Zaza januári távozását kéri

zaza_simone_mutat.jpgFriss hírek szerint Simone Zaza arra kérte a Juventus vezetőségét, hogy engedjék el egyéb klubhoz, hogy több játéklehetőséghez juthasson, és a Watford neve merült fel.

A csatár a nyáron érkezett a Sassuolo csapatától, azonban mindössze 367 játékperchez jutott az összes kiírást figyelembe véve, és nem könnyen kerül a kezdők közé Mario Mandžukić, Álvaro Morata és Paulo Dybala vetélytársaként.

A Calciomercato.com a mai napon arról számolt be, hogy Simone Zaza a távozását kérte a bianconero vezetőségétől az utóbbi néhány órában, hogy bekerülhessen az olasz válogatott Euro 2016-os keretébe.

A huszonnégyéves csatár további játékpercekre vágyik a szezon második felében, mivel csak így győzheti meg Antonio Contét arról, hogy a keretben a helye.

A Watford, amely az Udinese csapatát is irányító Pozzo család tulajdonában van, már meg is kereste a torinói klubot a játékos ügyében.

A weboldal értesülései szerint az Öreg Hölgy vezetősége nem csupán kölcsönben gondolkodik, hanem nyitott a kivásárlás tekintetében is, azonban ehhez legalább egy 14-15 millió eurós jelentős ajánlat szükséges.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr448209126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

m.martin91 2015.12.29. 14:16:28

Hát, ha egy EB kerettagság miatt távozni akar, akkor meg is érdemli. Fél szezon miatt eldobná a Juventus-os karrierjét, akkor tényleg nem sok esze van.

devil-z 2015.12.29. 14:23:14

Na, itt "szopkodtátok" most meg pár jobb meccs után már pattanna is tovább, ennyit a Juve szívről te zsoldos.

Nathas 2015.12.29. 14:43:04

@devil-z: Abból, hogy kölcsönbe elmenne az EB miatt, nem az következik, hogy zsoldos.

Nem biztos, hogy végleg elmenne, kölcsönbe viszont kockázatos lenne elengedni, mert beugrik egy sérülés (ami nálunk jellemző) és marad 2 csatár.

RuidaRobert 2015.12.29. 14:44:25

@devil-z: Nyilván Juve szívről nem beszélhetünk MÉG az esetében, az alapmentalitása viszi előre a párharcokban. Remélem megtartjuk, több van még benne.

Az viszont tényleg elkeserítő lehet, hogy "minden alkalommal" bizonyítasz, de végig a ranglétra végén maradsz.

babo0410 2015.12.29. 15:53:31

Én meg remélem csak kamu a cikk, vagy ha mégis igaz, akkor több lehetőséggel meg lehet győzni. Én nagyon örülnék, ha nem menne el. Nagyon jó csatár. És ennyi erővel kit találnánk a padra? Most nem hiszem, hogy bárki szívesen jönne padozni, mert mindenki az EB-re akar menni. Remélem nem megy el még kölcsönbe sem. Nagyon jó csatár, cserének mindenképpen tökéletes. Több lehetőséget kell adni neki. Ha máshogy nem, többet kell becserélni. Ha a BL-ben továbbjutunk, akkor kelleni fog ő is, de nagyon. Sokat kell majd rotálni a keretet, hogy a BL-re is jusson elég ereje a fiúknak.

Juveboy92 2015.12.29. 15:56:36

Vicces valakit lezsoldosozni mert "AZ ÚJSÁGOK ÉRTESÜLÉSEI SZERINT távozna... ez szimpla unszimpátia Zaza felé... tudtommal a legutóbbi nyilatkozatában 2 hete kb leszögezte hogy marad és megkíván harcolni a helyéért ez a szemét zsoldos az ÚJSÁGOK ÉRTESÜLÉSEI SZERINT...

venember83 2015.12.29. 16:33:52

@RuidaRobert: az a probléma, hogy Mandzu is meccseket eldöntő gólokat szerez, így őt sem egyszerű padoztatni.

RuidaRobert 2015.12.29. 16:40:12

@venember83: Persze csak Morata (és Zaza) formája indokolná, hogy a spanyolt legalább beelőzze a sorrendben, de egyértelmű, hogy ő végig 4. számú lesz.

Így, hogy a BL-ben közel sem biztos, hogy lesz folytatás (én azt érzem, hogy továbbmegyünk) azért necces ilyen körülmények közt bevállalni az EB előtt.

Rivendell 2015.12.29. 17:14:53

most nem azért,de mi értelme lenne kölcsön továbbítani a mi szemszögünkből? semmi

nekünk kéne helyette valaki + jövőre se lehetne fix kezdő,mivel a mostaniak jövőre is itt lesznek....akkor már vagy eladni kéne angliába,mikor még van értéke a srácnak a góljai miatt,vagy hagyni magunknál....teszem azt besül az angoloknál,akkor mi a fenét kezdünk vele?

DegerFaCan 2015.12.29. 17:30:56

ubi bene, ibi patria.
ha nem adunk neki több lehetőséget akkor teljesen megértem. a helyében ti melyik Juve szíveteket vennétek elő ha fél éve vagytok csak egy helyen ahonnan egyenes út lenne az EB, jó korban vagy, gólokat is cseszel, meglepően sokat a játszott mennyiséghez képest.

Ti mit csinálnátok? ha meg igaz is, a Juve hülye lenne elengedni, szerintem szimpla felhívás keringőre, hogy he, hagy játsszak már többet és szerintem/nagyon remélem fog is.
"sajnos" sok minőségi játékosunk van, valakinek padoznia is kell, az meg nehezen viseli hát ezt is kezelnünk kell valahogy :)

Rivendell 2015.12.29. 17:35:51

@DegerFaCan: pont,hogy sajna nincs sok minőségi játékosunk és ennek ellenére padozik....Morata-t én pl elzavarnám a picsba,fejébe szállt a nagy semmi.

Rivendell 2015.12.29. 17:36:36

van elől 1 Mandzu és 1 Dybala...ennyi a sok minőségi játékosunk elől.

Il Principino 2015.12.29. 17:55:27

Ha azt vesszük jelenleg Conte kit hívhat be,akkor Zaza még mindig simán kerettag lehet és lesz is!Veteránok hada-Toni,Di Natale,Totti,Cassano...Giovinco?G.Rossi szinte mindig sérült..Eder és Pellé helye,ami biztosnak tűnik,Balotelli az örök kérdőjel,El Sharaawy-Berardi duó pedig inkább szélső..

.Bulldeo 2015.12.29. 18:05:22

@kg19850508: egyébként nekem is az a nagy talány, hogy Zazát vajon ki fogja kiszorítani.
Saravi meg Dzsovinkó? Ezek a lúzerek? Már az Éder Pellé páros is nevetséges. Ezekhez képest Zaza maga az ekelábú Maradóna.
Ha már Juve szív, Conténak kellene jeleznie, hogy ne pattogj öcskös, ha így folytatod a zebra mezben, ott leszel a keretben.

Leram7 2015.12.29. 18:16:22

Nem szabad elengedni. Véleményem szerint Allegri hibázik ott, hogy nem Zaza a 3. számú csatár, hanem Morata.

Ha nem is a kezdőre, de több játéklehetőségre és arra, hogy a kritikán aluli formában lévő Moratát megelőzze bőven rászolgált.

Nagy szükségünk lesz ebben a szezonban még rá. Hiszek Moratában, de idén amit csinál, az gyengébb, mint Zaza bőven.

RuidaRobert 2015.12.29. 18:16:49

@.buldeo: @kg19850508: Gabbiadini, Okaka

Nyilván nem nagy nevek, de utóbbi többet játszik, mint Zaza és Conte elképzelhető, hogy számol vele. A Pele+Éder páros pedig teljesen fix.

KysBé 2015.12.29. 18:18:09

@DegerFaCan: 2 napja még szopkodtad, hogy 27 milla az ára. Most meg 14-15 milla és " ti mit csinálnátok"...
legyél már egy kicsit következetes!!!!

RuidaRobert 2015.12.29. 18:20:37

@KysBé: Hozzátenném, hogy a calciomercato (ami a 14-15 milliós arról meg úgy kompletten arról ír, hogy Zaza kérte a távozást) még a Tuttosportnál is suttyóbb.

DegerFaCan 2015.12.29. 18:34:22

@KysBé: Biztos voltam h írni fogsz :) az a vicces h te most is az árán lógsz s nem a véghez vitt dolgain potenciálján. 14 ert nem engedjük el abban biztos lehetsz a 27 közelít a realitáshoz tehát miről beszélsz jómadár? :D

Követeli a helyét Ennyi történt, attól mert nem tudsz a sorok között olvasni az nem az én hibám. De te csak próbálj belekötni a szavamba :D. Megmondod légy szíves h Szerinted mitől volt ROSSZ befektetés Zaza? Várom válaszod :)

Drughi Di Bianconeri 2015.12.29. 18:35:05

Én egy szóval sem látom,hogy ezek a szavak Zaza száját hagyták volna el.
A média, illetve az ügynök sz@rkavarásairól van szó.

Csak ismételni tudom magam:
pro: szimpatikus,mert hajt, küzd,van jelenléte és karaktere,1 mozdulatból fergeteges gólokat tud verni. A stílusa a régi csatárokat idézi (na nem Del Pieroé-t persze). OLASZ.

kontra: agresszív,piroslap veszélyes, labdát kezelni/passzolni nem tud, inkább a kisebb olasz csapatok ellen használható és/vagy csereként,mint kezdőként

Semmiféle kölcsönbe nem szabad belemenni, csak is végleges eladásba, azt is,az érdeklődők figyelembe vételével: minimum 30 M-s összegért,de inkább többért.

Érdekes,hogy itt 14-15 M összeg áll,mikor eleve többért vettük,és azóta inkább emelkedett,mint sem csökkent volna az értéke.

Egyébként _szerintem_ bőven bekerülhet a Squadra-ba,tekintettel,hogy még mindig Di Natale a legjobb olasz csatár... (aki nyilván nem fog EB-re menni).
G.Rossi állandóan sérült.

A többiek meg...Pellé,Éder,Okaka...OMG.

Zaza szvsz. abszolút Conte-kompatibilis csatár, ha türelmes és élni fog a lehetőséggel,akkor behívja majd.

Azt meg,hadd' döntse el Allegri: mi a csatársorban a rangsor,forma alapján.
A maga módján jó érzékkel időzíti ezt többé-kevésbé.

Alessandro86 2015.12.29. 19:56:31

Meg tudom érteni Zazát, egyértelműen fontos lehet egy játékos számára a válogatottság egy világversenyen, nem hinném hogy ezáltal arról beszélhetnénk, hogy egy esetleges kölcsönadással ő eldobná Juvés karrierjét, hiszen a következő szezonban sem lesz biztos számára, hogy ő lesz a legfontosabb kezdőcsatárunk, Morata, Dybala és Mandzukic mellett nem is lehet, várható is, hogy közölük, aki kevés lehetőséget kap, legkésőbb a következő szezon végén távozni fog, várom már a Moratás pletykákat is, neki sem biztosított jelenleg az eb kerettagság. Kicsit luxusnak is érzem közel 20 millió eurós játékosokat padoztatni, persze jó dolog ha minőségi emberek ülnek a padon, de a Zazáért vagy Moratáért kapott pénzből a hiányposztokra vásárolhatunk.

Rocky80 2015.12.29. 19:57:21

HA igaz a hír:

Nem is értem ezt a gondolkozást. EB - VB négyévente van, havonta vannak válogatott összetartások vagy mittudomén; itt meg a világ egyik topcsapatánál van, évről-évre a BL-ben bizonyíthat majd és családias légkörben lehet nap mint nap, egy jó edző kezei alatt, szóval nem értem hogy vetekedhet ezzel egy ismeretlen Watford, meg a négyévenkénti EB.
Conténak is van szeme, láthatja, hogy simán kerettag képességű a srác, az, hogy berakja-e Allegri, az meg nem az ő hibája. Ráadásul itt közelebb is van a tűzhöz (válogatott) na meg gondolom a rokonokhoz is. (Rugani esetében is kb. ugyanez a szitu.)

Ami meg a jelenlétét illeti a csapatban: simán Morata előtt van most, sőt az eddig mutatott játéka és góljai alapján Mandzukic teljes értékű alternatívája. Nekünk is lépnünk kell és több játéklehetőséget biztosítani neki, mert megérdemli.

A másik szempont meg, hogy nem elég a helyére igazolni egy csatárt, hanem egy olyan csatár kell, aki ugyanígy lövi is a gólokat és Juventus szint, illetve a padozást is tűri: nem tudom, hogy találunk-e ilyet...
Vissza fogjuk még sírni Zazát, ha elmegy és a helyére érkezik egy valóban ekelábú...

Rocky80 2015.12.29. 20:01:40

@Alessandro86:

A "kicsit luxus" kezdetű mondatodhoz: egy jó BL csapatnak a padja is mély kell hogy legyen. Nem lehet az, hogy valaki kiesik egy sérülés miatt (márpedig itt ez gyakori) és nincs minőségi alternatíva helyette.
A helyes módszer a folyamatos rotálás lenne, viszont ennek meg bekavart a rossz idénykezdet; kénytelen volt Allegri a legerősebb kezdőt felküldeni, hogy "utolérjük" magunkat. És akkor még nem is beszéltem a sérülésekről.
Igazából az lenne a legjobb, ha a jelenlegi "mély" keret mellett tudnánk a hiányposztokra igazolni. :-)

Rocky80 2015.12.29. 20:02:53

Egyik meccsen Mandzut, a másikon meg Zazát játszatnám. Csak akkor lesz gond, ha Morata is formába lendül...

giorgio007 2015.12.29. 20:10:27

teljesen más téma: tudna vki segíteni, hol tudok jegyet venni a JUVE - inter meccsre?

Tony. 2015.12.29. 20:25:12

Ez az EB dolog biztosan kamu. Abba a fos olasz válogatottba, ezzel a teljesítménnyel és ennyi játékperccel is kerettag lesz, nem kell ehhez elmennie sehova.

MDaniel98 2015.12.29. 21:16:21

Az biztos, hogy 14-15-ért el nem adnám, pláne nem az angoloknak, akiknek még a bőrük alatt is pénz van. Vissza kellene kapnunk az árát (18) legalább, de még többet is. Kölcsönadásról szó se lehet, szerintem ez hülyeség is lenne a részünkről, pótolni meg mindenképpen kellene.

juventus 99 2015.12.29. 21:24:14

Most komolyan minek adnánk el 18ért mikor nem lehetne jobbat hozni helyette abból a pénzből nem is értem itt egyes embereket

Lisandro 2015.12.29. 22:02:38

Jön a Matri megint!

Cannavaro 2015.12.29. 22:33:07

Szerintem döntsük el mit akarunk, BL-t nyerni, vagy csak eljátszogatni ott??
Mert ha reális esélyt akarunk, ahhoz ez a csatársor együtt kell, ilyen cserékkel, mert 1 sérülés, és borulhat minden, ha Matri-nak kell beállnia eldönteni a döntőt, ha tegyük fel eljutunk oda!
Zaza kell és pont!!!!!!
Óriási baromság lenne, és alá is írhatjuk vele a halálos ítéletünket, mert bele se merek gondolni, egy újabb, ezúttal a csatársort sújtó sérülés hullámba!
Forza Juve!!!

kozagaha 2015.12.29. 22:46:45

Nem hinném, hogy elmenne a Watfordhoz padozni...
Teljesen más szintű csapat.
A Juventusnál van a legjobb esélye rá, hogy kitörjön.
Ráadásul, már mondtam, de ez a verseny tesz legjobbat a csatársorunknak. Ilyen versenyben folyamatos fejlődésre van kényszerítve.

Barolo4 2015.12.30. 02:09:53

@m.martin91: +1
Fél év után feladni a versenyt teljesen értelmetlen lenne. Szerintem még jobb a helyzete, mint amire elöljáróban számíthatott. Forza Juventus!

KokoSRB 2015.12.30. 12:00:34

@giorgio007: Szia ha van facebookod akkor jelentkezz a Juventus Club Hungary csoportba. Azon belül pedig megkapod a megfelelő instrukciókat. Én is nagyon gondolkodok, hogy menni kellene.

juventino007 2015.12.30. 20:57:57

@juventus 99: +1 - kicsit fel lett fújva ez a hír, a vezetőségnek esze ágában sincs el/kölcsön adni. Allegri hetekkel ezelőtt kijelentette, hogy Zazát akkor sem engedik majd el télen ha ő maga fogja kérni azt, kvázi tudták előre mi fog történni, csak itt a blogon lepődtek meg néhányan. 4 csatár kell, egy sérülés esetén így is csak egy ember tud beszállni a támadó szekcióba. Szerintem maga Zaza sem gondolja komolyan, hogy el fogják engedni, kampányol magának kicsit a több játéklehetőségért - ennyi. A mostani olasz válogatottba meg legalább a padra simán befér - Pellé, Éder :)

venember83 2015.12.30. 22:08:33

@juventino007: megfeledkeztél arról, hogy a Juventusnál a játékos akarata mindent felülír.

juventino007 2015.12.31. 16:13:12

@venember83: meglátjuk, szerintem maradni fog. Fiatal olaszként lecserélni a Juvét fél év után egy középszer angol kiscsapatra, ritka nagy birkaság lenne. Conte könnyedén megoldhatná a szituációt, elég lenne pár bíztató szót mondjon neki: jól teljesít a Juventus-ban, ha így folytatja jó esélye van az EB-re, bla, bla...

.Bulldeo 2016.01.01. 15:09:06

@juventino007: azért azt elfelejtjük, hogy Berardi esetleges érkezésével könnyen kiszorulhat az egyik csatár; Zaza nem ok nélkül sejtheti azt, hogy nem Morata, hanem ő maga lesz az. Innen nézve nem olyan érthetetlen, hogy inkább már a télen továbbállna.

venember83 2016.01.01. 16:52:01

@.buldeo: Morata a Real első hívó szavára repül vissza, nem csodálkoznék, ha minél hamarabb elzavarnák Benzemát, és helyette Álvarót hívnák vissza.

juventino007 2016.01.01. 16:55:49

@.buldeo: nem hiszem hogy egy profi játékos azon gondolkodik, hogy esetleg majd jövőre kiket igazol a klub :) Sajnos a Berardi transzfert sem vehetjük fix-nek, ha kicsit följebb görgetsz -dec.30-i bejegyzés venember83 fordításában- "Berardi nem kíván a Juventushoz csatlakozni?" címmel taglalja az aggályokat

.Bulldeo 2016.01.01. 17:03:45

@juventino007: abban szinte biztos vagyok, hogy Zaza kicsit többet tud nálunk arról, hogy Berardi akar-e a Juvéba menni, vagy sem. Illetve, hogy Morata mennyire tervezi, hogy egyből visszalép-e Madridba. Mi találgatunk különböző fake infókból kiindulva, Zaza meg megbeszéli a két spanjával.

@venember83: lehet, hogy Morata egyből visszamenne, meg az is, hogy nem;) elvégre az már látszik, hogy a Juve elég nagy türelemmel van iránta, és Madridba is csak a padra menne vissza.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9911) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4137) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása