A Juventus már a Pogba utáni életre készül?

pogba_paul_labdaval.jpgAz olasz sajtó mai értesülései szerint a Juventus már Pogba nyári távozásának forgatókönyvével számol, s készül a francia középpályás eladása utáni életre.

Amennyiben a zebramezesek sztárja elhagyja Torinót a nyári Európa-bajnokság után, a Juventus a Párizsból elkívánkozó Edinson Cavanival és a Leicester City-vel történelmet írni készülő N'Golo Kantéval építené a jövő csapatát.

Kérőkben bizonyosan nincs hiány, hiszen az FC Barcelona, a Real Madrid, a Chelsea, a Manchester City és a Paris Saint-Germain egyaránt kész lehet harcba szállni Pogba aláírásáért, s a vételár borítékolhatóan túllépi majd a 100 millió eurós határt.

La Gazzetta dello Sport tudni véli, hogy a Juventus igazgatói már az összeg visszaforgatásának lehetséges lépéseit tervezik, s a legfőbb jelöltnek Cavanit, valamint a torinóiakkal korábban már hírbe hozott Henrikh Mkhitaryant tették meg. Az uruguayi támadó eseteleges érkezése legalább 40 millió euróba kerülhet, s utat nyithat Álvaro Morata távozása előtt, aki 30 millió euróért térhet vissza egykori klubjához.

A Borussia Dortmund örmény játékosa megoldást jelenthet a Juventus mestere, Massimiliano Allegri számára, aki nyáron egy támadó középpályással szerette volna megerősíteni a csapat fegyvertárát. Mkhitaryan jelenlegi szerződése 2017-ben jár le Dortmundban, így elérhető célpont lehet.

További opciót jelenthet a Bologna tehetsége, Amadou Diawara, valamint a Leicester City francia középpályása, N'Golo Kanté, esetleg a PSG játékosa, Adrien Rabiot.

A védelem megerősítése nyomán a PSV Eindhoven mexikói válogatottja, Héctor Moreno, az Internél szereplő Jeison Murillo, a bolognai Adam Masina és a palermói Achraf Lazaar neve merült fel.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr548492322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rikoo 2016.03.18. 14:05:21

Kantét nagyon szívesen látnám, viszont Pogbának mindenképpen maradnia kell még 2 évet. Utána mehet nyugodtan a Bőrszalonnához.

Juvegaspy 2016.03.18. 14:07:18

Vmiert ugy erzem h maradni fog. Ha nem akkor Isco plusz 70milla .
abbol a 70bol meg kell venni Verratit onerobol meg kifizetni egy klasszis jobb winget Lichti helyere.
4-3-1-2ot lehet nyomni s hajra.

Juvegaspy 2016.03.18. 14:08:27

@Juvegaspy: de inkabb maradjon.
a szelso es Veratti akkor is kene

m.martin91 2016.03.18. 14:10:37

Pogbának már csak azért sem szabad távoznia, mert az érte kapott pénzt elbasznánk idióta igazolásokra. Kulcsfontosságú Pogba maradása.

keshudioo 2016.03.18. 14:22:12

@m.martin91: +1 :D Hát igen, ez a nem mindegy.

keshudioo 2016.03.18. 14:30:40

Khedirából igazán csinálhatnánk pénzt, Ausztriában sok külföldit alkalmaznak kerti munkákra meg takarításra.

Az meg milyen lenne, hogy eladjuk Vidalt, akinek a helyére nem veszünk senkit, Pogbához hozzávágjuk a 10-est mezt meg körbecumizzuk párszor, aztán őt is eladjuk a következő évben? Szomorú lennék nagyon.

Pavel1988 2016.03.18. 14:32:17

Pogba nyári távozása szinte borítékolható. Ő egy olyan csapatban akar játszani amely mindenki ellen favorit és a legnagyobb brand.

Nem hinném, hogy elmenne a Citybe vagy a PSG-be. Zidane viszont sztem meggyőzi a nyáron.

Nyilván nagyon jó lenne ha meg tudnánk tartani, de ha az árából jönne Cavani, Isco, Murillo és Kanté akkor azt hiszem nem lennénk elégedetlenek. A felsorolt játékosok mindegyike jó célpont lenne egyébként.

Pavel1988 2016.03.18. 14:32:45

Kanté lenne a legfontosabb, Vidal hatalmas űrt hagyott maga után.

venember83 2016.03.18. 14:33:54

@keshudioo: Vidal helyére jött feltehetőleg fiatal reménységként Lemina, ott van Sturaro és Khedira. Igen, tudom, hogy nem ugyanaz a szint, de a vezetőség így oldotta meg. Minden bizonnyal Pogba helyett sem befutott ember érkezik majd. Legjobb esetben Henrikh Mkhitaryan, de meglepődnék, ha nem valami fiatalt igazolna a vezetőség viszonylag befutott és ismert ember helyett.

m.martin91 2016.03.18. 14:40:14

Kanté kurva nagy igazolás lenne Vidal helyére, de mennyi lehet az ára? 40-50 millió? Kizárt, hogy hozzánk igazoljon. Egyrészt, a vételára miatt, másrészt, a fizetés miatt. Ha elhagyja a Leicester-t, nagy pénzért, nagy fizetésért elmegy egy másik angol csapathoz, de már a Real Madrid-ot is rebesgetik. Pedig azt a posztot meg kéne oldanunk valahogyan, mert elég nagy lyuk tátong a középpálya közepén.

Pavel1988 2016.03.18. 14:49:09

@m.martin91:

ha eladjuk Pogbát akkor lesz nekünk is pénzünk erre. A múltban bizonyította a csapat, hogy hajlandó a bukszába nyúlni ha megteheti. Irónikus, hogy pont Zidane kellett ahhoz is :)

Egyébként ha Kantét elhalásszák akkor William Carvalhonak nagyon örülnék még.

Egyébként miért olyan elképzelhetetlen, hogy 40-50 milliót fizetünk egy olyan játékosért akire a jövő csapatot akarjuk építeni?

RuidaRobert 2016.03.18. 14:56:20

Ne feledjük, hogy ha Morata távozik az 30 millió euró. (Emellett még Coman árát, közel harminc millió eurót sem fizették ki a bajorok, igaz ezt a bevételt nem tudom melyik évre tekinti majd a vezetőség.) Ha Morata marad, akkor pedig én a horváttól válnék meg, helyére jöhet Berardi.

Nem feltétlenül kell ide Pogba eladása. Ha középpályára akarunk valakit hozni, akkor oda alapból is sokan vagyunk. (Asamoah/Hernanes/Pereyra hármasból kell eladni valakit 10-15 millió körül)

Én tökéletesen elégedett lennék, ha:

Mandzukic (vagy Morata ha a Real nagyon akarja...) ki, Berardi be
Asamoah/Hernanes/Pereyra ki, TOP középpályás be
Illetve fontos egy jobb oldali védő leigazolása, Vrsaljko például.

Ehhez pedig közel sem szükséges Pogba eladása. Csupán azt kell látnia, hogy tényleg tovább erősödünk és a BL elhódítása rövidtávú cél.

m.martin91 2016.03.18. 15:00:53

@Pavel1988: Az a gond, hogy ha eladjuk Pogbát, borítékolható, hogy összeszedjük a szemetet máshonnan. Én egyébként bízom benne, hogy Pogba marad, valójában csak a Real Madrid-ot tartom esélyesnek arra, hogy leigazolja, és egyáltalán nem biztos, hogy ők benne gondolkodnak. Ami Kantét illeti, nem tudjuk megfizetni. Nem tudom, mennyit keres most a Leicester-ben, de nem is érdekes. Ferguson egyenesen a PL legjobb játékosának nevezte, aki nyilvánvalóan nem akar Olaszországba szerződni, hiszen Angliában, abban a közegben lett király, ráadásul dupla vagy tripla annyit kereshet ott, mint nálunk. Egy ilyen szezon után a bohóc PL nagycsapatok 100-150 ezer heti fizetést is adhatnak neki, s a Leicester is meg fogja kérni az árát, ők sem hülyék. Teljesen esélytelenek vagyunk. Én speciel a holland Pogba utánzatban, Bazoer-ban látom a megoldást. Szerintem őt 20-25 millióért mozdítani lehet, annyit mi is tudnánk fizetni, csak be ne szálljon egy bohóc angol, dupla annyival. A William Carvalho nekem egyáltalán nem tetszik, szerintem nem is illene bele a játékunkba, gyenge igazolásnak tartanám, ahhoz meg túl drága. Na, nem mintha félnék attól, hogy a Juventus fogja leigazolni.

Type-R 2016.03.18. 15:17:37

Cavani még oké, de kell egy Vidal-féle labdaszerző középre és egy Sandro 2. a jobbszélre.

Rivendell 2016.03.18. 15:34:41

Cavani? Kanté? ti most komolyan ezekkel elégedettek lennétek? akkor már most kezdjetek el gyűjtést szervezni....

ezek tipikus totál felesleges igazolások lennének Juve szinten

Cavani-nem lesz fiatalabb ,baromi magas a fizuja és drága is....minek jönne hozzánk,mikor távozik Ibra?

Kanté gyerek- PL játékos,még1x PL....ott 1 senki is 20-ról indul,hol akarunk mi versenyezni már érte.

Ha már csatár,akkor az Evertonos Belga,aki fiatal és piszok jó felépítésű + nem is lassú mellé és még ügyetlen se + ha már Cavani árkategóriában gondolkodunk.

Esetleg megkérdezném Conte-t,hogy betöri a spanyol/brazil majom fejét,vagy vihetjük 40 környékén,én elnézném nálunk,noha hányhatnékom van tőle,szerintem nálunk nem lenne ekkora kancsó.

Pogba távozása esetén,tuti csak MAdrid és élből Casemiro-JAmes-Isco 3-as egyikét kérném + megvenném Cuadradot,vagy Williant amennyiben Conte elengedné.
Középre pedig annak fényében igazolnék,hogy a REaltól vkp,vagy tkp érkezik. Dortmundi örményt én is elnézném 20m környékén 1 éves szerződéssel a kezében/talán ez miatt 20 körül hozható lehet/ vagy Götzet azzal a feltétellel,hogy Coman-Götze csere,ha már tolt titeket a bíró,legalább köcsögök ne legyetek.
Götze is beláthatja,hogy a Juve piszok erős csapat és a PL-ben kettétörnék.

Konkrétan Pogba ára elmenne nagyon max 3 játékosra és kéne még 1 csatár is,ha már annyira benne vagytok a csatárdologban,amit meg fedezne Zaza-Morata-Mandzu 3-as egyikének az eladása + én Pereyrat is eladnám és még hozzácsapnék 15-20m-t Lukakuért,aki mondjuk 5-6 évre simán megoldaná a csatárkérdést,pláne ha Morata maradna...2 fiatal + Dybala nagyon sokáig megoldaná a posztot.

idén én még nem nyúlnék az Evra-Licti pároshoz,azért totál felforgatni nem szabad a csapatot.

juvezoli 2016.03.18. 15:37:22

Hello! Más a bl sorsolásról érdekes hogy nem kerültek össze a "nagyok" csak minket akartak eltakarítani az útból!
Szemét ez az egész UEFA FIFA banda! Már csak a vak nem látja ezt az írányított sorsolási rendszert!

GZolee80 2016.03.18. 16:02:55

@juvezoli:

Azért ez így nem teljesen igaz , bár tudom a "ha"-val kezdődő mondatoknak nincs jelentősége , de ha a Sevilla ellen nem kapunk ki , akkor most arról beszélgetnénk milyen taktika kell a PSG ellen , a Bayern-t nagyobb részben magunknak köszönhetjük nem az UEFA/FIFA duónak, az már egy másik történet , hogy a Wolfsburgot is kaphattuk volna , nem volt szerencsénk, visszakaptuk a "sorstól" a tavalyi "kölcsönt", azért valljuk meg tavaly volt "némi" szerencsénk is.
Igaz nem láttam a Bayern elleni meccseket munkahelyi elfoglaltság miatt , de olvasva a blogot , azt hiszem a most kiesett csapatok közül mi voltunk az egyetlenek akik emelt fővel tettük ezt.

venember83 2016.03.18. 16:16:08

@GZolee80: a csoportot elsőként kellett volna zárni a City elleni kiváló kezdés után, volt rá elég lehetőség, de olasz csapathoz méltón nem érdekelte a Juventust csak a továbbjutás. Meg is lett az eredménye.

Watakuki 2016.03.18. 17:03:58

Hatalmas hülyeség lenne. Akkor a 10-es mezt jobban megcsúfolná, mint Tevéz..

szeszterciusz 2016.03.18. 17:27:24

Pogba biztos hogy nem a Realba fog menni ha megy, hanem a Barcába !! Ha megy akkor Calhanoglu mindenképp jöjjön a többit rábízom a vezetőségre , ja és ilyen Kitáriján , Diawara , Masina be ne tegye a Juvéba a lábát mert balhé lesz !!!!

patrik1112 2016.03.18. 17:34:11

@Rivendell: @szeszterciusz: azert Mkhitaryan nem olyan rossz jatekos am..idei szezon:
42 meccs
19gol
24 golpassz
Ja es 20ert szinte ajandek lenne..en orulnek neki :D de egy box-to-box mindenkepp kell meg

Watakuki 2016.03.18. 19:48:16

Mkhitaryan Pogba távozása nélkül is kéne. Más kérdés, hogy egy 20 milliós ajánlatot valószínűleg röhögve fognak eltolni.

venember83 2016.03.18. 20:27:06

Azért ne feledjük, hogy Raiola Henrikh ügynöke, így talán lehet vele egyezkedni, ha vinni akarja Pogbát. Ezt a kártyát ki kellene játszani, úgy gondolom.

.Bulldeo 2016.03.18. 21:13:04

@RuidaRobert: +1
Annyiban térnék el, hogy az Asamoah-Hernanes-Pereyra-Khedira négyesből kettőt szórnék ki. Illetve Leminát érdemes lenne megszerezni a látottak alapján.

Tony. 2016.03.18. 21:40:02

Mentünk volna még egy kört a BL-ben, akkor kb. akkora bevételünk lett volna nyárra, hogy idén már 2 30-40 milliós játékost is vehettünk volna talán, de jobb volt inkább bohóckodni egyet Sevilla-ban.

Nekem csak vegyenek egy értelmes játékost Pogba és Marchisio mellé, mert rohadt nehezen viselhető el számomra az a pár balfék, aki focizni próbál azon a poszton. Khedira,Sturaro és Lemina együtt nem tesz ki egy Vidalt.

Jöhetne még egy kreatív ember előre, oszt jónapot.

venember83 2016.03.18. 21:54:48

@Tony.: így viszont talán jobban indokolható a valódi klasszis szintű erősítés elengedhetetlensége.

Juveboy92 2016.03.18. 22:16:51

@Tony.: amúgy én előre kreatív embernek a cikkben említett Mkhitaryant simán megvenném 1 év múlva lejáró szerződéssel nem lehet több 20-25 milliónál, max 30 ha angolok is beszállnak ... Pogba és Marchisio mellé Palinktól elhoznám Herthából Daridát , aki embertelen mennyiségeket fut , viszont mégse PL játékos így annyira nem lehet magas árfekvésű , ráadásul szerintem egy európai játékos mindig hosszabb távon tud jól teljesíteni szerintem mint egy afrikai/dél-amerikai akik hamarabb kipukkadnak ....és ez a 2 ember sztem az idei bevételből bőven kikell jöjjön sőt...

2016.03.18. 22:55:23

Ha Kanté jön,nem lesz baj...fantasztikus játékos,megérne akár 50-60 misit is,méltó utóda lehetne Pogbának és Vidalnak egy személyben,óriási potenciál van benne,ha jönne még mondjuk az örmény is,akkor a kreativitás is adva lenne! Szerintem is kellene egy jobbhátvéd,aki fiatal,a mostani állás szerint Van Der Wiel fixen eljön a Psg-től,nem hinném,hogy olyan marha magas lesz az ára,talán egy próbát megérne...Cavani szerintem B-terv lehetne,ha Pogba menne,a Bayern elvinné Comant,meg a Real Moratát,akkor abból nyugodtan rámehetnénk Lukakura is,neki sokkal jobban örülnék!

2016.03.18. 22:59:01

@fire06: Ja és bocs,kihagytam valamit,az a Bazoer gyerek tényleg lehetne az új Pogba,hasonló stílusba nyomja,rá kéne repülni,állítólag Guardiola akarja a Cityhez...

Alessandro86 2016.03.18. 23:00:52

Kiestünk a blből és jönnek is pletykák Pogba távozásáról. Szerintem ő csak az EB után fogja eldönteni hogy távozik vagy sem. Olyan hatalmas változtatásokra nincs szükség a keretben, amit itt páran leírtatok, túlzásnak érzem. A mostani keret sem gyenge, szerdán több meghatározó játékosunkat nélkülözve is jobbak voltunk Münchenben az ellenfélnél és ha Morata vagy Cuadrado berúgja a 3. gólunkat, akkor most arról beszélhetnénk, hogy ez a keretünk is mennyire erős és talán csak a Barca jobb nálunk. Nem vitás hogy kellenek még klasszisok a keretünkbe, de senki ne számítson túl nagy játékosmozgásra a nyáron. Ha bl-t akarunk nyerni, nem várhatjuk meg, míg Lemina beépül a csapatba, a középpályára egy kész játékost kell venni. Utólag látható hogy Pereyra sem volt jó vétel, ő egy jó kiegészítőember, de nálunk soha nem lesz igazán meghatározó. Pogba sorsa bizonytalan, Marchisio és Khedira szerintem marad, Asamoah sokat sérült, ennek ellenére őt meg kell tartani, ha Evra távozik, könnyen lehet hogy ő lesz Sandro cseréje. Hernanes még a szezon hátralévő részében bizonyíthat, nem hiszem hogy 1 év után rögtön távozik. Fontosnak tartom hogy Ruganit a szezon hátralévő részében beépítsük a csapatba és Allegri helyében kipróbálnám a szerdai felállást a bajnokságban is több kreatív emberrel egyszerre a pályán. Erre sok esélyt nem látok, sajnos Allegri túlzottan ragaszkodik a Mandzukic/Llorente típusú befejező csatárokhoz.

Rikoo 2016.03.18. 23:13:40

@Juveboy92: kérdés, hogy ilyen játékosokkal megközleítjük a Bayern, Barcelona duót? Sztem nagyon nem. Isco kell, a PSG hülye jobbhátvédje aki kirúgatta magát a csapatból, bár ha balhés akkor jól gondolják meg Agnelliék. Vkp pedig nem kell, hogy nagy név legyen, sokkal inkább egy csapatember aki technikás, de felszántja a pályát. A csatárposzt még érdekes, mert nekem kevésnek tűnik a mostani. Igazi klasszis játékosunk nincs, Dybala képes +-t hozni, de neki még érnie kell. Darida nagyon kevés egy olyan Juventushoz akik BL-t akarnak nyerni. Isconak és Götzének nem valószínű, hogy van jövője a jelenlegi csapatukban, belőlük kellene kihozni vmit. Illetve nem lehet tudni Conte mit akar látni a Chelseatől, lehet ott is van keresnivalónk. A Realban van még Danilo aki lehetséges jobbvédő posztra. Teljes bukta eddig náluk, de a Portoban megmutatta, hogy jó játékos. Nekem Vrsaljko nem tetszik. Cserének jó, de semmi több.Dahoud és Bazoer még érdekes játékos, bennük benne van a klasszis faktor. Khedira, Asamoah és Pereyra felőlem mehetnek. Esetleg, ha Evra menne akkor Asa maradhatna balra. A lényeg, hogy ne zsákbamacskák hanem már most kész játékosok érkezzenek, mert másképp esélyünk sincs BL-t nyerni. Allegrivel pedig mindenképpen van esélye a csapatnak. Nagyon ráérzett, hogyan kell játszanunk a nagycsapatok ellen. De akkor lesz az igazi, ha a labdát is képesek lesznek megtartani a játékosaink és nem kell végig védekeznünk.

Rivendell 2016.03.19. 08:45:04

kb lesz Pogba távozása estén 150m-ja rendet tenni a keretben Marrottának /szerintem 2 15-20m-s eladás lesz még mellette/ ha meg menne Zaza vagy Morata,akkor 180m környékén.

ebből kéne 4-5 minőségi játékost behúzni,alapvetően nem lehetetlen,pláne ha Cuadrado maradna 23-25 környékén és az örmény is jönne 20-25 között,akkor már lehetne top csatárt és 1 top vkp tehetséget is venni + még maradna is keret még 1 minőségi kp-ra,vagy 1 tehetséges védőre.

Rivendell 2016.03.19. 08:47:48

ammeg mint írtam is már 2 napja.le kell szarni idén nyárra az FFP-t,mint miként miként is leszartak a bíráskodásnál. Eltiltani szerintem azért nem mernének 1 Juventust.Internél se csináltak semmit.... + 20-30m-t meg vissza lehet forgatni 1 fix top8-al

Grinta 2016.03.19. 09:15:07

@Rivendell: "rendet tenni a keretben" ??? Te hallod magadat?Úgy beszélsz mintha összevisszaság lenne,és középcsapat lennénk.Ébredj már fel!Sorozatban az 5.!scudettóért megyünk,Európa legjobb csapatainak egyikeként. Amúgy ez nem fifa16

Rivendell 2016.03.19. 09:20:42

@Grinta: miért rend van? Hernyo-Khedira vészmegoldás....Lemina szintén annak érkezett,akkor most rend van? jobbos rendben van? csatársor rendben van?

Rivendell 2016.03.19. 09:21:39

jobboshoz tedd hozzá,hogy Cuad helyzete semennyire sem múlik a csapaton,azt majd Conte és Abra eldöntik

babo0410 2016.03.19. 09:32:10

@Rivendell: Szóbeli megállapodásunk van a Chelsea-vel, hogy megvehetjük. Azaz Conte nem szólhat bele. Mert ha mégis visszarendelik úgy, hogy nekünk esélyünk se lesz megvenni, akkor a Chelsea is eljátsza a hitelességét. Másrészt meg miért is verne át minket mindenki? A Sassuoloval is van egy megállapodás Berardi ügyében, és Cuadrado ügyében is a Chelsea-vel. És egy szóbeli megállapodást nem illik csak úgy felrúgni az üzleti életben. Aki mégis megteszi, az csak saját magát teszi ezzel tönkre. Szerintem, ha kell Cuadrado nekünk, akkor a miénk lesz. Ha csak nem kérnek majd valami horribilis árat érte.

Grinta 2016.03.19. 09:35:27

Igazolni,keretet frissíteni mindig kell,ezt nem vitatom.Rendszer van-jól működő-tehát rend van.Kedira ingyen jött,Hernanes pedig a piacon akkor legelérhetőbb megoldás volt(rá akár a vészmegoldás szó is helytálló)Lemina más eset,mert túl sokat volt sérült ahhoz,hogy objektíven meglehessen itélni(majd jövőre)Csatársor nálam rendben van.Persze nyugodtan kritizálhatod bármelyik playerünket(ahhoz értetek) ez játszik,az játszik,bohóc+picsánrúgni...Sokkal jobban is értékelhenéd azt a csapatot,amely annyi örömet okoz nekünk.Forza Juventus

Grinta 2016.03.19. 09:39:36

@babo0410: ebben a két esetben(Cuadrado,Berardi)azért nem lennék ennyire pozitív.Van amikor a piac átírja a szóbeli(akár írhatnám a semmilyent is-de a semminél azért több,egy hajszállal)megállapodást.Chelsea-t szerintem egyáltalán nem érdekli ez a megállapodás dolog-Lásd Salah esete-Fiorentina-Roma perpatvar...őket aztán pont nem érdekelte

babo0410 2016.03.19. 09:52:08

@Grinta: Ott nem arról volt szó, hogy a Chelsea-nek kellett volna Salah. Ott azért más volt a szituáció kissé. A Fior kölcsön akarta venni újra Salah-t, de a Roma lecsapott rá, és sikerült elbolondítani az egyiptomi srácot. Ott arról volt szó, hogy Salah nem akart a Fiorban maradni. Azért egész más szituáció, mint most.

Grinta 2016.03.19. 12:01:40

@babo0410: Azt még nem tudhatjuk hogy a Chelsea-nek kell-e a játékos!Mi van ha a Barcelona jelentkezik be érte...?Nagyobb összeggel mint a Juve

Grinta 2016.03.19. 12:06:25

@babo0410: És emlékeim szerint a Roma is csak kölcsönvette,később véglegesítette Salah-t.Két konstukciót tekintve ugyanaz a szitu.Kölcsön-Kölcsön(Salah),Vétel-Vétel(Cuadrado)

Rivendell 2016.03.19. 12:16:58

@Grinta: gondolom a kp minőségileg baba

te meg az örök optimista réteg képviselője lehetsz,ha már gondoltad csoportokba sorolod az emberkéket

Grinta 2016.03.19. 12:27:00

Én az a réteg vagyok-te szóhasználottad élve-aki szereti ezt a csapatot,és szereti ezeket a játékosokat.Aki nem abban éli ki magát hogy utálja a sajátját.Ezzel el is mondtam mindent.Magunkról

Rivendell 2016.03.19. 15:42:48

@Grinta: miért én hol utáltam?:D

tény,hogy Khedira pl lassú,pláne az induló sebessége,viszont van 1 nagy szerencséje,hogy a bajnokikhoz még ez is elég,de a BL-ben már nem kis gond.

Sturaro 1 tipikus favágó vkp,mint anno Conte és társai,kell ilyen minden csapatba,bár Vidal nekem jobban bejött:D/Bayoroknál ő a favágó vkp,kicsit jobb minőség/ Csak ne úgy számoljunk vele fixen,mint jó kp-val,hogy ő az aki új lendületet hoz a csapat támadójátékába a kp-n.
Hernanes nálam olyan,akire én már nem építenék,akkor építenék 30 éves irányítóra,ha az 1 tényleg anno klasszis játékos volt,mint pl Pirlo,vagy 1 Xavi-Ini-Nedved.Bajnoksághoz ő is elegendő én ezt nem vitatom,de ő az a játékos aki 1 jobb napjait élő Juvéban 30 évesen a csere szerepét,vagy a rotálás szerepét tölthetné be.

Nálam még Pereyra is nagy kérdés,de úgy vagyok vele,hogy a padra okémeg cserének-pihentetéseknél.

Én a csatár négyes egyik tagját is tuti eladnám,persze nem Dybalat.És hoznék 1 kiegyensúlyozottabbat a helyére,aki technikás is,de tudja mikor helyzetbe került,azt miként értékesítse is.

Nekem ezek a problémáim,de írtam tegnap is,hogy én sem cserélném le a fél kezdőt,de 2-3 minőségi igazolásra szükség van a kezdőbe,hogy legközelebb a padról is minőség érkezzen,pláne ha idővel jobban oda kell figyelni a bajnokságra is,mert én várom hogy az Inter-Roma-Napoli-Milán 4-es évről éve erősödjön,kellenek ők a feltámadáshoz.

ui:nem azt írtam,hogy szarok,csak reálisan néztem a képességeiket és egyéb tulajdonságaikat.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9911) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4137) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása