Draxler: „Örülök, hogy elutasítottam a Juventust”

draxler_julian_bl_wolfsburg.jpgA tegnapi, a negyeddöntő első találkozóján a Real Madrid elleni kétgólos meglepetésgyőzelem után Julian Draxler arról beszélt, hogy nem bánta meg azt, hogy a Bundesligában vitézkedő csapatot választotta a Juventus helyett.

A bianconero vezetőség egész nyáron próbálkozott a támadó középpályás megszerzésével, mivel kerestek egy vérbeli trequartistát a tízes mezhez, azonban végül a huszonkétéves játékos úgy döntött, hogy inkább a Wolfsburg keretéhez csatlakozik.

A szerdai győzelemben főszerepet vállaló futballista a csapata teljesítményét méltatta, és még azt a kijelentést is megkockáztatta, hogy a német együttes jelenleg magasabb szintet képvisel, mint az olasz bajnok.

„Mindent beleadtunk a Real Madrid ellen.” - mondta a német válogatott a Mediaset Premium stábjának. „Ez nagyon fontos eredmény, azonban a munka még nincs letudva.

Csak megnézem azt, hol is állunk a csapattal a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, és tudom, hogy jó döntést hoztam, amikor elfogadtam a Wolfsburg ajánlatát. Véleményem szerint ez a csapat jelenleg jobb, mint a Juve.”

A Wolfsburg következő kedden a Santiago Bernabeu gyepén bizonyíthat megint, amikor is egy jó eredménnyel be is biztosíthatja helyét a német együttes az elődöntőben, amit nagyban elősegít a németországi 2-0.

Julian Draxler a Wolfsburg mezében idén az összes kiírást tekintve harminchárom alkalommal lépett pályára, ezeken pedig kilenc gólt szerzett, illetve hét gólpasszt jegyzett a jelenleg a Bundesliga nyolcadik helyén álló csapat számára.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr28575918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Glivenko 2016.04.07. 12:39:16

Milyen szép gondolatokat hoz ki egy játékosból, amikor csontig be akar nyalni a klubjának. :)
Arról nem beszél, hogy a Juvénak nem ért annyit, meg hogy nem mert külföldre menni, emiatt nem lett juvés. :)
Majd a szezon végén hasonlítsuk össze a két klub eredményét és a tények alapján megállapíthatjuk, hogy melyik a jobb csapat. A Wolfsburg bravúrral még elérheti az EL-selejtezőt, és van egy német szuperkupája. Talán mégis igaza van Draxlernek? :)

Jack Bauer 24 2016.04.07. 12:53:58

Én erre csak azt tudom mondani, hogy majd az idő megmutatja, hogy jól döntött vagy sem. Térjünk vissza 2 év múlva a döntése vizsgálatához....

Mitya11 2016.04.07. 13:07:49

1 hangyafasznyira voltunk h kiejtsük idegenben a Bayernt ami tönkre veri őket miről beszél ez????

pedronegroo 2016.04.07. 13:15:04

Örülhet is neki, mert egy kis csapatban jobban tud érvényesülni mint mondjuk egy Juventusban. Azzal meg nehéz lenne vitatkozni hogy jelenleg Draxler jobbnak tartja magukat mint minket, mivel a BL-ben valóban jobban szerepelnek.
Én személy szerint egyébként szurkolok a Wolfsburg-nak remélem elkapják a Reál-t.

Rikoo 2016.04.07. 13:32:07

Annyira jó csapat a Wolfsburg, hogy 8. a Bundesligaban...semmi gond Julian jövőre majd nézheted a TV-ben a BL-t, élvezd ki, hogy most nagy lehet a szád. A visszavágón biztos vagyok benne, hogy kapnak egy ötöst legalább. A tegnapi meccs is csak a Real szánalmas hozzáállása miatt végződött így. Wolfsburg jobb, mint a Juventus...

Juventino73 2016.04.07. 13:32:59

Én meg örülök, hogy nem jött... Így legalább van az Isco / Oscar / Götze hármasból valakinek helye nálunk. Forza Juve!

Apuleius 2016.04.07. 13:53:45

Ez egy igazán szép sikertörténetnek tűnik, klasszikus win-win szituáció, mindenki örül, hogy így alakult.

Lord Viktor 2016.04.07. 13:55:40

Ezt az enervált Realt mi is elintéztük volna, emellett pedig azért azzal a Bayernnel játszottunk ki-ki meccset, akik ellen ők egy 1-5-re voltak képesek. Szóval hagyjuk ezt a hülye dumát, fosott az olasz közegtől, és most bizonygatja magának is, hogy milyen faszán döntött.

delpi0823 2016.04.07. 14:02:38

@Lord Viktor: Teljes mertekben egyetertek, ezelott is leirtam hogy ha a realt kapjuk a 16 kozott siman tovabbmegyunk,ok meg kiejtettek egy gentet a szerencses sorsolasuknak koszonhetoen nem tudom mire veri a mellet.Bar kivanom hogy verjek ki ezt a foss realt,de azert ne ossza mar az eszt egy olyan csapatrol aki pariban volt a nemet rekord bajnokkal ok meg csak pofozogepek tudnak ellenuk lenni,en egyaltalan nem banom hogy nem igazolt hozzank,most se tartom sokra.

Pavel1988 2016.04.07. 14:20:27

Úr Isten, leszakad a plafon :D

Jól van Draxi, még kell pár év a fejednek úgy látszik. Megsértődni nyilván nem fogok, az a fő, hogy nem minket választott a nyáron. Amauri óta a legnagyobb melléfogásunk lett volna.

venember83 2016.04.07. 14:27:59

@pedronegroo:

„Azzal meg nehéz lenne vitatkozni hogy jelenleg Draxler jobbnak tartja magukat mint minket, mivel a BL-ben valóban jobban szerepelnek.” - ugye csak viccelsz, ugye?

pedronegroo 2016.04.07. 14:32:31

@venember83: Ezek tények. Ők még talpon vannak a BL-ben mi meg nem, tehát jelenleg jobban teljesítenek. Draxler is csak erre akart utalni a kijelentésével.

JuventusFanatikus 2016.04.07. 14:39:16

Hát, Julien, egy valamiben egyezünk, én is örülök, hogy nem hozzánk jöttél.Attól, hogy eljutottak eddig, nem azt jelenti szerintem, hogy jobb mint a Juve.Azért egy Gentet egy csöppet csak könnyebb legyőzni, mint a Bayern Münchent.De csak egy csöppet:)
Reménykedek, hogy a Wolfsburg tovább jut.

pedronegroo 2016.04.07. 14:51:33

@venember83: Továbbá a Bayern-el, Barca-val karöltve a Wolfsburg is már 7 győzelemnél jár az idei sorozatban. Csak halkan jegyezném meg hogy nekünk tavaly a döntőig eljutva volt összesen 7 győzelmünk....

Lord Viktor 2016.04.07. 14:56:54

Valóban jobban szerepeltek az idei kiírásban, mint mi. De mi legalább biztosan ott leszünk a következőben is. :)

.Bulldeo 2016.04.07. 15:08:40

Hát, mondjuk ha Hernyó helyett jött volna, én nem bántam volna. Bár valószínűleg nagyobb volt a Draxler ügynek a füstje, mint a lángja.

pedronegroo 2016.04.07. 15:11:50

@Lord Viktor: Ok, de nem értem miért kell Draxler-t e kijelentése miatt támadni mikor ki is hangsúlyozta hogy "jelenleg".
Inkább el kellene gondolkodni hogy egy Wolfsburg egy jóval gyengébb kerettel hogyan tud minden mutatóban jobb lenni mint mi. (győzelmek, lőtt és kapott gólok)

venember83 2016.04.07. 15:37:15

@pedronegroo: minden mutatóban? Ne vicceljünk. Plusz Draxler azt mondja, hogy a Wolfsburg jelenleg jobb, mint a Juve.

Hoffenheim (Bundesliga 17. hely) - Wolfsburg 1:0
Wolfsburg - Darmstadt (Bundesliga 14. hely) 1:1
Leverkusen (Bundesliga 6. hely) - Wolfsburg 3:0

A németek utolsó három bajnoki meccse. Szóval jelenleg jobbak? A Juve ezzel a két vereséggel és döntetlennel elvesztette volna a bajnokságot kb. a Napoli Udinese veresége ellenére is akár.

Lord Viktor 2016.04.07. 15:47:06

@pedronegroo: Azért támadjuk, mert a nyilatkozatban nem azt mondta, hogy jelenleg jobban szerepel, hanem hogy jelenleg jobb csapat a Wolfsburg. Namost nem, nem jobb csapat, mert akkor nem a Bundesliga 8. helyén lennének, 10 vereséggel. Hogy hogyan tudnak mutatóban jobbnak lenni, mint mi?

Lássuk, csak BL:

Wolfsburg:
7 győzelem:
- CSKA Moszkva (oda-vissza)
- PSV (otthon)
- Manchester United (otthon)
- Gent (oda-vissza)
- Real Madrid (otthon)
0 döntetlen
2 vereség:
- PSV (idegenben)
- MU (idegenben)

Juventus:
3 győzelem:
- Manchester City (oda-vissza)
- Sevilla (otthon)
3(+1) döntetlen:
- Borussia Mönchengladbach (oda-vissza)
- Bayern München (oda-vissza, ha a rendes játékidőt nézzük, különben csak otthon)
2(-1) vereség:
- Sevilla (idegenben)
- Bayerntől idegenben, hosszabbításban

Szerintem nagy különbség van abban, hogy milyen erősségű csapatokkal találkozott a két együttes, a City erősebb jelenleg, mint a MU, a Gent vicc, a Sevilla és a PSV kb. egy szint. és ez az enerváltan játszó Real nem épp az ellenünk kifutott Bayern. Szóval jobban szerepel, igen, de nem jobb csapat.

pedronegroo 2016.04.07. 16:02:45

@venember83: Nos mivel a Bl sorozattal kapcsolatban nyilatkozott
" Csak megnézem azt, hol is állunk a csapattal a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, és tudom, hogy jó döntést hoztam, amikor elfogadtam a Wolfsburg ajánlatát. Véleményem szerint ez a csapat jelenleg jobb, mint a Juve.” én ebből arra következtetek hogy a Bl teljesítményükkel kapcsolatban állapította meg hogy jelenleg jobbak. Lehet én értelmezem félre a szöveget de én sehol nem látom a német bajnokságot megemlíteni. Nem is értem hogy keverheted ezt ide. A Juve és Wolfsburg egy közös sorozatban szerepel az pedig a BL, nem a Bundesliga vagy a Serie a! Tehát tessék elfogadni a tényeket hogy a Wolfsburg jelenleg a BL sorozatban minden mutatóban felül múlt minket, ennyi.

Barolo4 2016.04.07. 16:05:04

Szerintem kár ezen a nyilatkozaton lovagolni, nem akart ő ezzel bántani. Nem túl okos a srác, mert ha diplomatikusabb lenne, akkor ezt sokkal szebben/árnyaltabban is meg lehetett volna fogalmazni. Az tény, hogy idén jobban fognak szerepelni a Bl.-ben mint mi (ez még akkor is igaz, ha a real otthon elpicsázza őket, amire azért van bőven esély) és ő akár érezheti úgy, hogy ők a jobb csapat jelenleg. Szerintem kár azzal érvelni, hogy éppen csak, hogy kiestünk a Bayern ellen (főleg, hogy a 2. félidőben kb. feldőlt a pálya). Azt, hogy ki a jobb csapat nehéz is lenne objektíven összehasonlítani..... azzal, hogy tavaly döntősök voltunk, valószinűleg reálisan nem a miénk volt a 2. legjobb csapat Európában, míg a mostani kiesésünk sem jelenti azt, hogy reálisan nem lenne helyünk a top 8-ban. Jelenleg a játékerősség kapcsán én valahova a 3-10 közé sorolnám magunkat és ebben a Wolfsburg pont nem lenne benne. Ettől függetlenül én megnéztem volna a Juvéban, és sokak ellenvéleménye ellenére ő azért idén sok meccsen bizonyítja is azt, hogy egy nagyon jó játékos. Ettől még nem lesz okos persze :) Forza Juventus!

Type-R 2016.04.07. 16:20:01

@Mitya11: Ne is mondd, azóta is álmatlan éjszakáim vannak, ha beugrik az igazságtalan búcsúnk. :(

pedronegroo 2016.04.07. 16:20:19

@Lord Viktor: Neked is csak azt tudom írni hogy én a nyilatkozatából egyértelműen a BL sorozatban való jobb szereplésükre való utalást értelmeztem és erre alapozva erősítettem a tényt hogy jobbak jelenleg a BL-ben. Na de menjünk tovább. Tehát gyengébb csapatokkal kellett küzdeniük?? Ezen lehetne sokat vitatkozni de értelmetlen volna. Inkább nézzük a tényeket továbbra is. De mondjuk elfogadjuk hogy valamivel gyengébb csapatokkal játszott mint a Juve. De könyörgöm ez csak egy Wolfsburg nem a Juventus. Egy sokkal gyengébb kerettel és kevesebb BL tapasztalattal és mégis minden mutatóban vernek minket! Szerinted a wolfsburgnak kell felvenni a versenyt a Bayern-el és a nagy Juventus meg kapja csak a Gent-et?? Ne ne vicceljünk már hogy erre akarunk rejszolni! Továbbá amikor tavaly a BL döntőig jutottunk a következő csapatokat sikerült legyőznünk: Malmő!! (váó) Olimpiakosz!! (váó), kiesés ellen küzdő Dortmund! (váó), Monaco (váááóó) és végül egyszer csak meg vertünk 2-1-re otthon egy szintünkhöz való csapatot a Reál-t (ez bravo) és ennyi. Akkor bezzeg mi voltunk a királyok mert ilyen "komoly" győzelmek árán elmentünk a döntőig. Ahol simán nyert a Barca. Ja nem, szoros volt, majdnem nyertünk. A lényeg ha mi majdnem nyerünk vagy majdnem tovább jutunk mi akkor is királyok vagyunk mert a majdnem az egy nagyon jó eredmény.

Grinta 2016.04.07. 16:27:16

@pedronegroo: Akkor végre megnyugodnál ha mi lennénk a legjobb csapat a világon...?Vagy az se lenne elég

Type-R 2016.04.07. 16:30:48

@pedronegroo: "De könyörgöm ez csak egy Wolfsburg nem a Juventus." - ezért nem jobb csapat a német, mint a mienk. :)

Mitya11 2016.04.07. 16:32:29

@pedronegroo: azért azt ne felejtsd el h itt majdnem mindenki elismerte tavaly h szerencse is kellett bőven ahhoz h döntőig meneteljünk én ezt az érzést k*rvára nem veszem észre Draxler barátunkon márpedig igen az is tény h most az ő sorsolásuk a könnyebb de nincs is bajom a Wolfsburggal örülök h a Realt is leverték csak ezzel a patkánnyal van bajom akinek marha fontos volt most elővennie a juvét... na az amit a bajnokságban művelnek az nem szerencse az fájdalmas tény ott nem 2 meccsre kell faszának lenni és ez a mi feltámadásunkat is felemeli h azt mi sem szerencsével értük el.

pedronegroo 2016.04.07. 16:33:51

Javaslom legyen a Juventus új mottója a "majdnem továbbjutottunk" a "majdnem bement" a "majdnem nyertünk" és a "majdnem leigazoltuk". Meg a "majdnem Del Piero" a "majdnem felépült a meccsre" és a "győzelem nem fontos csak a majdnem győzelem". Ha ez kell én meg "majdnem" jövök többet mert tutira felbasztam magam.

Lord Viktor 2016.04.07. 16:41:05

@pedronegroo: Félre ne érts, nem meggyőzni akartalak, egyedül a kérdésedre válaszoltam, hogy szerintem hogyan lehet az, hogy ez a gyengébb csapat jobb mutatókkal rendelkezik a BL-ben, mint mi. Úgy, hogy sokkal mázlisabb sorsolásuk volt, mint nekünk, plusz olyanok, mint a tavalyi Dortmund, a BL-ben megy, otthon nem. Mi egyedül a Bologna elleni bajnokit áldoztuk be a BL-ért.

venember83 2016.04.07. 16:42:11

@pedronegroo: ezen/ennyin felidegesíted magad? Ideje lenyugtatni a kedélyeket egy sörrel szerintem.

Lisandro 2016.04.07. 17:19:06

Ha a Bayern München ellen sikerült volna kiharcolni a továbbjutást most nem lenne ekkora szája. De hát ezen már nem tudunk változtatni. Remélem jövőre össze kerülünk a csoportkörben aztán kiderül, hogy melyik is a jobb csapat. Azért ez mindenféleképpen merész kijelentés volt hogy a Wolfsburg jobb csapat mint a Juventus. Attól még azért messze állnak. A tegnapi kettő nulla ellenére sem gondolnám hogy tovább tudnak jutni.Szerintem Madridban őrületes bajban lesznek.

Lisandro 2016.04.07. 17:21:39

Ja miről beszélek? Hogy kerülnénk össze a csoportkörben mikor nem is lesznek Bajnokok Ligája résztvevők!?:-)

pedronegroo 2016.04.07. 17:22:53

@venember83: @Grinta: Nem nem nyugodt vagyok. De ha lesz egy "kialegidegesebbjuventusszurkoló" verseny akkor szóljatok.

Grinta 2016.04.07. 17:25:13

@pedronegroo: Versenyzőként,vagy zsűritagként vennél részt e megmérettetésen? :D

Grinta 2016.04.07. 17:28:34

@Lisandro: Beszélhet itt Júlia(drexler) azt amit akar.Olyanok lesznek mint a Schalke...most hol is vannak?Sehol.Ettől függetlenül simán továbbmehetnek,ha vernek1gólt idegenben.De lehet kapnak egy 5öst-ezt még nem lehet megmondani jelenleg

MdewC 2016.04.07. 18:44:56

Drax hülye. Ennyi. ;)

babo0410 2016.04.07. 19:03:50

A Wolfsburg erősebb, jobb csapat? Ez jó poén volt. Csak azért, mert a gyengélkedő Real ellen jók voltak most? Viszont ha nem a Gentet kapják meg a 16 között, lehet már nem is lennének ők sem a BL-ben. Ha ki is ejtik a Realt, valószínű, hogy a 4 közül nem mennek tovább, és ezt az eredményt se mostanában ismétlik majd meg. Szerintem a Wolfsburg egy erős középcsapat, várhatóan majd a jobb játékosaikat jó pénzért el is fogják vinni. A Wolfsburg nem olyan rossz, de a Juventustól nagyon messze van.

Juveboy92 2016.04.07. 19:16:58

@babo0410: dehogy fogják eladni miről beszélsz???? Nagyon stabilak anyagilag, Morataért is simán leraktak vna Realnak 35-öt is...:) De Bruynet meg annyiért elkellett adni amennyit City adott érte, ha tovább jutnak Realon akk az plusz 80-100 milliós bevétel nekik , semmi okuk nincs eladni a legjobbjaikat, sőt nagy eséllyel Embolot megveszik nyáron 40-45 millióért mivel Dost folyamatosan sérült, Bendtner meg eligazol lehet vissza Dániába... tudásba, tradícióba nyílván kanyarba sincsenek tőlünk , de anyagilag egyeltalán nincsenek rászorulva hogy eladják a legjobbjaikat...De Bruynet meg mondom elkellett engedni mert a játékos elakart igazolni, de nagyon sokáig úgy volt marad

.Bulldeo 2016.04.07. 19:39:56

@Barolo4: Korrekt vagy, papa;) az utolsó dolog, amin érdemes idegeskedni, az egy ilyen nyilatkozat. A jelenlegi keretbe meg simán befért volna, kár tagadni.

babo0410 2016.04.07. 19:41:07

@Juveboy92: Szerintem meg rá lesznek, mert a nagy BL bevétel nem mindig jön be nekik se. Sőt! Örülnek, ha az EL-be bejutnak.

Rivendell 2016.04.07. 20:16:02

@Juveboy92: 80-100 tuti nem lesz,mert van még állva 1 német csapat,ami miatt kevesebbet kapnak,mint mi 1 éve

Nathas 2016.04.08. 11:34:52

Nem rossz játékos Draxler, de jövőre szepegni fog, ha élőben nézheti a BL-t a saját nappalijában.
Egyébként nem biztos, hogy az olasz bajnokság feküdt volna neki, nem baj, hogy nem keveredtünk licitháborúba érte.

alexGicamo 2016.04.08. 19:07:19

Mi is, te kis pöcs ! ;P
FORZA JUVE PER SEMPRE !!!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (922) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9926) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása