A Juventus készül a jövő évi BL-menetelésre

cavani_edinson_mosolyog_gol_utan.jpgA Juventus a jövő évi nemzetközi siker megalapozása érdekében három játékosra fókuszál az átigazolási időszakban, ezek a játékosok pedig a La Gazzetta dello Sport beszámolója szerint André Gomes, Henrik Mkhitaryan és Edinson Cavani.

A torinói csapatnál továbbá arra a lehetőségre is készülni kell, ha Paul Pogba végül nyáron távozik Európa egyik tőkeerősebb klubjához, miközben az is nyilvánvaló, hogy Álvaro Morata és Juan Cuadrado jövője kis mértékben függ a Juventustól, hisz a játékosokat visszahívhatja a Real Madrid és a Chelsea a nyár folyamán.

Edinson Cavani képviselői egyértelművé tették, hogy nem a játékos szívesen visszatérne az olasz bajnokságba, hiszen a PSG csapatánál a csatár korántsem teljesít potenciáljának megfelelően, és egyre inkább feszélyezi a szélre tolt helyzet, mivel ő középcsatárként érzi legjobban magát.

A Paris Saint-Germain álláspontja a csatár tekintetében jelenleg ismeretlen, azonban egyes hírek szerint az arab finanszírozással rendelkező francia klub csak 40 millió euró fölötti ajánlatokat kíván meghallgatni. Ebben az esetben a Juventus egy másik opció, Romelu Lukaku felé is fordulhat, bár a fiatal belga támadó sem valószínű, hogy megszerezhető az előbbi összegnél olcsóbban.

Mivel Claudio Marchisio sérülés miatt legközelebb szeptemberben vagy októberben térhet vissza a pályára, a Juventus szeretne leigazolni egy hátravont játékmestert a keretbe, és erre megfelelő megoldásnak tűnik André Gomes, akinek a megszerzése érdekében a klub 20 millió eurós ajánlatot készít elő, azonban a Valencia ragaszkodna a 30 milliós árhoz.

A puzzle utolsó eleme pedig Henrikh Mkhitaryan lenne. A Borussia Dortmund sztárja mindössze egy évig érvényes szerződéssel rendelkezik, és állítólag készen áll egy új kihívásra. A futballista ügynöke, Mino Raiola több okból is jó kapcsolatot ápol a Juventusszal, azonban ez sem biztos, hogy elég lesz, hiszen az örmény játékos iránt angol klubok is érdeklődnek, illetve a német csapat trénere szívesen megtartaná a játékost, így egy szerződéshosszabbítás sem zárható ki.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr458666642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cannavaro 2016.04.27. 12:16:38

Hát erre kíváncsi leszek....
Nem hiszem, hogy lenne ennyi pénzünk!

Lisandro 2016.04.27. 12:33:05

Van itt pénz,csak sunnyogunk.

danimester1 2016.04.27. 12:42:39

Szerintem ezekkel a nevekkel minőségben is feljebb tarthatnánk,azonban az árak magasak valamint kellene egy "erőember a kp.-ra.Csatár kérdésben pedig ha az árak közel azonosak,akkor nem kérdés,hogy Lukaku kell elsőbbséget élvezzen,Cavani klasszis ez sem kérdés,de az ő esetében a kora és a fizetése képezhet akadályt.Gomes és az örmény lehet számunkra opció,mert az árak megfelelőek,a Valancia-val lehetne alkudozni és hiszem,hogy 20-30 között félúton esetleg némi bónusszal a miénk lehet.Mkhitaryan mellett a pozitívum számunkra Raiola lehet,de ha az angol klubok is ringbe szállnak,akkor már nehezebb és körülményesebb a biznisz.Nekem a lényeg,hogy az új érkezők időben szálljanak be és az értékeinket tartsuk meg!Sajnálom,hogy megint sikerült azt a mondatot elmondani,hogy "ha a játékos nem kéri a távozását",ami nem vetít jó fényt a tavalyi mercatot tekintve.(tudom nem ebben a bejegyzésben van,de elhangzott sajnos)Ha már Bl-menetelés,akkor egy szerencsésebb sorsolással (az a kurv@ 2 percc!!!aaahhhh!!!) idén sem lett volna irreális a (elő)döntő,sőt....Nagyon sajnálom,de szerintem jövőre a Barca is jobban össze fogja kapni magát,ott vannak a a bajorok és a Real,persze sosem lehetetlen.

rockitbaby 2016.04.27. 12:46:51

@juve1986: Miért ne lenne? Gazdaságilag stabil lábakon állunk, profit szempontjából top10-ben van a csapat, az eredmények is jönnek, így a szponzori pénzek is növekedtek. Gondolj bele, hogy a tavaly nyári költekezés is kb ekkora volt, azonban több érkezővel. Most már nem mennyiség, hanem a minőség a mérvadó. Teljesen reális célkitűzések, és átigazolási összeg terén is. Ami kicsit érdekesebb, azok az alternatívák. Pastore jó igazolás lenne, talán még jobb is, mint az örmény, de drágább is talán. Kanté piszok jó szezont fut, ligán belül szerintem csak úgy repkedni fognak a 50-60+ milliók érte. És Lukaku is nagyjából 60 millió körül mozogna. Az alternatívák bár minőségben közel azonosak, árban mind jóval többek.

Nor82 2016.04.27. 12:47:06

Nem tudom én egy Dybala Berardi Isco hármasnak nagyon tudnék örülni!Gomes meg jó lenne középre!De lukakut is nagyon adnám berardi helyett!

Rikoo 2016.04.27. 12:56:27

@rockitbaby: 25 millióért vihető Kanté.

.Bulldeo 2016.04.27. 13:05:03

@Rikoo: ez a 25 szerintem nem olyan fix, mint ahogy gondolod. Feltételezem, hogy ennyiért kivásárolható, de ha már többen is kivásárolnák 25ért, akkor elkezdődik a licit.

Rivendell 2016.04.27. 13:15:59

nem tudom,nálam őgy kezdődik a mercato,hogy Berardi,majd jobbos,ahol örülnék ha maradna Cuadrado,majd 1 kreatív...Cavani meg úgy a csatár részleg a tök utolsó helyen szerep nálam,pláne Cavani....valahogy totál nem illik bele a Juventus vonulatba,mert idősödő,de még baromi drága is. Mandzu érthető volt,mert nem eget verő ára volt,de Cavani ahol még a fizu is khmmm.

Szerintem ha megy Morata,akkor szintén 1 fiatalabb tehetséget kéne hozni olyan max 24-5 éves korig,ami azért már nem tini,de nem is kiöregedő.

Rivendell 2016.04.27. 13:16:51

Az oké,hogy van pénz,mert a tulajdonosi háttér bárkit megtudna venni,de nálunk kötik az ebet a karóhoz,azért ez nem a régi Juve,hogy ha kell kg-ra vásárolgatunk,de jelzem nincs is ezzel semmi bajom.

pedronegroo 2016.04.27. 13:36:10

Raiola-nak akarunk benyalni Pogba miatt hogy egyáltalán szóba került ez az örmény gyerek?? Inkább adjunk neki zsebbe pár millát hogy itt tartsa a franciát de ezt a dortmundit(nevét nem tudom leírni és nem is akarom megtanulni) ne akarja már ránk sózni.

Cuadrado ügylet ezek szerint csak szóban lett intézve... hát fasza akkor most Conte-Cselski eldönti hogy megvehetjük-e, ha igen akkor se ússzuk már meg 20-ból, ez el lett kúrva.

Marci pótlása nálam az első, csatár fronton Cavani jó lenne de nem hiszem hogy lesz rá 30-40 millánk. Ha Morata, Cuadrado, Lemina-t "lerendezzük" az már alapból 40-50 milla lenne, plusz Berardi még 25... na meg Gomes-t 30-35 vagy egy hasonló kaliberű középpályás szintúgy, már pedig ha BL a cél akkor egy Biglia nem lesz elég meg egy szem Pogba mint minőségi kp.

JuventusFanatikus 2016.04.27. 13:52:45

Cavani helyett inkább Lukaku, Gomes oké, de a legjobb Kanté lenne, Mkhitaryan se lenne rossz, de inkább Çalhanoğlu.

Apuleius 2016.04.27. 13:55:06

@pedronegroo: Azért Mkhitaryan nem valami senkiházi, fogalmatlan, az idei statisztikája: 29 bajnoki, 11 gól, 18 gólpassz.

Mondjuk szerkesztőként nem örülnék, ha egy ilyen bonyolult és nehezen leírható nevű játékost igazolnánk.

pedronegroo 2016.04.27. 13:57:08

@Apuleius: Tudom én hogy nem senkiházi de mikor Marotta BL címről beszél akkor egészen nevetséges az örmény megemlítése. Nem klasszis így mivel volnánk előrébb? Amúgy is ő tökéletes helyen van a bundesligaban és a Dortmund játék szisztémájában. Egyszerűen nem tudom itt elképzelni.

Apuleius 2016.04.27. 14:02:23

@pedronegroo: Én sem tartom klasszisnak, de azért egy igen komoly játékosról van szó.

pedronegroo 2016.04.27. 14:13:43

@Apuleius: Komoly játékos a bundesligában. Nézd meg Coman mutatóit aki itt köpni nyelni nem tudott, ott 19 évesen első szezonjában közel olyan jó mutatókat hoz mint az örmény. Egyszerűen csak a helyén kell kezelni ezeket az eredményeket nem mindegy melyik bajnokságban hozzák a jó statokat. Itt más erényekre van szükség, sz.v.sz. az örménnyel ugyanúgy járnánk mint Diego-val aki szintén németeknél nagy király volt itt meg egy kalap kaki. Karmester csak klasszis lehet és itt védekeznie is tudni kell mint ahogy Pirlo is csúszott mászott ha kellett.

Pekáry 2016.04.27. 14:16:04

@JuventusFanatikus: Calhanoglu az egyetlen Európában, aki helyettesíteni tudná Pirlót! Kell nekünk!
Lukaku túl drága.
Kante nagyon szép lenne, de szerintem vagy marad a Leisternél, vagy megy az Arsenalba.
Gomes egy az egyben Marchisio, szerintem ennyiért nagyon megérné.
Mihtariant is zseniális lenne megvenni, mert egy fiatal, viszonylag olcsó klasszis!

Rivendell 2016.04.27. 14:17:57

@pedronegroo: Diego az ATM-ben is idősebben köszönte szépen elvegetált:D

Coman azért csak Bayernes,akik nem kicsit uralják a ligát,még nálunk is jobban,gondolom 1 Reus esetében már sztárolnád a német ligás játékost

patrik1112 2016.04.27. 14:23:54

én irányító poszton legjobban Eriksennek örülnék, nagyon tetszik a játéka. Kár hogy az ő neve nem merül fel(legalábbis az újságok címlapján) Bár az is tény, hogy most hogy a Spurs BL induló vagy nagyon drágán adják el, vagy marad náluk

Apuleius 2016.04.27. 14:24:25

@pedronegroo: "Nézd meg Coman mutatóit aki itt köpni nyelni nem tudott, ott 19 évesen első szezonjában közel olyan jó mutatókat hoz mint az örmény."

Kingsley Coman 21 bajnokin játszott ebben a szezonban, ezalatt 4 gólt és 5 gólpasszt jegyzett. Ezek volnának a közel olyan jó mutatók?

Ismétlem, én sem vagyok igazán nagy rajongója az örménynek, s azon is lehet filozofálni, hogy mennyire illene a játéka a Juventusba, de szerintem vele kapcsolatban értelmetlen a fanyalgás. Amit pedig Diego kapcsán írsz, nos ez bármilyen játékos és bármilyen klubváltás esetén bekövetkezhet (lásd Fernando Torres stb.). Soha sincsenek garanciák.

pedronegroo 2016.04.27. 14:30:35

@Rivendell: Reus vagy az örmény lényegtelen egyik se idevaló, nem a tudásukkal van gond hanem hogy olyan poszton játszanak ami nálunk nincs(tudtommal legtöbbet szélső támadót játszanak) továbbá védekező skilljük sincs.

Diego: de akkor sem az olasz bajnokságban.

peti78 2016.04.27. 14:31:41

és a védők azokkal mi lesz beppe? a megfelelő szélső védők hiányában csak marad a mindenki által kiismert 3-5-2 (ami a blben kevés), így taktikailag allegrinek is meg van kötve a keze.

rockitbaby 2016.04.27. 14:55:08

@Rikoo: Te sem hiszed valójában, hogy ha távozni fog, az ennyiért lesz. Amint elkezd az újjáépülő City és Chelsea igazolni, marakodni, repkedni fognak a milliók. És a ManU-t még ki is hagytam a képletből.

pedronegroo 2016.04.27. 14:55:54

@Apuleius: Garanciák nem is kellenek, de felesleges kockázatvállalásra sincs szükség. Ha valaki olyan poszton brillírozik ami nálunk nincs egy olyan játék rendszerben ami a miénkkel szöges ellentétben van akkor a bevállalható kockázatoknál lényegesebben magasabb rizikófaktorral kel számolnunk, ezt pedig lehet mérlegelni és ennek tudatában dönteni egy-egy átigazolásról.

Tony. 2016.04.27. 15:16:41

Mindhárom játékos elférne a Juventusnál.

Cavani-t mindig is a csapatban akartam tudni, ő abszolút ide illő játékos let volna már sok éve. Kár, hogy nem látszik hova férne be. Horvátunknak mennie kellene 1 szezon után.

delpi0823 2016.04.27. 15:33:16

Az osszes sorozatot veva az ormeny rugott 23 golt es kiosztott 30 golpasszt es egyesek nem klasszisnak nevezik hat eleg erdekesen gondolkozik itt behany ember.Alomigazolas lenne.

pedronegroo 2016.04.27. 15:42:17

@delpi0823: Örülök hogy ekkora klasszisnak látod így akkor biztos hogy nem nálunk fog kikötni.

m.martin91 2016.04.27. 15:45:50

Ha André Gomes valóban érkezik, nem fog jönni klasszikus 10-es, csak Berardi, akit ki lehet majd próbálni azon a poszton. Ha viszont Pogba távozik, akkor minden megváltozik, érkezhet a portugál és 10-es is. Marotta nyilatkozata mutatja, hogy nem feltétlen akar irányítót hozni, inkább egy több poszton játszani tudó játékost igazolna, ez lenne Gomes. A jól működő 3-5-2-es játékrendszer miatt ő sem biztos benne, hogy szükségünk van trequartistára, és ebben igaza is van, hiszen a klasszikus 10-es csak ezen a poszton tud játszani, azaz 3-5-2-ben nem bevethető, maximum árnyékékként, de arra ott van Dybala és a minden bizonnyal érkező Berardi is, tehát felesleges igazolás is lehetne, ahhoz meg drága mulatság.

GZolee80 2016.04.27. 15:48:17

Ha rajtam múlna az én három játékosom : Calhanoglu,Xhaka,Gomes, illetve ha a csatársorból megy valaki én inkább egy apróbb termetű csatárt hoznék ez pedig nem más mint Lacazette , visdzont akkor a középpályára két ember jönne csak.
A hiánypótló emberkéim a következőek lennének : Dybala alternatívájának Berardi, Lichti mellé Vrsajlko/De Sciglio , illetve Chiello helyére néznék valami fiatal bal lábas védőt (talán Nastasic, de lehet kipróbálnám a cagliari-s Murru-t).

delpi0823 2016.04.27. 15:50:33

@pedronegroo: Hat most ne haragudj meg de aki kioszt 30 golpasszt egy szezonba meg lo 23 golt az balam klasszis.Nem tudom nalad a klasszis hol kezdodik ronaldo v messi?

.Bulldeo 2016.04.27. 15:56:28

@delpi0823: klasszis az, aki benne szokott lenni az UEFA év csapatában. mindenki más csak iparos;)

Juveboy92 2016.04.27. 16:02:35

@GZolee80: jó hogy nem Özil Modric Verrattit hoznád ha rajtad múlna...:)))

pedronegroo 2016.04.27. 16:07:47

@delpi0823: Pirlo, Buffon, Nedved, Zizu, de mindegy. Azt is tudod esetleg hogy hol játszana nálunk az örmény, melyik poszton? Nem csak a statjaiból kell kiindulni, nem mindegy milyen poszton milyen rendszerben játszik. De a lényeg akkor is az hogy ha akkora klasszis mint írod akkor úgyis elviszik a pénzes csapatok így megkímélnek minket egy újabb Diegó-tól, aki szintén "klasszis" volt meg "assistkirály" míg nem került a Juvehoz...

patrik1112 2016.04.27. 16:36:54

@pedronegroo: Hagyjuk már ezt a Diego-zást, azért mert ő nem vált be annyira mint amennyire vártuk, nem lehet a Juventusnak jó igazolása klasszikus irányító posztra?
Aki rúg 23 gólt és ad 30 gólpasszt akármilyen top bajnokságban(+ EL), az bizony klasszis teljesítmény. Abban igazad van, hogy a 3-5-2-ben nincs helye, de ha jövőre megint 4-3-1-2-t szeretnénk játszani akkor bizony top megoldás lenne. És bizony, a pénzes csapatok is keresik..a Chelsea állítólag már be is jelentkezett érte.45m fontos ajánlattal..

.Bulldeo 2016.04.27. 16:46:15

@patrik1112: jó játékos, de vigye a Chelsea. remélem, hogy a nagy újjáépítésben a fürdővízzel kiöntik Oscart is, és bagóért elhozhatjuk. ha Buffon és Evra elbeszélget Oszival, hasznos tagja lenne ő a Juvénak.

pedronegroo 2016.04.27. 16:48:38

@patrik1112: És az nem zavar hogy nem irányító poszton játszik a Dortmundban???

Watakuki 2016.04.27. 16:50:03

Gomes Cavani Calhanoglu Vrjsalko in Mandzu Hernanes Asamoah és Pereyra out. Max 40-45 milliós veszteséggel meg lehet oldani,ami nemár hogy gondot okozzon.

.Bulldeo 2016.04.27. 17:10:23

@Watakuki: nehezen tudom elképzelni, hogy a Hernanes-Asa-Pereyra triót el lehet annyiért adni, hogy abból csupán Calhanoglu vételárát fedezni lehessen.

Rikoo 2016.04.27. 17:13:09

@rockitbaby: záradék van a szerződésében vagyis ha nem újítják meg a következő hónapokban akkor 20 millió fontért bárki viheti.
@.Buldeo: ez fixen ár, sokkal inkább a fizetésekben lehet versenyezni.

Rocky80 2016.04.27. 17:15:31

Mandzuval meg mi bajotok? A leg BL-kompatibilisebb játékosunk, sérült is volt, egyáltalán nincsenek rossz mutatói.

Arról meg nem tehet, hogy Lichti nem tud beadni... Amikor normális passzt kapott, szinte mindig beverte. Lásd: utóbbi meccsek.

Inkább a "kiszolgáló személyzetet" kellene fejleszteni, a csatársort meg békén hagyni.

Persze ki ne örülne egy Cavaninak? Csak nincs rá égető szükség. Tanultak a mi fiaink is az idei évből, jövőre csoportelsők leszünk.

Juveboy92 2016.04.27. 17:24:59

@.Buldeo: @Watakuki: én amennyire tudom vkitől aki többször látta már Calhanoglut élőben játszani ... a szabadrugásain kívűl semmivel sem extrább mint teszem azt Pereyra ...egy ideig énis a szabadrugásai miatt elvoltam tőle ájulva, de mit érnek a szabadok ha közbe mezőnybe középszer ? :))

Rikoo 2016.04.27. 17:26:37

@Juveboy92: +1 nagy nulla. Idén is mindig őt cserélik le először. Se gól, se gólpassz, semmi.

patrik1112 2016.04.27. 17:32:53

@pedronegroo: Az hogy a felállásban bal/jobb szélre írják általában nem azt jelenti hogy nem irányít... nem sok Dortmund meccset láttam idén, de amiket igen azokon húzódott befele és osztogatott, de ettől függetlenül tud középen is játszani. Nem lehet egy játékos jobb egyszerre több poszton, igaz?

Rivendell 2016.04.27. 17:38:08

csak kérdezem,hogy a Barcas Vidal nekünk nem felelne meg?

Rivendell 2016.04.27. 17:38:58

amúgy lesz itt pofára esés a nyáron sok embernél:D lassan itt már mindenki 3-4 top játékost is vár,picit maradjunk a valóságban

pedronegroo 2016.04.27. 17:42:14

@Juveboy92: Csak a szabadrúgásaiból van a hype körülötte másban én se vélem kiemelkedőnek, de egyébként szerintem most se fut rossz szezont talán Chicarito idén ellopta előle a showt. :)

.Bulldeo 2016.04.27. 17:42:37

@Juveboy92: nem állítom, hogy szükségünk van rá, csak annyit, hogy a Watakuki kolléga számításai tévesek. az idei mercato megint nagyon nagy csalódás lesz, ha várjuk itt a klasszisok kritikus tömegét, mert a jelenleg körüludvarolt sztárok nem hozzánk fognak jönni (max. ha az egész mercato arról szól, hogy igazolunk egy nagy nevet).
És amellett, hogy ráfeszülünk a sztárokra, az egyébként okosan építkező Bayern majd megveszi Diawarát, vagy Bazoert, akikre amúgy lenne pénzünk, és majd jövőre csorgatjuk a nyálunkat, hogy mit hagytunk ki.

pedronegroo 2016.04.27. 17:48:28

@patrik1112: Idén játssza a legjobb szezonját és szélsőként ez nem véletlen. Tehát ebből adódik hogy ez a poszt fekszik neki a legjobban. Még egyszer mondom ilyen poszt nálunk nincs erre te mégis abból indulsz ki ha szélsőként ekkora klasszis akkor biztos irányítónak is az lesz...

Juveboy92 2016.04.27. 17:49:02

@Rikoo: én ha Leverkusenből vkit elhoznék , az ha nem maradna Cuadrado akkor Bellarabi, szerintem nagyon extra...de egyébként Berardi lesz...
@patrik1112: szerintem Marotta szavaiból ítélve hogy nem feltétlen veszünk trequartistát, és abból hogy Allegri ha tehette volna se próbálta játszani a 4-3-1-2t hanem inkább 4-4-2 pedig van a keretbe olyan aki tudna 2 csatár mögött lenni, rájött Allegri is hogy az a felállás nem fekszik a csapatnak , és ezen egy trequartista se fog változtatni hogy a többiek nem érzik jól magukat abban a játékrendszerben...szerintem pontosan ezért jön André Gomes is aki univerzális minőségi kp ...mert Allegri a csapathoz igazodva belátta hogy ez a 4-3-1-2 stilusidegen a csapat nagy részénél...

Apuleius 2016.04.27. 17:50:14

@pedronegroo: Azért egy csapat játékrendszere nem merev, megváltozhatatlan és kőbe vésett tényező. Egy nyári mercato, néhány távozó, s néhány igazolás teljesen megváltoztathat és átformálhat mindent. Attól, hogy esetleg a mai Juventusba nem illik bele valakinek a játéka, nem jelenti, hogy a következő szezon Juventusában okvetlenül felesleges az illető.

Mindettől függetlenül az örmény kapcsán szerintem nagyjából egyetértünk, én ugyan jó játékosnak tartom, de, hozzád hasonlóan, én sem benne látom a BL-győzelem zálogát. Ez a név pedig egészen rettenetes.

Juveboy92 2016.04.27. 17:55:22

@.Buldeo: Diawara szerintem is jó, de Leminaban latok hasonló skilleket csak maradjon jövőre itt és egészséges...úgyhogy nem sokat veszitünk vele ha elvinné Bayern, már ha igaz...
Bazoer a legutóbbi válogatott meccs után nyilatkozta hogy még nem érzi magát késznek hogy külföldre távozzon inkább még maradna Hollandiába hiszen még csak 19...egyébként szerintem is nagyon jó Bazoer de szerintem max olyan ajánlatot fogadna el ahol biztos kezdőként számítanak rá és szintet is ugorhatna másképpen marad Hollandiába

patrik1112 2016.04.27. 17:58:34

@pedronegroo: en azt mondom hogy ez amit most jatszik nincs olyan messze attol amit kozepen jatszik/jatszana. Azert messze nem olyan szelso o mint pl. Bale.
Egyebkent ha ebbol indulsz ki akkor Berardi is szelso, mert ott futott ket kiemelkedo szezont :D

JuventusFanatikus 2016.04.27. 18:36:54

@Juveboy92: Én is remélem, hogy 3-5-2 marad.Ebben a legbiztosabb a csapat.

Kellene szerintem egy irányító pl: Xhaka vagy Kovačić, meg egy box-to-box, pl: Kanté,Bazoer,Gomes, egy védő pl: Nastasić, meg ha szükséges egy jobbszélső pl:Vrsaljko
Akik mehetnek: Hernanes,Pereyra
@Rikoo: Nagyon remélem, hogy igazad van, és ha így van akkor csak az a kérdés, hogy szeretne-e hozzánk jönni.

Rivendell 2016.04.27. 19:33:11

mondanám hozzuk el Dephay-t,de szegény akkorát bukott és akkora arca lett,hogy ott rohadjon meg ahol van....pedig nem kicsit csökkenhetett az értéke

Grinta 2016.04.27. 21:31:30

@Apuleius: Azzal nem lenne probléma,Raiola is Miki-nek hívja :D

The king of alibis 2016.04.27. 21:53:13

Egy jobbvédőre is nagy szükség lenne.

delpi0823 2016.04.28. 06:51:27

@patrik1112: ugyse tudod meggyozni,azok a jo jatekosok akiknek van 2 golpassza a szezonban mint oscar meg chalhanoglu.

Rivendell 2016.04.28. 10:28:54

@Zsöné: ááá ő fradista lesz,nincs már számára hova menni,de amúgy biztos a holland szálra célozhattál,hát ja...kb Zsuzsi lett belőle

Gabuero9 2016.04.28. 14:50:52

Szerintem del piero utan mostanaban tevez volt legjobb csatarunk vki hasonlo kene de hozza hasonlo csak 1 van aguero o meg eselytelen. Cavaniban csak bizni lehetne h ujjaszuletik es napoli formajat hozza.
Higuainnak meg orulnek kicsit forro feju de nalunk lenyugodna de o ra nincs lovenk. Kivancsi leszek
Kp ra calhanoglu mkhitaryan es gomes is jolenne plusz ha cuadrado menne akkor egy kolarov/filipe luis nak orulnek bar utobbire se sok esely lenne.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (916) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9917) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4142) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4172) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása