az üzlet megkötésén csak Marrotta dolgozik" Ez vicc ugye? Egy egyszerű hazai beszállító - kiskereskedelmi lánc kapcsolat sem egyszemélyes és egyszíntű már egy komolyabb cégnél....

Ki baszott át minket? A Real, mit tudunk erről, mik a TÉNYEK? a Bayern? most komolyan, ki? Tevez, aki a Citynél is megmutatta, hogy kurvára öntörvényű, csak most már idősebb is....? TÉNYEKet plíz, olyan dolgokat, ami alapján az derül ki, hogy Marotta, vagy bárki szar... Nem ezt állítom, hogy nem hoztak rossz döntéseket, de azt igen, hogy büszkék lehetünk a Juve menedzsmentre

Györijuventino 2016.05.03. 09:10:26

Nem kell komolyan venni ...miért mit kéne mondania??? "Hogy hát mivel fiók csapata vagyunk Juventus nak igy természetesen nekik adjuk el."
-Sablonos kmeénykedő nyilatkozat. Tudja Sass ha nem folytatodik kapcsolat velünk hamar kiesnek..
Meg utóbbi időben sok fiatal leigazolása kapcsán jöttek a hirek hogy oda mennek játszani több játéklehetőség miatt...
Nem lesz itt semmi baj jön ide Berrardi, aki szrintem nagyobb tehetség mint Dybala, mivel mutatói sokkal jobbak neki egy Sassban mint anno Palermoban argentinak.

mpite 2016.05.03. 09:47:39

Ez az egész sztori nekem kezd egy kicsit Immobile esetére hasonlítani. A sajtó már mindig itt látta őt, de a játékosnak esze ágában sem volt a Juventushoz igazolnia. Berardi szerintem nem akar Juve játékos lenni, de én ezt jelen pillanatban annyira nem is bánom.

RuidaRobert 2016.05.03. 10:22:40

@Rikoo: Hagyjuk már ezt.

Túl sokat fizettünk? Itt a sok szakértő (köztük én is) sokaltuk Dybala árát, ehhez képest most 60 körül simán találnánk vevőt. Alex Sandro és Zaza is haszon mellett találna gazdára. Mandzukicot közel áron adhatnánk el. Komolyan...

A Berardi story kapcsán pedig a sötétben tapogatózunk és úgy osszuk az észt, ugyan ez Morata esetében.

RuidaRobert 2016.05.03. 10:23:30

Szerintem marha egyszerű a dolog. Amennyiben nem sikerül megtartani a Cuadrado+Morata párost, akkor jön Berardi.

Hoods. 2016.05.03. 11:41:51

Azert azt is sokan elfelejtik, hogy nem csak a Sassnak jo hogy letudjuk passzolni a jatekosokat, aztan lesz beloluk valami vagy nem. Nalunk az 1000 kolcsonbol talan 1-nek van ertelme, de meg az az 1 se lenne soha ha nincs valaki akinel kifejlodjon. Berardi szerintem nem akar hozzank jonni, de ne legyen igazam.

biancineri101 2016.05.03. 12:09:27

@RuidaRobert: azért vannak még ott játékosok, pl Peluso

MdewC 2016.05.03. 14:13:14

@Rikoo: Ki mondott ilyet? :D
Ne sértődj meg, de szvsz azt se tudod, hogy miről beszélsz. ;)
De nekem legalább is újat semmiképp nem mondtál.

Egyébként meg mindenki csak találgat. Nekünk nem az a feladatunk, hogy a Juventus üzleti döntései mögé nézzük és elemezgessük (tudatlanul), hanem, hogy szurkoljunk, vagy örüljünk/ne örüljünk 1-1 igazolásnak. Egyébként kiválóan tudok én is vitatkozni informatikai fejlesztés témában, viszont fingom sincs arról, hogyan történik a dolog... :D

Apuleius 2016.05.03. 16:31:14

@tomi123123: Kérlek, ezt a stílust a jövőben mellőzd.

2016.05.03. 19:04:36

Nem idetartozó kommenteket töröltem, tomi kolléga pedig sok ideig pihen.

Rikoo 2016.05.03. 20:14:42

@MdewC: Igazából engem néztek hülyének, pedig egyedül nekem van belelátásom ebbe az egészbe egy távoli rokonom által aki egy rövid ideig kapcsolatban állt a vezetőséggel 2 évvel ezelőtt. Persze, abban igazad van, hogy szurkolók vagyunk és én pl. sosem fogom elfelejteni a Calciopoli utáni évekig tartó szenvedést és azután pedig az elmúlt évek nálam maga a menyország.:D

@Apuleius: @hellan: miért lett tiltva? Szidott vkit?

Zsöné 2016.05.03. 20:30:39

@Rikoo:
lehet megbánom, de ha már degradálsz itt mindenkit, akkor kifejtenéd:

"pedig egyedül nekem van belelátásom ebbe az egészbe egy távoli rokonom által aki egy rövid ideig kapcsolatban állt a vezetőséggel 2 évvel ezelőtt."

Remélem nem arra alapozod a "tudásod", hogy egy rég nem látott uncsi tesód alkalmi kapcsolatba került az autópálya mellett valami utolsó pályamunkással.

Apuleius 2016.05.03. 20:31:57

@Rikoo: Én egy megengedhetetlen stílusú és személyeskedő kommentjét töröltem, majd felkértem, hogy más hangnemben folytassa. A folytatásról lemaradtam, gondolom hellan kollégának törölnie kellett további kommenteket is.

Rikoo 2016.05.03. 20:41:57

@Zsöné: Nem degradálásnak szántam. Fater unokatesója a Román labdarúgó szövetség koordinációs igazgatója jelenleg. De dolgozott M.o.-n is. Franciaországban, Katarban is élt, de szerb származású és Belgiumban élt 40 évig. Volt az utánpótlásválogatt edzője is és személyi edző is volt híres játékosoknak pl. Marc Wilmotsnak. Klubcsapatoknál dolgozott Pl. Mechelen illetve Charleroi. Általa tudok néhány dolgot a Juventusról és a legtöbb nagycsapat jelenlegi vezetéséről.
Sokan azt gondolják pl. hogy a Premier Leaguben minden csapatnál a Menedzser igazolja a játékosokat pedig már nem így van a legtöbb csapatnál. Elnézést, ha nagyképűnek tűnt a kommentem, nem szántam annak. Nincs is mivel dicsekednem, mert ez nem az én életem csak az egész családunk kapcsolatban van magasabb szinten a labdarúgással és így néhány dolgot elég jól átlátok. Én is játszottam az u-nb1-ben, de inkább a tanulást választottam utána, mert külföldi szintre már kevés lettem volna és nem akarok a Trollfoci áldozata lenni.:DD

@Apuleius: Köszönöm a választ! A személyeskedés felém irányult?

Zsöné 2016.05.03. 20:48:04

@Rikoo: Bocs, ha indulatos voltam. Nem akartalak megsérteni, csak egy kicsit soknak tűnt a véleményed.
Egyébként szerintem nem csak számomra tűnik ki, hogy szereted és ismered is a Juvét! Remélem a jövőben is olvashatunk Tőled építő jelleg hszeket.

Apuleius 2016.05.03. 20:49:12

@Rikoo: Nem, nem feléd irányult. Az a komment, amit én töröltem, pedronegro kollégának szólt.

MdewC 2016.05.03. 21:46:14

@Rikoo: akkor se értem/tudtam vissza keresni, hogy mi az a nagy észrevétel, amire felhívtad a figyelmet, ezzel nagy szakmai háttérrel. :) Mert, hogy az igazolásokért többen is felelősek nálunk, azt sztem mindenki sejthette... :D Remélem. Az, hogy vki csak a Kobrát savazza, arról nem tehetek. Konkrét üzleti részletekről pedig ha külsősök tudnak, akkor nagy a baj, a pletyka meg nem releváns. Peace

Rikoo 2016.05.03. 22:36:08

@MdewC: Ha érdekel, néhány információt tudok mondani amire én rákérdeztem. Konkrét üzleti részletekről nem tudok és az a normális, ha arról senki nem tud. Egyébként a Juventus klubvezetése Olaszországban nyílt titok, hogy működik. De minden klubról lehet tudni, hogy hogyan működnek a tárgyalások, természetesen a piszkos részletekről nem lehet tudni csak általánosságban véve a dolgokról.

2016.05.03. 23:21:02

@MdewC: Agnelli maga mondta el, hogy maximális bizalma van Marottáék fele, nyilván beleszól van beleszólása a dolgokba, de az igazolások Marotta+Paratici kettős kezében vannak, nyilván jól felépített terv mentén, hogy mennyi megy utánpótlás játékosok igazolására stb.

2016.05.03. 23:29:45

Jah h a véleményemet is leírjam:
ezt az interjút nem kell komolyan venni, ha tönkreteszik a kapcsolatukat velünk tudjuk kinek lesz rossz, ez csak egy farokméregetés és az opció él, amit szóban kialkudtak.

MdewC 2016.05.03. 23:33:14

@Rikoo: ha van kedved és publikus, akkor nyugodtan írj/tegyél helyre dolgokat.
@hellan: ez így rendben is van, dolgozzanak, csak legyenek minél hatékonyabbak/sikeresebbek. ;)

2016.05.03. 23:36:23

@MdewC: Sikeresség nem kérdéses, bár jó lett volna megkoronázni ezt egy BL győzelemmel tavaly, de tudjuk h megfelelő hozzáállással bármelyik csapattal fel tudjuk venni a versenyt.

Rikoo 2016.05.04. 00:19:50

@MdewC: ami a nyílt titok részt említi az alatt azt értem, hogy Agnellinek nagyobb a beleszólása a dolgokba, mint mi itt tudjuk. Gyakorlatilag 80%-ban az ő akarata érvényesül, ebben a játékosigazolások is beletartoznak. Nedvednek nem tudom pontosan mi a posztja, ha van időd akkor keress rá, de nagyon szorosan összedolgozik Agnellivel. Valószínűleg baráti kapcsolat is van köztük, de ezt így nem tudom. Nedved egyébként szintén részt vesz Agnellivel közösen a drágább igazolások kiválasztásában és több játékos személyes meggyőzésében is szerepet vállalt többek között Carlos Tévezében is.
Ami Marottát illeti és szintén nyílt dolog az, hogy kiemelkedő pénzügyi szakértő. Valószínűleg Agnelli segítője a pénzügyi téren, de ezt nem tudom. Az biztos, hogy komoly szerepe van, az elmúlt öt év gazdasági fejlődésében a klubnál. A klubon belül ő felel a fizetések elosztásánál, amiben azért Agnellinek szintén van beleszólása.
A jobbkeze Paratici aki kiemelkedő tulajdonsággal rendelkezik játékosmegfigyelői téren. Nem tudom mi a posztja hivatalosan, de ő inkább utazik, ha elküldik vhova és személyesen nézi meg az aktuális kiszemeltet.
Egy személyes tárgyalás által(utánpótlás, játékosmegfigyelői rendszer fejlesztése a Juventusnál) volt lehetősége Marottával illetve két ősz komával találkoznia. És, hát nem vmi pozitív a véleménye. Igazából elég könnyen befolyásolható és spórolós típus. Inkább északi mentalitású olasz, nagyon nincs benne az ami a többi olasz klubbal kapcsolatban megvolt, vagyis a tipikus olasz bizniszelő igazgató.

MdewC 2016.05.04. 01:00:09

@Rikoo: tényleg 0 kötekedéssel írom, de ennél azért több részletet, vagy infót vártam, aki picit is követi a blogot és a cikkeket, ez már rég evidens volt. Azt hittem, hogy van vmi konkrétum, amit hallottál... De most komolyan. ;)

Rikoo 2016.05.04. 01:06:53

@MdewC: persze tudok még néhány dolgot, de nem tudom, hogy azt elmondhatom-e. Nyáron találkozok vele és megkérdezem, hogy esetleg van-e vmi új infó és, hogy mit oszthatok meg. Milyen infóra gondoltál egyébként?

Drughi Di Bianconeri 2016.05.04. 08:17:34

Én még mindig nem értem ezt az egészet.
Fogalmam sincs az üzleti etikettről,ezért nem tudom: mennyire lehet alapozni egy ilyen,ún. "szóbeli megállapodásra" ?

A Sassol igazgatójának szavai alapján semennyire...

Nem biztos,hogy mindenki olyan úriember,mint a Mi vezetőségünk volt számos alkalommal az Udinese,vagy más olasz csapatok kapcsán.

Aztán még az is ott van,hogy Berardi lehet,hogy egyáltalán nem vágyik a Juventusban játszani.

Kíváncsi vagyok már nagyon,hogy mi lesz Berardi sorsa ?

MdewC 2016.05.04. 09:38:50

@Rikoo: hát ennél konkrétabbra, mint amit írtál... :D gyakorlatilag semmi olyan nem volt benne, amit ne tudhatná bárki. Szerintem ne fáradj. :) semmi rossz indulat.
Juve

MdewC 2016.05.04. 09:39:55

@MdewC: bocs a hibákért, még szokom az új telómat.

Rikoo 2016.05.04. 09:46:21

@MdewC: a konkrétabb alatt mire gondolsz? Nyilván nrm tudok belső titkokról, de néhány információt azért tudok. Illetve, mint mondom nyáron tudok még, rákérdezni amennyiben ebben az évben volt vmi kapcsolata a klubbal, mert mi csak nyáron találkozunk amikor összejön a család bográcsozni.:D

MdewC 2016.05.04. 18:38:24

@Rikoo: mondom, h ne fáradj. Inkább zabáljatok és igyatok a bogrács mellett. ;)

Zsöné 2016.05.04. 19:23:06

@MdewC: Csatlakozom. Qrva nagy arca van a gyereknek!
(próbáltam enyhülni, de ezért a csóriért kár volt!)

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (923) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9927) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4170) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4177) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása