Fabregas januárban érkezhet Pogba helyett

fabregas_cesc_chelsea_mezben.jpgOlasz források szerint a Juventus kiváló helyzetben van a Chelsea sztárjának, Cesc Fabregasnak a januári leigazolása tekintetében, akivel a vezetőség a Paul Pogba távozása nyomán keletkezett lyukat kívánja betömni.

A huszonnyolcéves spanyol válogatott már nem élvezi a Chelsea szurkolók kegyét, akik kifütyülték a futballistát, mivel véleményük szerint a játékos volt az egyik felbujtója a Jose Mourinho távozását célzó akciónak.

A szurkolók kifütyülték a játékost a Chelsea 3-1-es győzelme során, amelyet a tőkegazdag klub a Sunderland fölött aratott, a nézők pedig egyértelműen kifejezték rosszalló véleményüket vele és Diego Costával szemben.

A középpályás nem képezte a keret részét a Manchester United elleni tegnapi találkozón, mivel betegséggel küzdött, és olasz beszámolók szerint két olasz nagy csapat fel is figyelt a futballistára.

Az olasz bajnokságot vezető Inter Milan állítólag tizennyolcmillió fontos ajánlatot készít elő a spanyol játékos átigazolása érdekében, számol be a Corriere dello Sport.

Mindazonáltal a milánóiaknak nem lesz egyszerű megszerezniük a futballistát, mivel a Juventus is érdeklődik a középpályás iránt, és az olasz bajnoknak várhatóan pénzügyi nehézséget sem okozna a futballista kivásárlása, mivel komoly bevételre számíthatnak januárban.

A bevételi forrás feltehetően Paul Pogba januári értékesítése lenne, bár a francia ügynöke legutóbb még arról beszélt, hogy védence nyárig mindenképpen Torinóban marad.

A Barcelona január negyedikétől ismét igazolhat, és várhatóan Luis Enrique ki is használja majd a piaci lehetőségeket. A katalán klub már a nyáron megvásárolta volna a huszonkétéves Paul Pogbát, azonban a Juventus hajthatatlan volt az ügyben.

Cesc Fabregast a francia válogatott közvetlen helyettesének szerződtetné a vezetőség, amely realistán áll Paul Pogba klubnál tartásának kérdéséhez, kész már felkészülni az esetleges távozásra, és további játékosokkal megerősíteni a középpályát a sorozatban ötödik bajnoki cím megszerzése érdekében.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr208208692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rikoo 2015.12.29. 12:07:59

Ezek az olasz források már jobbak, mint az argentín sorozatok. Fantasztikus forgatókönyveket írnak! Télen eladjuk Pogbát és Fabregas jön helyette...reális...

Juveboy92 2015.12.29. 12:10:44

pedig én eddig azt hittem Pogbát láttam eddig a pàlyán idén, de csak vmi dublőre lehetett ha a távozása nyomán keletkezett űrt akarjuk betömni ...

Watakuki 2015.12.29. 12:11:22

Picit ijesztő a cikk eleje, amikor kész tényként van kezelve Pogba hiánya... :D
Fabregas télen nem fog jönni, ennyiért mi nem igazolunk. Bl-ben sem játszhat. Mindenesetre hosszabb távon a Chelsea játékosait jó lenne szemmel tartani. Ha így folytatják, tömegesen fognak távozni. Ki kéne használni.

Rikoo 2015.12.29. 12:13:17

@Watakuki: Williant elfogadnám nagyon szívesen.

juve28adam 2015.12.29. 12:16:28

Ha Pogba távozik az nyáron lesz, egészen biztos vagyok abban ,hogy télen nem adunk el kulcsjátékost. Fábregas-t pedig jó ideje nem láttam játszani, de kb minden fórumon azt olvasom ,hogy mennyire leeresztett már, viszont ha jó áron megszerezhető lenne (valamint ha engedne a fizetéséből) akkor talán még az olasz bajnokságban kivirágozhat, elvégre még csak 28 éves.

(Egyébként januárban nem szoktunk mi nagy igazolásokat végrehajtani, szóval felesleges a leigazolásáról beszélni ,majd nyáron esetleg, ha addig nem kel el.)

KokoSRB 2015.12.29. 12:18:56

Télen kizártnak tartom az ilyen üzletet. A nyári mercato már egy új forgatókönyv. :)

Lehet én tudom rosszul, de nincs olyan szabály, hogy 1 játékost lehet nevezni aki már játszott a BL-ben idén egy másik csapatban?

Watakuki 2015.12.29. 12:22:24

@Rikoo: én Fabregast, Ivanovicsot, sőt Azpilicuetát szó nélkül megvenném, bár ha bármelyik Pogba távozásával jár, akkor egyik sem kellene.

babo0410 2015.12.29. 12:26:55

Télen Pogba nem fog elmenni, ez nagyon valószínű. És nem hiszem, hogy a vezetőség egy 28 éves játékossal szeretne pótolni egy 22 éveset. Akkor a fiatalítási projekt mehet is a kukába?
Fabregas meg nem is kell nekünk.

rockitbaby 2015.12.29. 13:35:30

Hát ha már mindenképp Fabregas lenne a választásunk, akkor szerintem sokkal inkább alkalmas ő a védelem előtt játszani, mint Pogba helyettesének. Teljesen más stílus a kettő. Mondjuk ha sikerülne megtartani Pogba-t és nyáron jönne a spanyol, a Pogba-Fabregas-Marchisio középpálya igen erős lenne. Azonban ez kb még a pletykánál is jobban hápog. A Chelsea mélyrepülése miatt szinte mindegyik játékosukkal már a távozás esetleges lehetőségét vázolják fel.

Nincs ott akkora gond, hogy a játékosaik tömegesen távozzanak. Még EL helyen is végezhetnek és a pénz náluk semmilyen szinten nem akadály. Én nem álmodoznék a lerablásukról és nyáron a szinte biztosan új edzővel senki sem távozik addig, míg az új manager az áldását nem adja.

Nathas 2015.12.29. 13:42:53

Már csak Fabregas hiányozna. Már a Barcában is bajok voltak vele, most a Chelsea-nél telt ki a becsülete, a következő balhét remélem nem nálunk csinálja. Nagyon jó középpályás lenne, de mindig gondokat okoz a viselkedése.

Rikoo 2015.12.29. 16:47:45

Na most itt úgy látom többen is több dolog miatt nem szeretnék itt látni.
1. a teljesítmény visszaesése. Nem kell nagyon visszanéznünk ahhoz, hogy találjunk egy olyan játékost akit más csapatban már szinte mindenki lassúnak és körülményesnek nevezett és nálunk újra a legjobb formájában játszhatott. Azért ne felejtsük el ettől a 3 hónaptól függetlenül, hogy Fabregas egy világklasszis.
2. a viselkedése. Ehhez se kell sokat visszanéznünk, hogy megtaláljuk azt játékost, aki hasonló volt. Azt még hozzátenném, hogy egy olasz csapat leginkább egy családhoz hasonlítható, az angolokkal ellentétben ahol évente változtatják a kezdőjüket a csapatok. Az olasz vérmérsékletnek és mentalitásnak köszönhető ez a családi hangulat. Sokkal könnyebb ide beilleszkedni, itt elképzelhetetlen edzőbuktatás, főleg, hogy Nedved és Agnelli nagyon közel áll a játékosokhoz és az edzőhöz az angol és spanyol példával ellentétben.
3. a fizetése. Ez sokkal inkább probléma. És nem is igazán tudom, hogyan lehetne megoldani, mivel még komoly fizetéscsökkentéssel is sokkal többet keresne, mint a mostani legjobbjainak akik már évek óta itt vannak.

Szóval szerintem nagyon nagy igazolás lenne, egy olyan világklasszis akit már évek óta szeretnénk és Olaszországban ahelyett, hogy még jobban kiégne, a kevesebb futásnak, a labdaorientált játékunknak és a jobb közösségnek köszönhetően újra a posztján a legjobbjainak egyike legyen. És nem mellesleg Marci feljebb léphetne megint, ami nagyon jó lenne, mert kiemelkedő átlövései vannak.

Rivendell 2015.12.29. 17:24:04

most nem azért bakker,de ha Pogba távozna a télen,akkor miért nem karakteresebb nevet dobnak be az újságírók? konkrétan bárkit megvehetnénk az érte kapott összegből az MSN-en kívül

ammeg 18m font,miből bakker...miből? idén se lesz ezeknek nagy bevételük,mivel nekik nincs BL,akkor meg hogy tudnék ezt ffp mellett.Kit kéne nekik hozzá eladni?

Fabregast elnézném nálunk,de nyári igazolással és addig ha lehet az angol sajtó-szurker társadalom utálja ki a srácot,hogy ha lehet minimalizálva legyen az értéke.Szerintem nálunk meglenne,mint a befőtt...Khedirához képes fényévnyi ugrás lenne.Pogba helyett meg Eriksen stb kategóriájú fiatalokban kéne gondolkodni,mondjuk akkor már lehet nem is kéne Fabregas,mert hasonló poszt,bár valszeg lehetne őket 1x-re is játszatni,mert hajtós a kis dán...Verratti 2.0 egyik sem 1 nagydarab vkp,de jól szereznek lasztit.

MDaniel98 2015.12.29. 20:59:37

Kizártnak tartom Pogba januári távozását, ahogyan Fabregas januári érkezését is, ilyen volumenű igazolások végrehajtásához nem hinném, hogy elég lenne nekünk a januári átigazolási időszak, és nem is nagyon szokás ekkor komoly átigazolást végrehajtani. Nyáron már sokkal nagyobb az esélye ennek, de a fizetése komoly problémát okozhat. Mindazonáltal még mindig a világ legjobb középpályásainak egyike, a Chelsea (és ezzel együtt az ő) mélyrepülése ide, vagy oda.

Tony. 2015.12.29. 21:31:32

Télen nem jön senki és nem is megy. Max Zázzáá elmegy, és akkor kölcsönveszünk valami Matri szerűt helyette.

Rikoo 2015.12.29. 22:54:43

@Tony.: Szerintem inkább a védősor változik. Cáceres megy, hogy pénzt kapjunk érte és vmi hulladék védő jön kölcsönbe.

Tony. 2015.12.30. 00:04:26

@Rikoo: Szerintem Cáceres szerepe mára annyira jelentéktelenné vált, hogy mégcsak hulladék sem jönne helyette.

Rikoo 2015.12.30. 00:33:41

@Tony.: az igaz, hogy jelentétketelenné vált, de ebben az is szerepet játszik, hogy egyáltalán nem sérültek meg a kezdők hátul. Ettől függetlenül mennyiségeben meg kell lenni hátul.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása