Lichtsteiner: „Nem szabad Dybalát Tévezhez hasonlítani”

lichtsteiner_stephan_golorom_fules.jpgA Juventus svájci védője, Stephan Lichtsteiner alig várja a Bayern München elleni összecsapást, azonban nem kívánja összehasonlítani a Juve tavalyi és idei argentin csatárát.

„Tavaly nagyszerű szezont futottunk az edzőcsere ellenére.” - kezdte a Premium Sport kollégáinak adott interjút a svájci expressz. „Idén azonban voltak bizonyos nehézségeink.

Nem tudtunk kapuba találni, azonban az első lehetőségnél már gólt is kaptunk. A Sassuolo elleni mérkőzést követően elbeszélgettünk, azonban szavak nélkül is ezt az utat követtük volna. A csapat erős, és nem csodálkozok azon, hogy ismét ezen a szinten teljesítünk.”

A svájci válogatottnak természetesen beszélnie kellett szívproblémájáról, illetve a felépülésre fordított hónapról.

„Olyan időszak volt, amely lehetővé tette számomra, hogy sokat gondolkodjak. A lehető leghamarabb vissza kívántam térni.

Először nem tudtam pontosan, hogy mi is a gond, és folyamatosan ezen törtem a fejem. Végül minden megoldódott a legjobb módon, és számomra öröm volt visszatérni a pályára és a csapattársaimhoz.

Jelenleg a csapatban számos olyan játékos van, aki jól meg tudja játszani a labdát. A középpályán ott van Paul Pogba és Claudio Marchisio, de természetesen hiányzik Andrea Pirlo, aki játékosként teljesen más szintet képvisel, és rengeteget hozzáad a csapatjátékhoz. Hiányzik nekem ugyanúgy, ahogy a többi csapattársamnak is.

A Bajnokok Ligája? Meglátjuk, hogy változott-e bármi is három évvel ezelőtthöz képest.

A Bayern München nagyon erős csapat, és kiváló edzővel rendelkeznek. Nagyszerű összecsapás lesz, és kellemes lesz összecsapni Kingsley Comannal és Arturo Vidallal, akik társaságában oly sok fontos szezont teljesítettünk.

Paulo Dybala? Nem tetszik, amikor őt Carlos Tévezhez hasonlítják, mivel utóbbi idősebb, több mindent nyert, és saját útját járta be azért, hogy igazi bajnokká válhasson.

Paulo Dybala is képes ugyanerre, azonban nem lehet egy húszéves futballistát egy harmincévessel összehasonlítani. Meglátjuk, mit hoz az elkövetkezendő tíz év.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr938212694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

alexGicamo 2015.12.30. 16:38:55

Tökéletesen egyetértek vele. Én sem szeretem az összehasonlításokat ... Nyilván vannak olyan esetek, amikor ez érdekes lehet, de nem mindegy,kiket vetünk össze.

FORZA JUVE PER SEMPRE !!!

MDaniel98 2015.12.30. 20:14:52

Remélem már teljesen rendbe jött a szíve, és nem lesz vele több gondja.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása