Buffon és Bonucci büszke a tegnapi teljesítményre

buffon_gigi_fuben_monaco_ellen.jpgGigi Buffon a tegnapi vereség után büszkeséggel nyilatkozott csapata teljesítményéről, és véleménye szerint az Öreg Hölgy mindebből csak tanulni fog.

A bianconero együttes két góllal is vezetett a Bayern München otthonában, ám a németeknek végül sikerült kiegyenlíteni szinte az utolsó percben, majd a hosszabbításban további két gólt szerzett a hazai csapat.

„A futball események sorozata. A második félidőben nagyon támadóan léptek fel, és kihasználták a lehetőségeiket.

Csalódottsággal tölt el, hogy a kilencvenedik percben született a gól, de büszke vagyok erre a csapatra” - idézte a kapitány szavait a Mediaset Premium.

„Ez a vereség rá kell, hogy ébresszen minket arra, hogy újabb lépcsőfokot másztunk a tavalyi évhez képest. Kiestünk, de emelt fővel estünk ki.”

A csapat védője, Leonardo Bonucci is kapitányához hasonlóan érez a mérkőzést követően.

„Büszkeség. Büszke vagyok, és megtiszteltetés számomra, hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek.” - olvasható a futballista következtetése az Instagram felületén.

„Nagyon közel jártunk a továbbjutáshoz. Igaz, hogy ez nem számít, azonban magunkban le kell tisztázni, hogy ez a mérkőzés segít minket még érettebb csapattá válni.

Nincs értelme az önsajnálatnak, inkább tekintsünk a jövőbe. Vasárnap egy olyan mérkőzés következik, amelyen kötelező a győzelem. Ez lehet az egyetlen gondolatunk.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr128488800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JuventusFanatikus 2016.03.17. 12:23:32

Büszkék is lehetnek.Mindent megtettek amit tudtak.Le a kalappal előttük!

pedronegroo 2016.03.17. 13:19:32

Igazi Bl meccs volt mind a két mérkőzés az ilyenek miatt érdemes focit nézni. Kár hogy ilyen hamar vége lett számunkra ez a remek sorozat. Az öröm hogy jövőre is ott leszünk és újult erővel vágunk bele és ha még nem is esélyesként de most már szerintem elértük a "legkellemetlenebb ellenfél" címet ami csak egyet jelent hogy minket kötelező komolyan venni! Nyáron legfőbb feladat a csapat egybe tartása, a sérülések orvosolása és a csapat játékát sebességben feljebb kapcsolni.

Juvegaspy 2016.03.17. 13:37:45

Jot meccseltunk de szintet semmifelekepp nem leptunk sajnos.
Megvoltam lepodve tnap. Szivvel lelekkel hajtottunk de BL hez a szerencsen kivul kell par klasszis jatekos.
Morata talan legjobbjat nyujtotta de ha a helyen egy Tevez jatszik..gondoljunk csak bele..Lichti...csupa sziv szeretem de oda is minimum a Sandro szint. Kozeppalyarol is elmondhato h hianyos kell egy Vidal tipus marci es pogba melle!
Mint irtam en nem vok buszke hisz kiestunk koran...nagyon koran.
Fino Alla Fine
felreertes ne essek korlatainkhoz merten remekul jatszottunk ezert Gratula. Scudetto kupa legyen meg aztan jovore a kp es a jobbszel rendbetetelevel megprobaljuk ujra!!!

danimester1 2016.03.17. 17:02:31

@pedronegroo: "Nyáron legfőbb feladat a csapat egybe tartása, a sérülések orvosolása és a csapat játékát sebességben feljebb kapcsolni."
Ezzel maximálisan egyetértek.Szerintem (már többször megjegyeztem én is) alapvető hibánk,hogy ráérősen játszunk,igaz ez azért lehet,mert nem vagyunk kényszerítve komolyabb erők befektetésére,mert képesek vagyunk felőrölni az ellenfeleinket.A sebesség hiánya inkább a nemzetközi porondon mutatkozik meg,de ha belegondolok majd' 30-as emberekkel nem lehet elvárás a gyorsaság.Azonban ezen mindenképpen javítani kell akár a labdajáratásával vagy helyezkedéssel.A tegnap látottak után én elvárnám a csapattól,hogy minden meccsen így játszunk amíg nem vezetünk 2 góllal,majd ráérünk "ráérősen "focizni.Ennek már többször megittuk a levét és remélem végre megtanuljuk.

pedronegroo 2016.03.17. 17:32:19

Én magamra vagyok büszke hogy kibírtam a tegnapi meccset ideg összeroppanás nélkül. :) De még ennél is keményebb vagyok, mert most 1 hétig nem "allegrizek", mert én ezt is kibírom csak hogy tudjátok! :)

ToTTy-Juve 2016.03.18. 07:22:47

Óriásiak voltunk, le a kalappal a csapat előtt. Allegri sajnos rosszul nyúlt bele a meccsbe, de ő is tanulhat ebből a hibából. Van ugyanis, hogy nem kell a legjobbakat lecserélni.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (922) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9926) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása