Allegri: „Köszönöm a játékosoknak”

Allegri Massimiliano_sajtótájékoztató.jpgMassimiliano Allegri az Inter elleni torinói győzelem után köszönetet mondott a Juventusnak ezért a csodálatra méltó teljesítményét.

A bianconero bajnokcsapat ennek a három pontnak köszönhetően megtartotta vezető helyét a Serie A tabelláján.

„Az Inter kemény csapat, és továbbra is versenyben lesznek a harmadik helyért.” - idézi a mester szavait a Mediaset Premium.

„Távolabb taszítottuk őket az első helytől, azonban már a szerdai Coppa Italia elődöntőn jár az agyunk. Az első mérkőzésen ráeszméltem, hogy a szezonunk komoly változáson megy át.”

A két csapat már találkozott januárban egy kupameccs keretében, amelyen 3-0-ra nyert a Juventus, így a visszavágón az Internek komoly hátrányt kell ledolgoznia.

„A srácok nagyon jól teljesítettek, és fontos volt ma begyűjteni a győzelmet. Ez bámulatra méltó teljesítmény volt egy Bayern München elleni intenzív összecsapás után.

Az Inter elég sok helyet hagyott számunkra, és fel kellett gyorsítanunk a labdát passzolás révén. Olykor ez sikerült, máskor nem, de nem volt meg bennünk az erő, hogy ezt a játékot a meccs végéig folyamatosan fenntartsuk.”

Massimiliano Allegri cseréi ismét meghatározóak voltak, hiszen Álvaro Morata a padról beállva szinte azonnal betalált.

„A cserejátékosok meghatározók lehetnek a meccsen. A szezon végén, függetlenül attól, hogy egyes játékosok többet vagy kevesebbet játszottak, mindenki hozzájárult a csapat eredményeihez, és így mindenkié a győzelem.

Most már eggyel kevesebb akadály áll a címvédés előtt, tabellavezetők vagyunk, és még tizenegy mérkőzés van hátra. Minél többször nyerünk, annál kevesebb marad hátra.”

Massimiliano Allegrit ismét a jövőjéről kérdezték az újságírók, bár úgy tűnik, hogy a Chelsea vezetősége Antonio Conte mellett tette le a voksát.

„Naponta beszélek Beppe Marotta és Fabio Paratici urakkal. Kiváló a kapcsolatunk. Boldog vagyok a Juventusnál, a jövővel kapcsolatban meg majd a megfelelő időben döntést hozunk.

A médiából valaki el akart küldeni, amikor veszítettük a meccseket, tehát most azért mosolygok, mert tudom, hogy ez a játék részét képezi. Továbbra is megvannak az esélyeink, és végig harcban kívánunk lenni a trófeákért.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr898427970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

danimester1 2016.02.29. 11:20:39

Szerintem a taktika megfelelő volt és a srácok úgy gondolták,hogy már az elején dűlőre viszik a dolgot,de nem sikerült.Mint mondja is nem lehet ilyen iramot tartani egész meccsen,ezért a kezdeti sikertelenség után jött a "szokásos türelem játék".Az erőinket,energiáinkat inkább tartsuk meg a müncheni visszavágóra és szedjük össze végre a sérültjeinket akármilyen módon.Szerdán elég kell legyen egy felforgatott csapat,esetleg szükség esetén egy-egy kezdőnk beszállhat,sőt belefér egy gólos vereség,de azt nagyon a szívemre venném,mert ezeket a férgeket mindig ütni kell. A döntés meg szerintem egyértelműen pozitív lesz némi "kis" fizetésemeléssel egyetemben,amit megfejelhetnének egy-két klasszis igazolással is.

alexGicamo 2016.02.29. 20:07:40

@danimester1: Osztom a véleményed !
FORZA JUVE PER SEMPRE !!!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása