Cáceres távozhat, míg Banega érkezhet januárban

banega_ever.jpgA Juventus januárban ajánlatot tehet a Sevilla futballistája, Éver Banega ügyében, Simone Zaza várhatóan marad, míg Martín Cáceresnek török kérői akadtak.

A Tuttosport mai beszámolója szerint a bianconero csapat középpályást kíván igazolni a téli átigazolási időszakban, és talán Éver Banega lesz a leginkább előnyben részesített opció a vezetőség körében.

A huszonhétéves játékos érdekképviselője a hírlap szerint folyamatosan tartja a kapcsolatot a klubbal, ám a hírlap kitart az olasz rekordbajnok İlkay Gündoğan iránti érdeklődése mellett is.

Továbbá a napilap szerint Simone Zaza kölcsönadása sem tekinthető valószínűnek, bármennyire is számos érdeklődő vinné a csatárt a Premier League-be.

Az olasz sajtó értesülései szerint a legutóbbi gólok nyomán a csatár megnyugodott, jó kapcsolatot ápol csapattársaival, és sikeresen bizonyítja minőségét az olasz szövetségi kapitánynak, Antonio Conténak olyan játékosként, aki keményen harcol a pályán, és kihasználja az adódó lehetőségeket.

Valamint az is megakadályozhatja a játékos téli kölcsönadását, hogy a Juventus januárban valószínűleg nem tudna megfelelő csatárt igazolni a távozó futballista helyére.

Az utóbbi időben sokat sérült és nem mindig sportemberhez méltó viselkedést mutató Martín Cáceres várhatóan távozik Torinóból, számol be erről is a Tuttosport.

Az uruguayi válogatott iránt érdeklődést mutat például a Fenerbahçe együttese, azonban a Beşiktaş is szívesen fogadná a védőt, mindazonáltal a Juventus szeretne pár millióval gazdagodni, és így átigazolási díjhoz kötné a futballista téli távozását.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr28176664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rikoo 2015.12.16. 13:32:12

Nem kell megint a B kategóriás megoldás. Vagy jön Gündogan vagy ne jöjjön senki. Megint leigazolnak ingyen vkit 3,5 milliós fizetéssel 4 évre és eladni se lehet, mert nem kell majd senkinek.

m.martin91 2015.12.16. 13:40:56

Banega nem kell, Caceres mehet, Zaza maradjon.

pedronegroo 2015.12.16. 13:53:17

Banega Pirlo helyettesnek megfelelt volna, de mivel ilyen poszt már nincs nálunk így totál felesleges lenne idehozni. Egy Vidal kaliberű középpályásra van szükségünk és kész a csapat.

Cacerest nagyon sajnálom de megértem hogy elakarják adni, de akkor adják is el! Ne kölcsönbe meg ingyé!!!

Zaza Mandzu mögött csak cserejátékos lehet mint ahogy Morata is ezt vagy elfogadják vagy tovább állnak.

venember83 2015.12.16. 14:00:03

@pedronegroo: pedig az kölcsön lesz vagy ingyen. Hülye lenne bármelyik csapat, ha fizetne érte, látva a nyári Tévez-Llorente-Pirlo ügyleteket, de még távolabb visszatekintve is vannak sokkal jobban elhúzódó ügyek, amelyek esetében a játékos végül ingyen távozott, mert a vezetőség nem tudta eladni.

Juvegaspy 2015.12.16. 14:27:44

En orulnek neki hasznos o!

.Bulldeo 2015.12.16. 14:46:34

@pedronegroo: "ilyen poszt már nincs nálunk", mert nincsen rá játékos. ha lenne rá játékos, akkor lehetne ilyen poszt is;)

egyébként nem értem, hogy minek olyanokat szerezni télen, akik a BL-ben nem játszhatnak. a müncheni visszavágóra egy téli igazolás már be is illeszkedne a csapatba, ami akár lehet egy jó fegyvertény.

juve28adam 2015.12.16. 14:55:29

Nem vagyok meggyőződve arról ,hogy Banega a megfelelő (minőségű?) játékos számunkra, Cáceresért meg egy fityinget sem fogunk látni ,ebben viszont biztos vagyok.

pedronegroo 2015.12.16. 15:01:36

@.buldeo: Allegri szerintem nagyon nem gondolkozik ilyen Pirlo-féle irányítóban. Ha mégis komolyan felvetődik Banega neve akkor valszeg megint megpróbálná a 4-3-1-2-őt. Én viszont remélem már nem kísérletezgetik tovább mert a csapat még mindig a Conte féle 3-5-2-ben teljesít a legjobban, persze már nem a letámadós, labdatartogatós fajtából hanem inkább a védekezős, kontrázós elemeket erőltetve.

m.martin91 2015.12.16. 15:51:49

@venember83: Lehet, hogy Caceres ingyen távozik, de az csak nyáron lesz, amikor lejár a szerződése. El nem tudom képzelni, hogy télen odaadjuk ingyen bárkinek. Ez a lépés teljesen érthetetlen és nevetséges volna.

Il Principino 2015.12.16. 15:56:10

Valenciában tetszett a játéka anno,azóta már lehet Hernanes szindróma lenne ő is,bár még kiváló korban (27) van és rendszeres válogatott kerettag..
Inkább egyezzünk meg vele,hogy nyáron ingyen csatlakozik hozzánk:)
Hernanes helyett jó is lenne,annyit minimum tudna teljesíteni és megspórolnánk újabb kidobott euró milliókat!Khedirát meg vonjuk be a Gündogan bizniszbe,Indián meg mehet Isten hírével!

Il Principino 2015.12.16. 15:57:53

@m.martin91: Llorente-Tévez elvesztése után nem lenne meglepő:)Valamint Gio is 1 zsák mazsoláért távozott kb anno egy szép januári napon:)

venember83 2015.12.16. 16:09:53

@m.martin91: félévi fizetését megspórolja a klub, hol itt a probléma? Llorentét is azért engedte el a vezetőség, mert így megspórolta a fizetését, ami bruttósítva már komoly összeg. Legalábbis ez volt az érv.

Rocky80 2015.12.16. 16:33:56

Lehet hogy szembe szélbe megyek, de nekem tetszett Banega amikor játszottunk most a Sevilla ellen.
Szerintem a csapata egyik legjobbja volt, elférne nálunk simán. Örülnék neki.

m.martin91 2015.12.16. 16:51:17

@venember83: Igen, de Llorentére nem volt már semmi szükség, pótolva volt, viszont Caceres betölt egy pozíciót, és még ha keveset is játszik, szükség lehet rá egy sérüléshullám esetén, hiszen több poszton bevethető játékos. Nem látnám értelmét annak, hogy ingyen elengedjük. Inkább maradjon nyárig, jobban járunk, ha akkor megy ingyen, mit most, mikor még pótolni sem tudjuk, csak egy aktuális Atalanta sztárral, aki meg nem kell. Nyáron több idő lesz ezen gondolkodni.

pedronegroo 2015.12.16. 16:53:56

@Rocky80: Idén eddig neki kifejezetten jó szezonja van, 4 gól, 2 gólpassz.

Drughi Di Bianconeri 2015.12.16. 17:07:49

Én a valenciai időszakában kifejezetten bírtam Banega-t, intelligens, technikás, jól passzoló és jó lövőerejű játékos.

Azonban történt az a szerencsétlen sérülése,aztán tavaly kölcsönadták Argentínába(!),most kezd helyre rázódni, csapata egyik legjobbja.

Ami a probléma vele,hogy nagyon hangulat-játékos,amikor ihletett, akkor 90% körül/felett passzol, megannyi key passt és lövést ereszt el, de amikor nem, akkor csak alibizik, alibista szerepkörű középpályásunk meg már van elég.

Egyébként én szívesen venném,ha leigazolnánk, annak ellenére,hogy a BL-ben nem játszhatna. Bajnokságban mehetne a 4-3-1-2, BL-ben meg a kontrázós 3-5-2 a 2 gyors szélsővel.

A legjobb az lenne,ha az inkompetens, kivénhedt, f@szrágó Hernanesre el tudnánk cserélni.

Cáceres-t én nagyon kedvelem, de igazából pont az a baja,ami a hátránya: bárhol el tud játszani a védelemben, de jelenleg nem fér be sehova, arról nem beszélve,hogy bármilyen jó srác is,mostanra többet sérült,mint nem.

Pénzt úgysem fogunk érte látni, ergo mindegy,hogy télen adjuk kölcsön+opcióval, vagy nyáron ingyen szélnek eresztjük.

Kétlem,hogy szerződést hosszabbítanánk vele.

Juveboy92 2015.12.16. 17:26:50

csak és kizárólag BL-ben bevethető minőséget emelő kp-t szabad venni!!!! Kritikus poszt a Bayern elleni továbbjutás érdekében...Gündogan, Eriksen, Klaasen,Ziyech, Joao Moutinho, Lemar , Praet, Tielemans...

rockitbaby 2015.12.16. 17:45:43

@Juveboy92: Hát ezek közül, aki azonnal minőségi javulást eredményezne, az Gündogan és talán Eriksen. De per pillanat nem irányítóval játszunk, így szerintem a török/német kivételével nem lenne azonnal előrelépés. Banega persze nem szerepelhet a BL-ben, de ha nagyon rosszul jönnek ki a dolgok, még az is lehet, hogy nem kell az európai tavasszal törődni. Nem pesszimista vagyok, csupán realista. Azonban Banega és a többiek is jóval inkább már a következő szezonra lennének igazán erősítések, mert a mostani fél év alatt beépülnek, és jövőre lehetne csapatni.

Abban viszont egyetértek, hogy olyan valaki kell, aki BL-ben is bevethető. Ellenben az általad felsorolt lista első helyezettje lenne igazán erősítés. Talán merész lenne azt mondani, hogy mindent egy lapra feltéve kellene őt elhozni, de talán összejöhet. Más nem is kellene. De vele együtt egy értelmes orvosi stáb sem ártana.

Drughi Di Bianconeri 2015.12.16. 17:48:32

@Juveboy92: IGEN, télen ilyeneket szoktunk igazolni !!!!4 négy felkiáltójel ! :D
xD

J. Moutinho fél éves sérülésből lábadozik.
Gündogan nem a mi pénztárcánknak való.

Eriksen megoldás lenne,de a csirkék sztem 50 M alatt szóba sem állnak senkivel.

A többiek meg nem "azonnal bevethető minőségek",hanem fiatal tehetségek.

Nyilván egy Praet-tel azonnal a BL-meccs esélyeseivé lépnénk elő,hát hogyne ! xD

MVPP 2015.12.16. 17:58:47

@m.martin91: De hogy ha sérülés hullám van, abban valószínűleg Cáseres is részt vesz.

Rikoo 2015.12.16. 18:17:46

@Rocky80: nem Banegával van gond. Azzal, hogy ha fejlődni akar a klub akkor nem ő kell. Az elmúlt években bőven érkezett kiegészítő ember. Mostmár csak olyanok kellenek akik fix kezdőként képesek klasszis szinten játszani.

@Drughi Di Bianconeri: Kiemelem, hogy Gündogannak 2017-ig van szerződése a Dortmunddal és több interjúban is kijelentette, hogy új kihívásra vágyik és nem fogja meghosszabbítani a szerződését. Ezután kezdtek el érdeklődni Marottáék és Gündogan azt mondta szívesen játszana itt. 30 milliónál semmiképpen sem drágább, de a Dortmund sztem már 25-ért is elengedné. Dortmund nem szokott senkit drágán eladni.

@Juveboy92: Rövidtávon csak az első kettő jelentene megoldást. A többiek jelenleg még nem klasszis játékosok. Fiatalok, tehetségesek, de nincs elég rutinjuk és még nincsenek nagyon magas szinten. De van bennük potenciál az biztos.

MdewC 2015.12.16. 18:33:08

@Drughi Di Bianconeri: :D :D

Itt van a Kobrának az új opció, amiből majd válogathat... :D 'Difensiva' 'Trequartista' - 'Alibisztá'
:'DDD

Drughi Di Bianconeri 2015.12.16. 18:58:38

@Rikoo: Ez rendben is van, de megannyi TOP klub érdeklődéséről hallani, köztük a 2 spanyol, illetve valamennyi angol klubéról is,továbbá nyilván rápróbálna a Bayern is,mert miért is ne rabolná le egy potenciális rivális egyik legjobbját ?
/ahogy mindig is szokta/

1 licitháború esetén mondanom sem kell,hogy nem mi kerülnénk ki győztesen.

Lehet,hogy 30 M-ról indulna,de az érdeklődők ismeretében könnyen dupla ennyiért válthat majd klubot.

Egyébként érzésem szerint Angliába fog távozni,azon belül is a 'Poolba,ahol ismét Kloppal dolgozhat.

@MdewC: xD

Nem kéne,mert rosszabb napjain Marchisio,valamint Khedira is kiválóan ellátja az alibista szerepkört :D

Rikoo 2015.12.16. 19:09:01

@Drughi Di Bianconeri: Bayernbe sztem nem menne, mert Götzével és Lewával ellentétben neki fontos a Dortmund, attól függetlenül, hogy új kihívásokra vágyik. Én eddig még nem hallottam egyik spanyol klubról se amelyik komolyan gondolta volna. A Manchesterről illetve Liverpoolról lehetett hallani, de jelenleg egyik sem komoly szereplő az Európai szintéren, a Liverpool pedig jövőre sem lesz az, mivel nagyon lemaradtak. A játékstílusa egyébként egyértelműen az olasz ligában jönne ki a legjobban, az angolban pedig a legkevésbé. Ha ésszel választ akkor olasz csapatot fog választani, ott pedig nem kérdés, hogy a Juventus számít a legerősebb csapatnak. Ha a pénz dönt akkor Anglia lesz belőle. Ő jelenleg sztem az egyik legjobban elérhető játékos számunkra, pénzügyileg is.

Drughi Di Bianconeri 2015.12.16. 19:12:12

@Rikoo: Ezt amit leírtál,úgy hívják: spekuláció.

Ezek a TE érveid, meglátásaid, szemernyit sem tükrözik Gündogan (és az ügynöke) szemléletét.

Évek óta hallani angol klubok érdeklődéséről,mint ahogy,a Barca-Real érdeklődéséről is.

Télen úgysem fogunk ilyen kaliberű játékost szerződtetni,úh. valószínű feleslegesen koptatjuk a billentyűzetet ezesetben.

Rikoo 2015.12.16. 19:14:54

@Drughi Di Bianconeri: A Te érveid esetleg nem spekulációk?

Drughi Di Bianconeri 2015.12.16. 19:17:00

@Rikoo: De azok,de én legalább nem merészkedtem odáig,hogy a játékos lelki állapotát,számára kitalált ideálit szituáció alapján érveljek,mint te.

Ami nem spekuláció,hanem tény:
- Télen nem fog ilyen kaliberű játékos érkezni,nézd meg kik érkeztek az elmúlt 5 évben telente
- Más klub is érdeklődik iránta,javarészt tehetősebbek,mint Mi,ergo anyagilag semmi esélyünk a szerződtetésére

Rikoo 2015.12.16. 19:24:04

@Drughi Di Bianconeri: a kivétel erősíti a szabályt! Egyébként az elmúlt 5 évben semmi pénze nem volt a klubnak és amúgy is az elmúlt négy évben, mindig az élen volt a csapat télen, minek igazoltak volna. Most viszont 4. helyen vannak és igencsak hiányposztok vannak a kezdőben. És, ha jól emlékszem az utolsó napokban lett volna pénz komolyabb játékosra is, csak már nem volt lehetőség senkit leigazolni, így érkezett az a szerencsétlen Hernanes.

Drughi Di Bianconeri 2015.12.16. 19:46:18

@Rikoo: Ja,bocsi, én nem látok bele a klub költségvetésébe úgy,mint egyesek. :3

Biztos lett volna pénz nyáron TOP irányítóra is, csak az a fránya időbeosztás :(

Csak ezért nem érkezett Fabregas/Isco/Pastore/Götze...

De most majd jön télen Gündogan, nem számít mennyibe kerül ! :)

babo0410 2015.12.16. 19:46:26

Szerintem ha nagyobb összeget áldoznak januárban a mercatora, akkor olyan játékos fog érkezni, aki a BL-ben is bevethető. Ezért gondolom, hogy Gündogán képben lehet, de Benega nem hiszem.

Rikoo 2015.12.16. 19:50:23

@Drughi Di Bianconeri: ennyi erővel ne igazoljon senkit a klub, vagy jöjjön Banega, Lavezzi és Soriano. Biztos megközelítjük a topklubbokat velük. Lehet, hogy én vagyok optimista, de azt gondolom, hogy a 25 millió értékű Gündogan reális cél lehet a Juventus számára.

Drughi Di Bianconeri 2015.12.16. 19:55:18

@Rikoo: Úristen, ki beszél itt Sorianoról meg Lavezziről ?!

Gündogan max a transfermarkt-on 25 M, sokkal többért fog elkelni.

Másrészt az eddig téli transferek inkább Soriano-Lavezzi féle csoda-mercatot ígérnek ;)

Rikoo 2015.12.16. 20:10:15

@Drughi Di Bianconeri: 2017-ig van szerződése és nem akarja meghosszabbítani. Sehol nem ér többet 25 milliónál. Lewandowskit elengedték ingyen, az akkor 21 éves Götzét 37 millióért adták el, Immobilét megvették 20-ért most pedig kölcsönadták 2 millióért. Gündogan 25-nél sokkal drágább lesz?:D

Rikoo 2015.12.16. 20:11:03

@Drughi Di Bianconeri: egyébként arról beszélek, hogy szted senkire nincs reális esélye a klubnak. Akkor mégis kit kellene leigazolni, hogy jó csapatunk legyen?

Drughi Di Bianconeri 2015.12.16. 20:22:46

@Rikoo:
Lewa-t kénytelen/kelletlen elengedték ingyen, ugyanis LEJÁRT a szerződése, a polák meg nem akart szerződést hosszabbítani, hovatovább kijelentette,hogy a Bayernnél akarja folytatni.

Götzének volt egy kivásárlási ár a szerződésébe rögzítve, a kis áruló szintén kijelentette,hogy a Bayernnél akarja folytatni,így,mivel a Bayern ki is fizette a kivásárlási árát,kénytelenek voltak elengedni.

Gündogan _egyelőre_ nem foglalt állást azzal kapcs; hogy hol szeretné folytatni, így a "buli" nyílt: oda fog távozni,aki a legtöbb pénzt kínálja érte.

MU,'Pool, P$g,Real,Barca,Juventus - ezekről a klubokról lehetett/lehet olvasni legtöbbször vele kapcsolatban.

Ezek közül, szerinted,ha bárki komolyan igényt tart rá (rajtunk kívül): van szemernyi esélyünk leigazolni ?!

Sorold fel az elmúlt év transfereiből,hány esetben kellett versengenünk, bárkiért (nemzetközi minőségű játékosokra,nem olasz/kiégett játékosokra gondolok).

Nekem inkább úgy rémlik,hogy BÁRMELYIK esetet idézem fel: csúnyán elbuktuk.

Példának okáért, mikor Marrotta oda ment a friss PL gólkirály,RvP-ért 12 M eurós ajánlattal csúfoskodni...de ligán belül is gyakran felsül,említhetném Allan-t,akit a velünk országos barátságban lévő Udinesetől halászott el a Napoli,potom 12 M-ért, és most a csapata és a liga egyik legjobb középpályása,de nekünk jó volt a semmirekellő Hernanes ugyanannyiért.
de még sorolhatnám.

Lehet,hogy több pénz van (bár nyáron kb. 100 M-t költöttünk...), de ismerjük jól Marrott-t, az Ő álom mercato-ja az Soriano- Lavezzi, és ezek közül fog érkezni valaki.

Egyébként _szerintem_ nem fog senki érkezni,max Lavezzi.

"Akkor mégis kit kellene leigazolni, hogy jó csapatunk legyen?"
1 teljesen új orvosi/erőnléti/fiziológiai stábot,hogy ne legyen ennyi rémtörténetbe illő,javarészt izomsérülés nálunk.

4 év alatt nem volt ennyi (izom) sérülés,mint most,félév alatt, ez nem lehet véletlen.
A vezetőség helyében azonnal lecserélném az ezekért felelős embereket.

Egyébként "csapat" nem 1 játékostól lesz, ezeknek kéne folyamatosan, sérülés nélkül,formába lendülve, csapattá kovácsolódniuk.

El tudnék képzelni a 3. CM posztra egy Khediránál lényegesen jobb játékost,de ez nálam inkább vmi b-t-b lenne (milyen kár,hogy elqrtuk Allan-t...).

Jó lenne tudni: milyen rendszerben gondolkodik Allegri hosszú távon,mert az alapján lehetne.
Egyébként Gündogan persze, ideális lenne,mert olyan B-t-b,aki szervezni is tud,CM és AM poszton is megállja a helyét,de _szerintem_ álom marad.

Rikoo 2015.12.16. 20:34:51

@Drughi Di Bianconeri: Lewandowski jóval hamarabb kijelentette, hogy távozni fog, de a Dortmund nem akarta eladni pedig jó pénzt kaszáltak volna belőle, inkább megvárták amíg lejár a szerződése. Számomra ez érthetetlen, de eladási oldalon, még nálunk is gyengébb a Dortmund, pedig ezt nehéz alulmúlni. A P$g, Real, Barca eddig nem érdeklődött érte csak az újságokban. Ő és az ügynöke szerint csak a két angol és mi állunk érte versenyben. Azért sztem abban ő is tisztában van, hogy a játékstílusa nem igazán az angol ligába való. Hiába van Klopp a Poolban, ha botrány gyenge a csapat. Pénzügyileg pedig nem gondolom, hogy a másik két klub akkora nagy fizetést adna neki, azért nem egy világklsszis. Azért nálunk is sokat keresnek játékosok, még ha nem is 10 felett. Az biztos, hogy jelenleg világklasszisra nincs pénz semmilyen téren, de egy Gündogant le lehet igazolni.
Igaz elsősorban nem biztos, hogy ez a legégetőbb probléma. Engem sokkal inkább aggaszt, hogy a csatárokon kívül senki nem képes, gólokat lőni. Kellenének olyan szélsők, vagy középpályások akik gólveszélyesek.

Drughi Di Bianconeri 2015.12.16. 20:44:49

@Rikoo: Ok, kíváncsi vagyok, szerintem Marrottának eszébe sem jut Gündogan, de majd meglátjuk. Én szívesen látnám.

De a prioritás nálam akkor is, viccen kívül: az orvosi/erőnléti stáb komplett lecserélése.
Gündogan elég sérülékeny játékos,majdnem Khedira szintjén mozog etéren, gondold el a mostani orvosi stábbal...1 meccsére jutna 3 hónap kihagyás...

Létszámra kb. megvagyunk, és Marrottának csak ez számít,különben nem Lemina-Hernanes,hanem Allan-Isco érkeztek volna.

Pogbának kéne elővennie a góllövő cipőjét,meg Cuadrado is lehetne hatékonyabb,ebben igazad van.

Juveboy92 2015.12.16. 23:24:29

@Rikoo: szerintem a felsoroltak között bárki akit felsoroltam több kreatívitást hozna a csapatba mint Hernanes most, akibe nagyon csalódtam mert sokakkal ellentétbe őt nagy örömmel fogadtam mert nagyon tetszett évek alatt a játéka... mert ami nagyon hiányzik idén az a kreatívitás... hanem a 8-ad dontobe kaptuk volna a Bayernt meg Gundoganra is azt mondanam varjuk ki a veget nyarig amikor nyitottabb a piac és a Rafa fele balhéból v Chelsea féle mélyrepülést kihasználva tudnánk mazsolázni egy Iscoval v Oscarral bepróbálkozva ... de így muszáj lesz mindenáron Gündoganért minden követ megmozgatnimert a 8-ad döntő nagyon nagy blama lenne pénzügyileg ha kiesnénk...

MDaniel98 2015.12.17. 18:59:27

Nem vagyok meggyőződve arról, hogy Banega a megfelelő minőségű játékos számunkra. Akkor inkább Gündogan.

Il Principino 2015.12.18. 17:12:12

Januárban ne várjunk klasszist,főleg,ha még nyáron se igen jöttek eddig:)
Kell a pénz Cuadradora!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (916) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9917) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4142) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4172) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása