Raiola a Juventushoz látogatott

raiola_mino_pogbaval.jpgA bajnoki hajrára készülő Juventus igazgatói számára még a válogatott szünet alatt sincsen pihenő, s már készülődnek a nyári átigazolási időszakra, valamint a jövő csapatának kialakítására.

Kedden Torinóba látogatott Mino Raiola, akinek több ügyfele már most a Juventus kötelékébe tartozik, vagy felkeltette az Öreg Hölgy érdeklődését. A Sky Sport Italia úgy tudja, hogy a látogatás célja az volt, hogy a felek előkészítsék és egyeztessék a klub nyári átigazolási stratégiáját.

Raiola látja el a Juventus sztárjának, Paul Pogbának, valamint a Primavera-csapat legnagyobb ígéretének, Moises Kean Bioty-nak képviseletét, miközben a klub komolyan érdeklődik a Borussia Dortmund játékosa, Henrikh Mkhitaryan iránt, s az Angliában szereplő belga támadó, Romero Lukaku is téma lehet a megbeszélések során.

Mikor az Olaszországba érkező ügynököt a sajtó képviselői faggatni kezdték arról, hogy a felek vajon Pogba nyári klubváltását készítik-e elő, Raiola megtagadta a választ, azonban bizonyosnak tűnik, hogy a közeljövőben több komoly ajánlat is befut majd Torinóba, mivel a francia középpályást a Barcelona, a Real Madrid, a Chelsea és a Manchester City is tárt karokkal fogadná.

Raiola azzal a Fabio Paraticivel ült tárgyalóasztalhoz, aki nagy rajongója a dortmundiak 27 esztendős játékosának, s a jövőre lejáró szerződésű örményt az ügynök is szívesen öltöztetné zebracsíkos mezbe, a legfőbb akadályt azonban a Borussia Dortmund elszánt ragaszkodása jelentheti.

Végezetül bizonyosan szó esik majd a mindössze 16 esztendős, elefántcsontparti származású, azonban olasz állampolgárságú Keanról is, aki pillanatnyilag a Primavera-csapattal szerepel, azonban a következő szezonra profi szerződést kaphat. Az olasz sajtó értesülései szerint Raiola szeretné, ha ügyfele kölcsönben egy kisebb csapathoz kerülne, s ott értékes tapasztalatot szerezhetne, azonban a Juventus vonakodik elengedni Torinóból a tehetséget.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr988545498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

babo0410 2016.03.30. 18:42:47

Nekem tetszene, ha tétmeccsen is megnéznénk mit tud. De szerintem is az lenne a legjobb, ha legkésőbb télen olyan csapathoz menne kölcsönbe, ahol sokat játszhat. Csak sajnos Olaszországban nem sok olyan csapat lenne, ahol ennyi idősen lehetőséghez tudna jutni rendszeresen.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9910) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4153) mercato (4137) nyilatkozat (7437) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása