A Juventus az átigazolási stratégián dolgozik

marotta-paratici.jpgA Juventus lassan kezdheti a bajnoki cím megszerzésének az ünneplésére az előkészületeket, hiszen a bajnokságban kilenc pont az előnyük, és egyre kevesebb találkozó maradt hátra az idei szezonból, azonban Beppe Marotta már az átigazolási stratégia meghatározásán fáradozik.

A bianconero csapat szinte csodával határos módon tért vissza a scudettoért folytatott harcba, és így megszerezheti a sorozatban ötödik bajnoki címet, míg várhatóan a szezon végén Massimiliano Allegri is megújítja szerződését, így a nyáron nem várhatók radikális változások.

Mindazonáltal annak érdekében, hogy a Juventus komolyabb esélyekkel indulhasson a Bajnokok Ligájában, a csapat trénere azt kérte, hogy a csapat főbb játékosai érinthetetlenek legyenek más klubok számára.

A La Gazzetta dello Sport nemrégiben a Juventus átigazolási terveiről közölt információt, és ezek szerint a klub el kíván utasítani minden ajánlatot, amely Paul Pogba, Leonardo Bonucci vagy Paulo Dybala játékjogát érinti.

A számos tőkeerős együttes által megszerezni kívánt fiatal francia középpályása új szerződésre számíthat, a klub pedig május közepéig választ vár a futballistától. Emellett minden bizonnyal Andrea Barzagli szerződésének a megújítása ügyében is ajánlatot tesz a klub.

Amennyiben a francia futballista a távozást fontolgatja, az olasz csapat a Leicester idén klasszisteljesítményt nyújtó középpályás, N'Golo Kanté, a Real Madrid kreatív középpályása, Isco vagy a Borussia Dortmund karmestere, Henrikh Mkhitaryan közül választaná ki a helyettest.

Claudio Marchisio komoly sérülése lépéskényszerbe hozta a klubot, és Giuseppe Marotta ezért kénytelen új középpályásokkal megerősíteni a keretet, az AC Milan játékosa, Riccardo Montolivo kapcsán szállingózó pletykák alább hagytak, és sajnos nagyon kis esély mutatkozik arra, hogy az Öreg Hölgy meg tudná szerezni a Paris Saint-Germain alapemberét, Marco Verrattit vagy a Borussia Dortmundot a nyáron a Manchester City kedvéért elhagyó İlkay Gündoğant. Ezért a torinóiak inkább a Valenciánál futballozó André Gomes, Lucas Biglia vagy a Bologna csapatában sokak figyelmét felkeltő Amadou Diawara felé fordulnának.

A támadórészleg tekintetében a hírek szerint Beppe Marotta huszonötmillió eurót kínál majd a spanyol királyi klubnak Álvaro Morata szerződésében szereplő visszavásárlási záradék érvénytelenítéséért. Az ajánlat elfogadása esetén a spanyol klubnak már nem lenne joga harmincmillióért idén vagy jövőre a Juventus beleszólása nélkül bármikor visszahívni a fiatal spanyol támadót.

Várhatóan Simone Zaza el fogja hagyni a klubot, mivel nem igazán ápol jó kapcsolatot Massimiliano Allegrivel, és a Premier League egyik klubjához távozhat huszonötmillió euróért. Az ő helyettese a Sassuolo támadója, Domenico Berardi lehet, aki már régóta célpontja az Öreg Hölgynek.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr928654386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pavel1988 2016.04.22. 14:15:20

Nagyon úgy néz ki, hogy a fiatalok zökkenőmentesen tudnak beilleszkedni ebbe a jól működő gépzetebe, lásd Dybala, Rugani vagy Morata.
Ezért úgy gondolom, hogy nem kell feltétlenül klasszis igazolni ha olyan nagy tehetségek vannak a piacon, mint Nazoer vagy Max Meyer.

Eddig Isco és Kanté leigazolásában reménykedtem, de a Real csak húzza-halasztja a tárgyalások megkezdését és amúgy is szokásuk képtelen feltételekhez kötni egy számukra nélkülözhető játékos távozását. Kanté pedig marha drága lesz és feltehetően el sem akar majd jönni Angliából.

Én azt mondom k*pják be és neveljük ki magunknak a következő Vidalt és Nedvedet. Eddig is ment, nem most fog beletörni a bicskánk.

Paris Hamilton 2016.04.22. 14:23:15

A Real Madrid-ból én Isco-t és Danilo-t csomagban elhoznám. Valamint ha jól emlékszem tavalyi nyáron máltai szeretet szolgálatosat játszottunk a Sevilla-val, így szerintem lehet hogy nem lenne ördögtől való dolog az, hogy ha elkezdenénk alkudozni Krychowiak-kal kapcsolatban.
Mindenesetre nagyon kíváncsi leszek az idei mercato-ra, hiszen ha minőséget akarunk igazolni, akkor legalább 80-100 millió eurot kellesz megint elkölteni a vezetőségnek. Arról nem is beszélve hogy ott van még Morata, Lemina valamint Cuadrado ügye is...

m.martin91 2016.04.22. 14:30:26

@Pavel1988: Szerintem egyértelműen nem kell klasszist igazolnunk, inkább tehetségeket, akik nagy jövő előtt állnak. Vannak, akiket viszonylag olcsóbban is meg lehet szerezni, és ki tudja, mire lesznek képesek. Ez egy sokkal szimpatikusabb vonal, és van benne ráció is.

Mixbetegállat 2016.04.22. 14:33:29

Remélem nem fogunk Pogbában csalódni ami a jövőjét illeti!

Rikoo 2016.04.22. 14:39:13

Isco, Cavani, Danilo, Kanté, Diawara, Benzema, Berardi. Elsősorban ezekben a nevekben kell gondolkozni és megpróbálni megszerezni őket. Végre ne a C terv legyen belőle.
@Pavel1988: Kanténak rögzített 25 milliós kivásárlási záradék van a szerződésében, így ha nem ír alá új szerződést drágább nem lesz.

Mahiro 2016.04.22. 14:42:54

Nagyon kíváncsian várom az idei Mercatót, ha sikerülne megszerezni Isco-t vagy Mkhitaryan-t, esetleg mellé egy ügyes jobb hátvédet akkor már nagyon sikeresnek mondanám a nyarat.

Persze mellé nem ártana egy kis takarítást is végezni.... Hernyó + kicsit szétnézni a stábban (sérülések okán).

Györijuventino 2016.04.22. 14:57:00

Zaza szerintem megy és Bayern is megveszi Comant-t. Két játékos árából kb 50-60 millió befolyik..
Ezt kiegészitve kéne 2-3 minőségi játékost vásárolni+ felesleget elküldeni.

sleepy8 2016.04.22. 14:58:19

Lemina és Morata mindenképp maradjon, ezt le kell seftelni. Ha jön irányító akkor Cuadrado feleslegessé válik, bármennyire is jó. Zazat sajnálnám, szimpatikus figura, de sajnos a kezdobe sose fog beférni. Hernanestől is megszabadulhatnánk valahogy.

Érkezők terén egy André Gomes, Örmény, Berardi, Vrsaljko/Bruno Peres csomag 10/10 lenne.

Barolo4 2016.04.22. 15:00:09

@m.martin91: Alapvetően egyet értek veled, és ha egyben marad a csapat és hozunk olyan tehetségeket, akikkel hosszabb távon is biztosítjuk a top csapat helyünket, akkor engem az sem zavar, ha nem nyerünk bl-t. Viszont azt gondolom, hogy ha ténylegesen a Bl győzelem lenne a vezetőség célja, akkor (a jelenlegi top játékosaink megtartása mellett) szükségünk lenne 2-3 kész klasszisra is, elsősorban a középpálya támadó szekciójába. Én nem vagyok egyáltalán elégedetlen az idei évvel, de azért a Bayern elleni meccsen sokszor szinte feldőlt a pálya.... én ott éreztem leginkább, hogy a támadópotenciálunk még mindig messze van a 2-3 legjobb csapatétól. Ettől még persze lehet Bl-t nyerni akár a mostani keretünkkel is, de sokkal jobbak lennének az esélyeink, ha pl. érkezne egy Isco, Cavani, Lukaku hármas. Amúgy meg nekem Verratti a nagy álmom, de félek, hogy ő már sohasem lesz Juve játékos. Forza Juventus!

Rivendell 2016.04.22. 15:19:37

Morata-ért 25m?...viccnek is rossz,akkor már inkább vissza kell engedni

kapunk érte 30-t + 25 m és kb a világ bármelxik top csatár tehetségét el is hozhatjuk Morata féle banális kikötések nélkül,álljanak már a sarkukra,ez a Juve és nem 1 csikó társaság....Moggi rendet tenne még a mardirdi fejekben is:DDD

Rivendell 2016.04.22. 15:26:07

félre értés ne essék,nem szidtam Marotta-t,csak legyen tökösebb ebben a kérdésben

m.martin91 2016.04.22. 15:28:07

@Rivendell: Kik a világ top csatár tehetségei?

Rivendell 2016.04.22. 15:29:01

Hernyot azért nem adnám el,mert kellenek cserék is és nem csak favágó cserék,mint Sturaro.

Illetve max télen adnám el,mikor a Kínai piac is nyitva van,mert csak ők fizetnék ki a vételi árat...10-15m között vettük talán?

Zsöné 2016.04.22. 15:29:40

@Rivendell: Így van!
Moratára max 5 millát fizetnék semmivel sem többet.
@Paris Hamilton:
"A Real Madrid-ból én Isco-t és Danilo-t csomagban elhoznám"
Ez nagyon jó lenne. Fiatalítás és erősítés egyben.

rockitbaby 2016.04.22. 15:30:37

@Rivendell: Amennyiben Allegri számít rá, és eleddig úgy tűnik, hogy igen, akkor ennyi. Moggi-s dolgot meg hagyjuk már végre :)

A gond ott kezdődik, hogy ez a +25 millió Morata-ért már egy akkora összeg, amin a RM is el fog gondolkozni. Nekik 30-at kellene kiadni érte, de mi adunk 25-öt, hogy itt maradjon. Azaz 45 millióba lesz összesen. Amennyiben nem kap Perez egy összességében ennél jóval nagyobb ajánlatot érte, hülye lenne nem belemenni ebbe. Értem ez alatt azt, hogy amennyiben ők kifizetik a 30 milliót, és nem tudják minimum 55millióért eladni, nekik jobban megéri belemenni ebbe.

A fiatalítási projekt az jó dolog, de ha BL-t akarunk nyerni, márpedig pár éven belül ez lesz a fő cél, akkor olyan mercatokell, amikor jön fiatal tehetség és bizonyított játékos is. Ehhez, amennyiben nem 2-3 játékosról beszélünk, elég sok pénz fog kelleni.

Rivendell 2016.04.22. 15:33:23

Isco

érdekes,ha 1 Morata esetében leszivattak minket a záradékokkal,akkor Isco esetében,aki felkapottabb milyen feltétellel hozná el MArotta? köszi,de akkor Isco nem kell inkább:D

DegerFaCan 2016.04.22. 15:45:19

ezt a Moratát miért vesszük meg kétszer? neki nincs beleszólása? hát bakker adunk neki angyobb fizut ha nem megy vissza és spóroltunk 20 millát...

Grinta 2016.04.22. 15:54:45

Én nem akarok okoskodni,de az talán nem véletlen hogy Morata padozik-ha Mandzukic egészséges-olyan mintha "rejtegetnénk" bármilyen hülyén is hangzik.Ez olyan ide se fér be...mit akartok??Én most már megegyezést sejtek a háttérben.Ha megnézzük,érdekes módon a játékos nem lázadozik,az ügynöke nem üzenget...véletlen lenne?

Rivendell 2016.04.22. 16:01:35

@Grinta: nem bánnám a + 25m-t se,ha tényleg 1 klasszis tehetség lenne,de sajnos pont a kapu előtt nagyon bizonytalan

DegerFaCan 2016.04.22. 16:12:43

@Rivendell: fizettünk érte 20 milliót már ami eléggé kockázatos volt, mi szívhattunk volna vele ha nem jön be. nem értem miért költenénk a saját játékosunkra többet. ne játsszassuk többet a szezonban, ahogy Grinta is írta.
ha meg elmegy akkor köszönjük szépen neki, sajnálatos hogy elmegy, de mi jól jövünk ki belőle hiszen bíztunk egy fiatalban, be is ért nálunk és csak az opció miatt nem tudtuk megtartani.
van 30 milla plusz ami egy Berardi és még marad is kp.
Cuad meg Lemina kell még meg egy kva jó irányító (tourének örülnék) és akkor királyok vagyunk :D

FeriGjuve 2016.04.22. 16:27:39

@Rivendell: azt nem hiszem el,hogy mèg mindig van,aki nem làtja hogy Morata egy top klasszis csatàr képessègeit hordozza.

FeriGjuve 2016.04.22. 16:33:09

@FeriGjuve: Amikor top formàban volt szorta a golokat,volt egy sèrülès,ami utàn màr nem kapott annyi lehetösèget,Allegri pedig valamièrt jobban szereti Mandzukicot,pedig golok tekintetèben nem huszem h eredmènyesebb,annyi hogy öt Max akarta leigazolni,mert nagy kedvence.Tevez-Morata szintü csatàr duonk kb. A Treze-Delpi kettös otanem volt ès Mandzukic mèg Dybala-val sem fogja sosem ugy megèrteni/èrezni egymàst.

Rivendell 2016.04.22. 16:33:23

@DegerFaCan: miért szívhatunk? miért ha tényleg adnak még 2-25m-t érte az nem szívás?

@FeriGjuve: ha hordozná,akkor legalább 3 tiszta helyzetből 1-et értékesítene,persze lehet nekem túl nagy az elvárásom.

Azért Morata már nem annyira tini,kapott lehetőséget a madridnál is + nálunk is 2. szezonját fejezi be,ha benne lenne az igazi csatár ösztön,akkor már ki kellett volna,hogy hozza magából,pláne 1 Seria A-ban,ahol lassabbak az ellenfelek.Érdekes,hogy Higu ezt lazán hozza

Rivendell 2016.04.22. 16:34:19

@FeriGjuve: mikor szórta a gólokat?

FeriGjuve 2016.04.22. 16:34:36

@Rivendell: kihozta magàbol,az előző szezonban.

FeriGjuve 2016.04.22. 16:36:04

@Rivendell: Amikor a Bl menetelèsünk alatt meccsenként egyszer betalàlt ès nagyban neki is köszönhettük,hogy döntöig jutottunk.

FeriGjuve 2016.04.22. 16:42:19

@Rivendell: A madridtól èppen azèrt tàvozott,mert nem kapott lehetősèget.

DegerFaCan 2016.04.22. 16:51:45

szerintem ha nem válik be ennyire Morata akkor beszívtuk volna :)
most kb 30 millió alatt kell tartani az értékét ha tényleg nem szólhat bele Alvaro hogy nálunk akar maradni.
ha plusz pénzt kell adni érte, akkor nem éri meg mert vívja ki a realnál hogy ne vegyék vissza. kész
egyébként remélem marad és Mandzu megy

RuidaRobert 2016.04.22. 16:58:04

@DegerFaCan: Számból vetted ki a szót.

Pavel1988 2016.04.22. 17:09:51

Morata így kerülne nekünk 45 millióba úgy, hogy konkrétan mi emeltük ki a temetőből és tettük fel a top futball térképére.
Undorító ár lenne érte elismerem, de jelenleg ennyi pénzért nem lehet jobb csatárt venni.
Allegri bízik benne, minden éles meccsen bizonyít, (emellett elismerem a kis csapatok ellen nem tud játszani) továbbá még csak 23 éves és az idei "gyenge" szezonjában is berámolt 10 gólt és kiosztott 11 asszisztot.

Én Marrotta helyében vennék egy doboz hányinger csillapítót 10 euróért és kifizetném a Madrid által kért összeget, de azért ezt a 25 milliót már tényleg ne haladja meg.

Egyébként a világ top csatár tehetségei Harry Kane, Ihenacho, Sané és Origi. Őket nem lehet megvenni ennyi pénzért.

babo0410 2016.04.22. 17:24:21

@Rikoo: Még akkor is ott van, h lehet ő el se akar jönni, vagy maradna Angliában. Ráadásul angol csapatok minimum a dupláját tudnák kínálni neki, mint amit mi. Szerinte kantéra kicsi az esélyünk sajnos. Aztán ki tudja.

De jó lenne a nagyobb nevek mellé olasz tehetségeknek is lehetőséget adni.
Remélem az csak kitaláció, h Zaza el akarna me ni, mert rossz a viszonya az edzővel. Az még nem indokolná ezt, h legtöbbször csak csere. Berardi ettől függetlenül jöjjön.

juve28adam 2016.04.22. 17:28:43

Remélem ,hogy Moratáért azt a plusz 25 misit nagyon gyorsan elfelejtjük.

SzDöme 2016.04.22. 17:35:43

én megnyugodtam (fhuhhh) ennek a cikknek a hallatán. Gondoljátok, hogy ilyen top secret dolgok kiszivárognak egy újságnak? Ugyan máár! Ezek pont azok a dolgok amik szerintem NEM fognak megtörténni a nyáron. ...és én emiatt nyugodtam meg. Morata-ért még 25 misi??? Ki lenne ilyen hülye? (tudom sokan mondják most hogy Marotta)

DINOBIZZO 2016.04.22. 17:46:37

Morata-t el kell engedni. Kivétel ha 5 millát adunk amibe tuti nem mennek bele. Eleve f.szság volt ezt a szerződésbe rögzíteni. Ha tényleg 25 milliót adnánk még akkor ott lenne h majdnem 50 millió. Annyiból meg azért tényleg lehet jobbat venni. (Cavani, Lukaku vagy akárkit.

JuventusFanatikus 2016.04.22. 18:06:59

Sajnos Morata ezt a + 25 milliót nem éri meg.Maximum 10, de semmi több.
Remélem Zaza nem akar elmenni, másik ilyen 4.számú csatárt nem találunk.

FeriGjuve 2016.04.22. 18:07:12

@DINOBIZZO: A psg csoda csere csatàràban én semmivel sem làtok több potenciàlt,mint bàrmelyik jelenlegi tàmadónkban.Inkàbb csak a neve nagy ès ezàltal a marketing èrtèke.Gondolom ezèrt lelkesednek èrte sokan.

FeriGjuve 2016.04.22. 18:09:40

@DegerFaCan: Egyetèrtek,inkàbb Mandzu menjen,mint Morata,bàr bevallom megkedveltem a horvàtot is idővel.

Rikoo 2016.04.22. 18:35:31

@FeriGjuve: ha nem látod, akkor nyisd ki a szemed. Morata hát tényleg nagy klasszis. :D
Köszönjük neki, hogy itt volt, elég is ennyi belőle. Ha zárt védelemmel szemben kell játszani egy kalap sz@rt nem ér. Nehogy már 45 millóba fájjon egy ilyen játékos...
Mandzukic is nyugodtan mehet Angliába. Dybala és Zaza maradjon, mert nála biztos, hogy nem lesz jobb játékosunk aki tűri a padozást. Kell egy vérbeli gólvágó, mert Trez óta nincs befejezőcsatárunk.

Juveboy92 2016.04.22. 18:35:48

állítólag előrehaladott tárgyalás folyik Saponara ügyében Empolival , 9 millió + 2 fiatal fejében...mondjuk Tuttosport szerint...

Rikoo 2016.04.22. 18:38:38

@Juveboy92: pont ugyanez a hír volt vmelyik nap Diawarával kapcsolatban.:D

Rivendell 2016.04.22. 18:43:17

@Rikoo: @Juveboy92: akkor +van a 2 kp igazolás?:DDD vége a mercatonak,mindent elrendeztek már most,csak kénytelenek megvárni a nyitást:)

FeriGjuve 2016.04.22. 18:43:36

@Rikoo: Zaza kurvàra nem tűri a padozàst,ezért fog eligazolni,szerintem neked kéne kinyitni a szemed. :)

szeszterciusz 2016.04.22. 18:47:36

Hát remélem Sandro esetében is el kíván utasítani minden ajánlatot !!! Marhára nem tetszene ha esetleg eladnánk egy jó ajánlat esetén !!!

Rikoo 2016.04.22. 18:49:46

@FeriGjuve: igen, mert a Gazzetta azt írta? Biztos szívesebben játszana a Stoke Cityben vagy a Watfordban. Főleg, hogy januárban ő volt az aki nem akart távozni. Jah és szted Zaza jobb, mint Cavani...Ezek után nincs miről beszélni.
@Rivendell: én Diawarának örülnék, nem véletlenül szeretné Guardiola is leigazolni. Saponara, Pereyra helyett jöhetne más helye nem lenne a csapatban csak a rotációban.

Rivendell 2016.04.22. 18:53:05

@Rikoo: én most nem lenézősen gondoltam a 2 nevet:) Diawara ok,de Saponara nálam nem annyira,nálam olyan tipikus olasz,aki a ligában úgy elvan.

Rikoo 2016.04.22. 18:54:28

@babo0410: remélem, hogy van esélyünk. Biztosan próbálkozni fog a vezetőség, mert az ára elég olcsó. Igen, a nagy kérdés, hogy ő mit akar. Abban biztos vagyok, hogy nem marad a Liecesterben.

Rikoo 2016.04.22. 18:55:52

@Rivendell: vicc nélkül Marottából kinézem, hogy ez lesz a két igazolásunk és ennyi.:D

FeriGjuve 2016.04.22. 19:02:25

@Rikoo: Zaza-nak szerintem nagyobb kérői is lesznek,mint a Stoke vagy a Watford ès csak addig fogja tűrni a padoztatàst.Ezt a jàtèkos reakciojibol ès viselkedèsèből lehet làtni,nem a gazettàbol... igen szerintem Zaza van olyan jo,mint egy jelenlegi Cavani,erőszakossàgban,mentalitàsban főleg ès azèrt labdàval sem ügyetleb.Mièrt ne lenne olyan jò?Egy jàtèkos marketing èrtèke ès a neve nem mindig egyenesen arànyos a jàtèktudàsàval.Mit mutatott Cavani az elmult pàr èvben,ami miatt mindenkèppen ő kellene nekünk?

FeriGjuve 2016.04.22. 19:03:26

@FeriGjuve: Ja ès azèrt mert joval több van benne,mint hogy itt padozzon ès ezt ö is tudja,meg az ügynöke is.

Rikoo 2016.04.22. 19:08:25

@FeriGjuve: www.eredmenyek.com/jatekos/zaza-simone/v7gdgsPR/
www.eredmenyek.com/jatekos/cavani-edinson/Qgx2trzH/

Tényleg semmi különbség nincs köztük. Cavani értéke 60 millió körül van. Zazáé 15 max., úgy, hogy általában a fiatal játékosoknak, sokkal nagyobb értékük van, mint a 30 éves játékosoknak.
Ez a két csapat érdeklődött érte, mit gondolsz majd Guardiolánál kiszorítja Agüerot?:DDD

FeriGjuve 2016.04.22. 19:09:26

@Rikoo: Te nem èrted miről beszélek.

FeriGjuve 2016.04.22. 19:11:45

@FeriGjuve: pont erröl ugatok,jàtèktudàsròl,nem a piaci èrtèkről.

Rikoo 2016.04.22. 19:13:39

@FeriGjuve: értem miről beszélsz, de az totális hülyeség. Marketing értéked csak akkor lesz, ha letettél vmit az asztalra. Cavani nem a saját posztján játszik mégis 20 fölött lő már 3.éve, sőt a legtöbb esetben csak padozott Ibra miatt.
Zaza nem bírja átvenni a labdát egymás után 3x. Mert szted akkor ki a klasszis csatár? CR és Messi nem számít.

.Bulldeo 2016.04.22. 19:46:20

@Barolo4: hát én csöppet sem örülnék, ha érkezne egy Isco-Cavani-Lukaku hármas. Az egész csapat a karakterét veszítené el, olyanok lennénk, mint amit a City féle hordákban gyűlölünk.
Marottáék okos építkezésével már egy elég penge kis csapat kezd összeállni. Sokkal jobban illene hozzánk, ha Hernyó helyett hoznánk egy igazi klasszist (pl. Oscar), Khedira helyett az olcsóbb Banegát, megy Casares meg Pereyra, jön még Berardi, Mandragora, meg egy jobbos.
Ehhez már csak a Spirito Juve kell, és megverjük a világot;)

2016.04.22. 20:11:48

Olyasmit olvastam a face-en,hogy Pogba úgy döntött maradni akar,mert Dybalával szeretne továbbra is játszani...ezt lenyilatkozta valahol,lehet erről tudni valamit?

Dante01 2016.04.22. 20:16:05

Nálam ez a jövő csapata ha 4-3-1-2 lesz: Buffon, Vrsaljko, Bonu, Rugani, Alex Sandro Pogba, Marci, Verratti, Mkhitaryan, Dybala, Morata

cserék: Neto, Chiellini, Barza, Lichti, Evra, Lemina, Sturaro, Diawara, Donsah, Pereyra, Mandzu, Berardi,

Távozók: Caseres, Padoin (na ezért páran meglincselnek, de akkor is)Hernanes, Asa, Zaza,

Zsöné 2016.04.22. 20:32:25

Aki szerint Morata megér +20 millát, az válasszon magának másik sportágat, mert a focihoz qrvára nem ért.

Rikoo 2016.04.22. 20:36:13

@.Buldeo: szerintem ezzel inkább kiesünk a csoportból. Oscar igazi klasszis?:DDD

FeriGjuve 2016.04.22. 20:38:48

@Zsöné: BÀRMELYIK klub 20+ millàt dobna most Moratàèrt,ha a Juve tulajdona lenne ès àtadòlistàra tennè.Ugyhogy sokan pàlyàt tèvesztettek. :)

FeriGjuve 2016.04.22. 20:40:02

@FeriGjuve: Klubigazgatók egèsz sora vaksötèt a futballhoz. :D

Tony. 2016.04.22. 20:46:54

Én viszont sokakkal ellentétben igenis sztárjátékosokat (is) akarok látni a Juventusban. Nagyon jó ez a "igazoljunk csak tehetségeket" stb, de ha megnézzük az európai elit csapatait, ott a jó csapategység mellett egyéniségek is vannak. Sok éve hiányzik már az az érzés mikor az ember tele izgalommal várja egy bizonyos játékos bejelentését, és azt mondja, hogy "hű baszki x,y a kedvenc csapatomba igazolt". Igazoltunk mi Nedvedet, Vieirat, Cannavarot, nagy neveket akár 30-hoz közel, és nem hiszem hogy nagyon megbántuk volna. A nagy Juventusokban is mindig voltak klasszisok. Kell a marketing, kell, hogy felpezsdüljön az élet 1-1 igazolás kapcsán. Vegyesen kellenek játékosok. A tehetségek és iparosok mellé kell 1-2 klasszis, aki a különbséget jelenti.

FeriGjuve 2016.04.22. 20:49:49

@Rikoo: Cr màr csak azèrt sem,mert szèlső. :) Mindegy felesleges ezen vitatkozni,mert màshogy làtjuk a dolgokat.Nem nèztem utàna mennyire volt eredmènyes Cavani az elmult èvekben,de azt tudtam,hogy föleg padozott.Meg ahogy rèmlik nekem,de ha ezt a formàt hozza,amit belinkeltèl,akkor jol fogunk jàrni vele,de èn Zazàt többet jàtszatnàm,mert több van benne ès mindig 120%-on pörög.

FeriGjuve 2016.04.22. 20:52:42

@Tony.: Ez ìgy van,nemzetközi szinten csak akkor lehetünk egyenrangú ellenfelei a 3 top klubnak.

.Bulldeo 2016.04.22. 21:01:50

@Rikoo: Oscar igazi klasszis. Mint Cuadrado. Csak a klasszis teljesítmény nem a Chelsea-ben jön ki ezekből a játékosokból.

Roli984 2016.04.22. 21:13:22

@Zsöné: mért Morata nem ér 40 milliót? Szerintem annyit bőven megér, kb az összes fontos bl gólunkat ő lövi. Persze az is értek ha valaki a Carpinak képes mesterhármast lőni, de egy RM elleni gól azért többet ér.Én 15öt fizetnék érte, mert szerintem 45-50 között tudja RM eladni, ami kb 15 milliós haszon nekik, és 35 millát nekünk is biztosan megér.
Cavani meg egy álom, de a fizujára miatt jobb ha nem jön. Igazából mind a 4 csatárral elégedett vagyok, max Mandzu helyére jöhetne valaki.

Roli984 2016.04.22. 21:16:19

@Tony.: nézd meg az ATMAt. Azt a példát kell követni szerintem. Fiatalon igazoltak tehetségeket, és megtartják az értékeiket. Igazoláolitikájuk az egyik legszimpatikusabb.

The king of alibis 2016.04.22. 21:28:32

Istenem....Dzádzá klasszis...hogy miket meg nem tud az ember. Morata nem ér +25 millát. Viheti a Margit. Remélem Mandzukicot is elviszik Angliába. Jöhet Cavani, Berardi.

Zsöné 2016.04.22. 21:35:34

@Roli984: Moratának vannak nagyon fontos góljai. Ezt badarság lenne tagadni, mint ahogy azt is miszerint 3-4 100%-os ziccer kell neki 1 gólhoz. Ez a hatékonyság az én olvasatomban nem ér +25 millát.

Drughi Di Bianconeri 2016.04.22. 22:31:07

@Tony.: +1 teljes mértékben egyetértek.
Noha, a klub mindenkori filozófiája a fiatal tehetség felkutatása,sztárrá nevelése,de igenis szükség van fontos meccseket eldönteni képes klasszisokra.

Kedvelem Morata-t,tavaly gyak. Ő lőtt minket a BL-döntőig és idén is kiváló teljesítményt nyújtott a BL-ben, sőt a müncheni meccsen egyenesen világklasszis színvonalon tolta - DE: szerintem nem ér meg újabb 20-25 M-t,hogy végleg nálunk maradjon,bár szemmel láthatóan szeret itt lenni,a JUVE-család tagja,a többiekkel bírják egymást....nem tudom.

Középpályára kell 2 ember,akivel nem tudunk mit kezdeni,el kell adni,a JUVE nem szeretet szolgálat.
1 b-t-b/védekező középpályás, illetve 1 kreatív,irányító-féle.

Én a vezetőség helyében MINDENKÉPPEN adnék esélyt Berardinak (ha egyáltalán akar jönni),szerintem Allegri megtalálná a helyét.

Cuadrado-t KÖTELEZŐ véglegesíteni, HA nem is lesz állandó kezdő (mert gyakran fogja váltogatni Max a játékrendszert?),akkor is: teljes értékű,hasznos,fontos tagja a Csapatnak,nálunk újra egykori önmagát idézte,mindig is szerettem, szvsz. mostanra a kétkedőket is elhallgattatta,szerintem Ő és a vezetőség,na meg Allegri is úgy számol,hogy marad.

1 védő is kell mindenképpen,annak -ha találunk- talán megtenné 1 extra fiatal is (Chiellini pótlására).

Viszont 1 jobbhátvéd kelleni fog,kedvelem nagyon is a Svejci terminátort,de ideje gondolkozni a pótlásán, az sem baj,ha minőségben/stílusban ugrunk egyet.

Ez,ahogy így összegzem bőven 100 M+,de szvsz. eljutottunk oda,hogy megengedhessünk 1 ilyesmi Mercato-t,hiába estünk ki korábban a BL-ből,mint tavaly,de még így is jó sokat kaszáltunk onnan, meg én eleve számolok jó néhány eladással is (noha ez sajnos soha nem volt Marrotta erőssége, kivétel talán Matri ,meg Coman).

Rikoo 2016.04.22. 23:48:31

@Tony.: +1
@.Buldeo: Oscar soha nem volt klasszis játékos és nem is lesz csakúgy, mint Cuadrado.
@Roli984: nem kell követnünk más csapatok játékospolitikáját, mi a Juventus vagyunk nem az Atletico Madrid. Mindig az olaszok voltak többségben a csapatban akik kiegészültek külföldi világklasszisokkal. Továbbra is ezt a vonalat kell erőltetni, ha már végre sikerül utolérni magunkat 10 évvel a Calciopoli után.
@norbi9107: @Zsöné: +1
@Drughi Di Bianconeri: reméljük ez így fog megvalósulni. Az interjúk alapján van rá esély, hogy idén végre eljöjjön az a Mercato amit évek óta várunk.

2016.04.23. 00:08:00

Bírom Moratát,de túl van árazva nagyon...én Zazát tartanám meg második számú befejezőnek,elé kéne egy igazi klasszis,mint például Cavani. Dybala helye megkérdőjelezhetetlen,mögé jöhetne Berardi,ötödik számúnak elég egy fiatal csikó. Középpályára Kanté és Andre Gomes jó volna Pogbával és Marcival(ha majd visszatér),cserének Khedira,Asamoah,Lemina,Sturaro,bőven elég volna. Danilo egy full kapufa,itt se tudna semmit hozzátenni,túlsztárolt hülyegyerek,oda mást kéne keresni,minden más adott...nem kivitelezhetetlen szerintem.

FeriGjuve 2016.04.23. 07:55:16

Itt nem lett kevesebb a fogyatékos.

Rivendell 2016.04.23. 08:12:42

még jó,hogy este már nem írogattam,így én még lehetek okos is:)

vicc az,hogy ezt mi minden héten megcsináljuk,miközben el sem kezdődött a mercato,szerintem az utóbbi 2 hónapban mindenki változatlanul,vagy 20x leírta a véleményét...én is,de az csak összeröffenünk még párszor a zárásig:D

KINGovHELL 2016.04.23. 08:50:00

@Tony.: Hajlamos vagyok egyet érteni veled. Azt viszont el tudom képzelni, hogy Pogba maradása, valamint néhány játékos (Dybala, Sandro,Valaki még?), gyors beilleszkedése a "sztárokat vadászunk" projekt kárára ment. Értem ezalatt, hogy nem jön csilliárdos klasszis,inkább fiatalokba inveztál a klub továbbra is. Megmondom őszintén, ha Pogba tartja ezt a szintet !legalább!, Dybala és Sandro még tovább fejlődik, akkor szerintem megállhatja a helyét ez a terv. Ez persze csak a saját agyam szüleménye, lehet nagyon mellé lövök.

Watakuki 2016.04.23. 11:13:22

Isco szerintem nem realitás. Érkezzen Berardi, és végre hozzunk már egy értelmes irányítót, úgymint Calhanoglu vagy az örmény a Dortmundból. Ezesetben én elengedném Cuadrado-t is.
Középpályáról pedig gyorsan takarítsuk ki Hernanest illetve bármennyire fáj Asamoah-t is. Khedira maradhat felőlem, ha a fontosabb meccseknél nem jut szóhoz, elég ő bohóckodni a Serie A ba. Egy

Pereyra illetve Lemina csere lehet bevàlna nekünk.

Marchisio hosszabb távű pótlásához viszont gőzöm sincsen ki illene.

Moratáért a plusz 25 millió röhejes, akkor inkább menjen, és invesztáljunk be Cavaniba.

RuidaRobert 2016.04.23. 12:13:17

@Tony.: Persze jó dolog, az elmúlt években Téveznél éreztem ezt, pedig ő sem volt igazán a top-on. Ugyanakkor az is baromi jó érzés, hogy az általunk kinevelt, felfedezett játékosok után csorgatják a nyálukat. (Pogba, Dybala)

@fire06: Teljesen egyetértek. Én nagyon reménykedek benne, hogy a következő szezont a Cavani (Zaza) - Dybala (Berardi) négyessel kezdjük meg.

MdewC 2016.04.23. 12:15:14

@FeriGjuve: @Tony.: @Drughi Di Bianconeri: +1 az uraknak

(Ha már az alap emberek maradnak és nem kell izgulni ez miatt, már örülök.) :)

Morata vmiért nálam maradna. Ő már beilleszkedett, fiatal és még van benne potenciál. Cuad is maradjon. Előbb tartanám megmint Berardit hoznám, de ha akar jönni, akkor jár 1 sansz. :) Ki marad akkor ki ugye? :) Mondjuk Pereyra helyett egyelőre mehet a cserepadra Berardi. Sajnálom az argentint, de 2. éve súlytalan.

Pogba és Dybala garancia, nekik maradni kell.

Verratti még egy álom, szép húzás lenne.

Cavani egy nápolyi kutya, menjen amerre lát. Sok gól kéne tőle és akarás, hogy ... Berardi is saras nálam azért.

Gyerünk Kobra, alkoss! :)

Vkp kötelező, Jhv erősen ajánlott.

Rivendell 2016.04.23. 12:43:46

@Watakuki: nlam pont fordítva van...Asa maradjon és Hernyo is cserének,de Pereyra nem kell ide

Juveboy92 2016.04.23. 13:29:49

@Rikoo: gondolom olyanokat írnak páran ami nem tükrözi az ő gondolatait , így hát kúlturált és magas intelligencia hányadosát bemutatva jellemezte blogtársait arc és név nélkül, ami megint a magasan kúlturált jellemet mutat ;)
én erre gondolok :/

Grinta 2016.04.23. 16:58:36

@Rivendell: Én kedvelem Moratát,félreértés itt ne essen.Cavanit nem hoznám ide a helyére...DE egyesek már átmennek itt olyanba hogy az ember esze megáll.Moratát aki nem látja jövendőbeli klasszisnak,az kb.hülye+Cavani nem jobb játékos.Cavani klasszisokkal jobb játékos mint Morata.Most biztos,a jövőt+nem tudhatjuk.Én mindenesetre nem látom benne azt hogy Morata megugorja azt a bizonyos lécet.

delpiero26 2016.04.23. 22:39:29

Ennyi pesszimista Juvedrukkert még nem láttam, egyik héten istenítetek egy játékost másik héten már eladnátok.... Ha nyerünk mindenki jó ha vesztünk mindenki rossz,sztem meg le a kalappal a juve ideü éve elött is. FORZA JUVEE

Tozotozi 2016.04.24. 15:12:20

Morata jó játékos, de a +20 millió eléggé necces lenne érte.
Cudrado nagyon formába jött fontos eleme a csapatnak meg kellene tartani őt és hát Lemina is elkezdett mostanában jól focizni.
Cáceres szerintem cserének tökéletes maradhatna.
Zaza pedig elképesztően tud küzdeni és nagyon akar a pályán ez teszi őt ilyen jóvá több lehetőséget érdemelne, remélem marad szimpatikus a srác.

Én jövőre egy ilyen csapatot eltudnék képzelni:
kezdő: Buffon - Lichsteiner/Barzagli, Bonucci, Chiellini - Cuadrado, Pogba, Marchisio, Oscar, Alex Sandro - Dybala, Mandzukic

cserék: Neto, Audero, Caceres, Rugani, Evra, Bruno Peres, Sturaro, Pereyra, Asamoah, Khedira, Lemina, André Gomes, Zaza, Morata, Caprari

Távozók: Hernanes, Rubinho, Padoin
Diawara ha jönne is én még kölcsön adnám 1 szezonra őt.

szerintem ennyien elférnének a keretben a sérülések miatt is kell hogy bő legyen a keret hisz legalább 2 ember majdnem mindig sérült, és a rotáció is fontos, ha BL győzelemre készülünk.

Forza JUVE!

Juveboy92 2016.04.24. 15:25:37

@Tozotozi: két 40 milliós tkp nemfog érkezni ebben biztos lehetsz, ezen kívűl Bruno Peres akiért a Bayern 25 milliót adna , Torino a városi riválisnak minimum egy 10-essel többért adnà el...Diawarat se kapod meg 20 millió alatt és Bayern City PSG is szeretné és ők nem hagynák kölcsön 1 évig...szóval kb leírtál egy 120-130 milliós kiadást és kb 15-20 milliós bevételt max ... egy tkp fog érkezni meg sztem Berardi és egy univerzális védő ...meg 1-2 fiatal akik már megvannak/meglesznek Mandragora talán marad többiek mennek kölcsönbe...majd meglátjuk milesz de ekkora költés tuti nem lesz...

Tozotozi 2016.04.24. 15:49:27

@Juveboy92: Mondjuk igazad van inkább úgy fogalmazok, hogy álmaimban egy ilyen Juvét tudnék elképzelni jövőre.
Bár mondjuk sok játékos van kölcsönben pl Isla De ceglie ha őket eladnánk az jó lenne.
Mondjuk az jó lenne, ha Oscar jönne és mondjuk Gomes meg eres nem is, de szerintem ő hasznos lehetne.
Meg Moratat is odaírtam, de ő érte is sok amit ki kellene pengetni még a Madridnak és oké jöhet Berardi, de mondjuk ah Zaza is megy akkor megint csak kevés a csatár... Majd meglátjuk mi lesz.

2016.04.24. 18:08:09

Nem tudom volt-e már kitárgyalva, de feldobom a kérdést: ha Oscar és Isco is ugyanazon összegért érkezhetne, kit választanátok?

Rikoo 2016.04.24. 18:14:56

@hellan: nem kérdés. Egyértelműen Isco. Oscar egy jó csere semmi több.

Rivendell 2016.04.24. 18:24:21

Isco

nagyobb a reklámértéke:D amúgy tudásban nálam nem jobb,más stílusúak + nem tudni Abra csapaton kívül mire lenne képes,pláne anglián kívül,szerintem ő mér rég megfáradt embert játszik.

Drughi Di Bianconeri 2016.04.24. 21:00:45

@hellan:

Isco-t, nem kérdés,kategóriákkal jobb játékos.

Oscar mostanra nem tűnik jobban,mint 1 Hernanes,olyanunk meg már van. :D

Trieszt120506 2016.04.24. 21:38:19

@hellan: ugyanannyiért Isco, de én szívesen látnám a brazilt is, itt magára találhatna.

sleepy8 2016.04.25. 00:11:36

@hellan: Igazából Isco a Malagás szezonjából él azóta is. Madridban számomra nem igazolta hogy Ő mekkora klasszis. Ellenben a brazil szerintem rendelkezik a "bajnok génnel", de a legfizikálisabb bajnokság, egyik legfizikálisabb taktikáját játszó csapatába beleszürkült. Mondjuk ezt a szezont végig alibizte, ez is tény. Én a Madriddal amúgy se üzletelnék ha nem muszáj, Moratat boltoljuk le, aztán hello szia.

Juveboy92 2016.04.25. 00:35:43

közbe André Gomest is megkérdezték ma a Juventusba való esetleges igazolásáról és elég alibi választ adott : " jelenleg csak arra koncentrál h idén minél jobban fejezzék be bajnokságot . Első naptól különös érzés fogta el a Valenciaba igazoláskor boldognak érzi itt magát, mit is mondhatna...köszöni hogy a csapattársak a klub a stábtagok segítettek neki beilleszkedni ..."

venember83 2016.04.25. 06:58:35

@Juveboy92: bármilyen válaszba bele lehet magyarázni az átigazolási szándékot, lásd Vidal kb. utolsó juvés nyilatkozata.

Juveboy92 2016.04.25. 07:08:16

@venember83: azért is írtam hogy alibi...erre nem lehet jó választ adni kb ...vagy marad vagy nem...mivel Marotta sem háritotta el az átigazolásáról szóló kérdést így a szál biztos megvan, csak nem biztos hogy ott tart ahol az újságírók gondolják a transzfer...:))

Nathas 2016.04.25. 11:34:45

@hellan: Csak Isco. Oscar-ért én egy fillért sem adnék...

.Bulldeo 2016.04.25. 13:01:51

@hellan: Isco tetszetősen játszik, de ha Oscar a Juvéban visszakapja a hitét, akkor sokkal hasznosabb lenne. A támadáson túl Oscar védekezésben is erős, nálunk meg ez nem egy elhanyagolni való tény.

Rocky80 2016.04.25. 15:59:23

Azért ne húzzuk le Oszit ennyire. Pont mi vagyunk az a csapat akinél szárnyakat kaphat.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1850) bajnokság (3372) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (906) elemzés (40) előzetes (856) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1646) játékosokról (9897) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2426) meccsek (4140) mercato (4134) nyilatkozat (7423) Olasz Kupa (321) összefoglaló (407) pletyka (4164) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása