Moggi: "A Juventus ellenfeleinek habzik a szájuk az irigységtől"

moggi_luciano_integet.jpgTíz esztendő telt el az Olaszországot megrengető Calciopoli-botrány óta, s a Juventust egyre reménytelenebbül üldöző Napoli háza tájáról ismét olyan nyilatkozatok hangzottak el, melyek arra utalnak, hogy a torinói zebramezesek külső segítséggel ülnek Itália trónján. Az ügyben most megszólalt az Öreg Hölgy egykori igazgatója, Luciano Moggi is. 

"A Juve az élen áll, s ha arra keresik a választ, hogy miért fogják megnyerni zsinórban az ötödik Scudettójukat, kitalálhatják, ha észreveszik, hogy az elmúlt huszonhárom mérkőzésükből huszonkettőt megnyertek." - mondta Moggi a Libero munkatársának nyilatkozva.

"Akkor észrevehetik azt is, hogy ők rendelkeznek a bajnokság legjobb védelmével, a világ legjobb kapusával, és a Napoli és a Roma után, a harmadik legjobb támadósorral.

A Juve szurkolói erre megnyalják a szájuk szélét, míg az ellenfelek szája habzik az irigységtől, olyan emberekre, akik keveset beszélnek, de sokat nyernek. Ez az irigység sajnos gyűlöletté válik, s ez eredményezte a Calciopolit. 

Ez egy olyan háború volt, amely az értékek tekintetében lenullázta a a labdarúgásunknak a világban elfoglalt helyét, s a média táplálta, amely olyan botrányt terjesztett szerte a világban, amely soha sem létezett, hacsak nem olyan emberek elméjében, akik ártani akartak egy klubnak és annak vezetésének.

Most, hogy a Juve ismét uralkodóvá vált, az emberek újra keresnek valami vitathatót. A legutóbbi ilyen eset Svédországból érkezett, azzal a váddal, hogy Ibrahimović doppingolt, mikor a Juvénál játszott. Ezt visszavonták a jogi lépések hatására, azonban a vád ettől függetlenül elhangzott. 

Érdekes módon, a Bayern-Juve mérkőzés játékvezetője svéd volt, s erről még nem sok szó esett, talán azért, mert a Juve volt a kárt elszenvedett csapat. Másfelől, a torinói rangadó után, mindenki Rizzolit kritizálta, azt gyanítva, hogy a Juventusnak kedvezve vezette a mérkőzést. Képzeljék csak el, mivel kell együtt élnünk."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr678603094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Drughi Di Bianconeri 2016.04.13. 18:15:46

Na ezért mindenképpen lehet szeretni, az Öreg 'Lucky Luciano'-t ! :D :D

Megmondja a frankót, de igaza van ! :)

ToTTy-Juve 2016.04.13. 19:03:14

Ő a mi "megmondóemberünk" :D

Lisandro 2016.04.13. 19:11:41

Hatalmas figura volt mindig is!:-)

Juveboy92 2016.04.13. 19:40:31

azért a nemrégiben tett nyilatkozata miszerint Totti az olasz labdarugás kevés kiemelkedő játékosainak egyike, míg Del Piero jó játékos de nem volt kiemelkedő...kicsit kiverte a biztosítékot :)

Kukszi 2016.04.13. 19:48:55

Én komázom őt!
Lehet rá bármit mondani, (maffiózó vagy pénzhajhász).
De az tuti hogy Juventino!
És amikor ő volt pozícióba, igen neves jàtékosokat sikerült ide csábítania.

danimester1 2016.04.13. 19:52:22

Ha szabad így fogalmazni,akkor erre szokták mondani,hogy "fehér ember nem felejt".Tisztelem (mindig is tiszteltem) Moggi-t,mert korrekt embernek tartom az őszinte nyilatkozatai miatt és nem csak azt mondja amit hallani akarnak hanem amit érez.A calciopolit kár emlegetnie,de igaza van,mert bebizonyosodott,hogy nem úgy volt ahogy előadták és egy műbalhé volt az egész,sőt egyedül vitte el a balhét,mert őt örökre eltiltották.{míg a patkány a szarkupacon kifizettet 1+4 scudettot meg egy Bl-t}Pontosan úgy ahogy mondja az irigység miatt,amiből gyűlölet lett.Sajnos a mai napig is mindig azt várják,keresik,lesik,hogy mivel lehetne a Juventust uralmát megtörni.(edző eltiltás pl.)Szerencsénkre eddig sikertelenül,mert tanultunk a hibáinkból és nem hagyunk magunkon támadási felületet.Nem egy sótlan alak és kivívta magának az elismerést,a tiszteletet,mert egy hozzáértő szakember.Nem véletlenül kérdezik meg több esetben a véleményét,mert ért hozzá és tudja mi a helyzet.Ennyi idő távlatából is képben van,követi az eseményeket és közel 80 évesen is kiáll és megmondja a frankót.{igaz van amikor téved,de ezt akár a korára is foghatjuk:-)}

alexGicamo 2016.04.13. 20:17:40

@danimester1: Tökéletese egyetértek !

Azon kevesek egyike, akinek még vannak tökei ... eltiltás ide vagy oda ! ;D
Na, ezért is bírom ,meg azért is, mert piszkosul ért a szakmához.
Az átigazolási guruk Marcelo Lippije .

FORZA JUVENTUS PER SEMPRE !!!

babo0410 2016.04.13. 23:15:49

Drága Moggi! Oké aláírom, hogy a Napoli támadósora erős. De hogy a Romaé jobb lenne a miénknél? Ezen jót nevetek. Az, hogy több gólt lőnek, nem jelenti azt, hogy jobb is a támadósoruk. Mi is tudnánk minden meccsen 4-5 gólt lőni, csak egyrészt az idény elején össze kellett álljunk, utána meg Allegri taktija miatt az első 1-2 gól után látványosan visszább veszünk mindig, és úgy nehezebb az ellenfeleket megszórni. De nem mindegy az hány gólt lövünk, ha kevesebb lőtt góllal is bajnokok vagyunk?
A többi gondolatát teljesen osztom. Sajnos ha a Juventus túl erős, mindig megpróbálnak visszarántani minket. Csak azt nem veszik észre, hogy közben a bajnokságot is mélyen a porba tiporják. Egy újabb calciopoli szerintem azzal járna, hogy az olasz bajnokságból a nagy nevek menekülnének, ezzel kevesebb bevételre is tennének szert (a TV-s jogdíjakat nem lehetne eladni, a szponzorok nem támogatnák a csapatokat, maximum jóval kevesebbért, stb) a csapatok, a BL helyek száma rohamosan csökkenne, mert a gyengülő csapatok nem tudnák szállítani a koefficiens pontokat, és a francia, meg a spanyol bajnokság mindenképpen az olasz elé ugrana. De még az orosz is könnyedén. Sajnos most nagyon nagy károkat okozna egy újabb, az egész olasz focit megrázó botrány. És ez nem érdeke szerintem egyik csapatnak sem.

Grinta 2016.04.13. 23:23:31

Aki figyelemmel követi a Serie A-t azt pontosan tudja,hogy az a csapat lesz a bajnok,amelyik a legkevesebb gólt kapja.

JuventusFanatikus 2016.04.14. 10:28:19

Moggi papa megmondja a tutit, igaza van.
Azzal nem értek egyet, hogy a Roma csatársora jobb lenne mint a miénk.

MDaniel98 2016.04.16. 14:53:31

Igaza van, de azért azt, hogy a Roma támadósora jobb lenne vitatnám.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3395) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (925) elemzés (40) előzetes (862) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1649) játékosokról (9928) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4174) mercato (4145) nyilatkozat (7453) Olasz Kupa (331) összefoglaló (414) pletyka (4178) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása