Dybala: "A Juventus oda juthat, ahova jutni akarunk"

dybala_paulo_golorom_hatulnezet_1.jpgA Juventus számára rettenetesen indult a bajnoki szezon, azonban novemberben a csapat már a szervezettség jeleit mutatta, s a Bajnokok Ligája-továbbjutás mellett, zsinórban négy bajnoki győzelmet gyűjtött. A csapat argentin tehetsége, Paulo Dybala úgy látja, hogy a Juve kilábalt a hullámvölgyből, s jó úton jár.

"Úgy gondolom, hogy a megfelelő módon játszottunk a mérkőzéseinken." - nyilatkozta Dybala a Sky Sport Italia kérdésére válaszolva.

"Mindegyik mérkőzést ugyanabban a ritmusban játszottuk le, nem alábecsülve az ellenfeleinket. Ez az, ami zsinórban annyi győzelemhez segített bennünket.

Nagyon sok változás történt a tavalyi évhez viszonyítva. Számos új játékosunk van, s nem volt könnyű az újrakezdés. Mostanra mindannyian hozzászoktunk, tudjuk, hogy az edző mit kér tőlünk, s azt is tudjuk, hogy ugyanígy kell dolgoznunk tovább.

Tudjuk, ha így folytatjuk, az előrelépést akarva, a Juventus oda juthat, ahova jutni akarunk. Azt jelenti-e mindez, hogy a lehető legmagasabbra? Természetesen."

A Palermo elleni győzelem fontos mérföldkő volt Dybala életében, hiszen ez volt az első alkalom, hogy a nyáron zebracsíkosba öltöző argentin támadó visszatért Szicíliába.

"Szép volt, mert mikor megérkeztem a szállodához, ott barátokat és korábbi csapattársakat találtam. Jó volt ismét találkozni velük. 

A mérkőzés is szép volt-e? Igen, mert jól játszottunk a meccsen. A Juventus mindvégig a kilencven perc alatt a saját játékát játszotta, s úgy gondolom, hogy igazságos eredmény született."

Az elmúlt mérkőzések során Mario Mandžukić volt Dybala társa a támadósorban, míg Morata inkább csereként kapott lehetőséget, de az argentin úgy véli, hogy mindenkinek fontos szerep jut majd a szezon során.

"Ő egy nagyszerű játékos." - szólt a csapattársról, Moratáról. "Mindig mindent belead, s hamarosan ismét olyan teljesítményt nyújt majd, amilyet a tavalyi szezon utolsó meccsein nyújtott. Bízom Allegriben, s próbálom a tőlem telhető legjobb teljesítményt nyújtani."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr38130612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (923) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9927) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4170) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4177) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása